Meteo

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Benesova και πάλι

Δεύτερος γύρος του τουρνουά στο Monterrery και η Sevastova από την Λετονία no72 στον κόσμο θα αντιμετωπίσει την Benesova από την Τσεχία νο52 στην κατάταξη της WTA γι αυτή την εβδομάδα.Η Λετονή έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο και απέκλεισε την Jelena Jankovic με 2-1 και προφανώς γι αυτόν τον λόγο οι εταιρείες στοιχημάτων την επιλέγουν ως το φαβορί του αγώνα σήμερα. Η αλήθεια πάντως είναι οτι η Σέρβα μάλλον δεν ήταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένη στον προχθεσινό αγώνα. Το τουρνουά ήταν μικρό για το πρεστίζ της, η ίδια είχε ταλαιπωρηθεί έως να φτάσει στο Monterrey καθώς έψαχνε πτήση στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας για να φτάσει στο Μεξικό, συν τοις άλλοις το προηγούμενο βράδυ του αγώνα είχε τα γενέθλια της και είχε γίνει special party προς τιμή της από τους διοργανωτές με Mariachis κλπ.Η Benesova πάλι ξεκίνησε άσχημα στο παιχνίδι με την Craybas αλλά κατάφερε στο τέλος να κερδίσει σε τρία σετς και αυτή. Νομίζω έχει ευκαιρία με μία νίκη σήμερα η Τσέχα να καλύψει και άλλους περσινούς πόντους (είχε πάει στα ημιτελικά πέρσι στο Monterrey) καθώς η Sevastova είναι βατή αντίπαλος. Ακόμα δεν έχω πλήρως εμπιστοσύνη στην Benesova (photo) αλλά νομίζω οτι η απόδοση είναι δελεαστική για τα δεδομένα του παιχνιδιού.
Ώρα έναρξης: 23.00

Anastasija Sevastova-Iveta Benesova
Back Iveta Benesova
Απόδοση: 2,44 (Betfair)
Ποντάρισμα: 35 ευρώ
Πιθανό κέρδος:47,93 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Σημερινή κάβα: 1117,86 ευρώ

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Ποντάρισμα στο κίνητρο

Συνέχεια του πρώτου γύρου στο τουρνουά του Monterrey στο Mexico και θα ασχοληθούμε με τον αγώνα μεταξύ της Αμερικανίδας Craybas no85 στην κατάταξη της WTA και της Τσέχας Benesova no52 αντίστοιχα.Και οι δύο τεννίστριες δεν βρίκσονται σε καλή κατάσταση. Η 35χρονη Αμερικανίδα έχει συμμετάσχει εντός του 2010 σε 5 τουρνουά και έχει αποκλειστεί ισάριθμες φορές από τον πρώτο γύρο. Οι μόνες νίκες που έχει κάνει φέτος είναι για τα προκριματικά του τουρνουά στο Sydney όπου κέρδισε πάντως ικανές αθλήτριες (Goerges,Sprem,U. Radwanska). Πέρσι στο Monterrey έχασε στον πρώτο γύρο πολύ εύκολα από την Pennetta.Η Τσέχα από την άλλη και αυτή φέτος έχει κάνει μόνο μία νίκη φέτος απέναντι στην Κινέζα Kai Chen Chang στο Australian Open. Με την Craybas έχουν παίξει άλλες τρεις φορές με την Αμερικανίδα να προηγείται με 2-1 ( από μία νίκη σε σκληρή επιφάνεια).Θα ρισκάρω σήμερα να ποντάρω υπέρ της Benesova (photo)και ο λόγος είναι οτι η τελευταία πέρσι έφτασε έως τα ημιτελικά της διοργάνωσης οπότε μπορεί να καταλάβει κανείς οτι το κίνητρο της είναι μεγάλο.Το πιθανότερο είναι να κριθεί το παιχνίδι σε τρία sets.
Ώρα έναρξης:19.00

Jill Craybas-Iveta Benesova
Back Iveta Benesova
Απόδοση: 2,24 (Betfair)
Ποντάρισμα: 35 ευρώ
Πιθανό κέρδος:41,27 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Σημερινή κάβα: 1076,59 ευρώ

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Καλό μήνα από το Monterrey

Πρώτος γύρος για το τουρνουά που γίνεται αυτή την εβδομάδα στο Monterrey του Μεξικού και θα ασχοληθώ με το πρώτο χρονικά παιχνίδι του κυρίως ταμπλό ανάμεσα στην Αμερικανίδα Vania King no74 στην κατάταξη της WTA και την Τσέχα Sandra Zahlavova no85 αντίστοιχα.
H Αμερικανίδα έχει κάνει κάποιες αξιοσημείωτες νίκες φέτος όπως για παράδειγμα επί της Bammer στο Brisbane στην αρχή της χρονιάς και επί της Cibulkova στον πρώτο γύρο του Australian Open.
H Zahlavova τον τελευταίο καιρό έπαιζε σε χωμάτινα γήπεδα και μάλιστα στην Bogota έφτασε έως τα προημιτελικά.
Σήμερα θα ποντάρω στο φαβορί της συνάντησης την Αμερικανίδα King (photo) η οποία πέρσι στο ίδιο τουρνουά έφτασε έως τα προημιτελικά οπότε διαθέτει έξτρα κίνητρο απόψε.

Ώρα έναρξης: 20.15

Vania King-Sandra Zahlavova
Back Vania King
Απόδοση: 1,53 (Betfair)
Ποντάρισμα: 35 ευρώ
Πιθανό κέρδος:17,64 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Σημερινή κάβα: 1058,95 ευρώ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου