Meteo

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Σάββατο 31 Φεβρουαρίου 2009


Καλημέρα. Πολλά παιχνίδια σήμερα σε διάφορα σπορ. Εν συντομία κάποιες επιλογές

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:
ΟΦΗ-ΛΑΡΙΣΑ 1Χ (Λόγω αναγκαιότητας βαθμών)
ΑΝΟΒΕΡΟ-ΣΑΛΚΕ 12 (Δεν πιστεύω δεύτερο κολλητό χ εντός το Ανόβερο)
ΧΕΡΤΑ-ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ Χ2 (Δεν μου γεμίζει το μάτι η Χέρτα)
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ Χ2 (Καλή πρόσφατη προιστορία η Γουίγκαν)
ΜΠΟΛΤΟΝ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 1Χ (Δεν βλέπω τρίτη κολλητή ήττα εντός της Μπόλτον)
ΣΕΝ ΜΙΡΡΕΝ-ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ Χ2 (Καλύτερη προιστορία η Κιλμάρνοκ)
ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ-ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ 1Χ ( Δεν πιστεύω να ξαναχάσει εντός από τη Μαδέργουελ)
ΟΣΕΡ-ΛΟΡΙΑΝ 1Χ (Προιστορία)
ΠΣΖ-ΚΑΕΝ Χ2 (Πρόσφατη προιστορία)
ΜΟΝΣ-ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ 1Χ (Δεν βλέπω τρίτη κολλητή εκτός έδρας νίκη της Σερκλ)
ΑΝΚΑΡΑΣΠΟΡ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ Χ2 (Με ρίσκο)

Στο μπάσκετ θα εμπιστευτώ την Τεράμο ενώ στο βόλλευ για το κύπελλο Ιταλίας και οι 2 ημιτελικοί είναι πολύ ανοικτοί .

Καλή επιτυχία

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2008


Ποδόσφαιρο,βόλλευ,μπάσκετ,χάντμπολ και νταρτς έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Επειδή δεν χρειάζεται να αναφέρουμε όλα τα ματς λογικά στο χάντμπολ η Κροατία εύκολα ή δύσκολα θα περάσει στον τελικό αλλά η απόδοση της με αφήνει αδιάφορο. Το ζουμί έχει το άλλο ματς στο οποίο μου φαίνεται μικρή η απόδοση της Γαλλίας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Δανία. Πιστεύω και εύχομαι να γίνει ντέρμπι έτσι ώστε το 1,5 της Γαλλίας να ανέβει και να το δώσω κάπου ισόποσα. Το παιχνίδι ξεκινά στις 18.30

Στο μπάσκετ το πρόγραμμα είναι δύσκολο, ίσως αξίζει το διπλό του Ερυθρού Αστέρα με τη Μπόσνα αλλά με προβληματίζει γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη. Εδώ έπεσε ξύλο πριν τον αγώνα Ντέλιτς-Τζόκοβιτς στο τέννις μεταξύ Σέρβων και Βόσνιων. Ίσως και το διπλό της Βιλλερμπάν μέσα στην έδρα της Ορτέζ αν και τελευταία η Ορτέζ έχει ανέβει αγωνιστικά.

Στο βόλλευ ξεκινά το κύπελλο με τα ματς, Πάο-Φοίνικα Σύρου,Πάτρας -Μίλωνα,Ηρακλή-Λαμίας και Ολυμπιακού-Άρη. Το πιο αμφίρροπο ματς είναι το Ηρακλής-Λαμία αλλά πιστεύω οτι εύκολα ή δύσκολα τα φαβορί θα περάσουν στα ημιτελικά.

Σήμερα ξεκινάει και ένα νέο τουρνουά στα νταρτς το Players Championship 2009 με τα ματς του πρώτου γύρου από τις 15.00 μέχρι τα ξημερώματα. Από τα ματς του πρώτου γύρου πιθανή νίκη βλέπω -πέραν των φαβορί Τέιλορ και Μπάρνεβελντ-και του Γουέιντ . Στα υπόλοιπα θα ποντάρω μάλλον υπέρ κάποιου αουτσάιντερ που θα προηγείται .

Στο ποδόσφαιρο ακόμα δεν έχω αποφασίσει για κάτι. Αν δω τίποτα θα το γράψω γύρω στις 18.00 . Καλή επιτυχία

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009


Καλημέρα. Κάπως μαζεμένο είναι το σημερινό πρόγραμμα. Βόλλευ (Κύπελλο Ιταλίας), Μπάσκετ (Ευρωλίγκα),Χάντμπολ(Ματς κατάταξης παγκοσμίου πρωταθλήματος) και Ποδόσφαιρο (Κύπελλο Ισπανίας κυρίως) και φυσικά ιπποδρομίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας.

Στο Κύπελλο Ιταλίας στο βόλλευ έχουμε δύο αναμετρήσεις:
19.00 Κούνεο-Βερόνα
21.30 Πιατσέντζα-Μοντικιάρι

Στο ματς των 19.00 Βερόνα και Κούνεο στο πρωτάθλημα έχουν από μία νίκη στην έδρα τους με 3-1. Η Κούνεο είναι σαφώς ανώτερη ομάδα ποιοτικά (πρωτοπόρος) και με μεγάλη παράδοση στο κύπελλο καθώς από την περίοδο 1995-1996 έχει 7 συμμετοχές στον τελικό και 4 τρόπαια. Στα τελευταία τους ματς για το πρωτάθλημα αμφότερες κέρδισαν με 3-2 (η Κούνεο εκτός την Μόντενα και η Βερόνα την Ματσεράτα εντός). Θα ποντάρω το φαβορί αν και πιστεύω οτι θα χάσει σετ.

Στο άλλο ματς των 21.30 αναμετρώνται δύο ομάδες με όχι καλά αποτελέσματα στο Κύπελλο Ιταλίας τα τελευταία χρόνια. Και οι δύο έχουν από ένα χαμένο τελικό . Στο πρωτάθλημα η Πιατσέντζα βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία (4η θέση έναντι της έκτης Μοντικιάρι) όμως η Μοντικιάρι έχει κερδίσει την Πιατσέντζα εκτός έδρας μάλιστα με 3-1 στο μοναδικό φετινό τους ματς. Σίγουρα lay για μένα το φαβορί με την προοπτική όμως να κλείσει ισόποσα.

Για την Ευρωλίγκα θα γίνουν τα παρακάτω ματς:
20.15 Φενέρμπαχτσε-TΣΣΚΑ Μόσχας
20.45 Παναθηναικός-Παρτιζάν
21.00 Μακάμπι-Άλμπα
21.45 Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός
21.45 Ρόμα-Μάλαγα

Οι Ρώσοι πιστεύω οτι θα κοιτάξουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους έτσι ώστε να μην αρχίσουν να αγχώνονται. Ο Παναθηναικός είναι το λογικό φαβορί αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη τελευταία. Λογικά η Μακάμπι θα ξεκινήσει με άνετη νίκη επί της Άλμπα. Σκέφτομαι το lay στον Ολυμπιακό καθώς συνήθως οι ελληνικές ομάδες μπάσκετ δεινοπαθούν στο Μιλάνο. Πιστεύω οτι αν κερδίσει θα το κάνει στα τελευταία λεπτά. Τέλος το μεγάλο ματς θα γίνει στην Ρώμη το οποίο είναι νο μπετ.

Στο χάντμπολ το πρόγραμμα είναι:
13.30 Κορέα-Σκόπια
16.00 Σλοβακία-Νορβηγία
18.30 Σουηδία-Σερβία
21.00 Ουγγαρία-Γερμανία
Τις περισσότερες φορές στο χάντμπολ ποντάρω στο δεύτερο ημίχρονο σχεδόν πάντα lay σε φαβορί που μένει πίσω με 2 γκολ διαφορά και η απόδοση είναι γύρω στο 3,5 και ταυτόχρονα μικρό ποντάρισμα υπέρ Χ περίπου στο 10 έτσι ώστε αν το παιχνίδι πάει στο γκολ στο τέλος να μπορέσω να καλύψω την υποχρέωση κάνοντας lay στο Χ που θα έχει πέσει γύρω στο 3-4.
Πάντως σήμερα θα ξεκινήσω από την αρχή με lay την Ουγγαρία καθώς δεν πιστεύω να χάσουν και άλλο ματς οι Γερμανοί. Με προβληματίζουν οι Σκοπιανοί γιατί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τους ξεκινούν φουριόζοι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πέφτουν. Τους Σέρβους έχω περισσότερο στο μυαλό μου πάντως εφόσον προηγούνται στο δεύτερο ημίχρονο γύρω στο 40ο λεπτό.

Τέλος για τα παιχνίδια του ποδοσφαίρου δεν έχω κατασταλλάξει ακόμη. Ίσως γράψω κάτι το απόγευμα. Καλή επιτυχία

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Να η νικητρια του Australian Open

συμφωνα με ολες τις ενδειξεις..... Σεμνα και ταπεινα βάζει πλώρη για το Νο1 φέτος


Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Τέννις,Αυστραλιανό όπεν , ημέρα 8η

Καλησπέρα.Αύριο γίνονται τα υπόλοιπα παιχνίδια για τον τέταρτο γύρο σε άνδρες και γυναίκες.
Προιστορίες:
ΜΟΝΦΙΛΣ-ΣΙΜΟΝ 0-0
ΝΑΔΑΛ-ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ 4-3 (1-2)
ΜΑΡΕΙ-ΒΕΡΝΤΑΣΚΟ 5-1 (5-1)
ΜΠΛΕΙΚ-ΤΣΟΝΓΚΑ 0-1 (0-1)
ΣΟΥΑΡΕΖ-ΜΕΝΤΙΝΑ 0-0
ΤΣΙΜΠΟΥΛΚΟΒΑ-ΝΤΕΜΕΝΤΙΕΒΑ 1-1 (1-1)
ΚΟΥΖΝΕΤΣΟΒΑ-ΖΕΝΓΚ 3-0 (2-0)
ΑΖΑΡΕΝΚΑ-ΓΟΥΙΛΛΙΑΜΣ 0-1 (0-1)

Το Μονφίλς-Σιμόν είναι νο μπετ παιχνίδι. Ο Ναδάλ πιστεύω οτι θα χάσει σετ και δεν θα παραξενευτώ αν χάσει και το ματς.Ο Μάρει λογικά περνάει εύκολα και εύκολα ή δύσκολα και ο Τσονγκά. Στις γυναίκες πιστεύω περνάει η Σουάρεζ . Η Τσιμπούλκοβα πιστεύω θα πάρει σετ από την Ντεμεντίεβα και ίσως και το ματς με λίγη τύχη. Η Κουζνέτσοβα είναι το φαβορί αλλά νο μπετ θα έλεγα και τέλος περιμένω την Σερένα έστω και δύσκολα να προχωρήσει. Καληνύχτα

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου