Meteo

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Προσπαθώ να μην είμαι πλεονέκτης

Πρώτος γύρος ανδρών για το Indian Wells και ο Nicolas Almagro από την Ισπανία θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Mischa Zverev.Και οι δύο έχουν ξεκινήσει μέτρια την φετινή χρονιά. Ο Ισπανός μάλιστα δεν κατάφερε κάτι το ιδιαίτερο ούτε στα χωμάτινα κορτς της Ν. Αμερικής εκεί που συνήθως φτάνει κάθε χρονιά και σε κάποιο τελικό. Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα υπέστη ήττα σοκ από τον Wawrinka μέσα στην Ισπανία για το Davis Cup σε χωμάτινη επιφάνεια. Ο Zverev κατάφερε να φτάσει έως τα ημιτελικά του τουρνουά στην Μασσαλία αλλά δεν αντιμετώπισε δύσκολους αντιπάλους πλην του ντεφορμέ Robredo. γενικά πρόκειται για παίκτη με μεγάλη έφεση σε τρίσετα παιχνίδια ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλος που αντιμετωπίζει. Και οι δύο στο Indian Wells δεν έχουν ποτέ νίκη (0/2 και οι δύο). Θα ποντάρω στο να κερδίσει ένα σετ όπως κάνει συνήθως ο Γερμανός στα παιχνίδια του.
Ώρα έναρξης: 22.15

Nicolas Almagro-Mischa Zverev
Lay Almagro 2-0
Απόδοση : 2.28 (Betfair)
Ποντάρισμα:30 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 21.95 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Σημερινή κάβα: 1068,53 ευρώ

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Πάλι ένα σετ θέλουμε

Συνέχεια του πρώτου γύρου για το τουρνουά στο Indian Wells όπου η Λετονή Sevastova θα αναμετρηθεί με την Ισπανίδα LLagostera Vives.
Όλες οι στοιχηματικές εταιρείες εμφανίζουν ως φαβορί την Λετονή μετά την εξαιρετική της εμφάνιση στο Monterey του Mexico όπου έφτασε έως τα ημιτελικά και έχασε από την μετέπειτα νικήτρια του τουρνουά Pavlyuchenkova. Η Ισπανίδα αντίθετα δεν έχει παίξει πολύ φέτος, όμως για να φτάσει εώς τον πρώτο γύρο αναγκάστηκε να παίξει προκριματικά όπου επικράτησε των Rodina και Tanasugarn οπότε λογικά έχει προσαρμοστεί στην επιφάνεια του τουρνουά.
Το τουρνουά γίνεται σε σκληρή επιφάνεια και θεωρητικά μπορεί να πει κανείς οτι αυτό δεν ευνοεί μία Ισπανίδα οι οποίες όλοι θεωρούν οτι ευνοούνται από τις αργές επιφάνειες. Παρόλα αυτά πέρσι η Vives έσπευσε να αποστομώσει τους υποστηρικτές αυτών των θεωριών με την περσινή πορεία της έως τον τέταρτο γύρο όπου απέκλεισε καλές αθλήτριες. Με την ελπίδα η Λετονή να είναι και λίγο κουρασμένη από την προσπάθεια της την προηγούμενη εβδομάδα θα ποντάρω στην κατάκτηση ενός σετ από την Ισπανίδα

Ώρα έναρξης: 21.00

Anastasija Sevastova-Nuria Llagostera Vives
Lay Sevastova 2-0
Απόδοση : 2.38 (Betfair)
Ποντάρισμα:29.73 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 20.67 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Σημερινή κάβα: 1047,86 ευρώ

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Virgi, Kristina, Indian Wells

Πρώτος γύρος για το τουρνουά του Indian Wells και θα ασχοληθώ με τον αγώνα ανάμεσα στην Γαλλίδα Razzano no38 στην κατάταξη της WTA και την Γερμανίδα Barrois no73 αντίστοιχα.Η Γαλλίδα δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς κατά τη διάρκεια του 2010 έχει κάνει μόλις δύο νίκες επί των Sfar και Niculescu παρόλο που στο Dubai όφειλε να κάνει νίκες για να καλύψει πόντους WTA. Από την άλλη η Γερμανίδα τα έχει πάει ελαφρώς καλύτερα φέτος. Πέρσι η Barrois (photo) έφτασε έως τον τρίτο γύρο στο Indian Wells και πιστεύω οτι σήμερα θα προσπαθήσει πολύ. Θα ποντάρω στο να πάρει τουλάχιστον ένα σετ.

Virginie Razzano-Kristina Barrois
Lay Virginie Razzano 2-0
Απόδοση : 2,52 (Betfair)
Ποντάρισμα:35 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 21,89 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Σημερινή κάβα: 1082,86 ευρώ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου