Meteo

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Θα γίνει έκπληξη σήμερα?


Καλημέρα. Τελικά κέρδισε και η Jankovic και πέρασε το προχθεσινό παρολί. Χθες τελικά κινήθηκα μόνο live και έκανα ένα trading στον αγώνα Del Potro-Wawrinka. Σήμερα γίνονται οι προημιτελικοί:
ΑΝΔΡΕΣ:
NADAL-VERDASCO 9-0 (3-0)
2009 AusOpen 67 64 76 67 64
2009 Rome 63 63
DJOKOVIC-LJUBICIC 1-1 (1-0)
DEL POTRO-MURRAY 0-5 (0-2)
2009 Miami 61 57 62
RODDICK-FEDERER 3-18 (0-0)
2009 Miami Federer 63 46 64
2009 AusOpen 62 76 75

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
WOZNIACKI-DUSHEVINA 2-0 (0-0)
SAFINA-A.BONDARENKO 0-1 (0-1)
SZAVAY-MAURESMO 0-1 (0-0)
JANKOVIC-SCHNYDER 2-1 (1-0)
Προβληματίζομαι να βρω σε ποια παιχνίδια μπορεί να κερδίσει το outsider. Βάσει αποδόσεων τα πιο πιθανά είναι οι Del Potro,Szavay. Η τελευταία μάλιστα έκανε και την νίκη της ημέρας χθες. Ίσως είναι το πιο πιθανό από όλα εκτός και αν κάποια από τις Wozniacki,Safina,Jankovic θελήσει να πετάξει το παιχνίδι για να ξεκουραστεί εν όψει Roland Garros. Το ερωτηματικό για μένα είναι η Safina η οποία έχει παίξει τις τελευταίες 3 εβδομάδες ήδη 2 τελικούς και πάρα πολλά τρίσετα και σε 1,5 εβδομάδα από σήμερα θα κληθεί να υπερασπιστεί τους πολλούς πόντους που είχε κερδίσει πέρσι στο Roland Garros όπου είχε φτάσει ως τον τελικό. Αξιοσημείωτο είναι το οτι ακόμα η Jankovic δεν έχει χάσει σετ αυτή την εβδομάδα, πράγμα που δεν το κάνει συχνά στα τουρνουά της και ίσως χάσει σήμερα το πρώτο. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι θα χάσει και τον αγώνα.Σετ δεν έχει χάσει ούτε η Wozniacki αλλά στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις της με την Dushevina κέρδισε πάρα πολύ εύκολα και η Ρωσίδα δεν θυμάμαι να έχει φτάσει σε ημιτελικά τόσο μεγάλου τουρνουά ποτέ. Στον αντίποδα η Szavay σε 3 αγώνες αυτή την εβδομάδα έχει 3 τρίσετα οπότε στατιστικά και μόνο η πιθανότητα τέταρτου συνεχόμενου αγώνα με τρία σετς ελαττώνεται ή να κερδίσει και τέταρτο τρίσετο αν ο αγώνας της φτάσει έως εκεί .
Στους άνδρες ιδιαίτερα πολύ έχει παίξει τελευταία ο Djokovic. Αν ο Ljubicic έχει την διάθεση να παίξει καλά σήμερα ο Σέρβος δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Εν κατακλείδι είμαι ακόμα προβληματισμένος καθώς και οι αποδόσεις δεν βοηθούν ιδιαίτερα . Σκέφτομαι ένα παρολί με Wozniacki-Murray αλλά ακόμα δεν το έχω αποφασίσει. Θα προτιμούσα όμως να μην έπαιζε τόσο νωρίς η Δανέζα.Παίζει και στο μυαλό μου ένα κόντρα παρολί στην Betfair και να ζητάω ένα από τους Mauresmo,Murray να χάσει.Αν αποφασίσω κάτι ή αλλάξω γνώμη θα κάνω ενημέρωση.
Ενημέρωση:Τελικά θα κάνω μια επιλογή μόνο για να έχει ενδιαφέρον η ημέρα με μέτριο ποντάρισμα. Κυρίως όμως θα ψάξω να βρω κάποια ευκαιρία live
Back Wozniacki-Murray (1,71,Betfair), υποχρέωση14,21 ευρώ

Καλή επιτυχία στις δικές σας επιλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου