Meteo

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Guillermo Canas

Στα 32 του χρόνια εγκαταλείπει την ενεργό δράση ο Αργεντινός Guillermo Canas. Το παρακάτω κείμενο είναι από το http://news.bbc.co.uk/



"Guillermo Canas, briefly the nemesis of Roger Federer, has announced his retirement from tennis.

The 32-year-old Argentine said he was ending his career rather than undergo a fifth operation on his right wrist.

He has been battling pain in the wrist for more than a year and has not played in a tournament since July 2009.

Canas ended Federer's 41-match winning streak at Indian Wells in March 2007, and also defeated the world number one in Miami later that same month.

"I beat the most talented player in the world," he said. "For me, it was unbelievable. And then to do it again 10 days later was like a dream."

Canas was suspended from tennis for two years in August 2005 after testing positive for a banned diuretic.

The ban was later reduced to 15 months after he appealed to the Court of Arbitration for Sport.

Cas agreed Canas had not knowingly taken the diuretic when it was administered by officials at the Mexican Open in February 2005.

But Cas added that players "had a duty of utmost caution" when it came to checking what drugs and medication they were permitted to use.

At the time of his ban, Canas was ranked 10th in the world and had won six ATP Tour titles. "

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

4 παιχνίδια ακόμα σήμερα

3/4 χθες και πάμε πάλι και σήμερα να δούμε τις επιλογές που θα πονταριστούν

Florian Mayer-Philipp Kohlschreiber
Άλλη μία αναμέτρηση από τον δεύτερο γύρο του τουρνουά Sony Ericcson στο Miami είναι ο Γερμανικός εμφύλιος μεταξύ του Florian Mayer και του Philipp Kohlschreiber. Οι δύο τεννίστες έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές και έχουν από μία νίκη στο ενεργητικό τους.Ο Mayer επανήλθε φέτος στις επιτυχίες μετά από ένα στείρο και απογοητευτικό 2009. Έχει κερδίσει δύο τσάλλεντζερ στην Noumea και στο Sunrise , έφτασε εως τον τρίτο γύρο στο Australian Open χάνοντας από τον Del Potro και έφτασε έως τα προημιτελικά στο Rotterdam όπου δεν κατάβηκε να αγωνιστεί λόγω μιας ίωσης. Ο Kohlschreiber ξεκίνησε ικανοποιητικά την χρονιά φτάνοντας στα ημιτελικά στο Auckland ,έως τον τρίτο γύρο στο Australian open όπου έχασε από τον Nadal και τα προημιτελικά στο San Jose όπου έχασε από τον Istomin. Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε δύσκολα από τον Djokovic στο Indian Wells.Αναμένεται ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, προσωπικά πιστεύω οτι θα τελειώσει σε τρία σετς και θα ποντάρω στο να πάρει ο Mayer τουλάχιστον ένα σετ. Στα συν του Mayer οτι σε 5 συμμετοχές έχει 2 προκρίσεις στον τρίτο γύρο του Miami Open στατιστικό που είναι πολύ καλό για τα ¨κυβικά¨του.

Ώρα έναρξης: μετά τις 19.45

Lay Kohlschreiber 2-0
Απόδοση : 2,62 (Betfair)
Ποντάρισμα:35 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 20,54 ευρώ

Alisa Kleybanova-Sara Errani
Στα πλαίσια του δευτέρου γύρου για το τουρνουά Sony Ericcson που γίνεται στο Miami η Ρωσίδα Kleybanova θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Errani.Kαι οι δύο βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση . Η Ρωσίδα έχει κερδίσει πρόσφατα το τουρνουά στην Kuala Lumpur νικώντας στον τελικό την Dementieva, ενώ στο Indian Wells κέρδισε και την Clijsters.Η Errani έφτασε στην αρχή της χρονιάς έως τα ημιτελικά στο Hobart, στον τρίτο γύρο στο Australian Open και στον τρίτο γύρο στο Indian Wells την προηγούμενη εβδομάδα.Σήμερα θα ποντάρω στην φόρμα της Ρωσίδας κυρίως αλλά και στο γεγονός οτι και στις δύο συμμετοχές της στο Miami και τις δύο κατάφερε να προκριθεί στον τρίτο γύρο. Στα συν επίσης οτι έχει κερδίσει κατά το παρελθόν την Errani

Ώρα έναρξης: 19.00

Back Kleybanova
Απόδοση : 1,58 (Betfair)
Ποντάρισμα:35 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 19,31 ευρώ

Thomaz Bellucci-James Blake
Δεύτερος γύρος για το Sonny Ericcson Open που γίνεται στο Miami και ο Βραζιλιάνος Bellucci πρόκειται να αναμετρηθεί με τον Αμερικανό Blake.Είναι ο πρώτος αγώνας για τον Βραζιλιάνο στο Miami αφού πέρασε χωρίς αγώνα στον δεύτερο γύρο ενώ αντίθετα ο Αμερικανός στον προηγούμενο γύρο επιβλήθηκε του Krajinovic δύσκολα με 6-7 6-4 6-4 .Ο Bellucci ξεκίνησε δεδομένων των αναλογιών καλά την χρονιά , έφτασε έως τα προημιτελικά στο Brisbane και στην Costa do Sauipe και κατέκτησε το χωμάτινο τουρνουά στο Santiago αλλά στο Indian Wells αποκλείστηκε από τον Garcia Lopez στον τρίτο γύρο αφού πέρασε δύο γύρους χωρίς να δώσει αγώνα. Ο Blake από την άλλη έφτασε και αυτός έως τα προημιτελικά στο Brisbane έκανε μία ¨κοιλιά¨μετά αλλά στα δύο τελευταία του τουρνουά σε Delray Beach και Indian Wells έπαιξε καλύτερα και δείχνει να ανεβαίνει. Στο Miami σε 8 συμμετοχές έχει καταφέρει 5 φορές να προκριθεί στον τρίτο γύρο το οποίο είναι και το ζητούμενο σήμερα.Η αίσθηση μου είναι οτι έχουμε ένα αγώνα ανάμεσα σε ένα παίκτη που η αγωνιστική του κατάσταση βρίσκεται σε ύφεση (Bellucci) και σε ένα παίκτη που βρίσκεται σε άνοδο (Blake) οπότε θα προτιμήσω να ποντάρω στον δεύτερο.

Ώρα έναρξης:μετά τις 19.30

Back Blake
Απόδοση : 1,54 (Betfair)
Ποντάρισμα:50 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 25,68 ευρώ

Tommy Robredo-Ilya Marchenko
Δεύτερος γύρος για το Sonny Ericcson Open που γίνεται στο Miami και ο Iσπανός Robredo πρόκειται να αναμετρηθεί με τον Ουκρανό Marchenko.Είναι ο πρώτος αγώνας για τον Ισπανό Στο Miami αφού πέρασε χωρίς αγώνα στον δεύτερο γύρο ενώ αντίθετα ο Ουκρανός έχει ξεκινήσει από τα προκριματικά όπου απέκλεισε τους Souza,Devvarman χωρίς να χάσει σετ και στον προηγούμενο γύρο τον Mathieu με 6-3 7-6 ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει σιγά σιγά στα κορτς μετά την αποχή του λόγω τραυματισμού.Ο Robredo ξεκίνησε άσχημα την χρονιά αλλά στο Indian Wells έδειξε σημαντικά σημάδια βελτίωσης αφού έφτασε έως τα προημιτελικά όπου έχασε από τον φιναλίστ Roddick. Στο Miami τα αποτελέσματα του δεν είναι άσχημα καθώς στις 4 από τις 8 συμμετοχές του έχει φτάσει έως τον τρίτο γύρο.Ο Marchenko φέτος έχει γίνει γνωστός στον κόσμο του τέννις καθώς έχει κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις σε τουρνουά όπως στο Zagreb και στην Marseille όπου έφτασε έως τα προημιτελικά.Αν εξαιρέσει όμως κανείς την νίκη του επί του έτσι και αλλιώς ασταθούς Olivier Rochus στην Marseille δεν έχει νικήσει τεννίστα επιπέδου Robredo.Πιστεύω οτι η αγωνιστική άνοδος του Robredo θα τον οδηγήσει στην νίκη

Ώρα έναρξης:μετά τις 19.45

Back Robredo
Απόδοση : 1,50 (Betfair)
Ποντάρισμα:50 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 23,78 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Σημερινή κάβα: 1067,12 ευρώ

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Έλλειψη χρόνου

Πολύ γρήγορα λόγω έλλειψης χρόνου περνάω τις επιλογές μου για σήμερα. Αν θέλει να διαβάσει κανείς την αιτιολόγηση τους μπορεί να την αναζητήσει στην σελίδα www.infobeto.com/. Ζητώ συγνώμη γι αυτό

Petra Martic-Aravane Rezai
Lay Rezai 2-0
Απόδοση : 2,18 (Betfair)
Ποντάρισμα:40 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 32,24 ευρώ

Yaroslava Shvedova-Sabine Lisicki
Back Shvedova
Απόδοση : 2,30 (Betfair)
Ποντάρισμα:30 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 37,09 ευρώ

Horacio Zeballos-Andreas Seppi
Back Seppi
Απόδοση : 1,60 (Betfair)
Ποντάρισμα:55 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 31,38 ευρώ

Aleksandra Wozniak-Polona Hercog
Back Hercog
Απόδοση : 1,78 (Betfair)
Ποντάρισμα:35 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 25,96 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Σημερινή κάβα: 1026,83 ευρώ

Ενδεχομένως να ακολουθήσουν και άλλες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου