Meteo

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Ελπίδες από την Λετονία

Καλησπέρα. Το άσχημο σερί συνεχίστηκε και χθες αλλά αυτό δεν μας κάνει να χάνουμε την αισιοδοξία μας καθώς ακόμα η κάβα μας είναι με κέρδος.
Δεύτερος ημιτελικός για το τουρνουά Regions Morgan Keegan στο Memphis των Ηνωμένων Πολιτειών . Ήδη πριν από λίγη ώρα ο Αμερικανός John Isner επικράτησε του Γερμανού Petzschner και αναμένει τον νικητή του αγώνα Querrey-Gulbis.
Το μεγάλο φαβορί σήμερα είναι ο Αμερικανός Sam Querrey νο31 στην παγκόσμια κατάταξη ο οποίος πριν από τον σημερινό ημιτελικό επικράτησε των Ram, Mayer και στον προημιτελικό του Andy Roddick με 7-5 3-6 6-1.
Είναι παίκτης με πολύ καλό σερβίς και δυνατό forehand. Το 2010 δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά , στο Australian Open έχασε στον πρώτο γύρο από τον Schuettler και έδειξε επηρεασμένος από τον περσινό του τραυματισμό του στο χέρι που λίγο έλειψε να του σταματήσει την καριέρα στο τέννις.
Παρόλα αυτά την προηγούμενη εβδομάδα στο San Jose έφτασε έως τα ημιτελικά όπου έχασε από τον Roddick. Στο τουρνουά του Memphis η φετινή είναι η καλύτερη του εμφάνιση καθώς έχει φτάσει δύο φορές έως τα ημιτελικά.Ο αντίπαλος του ο Λετονός Ernests Gulbis (photo) νο99 στον κόσμο στην πορεία του έως τα ημιτελικά απέκλεισε τους Kendrick, Stepanek και Berdych σε ένα συγκλονιστικό προημιτελικό όπου ο Τσέχος σέρβιρε για το ματς αλλά γύρισε το παιχνίδι .
Φέτος ξεκίνησε ενθαρρυντικά την χρονιά όπου στην Doha έφτασε πολύ κοντά στο να αποκλείσει τον Federer στα προημιτελικά αλλά κατόπιν αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο σε Australian Open και San Jose.Το παιχνίδι σίγουρα έχει μεγάλο φαβορί και αυτός είναι ο Αμερικανός αλλά ο Λετονός είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες , πιστεύω πάρα πολύ στο ταλέντο του και ελπίζω να μην με απογοητεύσει καθώς θα τον ποντάρω.
Στα συν του το οτι πέρσι κέρδισε τον Querrey στην χωμάτονη όμως επιφάνεια του Roland Garros. Αν συνεχίσει να σερβίρει όπως σέρβιρε χθες μπορεί να τα καταφέρει.
Ώρα έναρξης 23.00

Back Ernests Gulbis
Απόδοση: 2,92 (Betfair)
Ποντάρισμα: 35 ευρώ
Πιθανό κέρδος:63,91 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Σημερινή κάβα: 1023,99 ευρώ

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Dubai, ώρα 12.00

Ημιτελικός για το τουρνουά της WTA στο Dubai με την μεγάλη έκπληξη του τουρνουά την Ισραηλινή Shahar Peer no22 να αντιμετωπίζει την Αμερικανίδα Venus Williams no5 στην παγκόσμια κατά ταξη.Η Ισραηλινή έχει φτάσει στα ημιτελικά αποκλείοντας σημαντικά ονόματα και φορμαρισμένες πάικτριες όπως οι Wickmayer, Wozniacki, Li πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις. H Williams από την άλλη είχε σαφώς ευκολότερο έργο απέναντι στις Lisicki, Govortsova, Pavlyuchenkova τις οποίες κέρδισε χωρίς να χάσει σετ.Η Peer δείχνει να παίζει πεισμωμένα θέλοντας να αποδείξει οτι η περσινή άρνηση των υπευθύνων του τουρνουά να της επιτρέψουν να συμμετάσχει για λόγους ασφαλείας (το τουρνουά γίνεται σε αραβική χώρα) την έχει προσβάλλει σαν αθλήτρια. Οι δύο αθλήτριες έχουν ξαναπαίξει αντίπαλες άλλες δύο φορές με νικήτρια την Williams και τις δύο φορές . Η Venus είναι και η περσινή νικήτρια του τουρνουά. Τα στατιστικά δεδομένα δείχνουν Venus. Η αγωνιστική κατάσταση όμως της Peer (photo) δείχνει οτι το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο. Θα ποντάρω στο να κατακτήσει η Ισραηλινή τουλάχιστον ένα σετ.

Lay Venus Williams 2-0
Απόδοση : 1,84 (Betfair)
Ποντάρισμα:30 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 33,96 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1053,99 ευρώ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Tα βλέμματα στο Memphis

Καλημέρα. Αποτυχημένη η προχθεσινή επιλογή. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια.
Πρώτος γύρος για το τουρνουά του Memphis και ο Φινλαδός Nieminen no126 στον κόσμο θα αντιμετωπίσει τον Ισραηλινό Sela (photo) no44 στην παγκόσμια κατάταξη.
Οι αποδόσεις που δίνονται από τις εταιρείες στοιχηματισμού προβάλλουν ως οριακό φαβορί τον Φινλανδό ο οποίος όμως φέτος έχει ξεκινήσει πολύ μέτρια την χρονιά. Οι μόνες νίκες που έχει κάνει είναι επί των άσημων Rufin, Lindahl και Poerschke. Στο Memphis έχει συμμετάσχει μία φορά πέρσι όπου έχασε στον πρώτο γύρο. Ο σημερινός αντίπαλος του έφτασε έως τα ημιτελικά στο Chennai αλλά έπειτα δεν έχει καταφέρει κάτι άλλο. Παρόλα αυτά όμως πιστεύω οτι θα κυνηγήσει ιδαίτερα την νίκη καθώς πέρσι έφτασε έως τα ημιτελικά οπότε αν χάσει σήμερα θα απωλέσει πολλούς πόντους παγκόσμιας κατάταξης.
Θεωρώ οτι η απόδοση που του δίνεται είναι πολύ καλή και θα το ρισκάρω.

Back Dudi Sela
Απόδοση: 2,04 (Betfair)
Ποντάρισμα: 50 ευρώ
Πιθανό κέρδος:49,45 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Σημερινή κάβα: 1103,99 ευρώ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Τελικός στην Costa

Τελικός για το τουρνουά της Costa Do Sauipe με αντιπαλους τον Ισπανό Ferrero no22 στην παγκόσμια κατάταξη και τον Πολωνό Kubot no56 (photo).
Ο Ισπανός αναμφισβήτητα είναι ένα από τα μεγαλύτερο ονόματα του ανδρικού tennis με μεγάλη καριέρα και επιτυχίες κυρίως σε χωμάτινα τουρνουά. Έχει κατακτήσει 12 τίτλους (9 στο χώμα) με μεγαλύτερη την κατάκτηση του Roland Garros το 2003. Είναι από τους λίγους εν ενεργεία τεννίστες που έχουν περάσει από το no1 της παγκόσμιας κατάταξης (08.09.2003). Φέτος δεν ξεκίνησε καλά την χρονιά.Έχασε στον πρώτο γύρο του Australian Open αλλά στην Costa Do Sauipe έχει παίξει πολύ καλά κερδίζοντας τους Schwank,Massu,Berlocq και Mello έχοντας χάσει μόλις ένα σετ από τον Massu. Πάντως αν εξαιρέσει κανείς τον Schwank οι υπόλοιποι μάλλον βατοί αντίπαλοι θεωρούνταν για το επίπεδο του . Στην Costa έχει ξαναφτάσει στον τελικό το 2007 όπου έχασε από τον Αργεντινό Canas.
Ο Πολωνός έχει φτάσει στον τελικό έχοντας αποκλείσει τους Hernandez, Fognini, Montanes και Andreev οι οποίοι είναι πολύ καλοί παίκτες στο χώμα. Το ίδιο καλά τα έχει καταφέρει και στο διπλό όπου μαζί με τον Αυστριακό Marach πρόκειται να παίξουν και εκεί στον τελικό. Ακριβώς το ίδιο που είχε συμβεί και στο Βελιγράδι πέρσι όπου είχε ξαναπαίξει στον τελικό του μονού - είχε χάσει από τον Djokovic προβάλλοντας μεγάλη αντίσταση - και έπειτα κέρδισε τον τίτλο στο διπλό πάλι μαζί με τον Marach. H πορεία του φέτος είναι αξιοπρόσεκτη καθώς έφτασε έως τα προημιτελικά του τουρνουά στην Doha χάνοντας στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ από τον Troicki , ως τον τέταρτο γύρο του Australian Open όπου έχασε από τον Djokovic και ως τον δεύτερο γύρο του Santiago όπου έχασε από τον Granollers.
Οι δύο παίκτες δεν έχουν ξαναπαίξει αντίπαλοι . Πιστεύω και εύχομαι ο Πολωνός να παλέψει το παιχνίδι μέχρι τέλους και να κατακτήσει τουλάχιστον ένα σετ. Φυσικά υπάρχει ο κίνδυνος να είναι κουρασμένος από τα πολλά παιχνίδια.

Lay Lukasz Kubot 2-0
Απόδοση : 2,20 (Betfair)
Ποντάρισμα:30 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 23,78 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1133,99 ευρώ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου