Meteo

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Ελπίδες από την Λετονία

Καλησπέρα. Το άσχημο σερί συνεχίστηκε και χθες αλλά αυτό δεν μας κάνει να χάνουμε την αισιοδοξία μας καθώς ακόμα η κάβα μας είναι με κέρδος.
Δεύτερος ημιτελικός για το τουρνουά Regions Morgan Keegan στο Memphis των Ηνωμένων Πολιτειών . Ήδη πριν από λίγη ώρα ο Αμερικανός John Isner επικράτησε του Γερμανού Petzschner και αναμένει τον νικητή του αγώνα Querrey-Gulbis.
Το μεγάλο φαβορί σήμερα είναι ο Αμερικανός Sam Querrey νο31 στην παγκόσμια κατάταξη ο οποίος πριν από τον σημερινό ημιτελικό επικράτησε των Ram, Mayer και στον προημιτελικό του Andy Roddick με 7-5 3-6 6-1.
Είναι παίκτης με πολύ καλό σερβίς και δυνατό forehand. Το 2010 δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά , στο Australian Open έχασε στον πρώτο γύρο από τον Schuettler και έδειξε επηρεασμένος από τον περσινό του τραυματισμό του στο χέρι που λίγο έλειψε να του σταματήσει την καριέρα στο τέννις.
Παρόλα αυτά την προηγούμενη εβδομάδα στο San Jose έφτασε έως τα ημιτελικά όπου έχασε από τον Roddick. Στο τουρνουά του Memphis η φετινή είναι η καλύτερη του εμφάνιση καθώς έχει φτάσει δύο φορές έως τα ημιτελικά.Ο αντίπαλος του ο Λετονός Ernests Gulbis (photo) νο99 στον κόσμο στην πορεία του έως τα ημιτελικά απέκλεισε τους Kendrick, Stepanek και Berdych σε ένα συγκλονιστικό προημιτελικό όπου ο Τσέχος σέρβιρε για το ματς αλλά γύρισε το παιχνίδι .
Φέτος ξεκίνησε ενθαρρυντικά την χρονιά όπου στην Doha έφτασε πολύ κοντά στο να αποκλείσει τον Federer στα προημιτελικά αλλά κατόπιν αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο σε Australian Open και San Jose.Το παιχνίδι σίγουρα έχει μεγάλο φαβορί και αυτός είναι ο Αμερικανός αλλά ο Λετονός είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες , πιστεύω πάρα πολύ στο ταλέντο του και ελπίζω να μην με απογοητεύσει καθώς θα τον ποντάρω.
Στα συν του το οτι πέρσι κέρδισε τον Querrey στην χωμάτονη όμως επιφάνεια του Roland Garros. Αν συνεχίσει να σερβίρει όπως σέρβιρε χθες μπορεί να τα καταφέρει.
Ώρα έναρξης 23.00

Back Ernests Gulbis
Απόδοση: 2,92 (Betfair)
Ποντάρισμα: 35 ευρώ
Πιθανό κέρδος:63,91 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Σημερινή κάβα: 1023,99 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου