Meteo

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Τέννις, Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009


Καλημέρα. Λίγος χρόνος σήμερα. Σήμερα πλην των τουρνουά των ανδρών που συνεχίζονται έχουμε αγώνες για το Fed Cup των γυναικών μια διοργάνωση μεταξύ χωρών . Προιστορίες:

ΑΝCIC-HERNYCH 4-0 (1-0)
TROICKI-CILIC 0-2 (0-2)
CHARDY-FERRER 0-1 (0-0)
TSONGA-GIL 0-0
F.GONZALEZ-CUEVAS 3-0(2-0)
ACASUSO-ROBREDO 2-3 (0-1)


Και στις γυναίκες όπου υπάρχουν:
K. BONDARENKO-PEER 2-2 (0-0)
ΗANTUCHOVA-WICKMAYER 1-0 (1-0)
BENESOVA-LLAGOSTERA 1-0 (0-0)
IVANOVIC-SUGIYAMA 1-0 (0-0)
MAURESMO-PENNETTA 1-1 (0-1)
CORNET-SCHIAVONE 1-1 (0-0)
SCHNYDER-GROENEFELD 1-0 (0-0)

Aπό τα παιχνίδια του προγράμματος θα ποντάρω σε Ferrer,Suarez (αν πάρει το πρώτο σετ),Pennetta (αν πάρει το πρώτο σετ),Cornet,Ancic και ίσως κάνω lay στην Ivanovic επειδή πιστεύω οτι θα ανέβει η απόδοση της.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Το album των τουρνουά της εβδομαδας

Παρακάτω θα πάρετε μια μικρή γεύση από τις πόλεις που γίνονται τα τουρνουά τένις αυτή και την επόμενη εβδομάδα.

Παρασκευή 06/02/2009


Καλημέρα. Ποδόσφαιρο,μπάσκετ,τέννις,βόλλευ και ιπποδρομίες τα σπορ που μου έχουν κινήσει την προσοχή σήμερα. Πριν κάνουμε μια αναφορά όμως θα ήθελα να κάνω μια αναφορά στην χθεσινή ημέρα. Οι επιλογές που είχα κάνει χθες ήταν οι Ηanescu,Stakhovsky(αν πάρει το πρώτο σετ),Mathieu,De Voest,Calleri. Από όλους αυτούς μόνο ο Stakhovsky θα βρεθεί σήμερα στα κορτς. Επρόκειτο για μια τρισάθλια απολογιστικά ημέρα. Έχω σκοπό να μην βγάζω αποτελέσματα ημέρας παρά μόνο τα συγκεντρωτικά του μήνα αλλά σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση.

Μπάσκετ: EUR2.14 Τένις: EUR41.95 Σύνολο Κ&Ζ: EUR44.09


Αυτό που θέλω να δείξω με το πινακάκι είναι αυτό είναι οτι είναι πραγματικά αμαρτία όταν παίζεις σε ανταλλακτήριο να μην κλείνεις ισόποσα το ποντάρισμα σου όταν η απόδοση αυτού που έχεις ποντάρει έχει πέσει στα επίπεδα του 1,04-1,08. Οι Mathieu,De Voest έχασαν αν και είχαν πάρει το πρώτο σετ και ξεκίνησαν και με μπρεικ στο δεύτερο. Ο Hanescu είχε 3 ματς μπολ στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ και έχασε. Στον Calleri παραδέχομαι οτι ήμουν τυχερός καθώς έδωσα το μεγαλύτερο μέρος του πονταρίσματος πριν από την αρχή του τάι μπρέικ του πρώτου σετ καθώς βγάζω σπυράκια με τα τάι μπρέικς. Τον Dodig τον πόνταρα μετά το πρώτο σετ αφού ήδη σε τέσσερα ματς το πρωί είχαν γίνει 3 ανατροπές και πόνταρα ουσιαστικά να μην γίνει τέταρτη κολλητή. Φυσικά αν δεν παίζεις σε ανταλλακτήριο σου μένει η πίκρα επειδή έφτασες πολύ κοντά και έχασες. Και ένα σχόλιο για τα χθεσινά παιχνίδια. Τα τουρνουά αυτά πρόκειται για τουρνουά μικρής δυναμικότητας και μικρών σχετικά επάθλων. Χρησιμεύουν είτε για να μην ξεσκουριάζουν οι παίκτες μέχρι να έρθει η ώρα για τα μάστερς ή τα γκραν σλαμς, είτε για να ανεβαίνουν παίκτες που βρίσκονται πίσω σε φόρμα ή φυσική κατάσταση είτε για να βγαίνει κανένα μεροκάματο. Αν έπαιζαν σε γκραν σλαμ δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουν από τον Χέρνις ή τον Ντόντιγκ οι Ματιέ και Γκουλμπίς. Όταν όμως βρίσκονται σε ένα τουρνουά που δεν έχει και πολλά να τους δώσει παίζουν σε άδειες εξέδρες και χάνουν σετ πολλές φορές τα ματς τα παρατάνε ειδικά όταν δουν οτι ο αντίπαλος δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει εύκολα. Στο ματς του Κάρλοβιτς με τον Σταχόβσκι εμένα δεν μου βγαίνει από το μυαλό οτι ο Κροάτης έκανε μια γενναιοδωρία . Μου φαίνεται πολύ μεγάλη σύμπτωση να φάει μπρέικ λίγο πριν τελειώσουν τα σετ και ενώ όλα τα προηγούμενα service games τα έπαιρνε είτε με 0 είτε με 15. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Απλά ήθελε να χάσει αλλά να μην δείξει και στους Κροάτες στις κερκίδες οτι έχασε αμαχητί στα 2 σετς. Τέλος πάντων.

Προχωράμε στα σημερινά.

ZAGREB:
HERNYCH-ZVEREV 1-0 (1-0)
TROICKI-STAKHOVSKY 0-1 (0-1)
VEIC-CILIC 0-0
DODIG-ANCIC 0-0

Mε έντονα αυτοί που είχαν φτάσει στα ημιτελικά πέρσι.

Tα παιχνίδια του Zverev σπάνια ξεφεύγουν από τον κανόνα του ότι και να ποντάρεις στην αρχή του αγώνα μπορείς αν έχεις αρκετή υπομονή να κλείσεις ισόποσα με κέρδος αν παίζεις στο ανταλλακτήριο . Ειδικά όταν παίζει με παίκτες του επιπέδου του Ηernych που δεν έχουν το σούπερ σερβίς . Εδώ με τον Χανέσκου που θεωρητικά έχει ισχυρό σερβίς και είχε τόσες δυνατότητες για μπρεικς. Σήμερα δίνεται αουτσάιντερ μάλλον επειδή ο Χέρνις κέρδισε τον Ματιέ και λόγω της προιστορίας. Αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι καθαρά 50-50 και υπομονής. Δεν βλέπω κάτι.
Έγραφα πριν για την γενναιοδωρία του Κάρλοβιτς. Θα κάνει και ο Τρόιτσκι το ίδιο? Πάντως o Oυκρανός όπως και με τον Κάρλοβιτς είχε κερδίσει τον Σέρβο πέρσι στην πορεία του για το τρόπαιο. Ο Σέρβος με τον Λιούμπιτσιτς εμένα προσωπικά δεν μου έδειξε κάτι θετικό. Το σερβίς του ήταν μέτριο και πέταγε την μπάλα στα ράλι συνέχεια στο κεντρο του κορτ μπροστά στον Λιούμπιτσιτς. Εγώ θα κάνω πάλι το ίδιο. Αν πάρει ο Ουκρανός το πρώτο σετ θα πάρω Stakhovsky και ας μην κερδίσει ποτέ.
Στα άλλα ματς τώρα τι να πω? Αν θέλουν Άντσιτς και Τσίλιτς κερδίζουν και μάλιστα άνετα.

JOHANNESBURG:
CHARDY-DE CHAUNAC 0-0
BAGHDATIS-FERRER 0-1 (0-1)
GARCIA LOPEZ-GIL 0-0
TSONGA-VLIEGEN 0-1 (0-0)

Eδώ δεν υπάρχουν ιδιαίτερα δεδομένα . Το σημερινό πρόγραμμα είναι δύσκολο και επικίνδυνο για πρόβλεψη. Ακόμα και ο Τσονγκά έχει παρατήσει παιχνίδια στο παρελθόν.


VINA DEL MAR:
CUEVAS-CAPDEVILLE 1-0 (1-0)
CHELA-ROBREDO 1-3 (0-2)
DECOUD-ACASUSO 1-0 (1-0)
F. GONZALEZ-MONACO 2-0 (1-0)

Πιστεύω οτι ο Cuevas δεν θα με απογοητεύσει σήμερα. Πάλι όμως εφόσον δίνεται ως αουτσάιντερ θα περιμένω το πρώτο σετ. Από τα υπόλοιπα τρία ματς λογικά ο Gonzalez περνάει αλλά το ματς θα γίνει ξημερώματα και εγώ θα κοιμάμαι ενώ στα άλλα δύο η προιστορία δείχνει Robredo και Decoud (είχε κερδίσει πέρσι τέτοια εποχή τον Ακασούσο) αλλά μου φαίνονται επίφοβα. Συνεπώς δύο σχετικά συντηρητικές επιλογές για σήμερα.

Back Stakhovsky (If wins first set)
Back Cuevas (If wins first set)

Στα υπόλοιπα σπορ , στο βόλλευ γίνονται 2 ματς . Για τις γυναίκες το Μαρκόπουλο παίζει με τον Παναθηναικό ο οποίος έχει μία ήττα μόνο στο πρωτάθλημα (από τον Ολυμπιακό) και στους άνδρες ο Φοίνικας Σύρου υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Δεν με ενθουσιάζει κάτι. Ίσως αν η απόδοση του Παναθηναικού ήταν γύρω στο 1,70 να πόνταρα υπέρ και να το έκλεινα αν κατέβαινε γύρω στο 1,30.
Στο ευρωπαικό μπάσκετ δύο ματς σήμερα: Γκέτινγκεν-Μπραουνσβάιχ και Βιλλερμπάν-Γκραβελίν. Έχω παρατηρήσει οτι τις Παρασκευές στην Γαλλία κερδίζουν τα φαβορί. Ίσως ποντάρω στην Βιλλερμπάν.
Για τα ματς του ποδοσφαίρου δεν έχω ξεκάθαρη άποψη . Αυτό που έχω παρατηρήσει για τα ματς της Παρασκευής είναι οτι συνήθως στη Β Γερμανίας το ματς στο οποίο μπαίνει πρώτο γκολ χρονικά συνήθως έρχεται όβερ. Επειδή όμως με το συγκεκριμένο είδος πονταρίσματος δεν έχω καλές σχέσεις δεν ξέρω αν θα το ακολουθήσω.
Καλή επιτυχία






Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Καλημέρα. Τέννις, μπάσκετ και ιπποδρομίες τα σπορ που μου κινούν το ενδιαφέρον για σήμερα. Στο μπάσκετ το πρόγραμμα είναι:

20.45 Πρόκομ-Αρμάνι Μιλάνο
20.45 Ολυμπιακός-Ταού
21.30 Άλμπα-Ρεάλ Μαδρίτης
21.45 Μπαρτσελόνα-Μακάμπι

Σκέφτομαι να ποντάρω κατά τον Ολυμπιακό καθώς θεωρώ οτι υφίσταται μεγάλη πίεση λόγω της ήττας στο Μιλάνο και αν κερδίσει θα το κάνει με δυσκολία και στο τέλος. Η Ταού είναι δύσκολη και έμπειρη ομάδα και έχει τον τρόπο να κερδίζει τέτοια παιχνίδια. Φυσικά θα το κλείσω ισόποσα κάποια στιγμή στο λάιβ στοίχημα πάντα αν το παιχνίδι πάει υπέρ της Ταού. Το Μιλάνο πιστεύω οτι έχει την πρώτη τύχη στο Σόποτ και πάλι θα ποντάρω υπέρ για να το κλείσω κάπου στο 1,5 αν πέσει τόσο. Η Ρεάλ έχει απίστευτη ρέντα τελευταία αλλά δεν θα την ποντάρω ενώ στο τελευταίο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα λογικά θα κερδίσει αλλά η απόδοση είναι μικρή.

Στο τέννις ολοκληρώνεται σήμερα ο δεύτερος γύρος σε Ζάγκρεμπ,Γιοχάνεσμπουργκ και Βίνια Ντελ Μαρ.

ΓΙΟΧΑΝΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ:
ΣΑΡΝΤΙ-ΚΙΟΥΝΤΙΝΕΛΛΙ 0-0
ΓΚΑΡΣΙΑ ΛΟΠΕΖ- Λ. ΜΑΓΕΡ 0-0
ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΕΡΒ-ΝΤΕ ΣΟΝΑΚ 0-0
ΖΙΛ-ΝΤΕ ΒΕΣΤ 0-0
ΜΙΝΑΡ-ΒΛΙΓΚΕΝ 0-1 (0-1)
ΤΣΟΝΓΚΑ-ΙΣΤΟΜΙΝ 0-0

Συμπέρασμα: Θα εμπιστευτώ τον Ντε Βεστ ο οποίος παίζει στην χώρα του και από εκεί και πέρα ίσως ποντάρω κάποιον που θα πάρει το πρώτο σετ και θα έχει ικανοποιητική απόδοση.

ΖΑΓΚΡΕΜΠ:
ΜΑΤΙΕ-ΧΕΡΝΙΣ 3-0 (2-0)
ΝΤΟΝΤΙΓΚ-ΓΚΟΥΛΜΠΙΣ 0-0
ΧΑΝΕΣΚΟΥ-ΖΒΕΡΕΒ 1-0 (1-0)
ΣΤΑΧΟΒΣΚΙ-ΚΑΡΛΟΒΙΤΣ 1-0 (1-0)
ΓΚΑΜΠΑΣΒΙΛΙ-ΑΝΤΣΙΤΣ 0-1 (0-1)

Συμπέρασμα: Λογικά ο Ματιέ θα κερδίσει τον Χέρνις. Ο Σταχόβσκι κέρδισε και πέρσι τον Κάρλοβιτς στο Ζάγκρεμπ και δεν αποκλείω να το ξανακάνει. Αν πάρει το πρώτο σετ θα τον ποντάρω. Τρίσετο υποψιάζομαι στο ματς Γκαμπασβίλι-Άντσιτς. Οι Χανέσκου, Γκουλμπίς τον πρώτο λόγο στα υπόλοιπα.

ΒΙΝΙΑ ΝΤΕΛ ΜΑΡ:
ΚΑΓΕΡΙ-ΝΤΕΚΟΥΝΤ 0-0
ΝΤΑΜΠΟΥΛ-ΡΟΜΠΡΕΔΟ 0-0
ΒΑΣΣΑΓΙΟ-ΤΣΕΛΑ 0-4 (0-4)
ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ-ΑΚΑΣΟΥΣΟ 0-0

Ο Ακασούσο πέρσι έφτασε ως τα προημιτελικά αλλά φέτος δεν έχει αγώνες και είναι ερωτηματικό. Στο παρελθόν έως τα προημιτελικά είχαν φτάσει οι Καγέρι, Βασσάγιο

Συμπέρασμα: Ο Καγέρι είναι ο πιθανός νικητής κατά την άποψη μου σήμερα. Στα υπόλοιπα πρέπι να δω την εξέλιξη.

Θα ήθελα να σημειώσω οτι ο αδελφός μου παλεύει το τελευταίο χρονικό διάστημα με ένα σύστημα το οποίο βασίζεται στο τεννιστικό πρόγραμμα προβλέψεων Oncourt στο οποίο έχει αλλάξει κάποιες παραμέτρους -το πρόγραμμα σου δίνει αυτή τη δυνατότητα να αυξήσεις ή να ελαττώσεις την σημαντικότητα των παραμέτρων-και ποντάρει μόνο τους παίκτες/ριες εκείνους για τους οποίους η αρχική έκδοση του Oncourt και η διαμορφωμένη από τον αδελφό μου έκδοση συμφωνούν. Το συγκεκριμένο σύστημα του είναι ακόμα σε δοκιμαστική περίοδο αλλά από την αρχή της χρονιάς έχει σημαντικά αποτελέσματα. Χθες για παράδειγμα το σύστημα έδινε ως νικητές τους:

Χανέσκου,Καρανούσιτς,Τσίλιτς,Ντε Σονάκ,Βαν Ντερ Μερβ,Παγδατή,Μοντανιές,Μόνακο, Κάπντεβιλ.
Στα υπόλοιπα ματς οι δύο εκδόσεις έδιναν διαφορετικό νικητή.Με έντονα γράμματα αυτοί που νίκησαν.

Ίσως θα έπρεπε να αναφερθεί ο ίδιος σε αυτό αλλά έως τώρα έχει μεγάλη επιβεβαίωση ως προς τον νικητή του πρώτου σετ. Ακόμα δηλαδή και σε παίκτες/ριες που τελικά έχουν χάσει τον αγώνα πάρα πολλοί έχουν πάρει το πρώτο σετ κάτι που είναι σημαντικό για κάποιον που ποντάρει στο λάιβ στοίχημα. Περισσότερα αφού το σύστημα δοκιμαστεί περισσότερο.

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Tέννις, Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2008

Καλημέρα. Για να δούμε τα σημερινά.
ΖΑΓΚΡΕΜΠ:
Πρώτος γύρος:
ΖΟΒΚΟ-ΧΑΝΕΣΚΟΥ 0-4 (0-1)
ΜΑΤΙΕ-ΚΑΡΑΝΟΥΣΙΤΣ 0-0
Δεύτερος γύρος:
ΣΕΡΡΑ-ΤΣΙΛΙΤΣ 0-0
ΚΟΡΟΛΕΦ-ΒΕΙΤΣ 0-0
ΤΡΟΙΤΣΚΙ-ΛΙΟΥΜΠΙΤΣΙΤΣ 1-2 (0-2)

Οι Ζόβκο , Καρανούσιτς είχαν προκριθεί στον β γύρο πέρσι ενώ ο Λιούμπιτσιτς έχασε πέρσι στον τελικό από τον Σταχόβσκι. Οι Τρόιτσκι,Τσίλιτς είχαν αποκλειστεί σε αυτό το στάδιο πέρσι.

Συμπέρασμα: Λογικά ο Χανέσκου θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Ζόβκο αλλά η απόδοση είναι μικρή. Ο Καρανούσιτς είναι παίκτης που εξειδικεύεται στο χώμα αλλά ο Ματιέ είναι πάντα ερωτηματικό. Πολλές φορές παρατάει παιχνίδια. Αν δεν το κάνει σίγουρα έχει την πρώτη τύχη . Νο μπετ καλύτερα. ο Τσίλιτς είναι πολύ φορμαρισμένος παίκτης αλλά και εδώ η απόδοση είναι μικρή και ο Σερρά υπό συνθήκες μπορεί να φανεί επικίνδυνος. θα εμπιστευτώ τον Κορόλεφ και με προβληματίζει ο Λιούμπιτσιτς καθώς προιστορία σε αναμετρήσεις και τουρνουά είναι υπέρ του . Δεν πήγε άσχημα στο αυστραλιανό όπεν αλλά ακόμα δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ. Νο μπετ ίσως.

ΓΙΟΧΑΝΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ:
Πρώτος γύρος:
Ντε Σονάκ-Γκρανογέρς 0-0
Βαν ντερ Μέρβ-Μπέκερ 0-0
Δεύτερος γύρος:
Γκαρσία Λόπες-Μάγερ 0-0
Παγδατής-Κλάασεν 0-0
Ζιλ-Ντε Βεστ 0-0
Γκρέουλ-Φερρέρ 0-0

Ο Γκρανογέρς είχε προκριθεί στο δεύτερο γύρο του τουρνουά του Ζάγκρεμπ πέρσι.

Συμπέρασμα: Ο Μπέκερ έρχεται έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο στο Heilbronn (challenger)την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ξέρω όμως αν θα κάνει ένα απλό πέρασμα πριν πάει λογικά για την σειρά των τουρνουά των ΗΠΑ. Θα εμπιστευτώ τον Ντε Βεστ ο οποίος παίζει στην χώρα του με ένα βατό αντίπαλο ενώ λογικά Φερρέρ, Παγδατής περνάνε.

ΒΙΝΙΑ ΝΤΕΛ ΜΑΡ:
ΜΟΝΤΑΝΙΕΣ-ΚΟΥΕΒΑΣ 1-0 (1-0)
ΣΤΑΡΑΤΣΕ-ΜΟΝΑΚΟ 1-2 (1-2)
ΧΙΜΕΝΟ ΤΡΑΒΕΡ-ΚΑΠΝΤΕΒΙΛ 1-1 (1-1)
ΦΕΡ. ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ-ΜΑΞ.ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ 0-0

Οι Μοντανιές, Κουέβας έφτασαν πέρσι ως τα ημιτελικά , ο Μόνακο έως τον τελικό ενώ ο Φερνάντο Γκονζάλες κατέκτησε το τρόπαιο.

Συμπέρασμα: Μικρό προβάδισμα για τον Μοντανιές αλλά δεν πρόκειται να ποντάρω τίποτα. θα εμπιστευτώ τον Μόνακο αλλά μάλλον δεν θα ασχοληθώ με τα άλλα δύο.

Καλή επιτυχία

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Τέννις, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2009


Καλημέρα. Πολλά τα σημερινά παιχνίδια για τα τρία τουρνουά του τέννις που συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα σε Ζάγκρεμπ, Βίνια Ντελ Μαρ,Γιοχάνεσμπουργκ. Για να πάμε να ρίξουμε μια ματιά .

ΖΑΓΚΡΕΜΠ:
ΑΝΤΡΕΕΦ-ΝΤΟΝΤΙΓΚ 0-0
ΤΟΥΡΣΟΥΝΟΦ-ΓΚΟΥΛΜΠΙΣ 0-0
ΛΑΤΣΚΟ-ΑΝΤΣΙΤΣ 0-0
ΜΕΚΤΙΤΣ-ΗΕΡΝΙΣ 0-1 (0-0)
ΖΒΕΡΕΒ-ΣΕΠΠΙ 0-0
ΜΠΟΛΕΛΛΙ-ΤΡΟΙΤΣΚΙ 2-0 (0-0)
ΧΡΜΠΑΤΥ-ΣΤΑΧΟΒΣΚΙ 0-2 (0-1)
ΠΕΤΣΝΕΡ-ΚΑΡΛΟΒΙΤΣ 1-0 (0-0)
ΜΕΛΤΖΕΡ-ΚΟΡΟΛΕΦ 1-0 (1-0)

Παραπάνω εκτός από τις προιστορίες με πιο έντονα γράμματα είναι οι παίκτες οι οποίοι πέρασαν πέρσι τουλάχιστον στον β γύρο. Πιο συγκεκριμένα ο Άντσιτς έφτασε ως τα ημιτελικά, ο Μπολέλλι το ίδιο ενώ ο Σταχόβσκι κέρδισε το τρόπαιο. Συνεπώς ο συνδυασμός h2h και κινήτρου δίνει μεγάλη δυναμική σε ένα παίκτη τουλάχιστον πριν τον αγώνα. Στον πρώτο γύρο του τουρνουά αποκλείστηκαν οι Γκουλμπίς,Ζβέρεβ,Σέππι,Κάρλοβιτς. Στο παρελθόν αξιόλογη πορεία είχαν κάνει οι Σέππι,Κάρλοβιτς οι οποίοι είχαν φτάσει έως τα προημιτελικά.

Συμπέρασμα: Ο Σταχόβσκι οφείλει αν υπερασπιστεί τον τίτλο του και δεν είναι σε άσχημη κατάσταση οπότε θα πονταριστεί. Λογικά και ο Άντσιτς περνάει αλλά η απόδοση του είναι δικαίως χαμηλή οπότε μόνο σε κάποιο παρολί θα μπορούσε να κολλήσει. Προβάδισμα επίσης έχουν οι Μπολέλλι,Χέρνις,Μέλτζερ. Τέλος αουτσάιντερς -βάσει αποδόσεων-τα οποία μπορούν να κερδίσουν είναι οι Πέτσνερ και Τουρσούνοφ

ΒΙΝΙΑ ΝΤΕΛ ΜΑΡ:
ΜΑΞΙΜΟ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ-ΠΑΣΑΝΣΚΙ 1-0 (1-0)
ΚΟΥΕΒΑΣ-ΛΑΠΕΝΤΤΙ 0-0
ΚΑΓΕΡΙ-ΜΑΣΣΟΥ 6-2 (2-1)
ΦΟΝΙΝΙ-ΝΤΕΚΟΥΝΤ 2-0 (2-0)
ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ-ΜΠΡΖΕΖΙΤΣΚΙ 0-0
ΧΟΥΝΚΕΙΡΑ-ΝΤΑΜΠΟΥΛ 4-2 (4-2)

Κίνητρο οι Κουέβας (ημιτελικά πέρσι), Φονίνι (προημιτελικά),Μπρζεζίτσκι (προημιτελικά). Στον πρώτο γύρο πέρσι αποκλείστηκαν οι Πασάνσκι,Λαπένττι,Καγέρι,Μασσού. Αξιόλογες πορείες στο παρελθόν οι Πασάνσκι (προημιτελικά), Λαπένττι(τελικό),Καγέρι(προημιτελικά δύο φορές), Μασσού(2 φορές τελικό,1 ημιτελικό,1 προημιτελικά)

Συμπέρασμα: Ο Φονίνι είναι σίγουρη επιλογή μου και ας χάσει, ενώ θα πονταριστούν και οι Κουέβας,Μπρζεζίτσκι αν πάρουν το πρώτο σετ. Από εκεί και πέρα το Καγέρι-Μασσού είναι νο μπετ παιχνίδι και πιθανό τρίσετο ενώ μικρό προβάδισμα δίνω σε Μάξιμο Γκονζάλες αλλά μάλλον δεν θα ασχοληθώ με αυτό το παιχνίδι.

ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ:
ΤΣΟΝΓΚΑ-ΑΛΒΕΣ 0-0
ΙΣΤΟΜΙΝ-ΒΕΝΤΟΥΡΑ 0-0
Κ. ΑΝΤΕΡΣΟΝ-ΜΙΝΑΡ 0-0
ΧΑΤΣΙΝΣ-ΒΛΙΓΚΕΝ 0-0
ΖΙΛ-ΚΕΛΛΕΡΕΡ 0-1 (0-0)
ΣΑΡΝΤΙ-ΒΑΝΕΚ 1-0 (0-0)
ΤΣΙΠΟΛΛΑ-ΚΙΟΥΝΤΙΝΕΛΛΙ 0-0
ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΕΡΒ-ΜΠΕΚΕΡ 0-0
ΝΤΕ ΣΟΝΑΚ-ΓΚΡΑΝΟΓΕΡΣ 0-0
ΣΕΛΑ-ΦΕΡΡΕΡ 1-0 (1-0)

Το τουρνουά του Γιοχάνεσμπουργκ γίνεται για πρώτη φορά και ίσως θα φανούν παράξενα τα έντονα γράμματα σε Βεντούρα,Γκρανογέρς. Αυτό γίνεται γιατί ο Βεντούρα πέρσι είχε φτάσει έως τα ημιτελικά στην Βίνια Ντελ Μάρ ενώ ο Γκρανογέρς στον β γύρο του Ζάγκρεμπ.

Συμπέρασμα: Το πιο σημαντικό παιχνίδι στην Ν. Αφρική είναι αυτό του Σέλα με τον Φερρέρ. Ο Ισπανός είναι πολύ ντεφορμέ , χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο μάλλον ψάχνει παιχνίδια για να φορμαριστεί. Ο Ισραηλινός είναι σε καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται να τον κερδίσει για άλλη μια φορά. Θα τον ποντάρω αν πάρει το πρώτο σετ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια θα περιμένω τους Βεντούρα,Κέλλερερ αν πάρουν το πρώτο σετ. Ειδικά η απόδοση του Ζιλ μου φαίνεται πολύ χαμηλή από την άποψη οτι κυρίως είναι παίκτης χώματος. Μάλλον θα ποντάρω και τον Σαρντί αν και δεν μου εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη σαν παίκτης.

Καλή επιτυχία






Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Τέννις Δευτέρας 2 Φεβρουαρίου 2009


Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τρία νέα τουρνουά ανδρών ξεκινούν σήμερα. Το πρώτο γίνεται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας σε σκληρή επιφάνεια , το δεύτερο στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής πάλι σε σκληρή επιφάνεια και το τρίτο στην Βίνια Ντελ Μαρ στην Χιλή.

Ας δούμε τις προιστορίες (δεν μπαίνουν οι προκριματικοί αγώνες οι οποίοι δεν ε΄χουν στοιχηματική αξία για μένα):


Βίνια Ντελ Μαρ:
Ντανιέλ-Σταράτσε 0-2 (0-1)
Ντεβιλντέρ-Μόνακο 1-0 (1-0)
Χιμένο Τραβέρ-Μαρτίν 0-1 (0-1)
Ερνάντες-Βασάγιο Αργκουέγιο 2-1 (2-1)
Καπντεβιλ-Σβανκ 0-0
Αντουχάρ-Τσέλα 0-0

Κίνητρο βαθμολογικό έχει ο Μόνακο ο οποίος πέρσι έφτασε ως τον τελικό αλλά λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε, ο Χιμένο Τραβέρ ο οποίος πέρσι έφτασε στον β γύρο και ο Βασάγιο ο οποίος και αυτός έφτασε ως τον β γύρο αλλά στο παρελθόν έως και τα ημιτελικά.

Καλές πορείες στο παρελθόν έχει πραγματοποιήσει ο Μαρτίν (προημιτελικά). Οι Ντεβιλντέρ,Καπντεβίλ,Σβάνκ,Τσέλα πέρσι αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο. Ο Κάπντεβιλ σε όλες τις έως τώρα συμμετοχές του έχει αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο ενώ ο Τσέλα που επανεμφανίζεται μετά από πολλούς μήνες τις 3 τελευταίες του συμμετοχές αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο.

Συμπέρασμα: Το πρόγραμμα είναι δύσκολο και δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα ασφαλή. Ένα μικρό προβάδισμα θα έδινα ίσως στον Σβανκ γιατί ο Κάπντεβιλ δεν αρέσκεται στο χώμα αλλά δεν πρόκειται να ποντάρω στην Χιλή τίποτα πριν τελειώσει το πρώτο σετ.

Ζάγκρεμπ:
Γκαμπασβίλι-Γιούζνι 1-1 (1-1)
Λιούμπιτσιτς-Κ.Ρόχους 2-1 (2-0)
Κάνιας-Βειτς 0-0
Ζικέλ-Σερρά 2-1 (2-0)
Κλεμάν-Τσίλιτς 2-0 (0-0)

Βαθμολογικό κίνητρο έχουν οι Γκαμπασβίλι (πέρσι προημιτελικά), Λιούμπιτσιτς (πέρσι τελικό ) ο οποίος πάντα φτάνει τελικό όποτε παίζει στο Ζάγκρεμπ, Τσίλιτς (πέρσι αποκλείστηκε στον β γύρο). Αξιοσημείωτες πορείες στο παρελθόν από τον Γιούζνι (προημιτελικά και ημιτελικά), τον Ζικέλ (προημιτελικά) και τον Κλεμάν (προημιτελικά).

Συμπέρασμα: Λογικά ο Λιούμπιτσιτς θα συνεχίσει ενώ δίνω αρκετή τύχη στον Ζικέλ ο οποίος δείχνει αν έχει το αβαντάζ σε σκληρή επιφάνεια. Στα υπόλοιπα ματς θα είμαι επιφυλακτικός αν και δεν αποκλείω αποκλεισμό του ντεφορμέ Γιούζνι από τον Γκαμπασβίλι.

Γιοχάνεσμπουργκ:
Γκαρσία Λόπες-Φάου 2-1 (1-0)
Ρόιτμαν-Λ. Μάγερ 1-1 (0-0)
Ντε Βέστ-Ναβάρρο 0-1 (0-0)
Παγδατής-Α.Άντερσον 0-0
Ραμίρες Ιντάλγκο-Κλάασεν 0-0
Γκρέουλ-Κριβόι 0-0

Προιστορία στο τουρνουά δεν υπάρχει καθώς γίνεται για πρώτη φορά. Από τους συμμετέχοντες ο Ρόιτμαν πέρσι είχε φτάσει στον β γύρο της Βίνια Ντελ Μαρ και είναι περίεργο που δεν πήγε να παίξει εκεί. Τα στοιχεία συνεπώς είναι ελάχιστα για να μπορέσει να επιχειρηματολογήσει κανείς πλην Η2Η.

Συμπέρασμα: Πλην του Παγδατή ο οποίος λογικά κερδίζει εύκολα εδώ πρέπει να περιμένουμε να τελειώσουν τα πρώτα σετ των αγώνων και αν ποντάρουμε αν ποντέρουμε κάποια απόδοση που εκείνη την ώρα θα αξίζει. Μακριά από τα ματς των Ρόιτμαν, Γκαρσία Λόπες που τα τρίσετα τα κάνουν πολύ συχνά.

Καλή επιτυχία

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Θριαμβευτής ο Ράφα Ναδάλ

Απολογισμός Ιανουαρίου

Καλημέρα. Ο Απολογισμός του πρώτου μήνα φαίνεται παρακάτω:

Bowls: -EUR2.15 Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο: EUR3.20 Βόλεϊ: EUR10.27 Ιπποδρομίες: EUR26.67 Μπάσκετ: -EUR214.30 Ντάρτς: EUR15.06 Ποδόσφαιρο: -EUR64.23 Σνούκερ: -EUR67.86 Τένις: EUR95.31 Χάντμπολ: EUR51.99 Χόκεϊ επί Πάγου: EUR1.51 Σύνολο Κ&Ζ: -EUR144.53

Δυστυχώς ένα άτυχο ποντάρισμα ουσιαστικά στο μπάσκετ
Μπάσκετ / Detroit @ Portland : Τελ. Αποτέλεσμα6,62
Μπάσκετ / Houston @ Boston : Σύνολο πόντων2,87
Μπάσκετ / Houston @ Boston : Τελ. Αποτέλεσμα-147,24
Μπάσκετ / Memphis @ New Jersey : Σύνολο πόντων-2,07
Μπάσκετ / Memphis @ New Jersey : Τελ. Αποτέλεσμα0,31
Μπάσκετ / Orlando @ Atlanta : Σύνολο πόντων1,20
Μπάσκετ / Orlando @ Atlanta : Τελ. Αποτέλεσμα2,06
Μπάσκετ / Toronto @ Washington : Σύνολο πόντων1,38
Μπάσκετ / Toronto @ Washington : Τελ. Αποτέλεσμα-44,17
Μπάσκετ / Charlotte @ Cleveland : Σύνολο πόντων2,58
Μπάσκετ / Partizan - Πανιώνιος : Τελ. Αποτέλεσμα1,12
Μπάσκετ / Asseco Prokom - Barcelona : Τελ. Αποτέλεσμα1,48
Μπάσκετ / Efes Pilsen - CSKA : Τελ. Αποτέλεσμα1,98
Μπάσκετ / New Orleans @ LA Lakers : Τελ. Αποτέλεσμα 3,61
Μπάσκετ / Red Star - Spirou : Τελ. Αποτέλεσμα3,05
Μπάσκετ / Unics Kazan - Lukoil : Τελ. Αποτέλεσμα1,03
Μπάσκετ / San Antonio @ Miami : Τελ. Αποτέλεσμα2,24
Μπάσκετ / Sacramento @ New Jersey : Sacramento +3.5-4,00
Μπάσκετ / Sacramento @ New Jers : Τελ. Αποτέλεσμα0,20
Μπάσκετ / Boston @ New York : Σύνολο πόντων-6,08

και ένα ακόμα στο σνούκερ χαντάκωσαν όλο τον μήνα

Σνούκερ
Σνούκερ / Selby v O Sullivan : Τελ. Αποτέλεσμα0,23
Σνούκερ / Selby v Higgins : Τελ. Αποτέλεσμα0,57
Σνούκερ / Maguire v Robertson : Τελ. Αποτέλεσμα-3,24
Σνούκερ / Higgins - Junhui : Τελ. Αποτέλεσμα-73,65
Σνούκερ / Selby v Allen : Τελ. Αποτέλεσμα3,13
Σνούκερ / Carter - Ebdon : Τελ. Αποτέλεσμα16,44
Σνούκερ / Hendry - Robertson : Τελ. Αποτέλεσμα-16,21
Σνούκερ / Day v Allen : Τελ. Αποτέλεσμα14,69
Σνούκερ / Higgins - Fu : Τελ. Αποτέλεσμα3,78
Σνούκερ / Selby v Walden : Τελ. Αποτέλεσμα5,05
Σνούκερ / Murphy - Junhui : Τελ. Αποτέλεσμα3,63
Σνούκερ / Allen v Trump : Τελ. Αποτέλεσμα-8,78
Σνούκερ / King v Walden : Τελ. Αποτέλεσμα-12,00
Σνούκερ / OSullivan - Perry : Τελ. Αποτέλεσμα4,66
Σνούκερ / Maguire - Dott : Τελ. Αποτέλεσμα2,80
Σνούκερ / Junhui - Allen : Τελ. Αποτέλεσμα2,66
Σνούκερ / Selby v Junhui : Τελ. Αποτέλεσμα4,75
Σνούκερ / Day - Carter : Τελ. Αποτέλεσμα-18,00
Σνούκερ / Perry v Selby : Τελ. Αποτέλεσμα0,60
Σνούκερ / Day v Selby : Τελ. Αποτέλεσμα1,03

Στο τέννις παρόλο που μπορούσαμε να ποντάρουμε μόνο την εβδομάδα που έγινε το τουρνουά του Τσεννάι πήγαμε πολύ καλά ενώ η ευχάριστη έκπληξη ήταν το χάντμπολ. Συνεχίζουμε ...

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου