Meteo

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Are the odds correct?


Καλημέρα. Χθες ήταν άλλη μία πολύ καλή ημέρα καθώς κέρδισαν όλες μας οι επιλογές. Και επειδή αυτό δεν νομίζω οτι πρόκειται να ξαναγίνει σύντομα καθώς στατιστικά είναι πολύ δύσκολο και επειδή αύριο ξεκινούν ο διακοπές μου και θα λείπω όλη την επόμενη εβδομάδα λέω σήμερα να παίξω με μεγαλύτερο ρίσκο. Άλλωστε βλέπω κάποιες αποδόσεις πολύ περίεργες.Χθες επικράτησαν όλα τα φαβορί στους άνδρες ενώ αντίθετα στις γυναίκες είχαμε τον αποκλεισμό και των δύο αδελφών Williams. Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια.

MONTREAL :
MURRAY-DAVYDENKO 4-4 (3-4) 2009 Monte Carlo (clay) Murray 76 64
FEDERER-TSONGA 1-0 (1-0)
RODDICK-DJOKOVIC 3-2 (3-2) 2009 AusOpen (hard) Roddick 67 64 62 21, Indian Wells (hard) Roddick 63 62
DEL POTRO-NADAL 1-4 (1-2) 2009 Miami (hard) Del Potro 64 36 76, Indian Wells (hard) 62 64
O Murray πέρσι έφτασε έως τα ημιτελικά και θεωρητικά έχει extra κίνητρο για να κερδίσει σήμερα. Αλλά 1,32? Με τον Davydenko που είναι σε εκρηκτική κατάσταση? Εγώ πάντως θα ποντάρω Davydenko (photo)και ας χάσει με κάτω τα χέρια. Φυσικά το πλέον λογικό ποντάρισμα θα ήταν το lay Murray 2-0 και υπό άλλες συνθήκες αυτό θα επέλεγα γιατί το πιθανότερο είναι να παίξουν τρία sets. Aλλά εδώ τον κέρδισε τον Δεκέμβριο στην Shanghai που ο Σκωτσέζος κέρδιζε τους πάντες . Λογικά ο Federer θα περάσει αλλά δεν ποντάρω νεόνυμφους και πρόσφατους μπαμπάδες έστω και αν η απόδοση είναι στο 1,2. Ξέρω το ρίσκο και θα ποντάρω Djokovic. O Roddick μου φαίνεται οτι αρχίζει να πέφτει λίγο σε απόδοση-έτσι πιστεύω τουλάχιστον- και πιστεύω οτι θα χάσει σήμερα. Τέλος οι υποστηρικτές του Nadal έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία σήμερα να ρίξουν όλη τους την κάβα σε μία super απόδοση για τα δεδομένα του ζευγαριού. Όσοι είναι σίγουροι οτι ο Nadal για να κατέβει στον συγκεκριμένο τουρνουά σημαίνει οτι είναι 100% έτοιμος έχουν σήμερα την ευκαιρία να κονομήσουν. Εγώ επειδή πιστεύω οτι κατέβηκε για να μπαίνει στο κλίμα της σκληρής επιφάνειας , να δοκιμάσει τα πόδια του και όσο φτάσει θα απέχω διακριτικά. Φυσικά η ευχή μου είναι ο Ισπανός να είναι 100% έτοιμος.

CINCINNATI:
WOZNIACKI-DEMENTIEVA 2-2 (1-2) 2009 Charleston (clay) Wozniacki 64 57 75, Miami (hard) Wozniacki 75 64
SAFINA-CLIJSTERS 1-5 (0-5)
PENNETTA-HANTUCHOVA 0-1 (0-1)
JANKOVIC-BAMMER 7-1 (6-1)
Η Δανέζα έχει κερδίσει δύο φορές φέτος την Dementieva . Αυτό μου φτάνει να παίξω lay Dementieva 2-0. Αν η Safina έπαιζε με βατό αντίπαλο και ήμουν σίγουρος οτι θα κερδίσει θα έπαιρνα απευθείας Wozniacki αλλά τώρα δεν θα το επιχειρήσω. To Safina-Clijsters δεν θα το ποντάρω μάλλον καθώς για μένα αυτό θα είναι το crash test της Clijsters και όχι το χθεσινό παιχνίδι με την ντεφορμέ Kuznetsova. Θα ποντάρω όμως στο επόμενο παιχνίδι Hantuchova η οποία έχει κερδίσει στο παρελθόν την Pennetta και έχει φτάσει παλαιότερα έως τα ημιτελικά του τουρνουά. Λογικά αργά το βράδυ η Jankovic θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα την Bammer αν και κάτι μου λέει οτι θα χάσει set.

Συνοπτικά οι σημερινές μου επιλογές θα είναι:
Davydenko, Djokovic,lay Dementieva 2-0 , Hantuchova
Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου