Meteo

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Πάμε Florida

Επιτυχημένη η χθεσινή επιλογή της Vesnina και προχωράμε στην σημερινή επιλογή .
Προημιτελική φάση στο Pontevedra Beach και θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση της πολιτογραφημένης Αμερικανίδας γεννημένης στην Τασκένδη Lepchenko και της Λευκορωσίδας Govortsova.H Lepchenko -τηρουμένων των αναλογιών- κάνει συμπαθητική χρονιά καθώς είναι το τέταρτο τουρνουά στο οποίο βρίσκεται στο κυρίως ταμπλό. Το γεγονός οτι βρίσκεται μάλιστα στην προημιτελική φάση στην Florida είναι μία από τις μεγαλύτερες της επιτυχίες τα τελευταία χρόνια έχοντας αποκλείσει τις Duque Marino και Κerber χωρίς να χάσει σετ.H Govortsova αντίθετα έχει μία απογοητευτική χρονιά φέτος με πολλές ήττες στον πρώτο γύρο. Δείχνει όμως οτι στο πρώτο της χωμάτινο τουρνουά τα πηγαίνει καλά και ίσως αυτό αποτελέσει την έναρξη της ανάκαμψης της.Στον πρώτο γύρο απέκλεισε την Alona Bondarenko σε τρία σετς και στον δεύτερο γύρο την Tatishvili πολύ εύκολα με 6-2 6-2.Οι δύο τεννίστριες έχουν αναμετρηθεί άλλη μία φορά στο παρελθόν στο Charlottesville πάλι σε χωμάτινη επιφάνεια όπου η Λευκορωσίδα κέρδισε με 6-3 6-3. Πιστεύω οτι η Govortsova είναι καλύτερη παίκτρια και θα ποντάρω σε αυτήν αν και πολλές φορές πρέπει να παραδεχτώ οτι με έχει απογοητεύσει.

Ώρα έναρξης: 18.00

Varvara Lepchenko-Olga Govortsova
Back Olga Govortsova
Ποντάρισμα: 35 ευρώ
Απόδοση:1,63 (Betfair)
Πιθανό Κέρδος:20,99 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1042,22 ευρώ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Οι ωραίες έχουν χρέη

Καλημέρα. Επιτυχημένη η χθεσινή επιλογή και πάμε να δούμε την σημερινή.
Δεύτερος γύρος στο χωμάτινο τουρνουά του Pontevedra Beach όπου αργά το απόγευμα θα αναμετρηθούν η Ρωσίδα Elena Vesnina και η Γερμανίδα Julia Goerges. Η Ρωσίδα δεν έχει κάνει κάτι το εξαιρετικό έως τώρα το 2010 , ουσιαστικά έχει καταφέρει να φτάσει έως τον δεύτερο γύρο σε κάποια τουρνουά.Τα ίδια ισχύουν και για την Γερμανίδα Goerges που και αυτή δεν έχει να επιδείξει κάτι αυτή την χρονιά. Υπάρχουν δύο στοιχεία που με κάνουν όμως να επιλέξω νίκη της Vesnina σήμερα. Το πρώτο είναι η πρόσφατη νίκη της επί της Γερμανίδας με 6-3 6-4 στο Miami και το δεύτερο η περσινή της καλή πορεία στην Pontevedra όπου έφτασε έως τα ημιτελικά και σίγουρα την κάνει να έχει μεγάλο κίνητρο σήμερα.

Ώρα έναρξης: μετά τις 19.15

Elena Vesnina-Julia Goerges
Back Elena Vesnina
Ποντάρισμα: 35 ευρώ
Απόδοση:1,51
Πιθανό Κέρδος:16,99 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1025,23 ευρώ

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ξανά μετά από καιρό

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Λόγω των ημερών του Πάσχα δεν γινόταν ανανέωση στο μπλογκ χωρίς αυτό να σημαίνει οτι είχε σταματήσει η αθλητική και η στοιχηματική δραστηριότητα φυσικά. Ξεκινάω λοιπόν και πάλι να αναφέρω κάποιες επιλογές από σήμερα. Ήδη από την Δευτέρα έχει ξεκινήσει η χωμάτινη περίοδος στο τέννις και τέσσερις πόλεις (Μarbella,Houston, Pontevedra Βeach, Casablanca) φιλοξενούν αυτή την εβδομάδα τους τεννίστες και τις τεννίστριες . Το tennis είναι μακράν το πιο κοσμοπολίτικο άθλημα.
Σήμερα θα ασχοληθώ με τον γαλλικό εμφύλιο στον δεύτερο γύρο του χωμάτινου τουρνουά στην Casablanca μεταξύ του Florent Serra και του Stephane Robert. Σαφώς πιο έμπειρος παίκτης ο Serra με τρεις παρουσίες σε τελικούς τουρνουά και δύο κατακτήσεις . Ένας από τους τρεις τελικούς ήταν πέρσι στην Casablanca όπου έχασε πέρσι από τον Juan Carlos Ferrero. Δείχνει οτι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ,μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα έχασε δύσκολα από τον Federer στο Miami 7-6 7-6.Στον πρώτο γύρο νίκησε τον Ισπανό Ventura 6-4 6-3 χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.Ο Robert έκανε φέτος γνωστό το όνομα του στους ανθρώπους του χώρου και μάλιστα έχει καταφέρει σε κάθε τουρνουά που έχει συμμετάσχει φέτος να έχει φτάσει τουλάχιστον έως τον δεύτερο γύρο. Το ίδιο έχει συμβεί και αυτή την εβδομάδα στην Casablanca καθώς στον πρώτο γύρο νίκησε τον Αυστριακό Koubek με 6-3 5-7 7-5.Θα ποντάρω υπέρ του Serra κυρίως στηριζόμενος στην εμπειρία του και την περσινή του καλή εμφάνιση στο Μαρόκο καθώς χρειάζεται την νίκη σήμερα για να μην χάσει θέσεις στην κατάταξη της ATP.

Ώρα έναρξης:μετά τις 16.45

Florent Serra-Stephane Robert
Back Florent Serra
Ποντάρισμα: 35 ευρώ
Απόδοση:1,58
Πιθανό Κέρδος:19,33 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1005,90 ευρώ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου