Meteo

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Τέννις, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2009


Καλημέρα. Πολλά τα σημερινά παιχνίδια για τα τρία τουρνουά του τέννις που συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα σε Ζάγκρεμπ, Βίνια Ντελ Μαρ,Γιοχάνεσμπουργκ. Για να πάμε να ρίξουμε μια ματιά .

ΖΑΓΚΡΕΜΠ:
ΑΝΤΡΕΕΦ-ΝΤΟΝΤΙΓΚ 0-0
ΤΟΥΡΣΟΥΝΟΦ-ΓΚΟΥΛΜΠΙΣ 0-0
ΛΑΤΣΚΟ-ΑΝΤΣΙΤΣ 0-0
ΜΕΚΤΙΤΣ-ΗΕΡΝΙΣ 0-1 (0-0)
ΖΒΕΡΕΒ-ΣΕΠΠΙ 0-0
ΜΠΟΛΕΛΛΙ-ΤΡΟΙΤΣΚΙ 2-0 (0-0)
ΧΡΜΠΑΤΥ-ΣΤΑΧΟΒΣΚΙ 0-2 (0-1)
ΠΕΤΣΝΕΡ-ΚΑΡΛΟΒΙΤΣ 1-0 (0-0)
ΜΕΛΤΖΕΡ-ΚΟΡΟΛΕΦ 1-0 (1-0)

Παραπάνω εκτός από τις προιστορίες με πιο έντονα γράμματα είναι οι παίκτες οι οποίοι πέρασαν πέρσι τουλάχιστον στον β γύρο. Πιο συγκεκριμένα ο Άντσιτς έφτασε ως τα ημιτελικά, ο Μπολέλλι το ίδιο ενώ ο Σταχόβσκι κέρδισε το τρόπαιο. Συνεπώς ο συνδυασμός h2h και κινήτρου δίνει μεγάλη δυναμική σε ένα παίκτη τουλάχιστον πριν τον αγώνα. Στον πρώτο γύρο του τουρνουά αποκλείστηκαν οι Γκουλμπίς,Ζβέρεβ,Σέππι,Κάρλοβιτς. Στο παρελθόν αξιόλογη πορεία είχαν κάνει οι Σέππι,Κάρλοβιτς οι οποίοι είχαν φτάσει έως τα προημιτελικά.

Συμπέρασμα: Ο Σταχόβσκι οφείλει αν υπερασπιστεί τον τίτλο του και δεν είναι σε άσχημη κατάσταση οπότε θα πονταριστεί. Λογικά και ο Άντσιτς περνάει αλλά η απόδοση του είναι δικαίως χαμηλή οπότε μόνο σε κάποιο παρολί θα μπορούσε να κολλήσει. Προβάδισμα επίσης έχουν οι Μπολέλλι,Χέρνις,Μέλτζερ. Τέλος αουτσάιντερς -βάσει αποδόσεων-τα οποία μπορούν να κερδίσουν είναι οι Πέτσνερ και Τουρσούνοφ

ΒΙΝΙΑ ΝΤΕΛ ΜΑΡ:
ΜΑΞΙΜΟ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ-ΠΑΣΑΝΣΚΙ 1-0 (1-0)
ΚΟΥΕΒΑΣ-ΛΑΠΕΝΤΤΙ 0-0
ΚΑΓΕΡΙ-ΜΑΣΣΟΥ 6-2 (2-1)
ΦΟΝΙΝΙ-ΝΤΕΚΟΥΝΤ 2-0 (2-0)
ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ-ΜΠΡΖΕΖΙΤΣΚΙ 0-0
ΧΟΥΝΚΕΙΡΑ-ΝΤΑΜΠΟΥΛ 4-2 (4-2)

Κίνητρο οι Κουέβας (ημιτελικά πέρσι), Φονίνι (προημιτελικά),Μπρζεζίτσκι (προημιτελικά). Στον πρώτο γύρο πέρσι αποκλείστηκαν οι Πασάνσκι,Λαπένττι,Καγέρι,Μασσού. Αξιόλογες πορείες στο παρελθόν οι Πασάνσκι (προημιτελικά), Λαπένττι(τελικό),Καγέρι(προημιτελικά δύο φορές), Μασσού(2 φορές τελικό,1 ημιτελικό,1 προημιτελικά)

Συμπέρασμα: Ο Φονίνι είναι σίγουρη επιλογή μου και ας χάσει, ενώ θα πονταριστούν και οι Κουέβας,Μπρζεζίτσκι αν πάρουν το πρώτο σετ. Από εκεί και πέρα το Καγέρι-Μασσού είναι νο μπετ παιχνίδι και πιθανό τρίσετο ενώ μικρό προβάδισμα δίνω σε Μάξιμο Γκονζάλες αλλά μάλλον δεν θα ασχοληθώ με αυτό το παιχνίδι.

ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ:
ΤΣΟΝΓΚΑ-ΑΛΒΕΣ 0-0
ΙΣΤΟΜΙΝ-ΒΕΝΤΟΥΡΑ 0-0
Κ. ΑΝΤΕΡΣΟΝ-ΜΙΝΑΡ 0-0
ΧΑΤΣΙΝΣ-ΒΛΙΓΚΕΝ 0-0
ΖΙΛ-ΚΕΛΛΕΡΕΡ 0-1 (0-0)
ΣΑΡΝΤΙ-ΒΑΝΕΚ 1-0 (0-0)
ΤΣΙΠΟΛΛΑ-ΚΙΟΥΝΤΙΝΕΛΛΙ 0-0
ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΕΡΒ-ΜΠΕΚΕΡ 0-0
ΝΤΕ ΣΟΝΑΚ-ΓΚΡΑΝΟΓΕΡΣ 0-0
ΣΕΛΑ-ΦΕΡΡΕΡ 1-0 (1-0)

Το τουρνουά του Γιοχάνεσμπουργκ γίνεται για πρώτη φορά και ίσως θα φανούν παράξενα τα έντονα γράμματα σε Βεντούρα,Γκρανογέρς. Αυτό γίνεται γιατί ο Βεντούρα πέρσι είχε φτάσει έως τα ημιτελικά στην Βίνια Ντελ Μάρ ενώ ο Γκρανογέρς στον β γύρο του Ζάγκρεμπ.

Συμπέρασμα: Το πιο σημαντικό παιχνίδι στην Ν. Αφρική είναι αυτό του Σέλα με τον Φερρέρ. Ο Ισπανός είναι πολύ ντεφορμέ , χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο μάλλον ψάχνει παιχνίδια για να φορμαριστεί. Ο Ισραηλινός είναι σε καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται να τον κερδίσει για άλλη μια φορά. Θα τον ποντάρω αν πάρει το πρώτο σετ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια θα περιμένω τους Βεντούρα,Κέλλερερ αν πάρουν το πρώτο σετ. Ειδικά η απόδοση του Ζιλ μου φαίνεται πολύ χαμηλή από την άποψη οτι κυρίως είναι παίκτης χώματος. Μάλλον θα ποντάρω και τον Σαρντί αν και δεν μου εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη σαν παίκτης.

Καλή επιτυχία






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου