Meteo

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Η ώρα των ημιτελικών


Καλησπέρα. Ημέρα ημιτελικών για τις γυναίκες σήμερα με ένα παιχνίδι που μοιάζει με τελικό . Serena Williams εναντίον Kim Clijsters (photo) με την Αμερικανίδα να μην έχει χάσει set ακόμα και την Βελγίδα να έχει κερδίσει την αδελφή της Serena,Venus και από παιχνίδι σε παιχνίδι να γίνεται καλύτερη. Η προιστορία ευνοεί την Αμερικανίδα καθώς η Serena έχει κερδίσει τα 3 από τα 4 παιχνίδια που έχουν παίξει αντίπαλες. Όλα δείχνουν οτι θα γίνει μεγάλο παιχνίδι και εγώ προσωπικά θα ρισκάρω να ποντάρω lay Serena Williams 2-0 , καθώς κάτι τέτοιο μου φαντάζει αρκετά πιθανό και στην Betfair είναι σε καλή απόδοση. Ο δεύτερος ημιτελικός έχει την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά την έτερη Βελγίδα Wickmayer που αντιμετωπίζει την Wozniacki η οποία σιγά σιγά σκαρφαλώνει προς την κορυφή της WTA . Είναι σαφές οτι η Δανέζα αποτελεί το μεγάλο φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση , της οποίας το αποτέλεσμα θα δείξει κατά τη γνώμη μου από τι υλικό είναι φτιαγμένη η Caroline. Αν μπορεί να ανταποκριθεί όντως στις μεγάλες προσδοκίες του κόσμου του τέννις ή όχι. Όλες οι μεγάλες παίκτριες τα τελευταία χρόνια όταν κλήθηκαν να δείξουν τι αξίζουν στον χώρο του γυναικείου τέννις, σε αυτές τις προκλήσεις απάντησαν θετικά και σε μικρή ηλικία. Μία αποτυχία για την Δανέζα σε ένα ημιτελικό grand slam οπου μάλιστα είναι και το μεγάλο φαβορί μόνο αρνητικά μπορεί να επιδράσει την καριέρα της. Αυτός ο ημιτελικός θα δείξει πόσο ψηλά έχει τα κότσια να φτάσει .
Σήμερα θα ολοκληρωθεί, καιρού επιτρέποντος βέβαια, και ο προημιτελικός των ανδρών μεταξύ του Rafael Nadal και του Fernando Gonzalez. Το παιχνίδι σταμάτησε στο καθοριστικότερο σημείο του παιχνιδιού (tie break του δεύτερου σετ) καθώς αν πάρει πάλι το tie break o Nadal δύσκολα θα καταφέρει αν επιστρέψει ο Χιλιανός αν και είναι παίκτης ανατροπών. Εγώ δεν το κρύβω οτι δεν βλέπω τον Nadal να φτάνει στον τελικό-βέβαια μπορεί να χάσει και στον ημιτελικό με αντίπαλο τον Del Potro- και αν κάνει την υπέρβαση ο Gonzalez και προηγηθεί με 2-1 θα ποντάρω υπέρ του.

Η επιλογή μου λοιπόν για σήμερα είναι πάλι μόνο μία.
Lay Serena Williams 2-0
Καλή επιτυχία

Απολογισμός 10-9-2009



Τα διπλά στο τένις μου συρρίκνωσαν τα κέρδη τελικά αφού οι αδερφές Williams δυσκολεύτηκαν πάρα πολυ από τις αντιπάλους τους και χάσανε ενα σετ, ενώ στο μικτό οι παγκοσμίως άγνωστοι Αμερικανοί Gullickson/Parrott κέρδισαν το φαβορι ζεύγος Black/Paes ανετότατα μάλιστα. Ευτυχώς τα κέρδη επέστρεψαν με τον Del Potro που ήρθε όπως το περίμενα και από το σνούκερ και βόλει που πήγαν πολύ καλά σε μια μέρα με λίγες επιλογές αφού είχε και ελάχιστα παιχνίδια και στο ποδόσφαιρο. Εκκρεμεί βεβαια το lay 3-0 στο Nadal του οποίου το παιχνίδι διακόπηκε λόγω βροχής στο 7-6,6-6 υπέρ του.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Συμπαθητικά πήγαμε χθες


αφού το ζητούμενο που ήταν το συν βγήκε και θα πηγαίναμε και καλύτερα, αν δεν έχανε η Ισπανία στο βασικό μας ποντάρισμα του βόλει, παρότι πήρε το πρώτο σετ, ενώ και στο μπάσκετ χάθηκαν δύο πονταρίσματα για ένα καλάθι (το όβερ της Κροατίας και το χάντικαπ στην Ισπανία). Σήμερα έχουμε αγωνιστική δράση σε βόλει , σνούκερ, τενις.
Snooker (Shanghai Masters 2nd Round)
Το πρωί έγιναν τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια αλλά το απόγευμα σε μια ώρα περίπου έχουμε τα υπόλοιπα τέσσερα που είναι τα εξής :
  • Ryan Day -Matthew Stevens 3-2
  • Ronnie O' Sullivan -Marco Fu 7-7
  • Ricky Walden- Stephen Hendry 1-3
  • Liang Wenbo- Allister Carter 0-0

πολύ δύσκολα παιχνίδια και τα τέσσερα, ακόμα και το παιχνίδι του O' Sullivan με αυτήν την προϊστορία. Θα προτιμήσω και πάλι τον Walden αν και ο Hendry έκανε "επική" ανατροπή από 0-4 σε 5-4 με τον Campbell, και για άλλη μια φορά τον Day σε μικρό ποντάρισμα αφού υπάρχει ψηλός συντελεστής δυσκολίας. Για το live θα κάνω lay στον O' Sullivan στο 1.4 και θα ποντάρω στον Carter που είναι καλύτερος από τον Κινέζο.

CEV European Championships Volleyball

Σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του δεύτερου γύρου με τα εξής παιχνίδια :

  • 15:00 Germany-Slovakia
  • 15:00 Russia-Bulgaria
  • 17:30 Finland-Italy
  • 17:30 France-Spain
  • 20:00 Netherlands-Serbia
  • 20:00 Poland-Greece

Οι Γερμανοί χρειάζονται τη νίκη για να τερματίσουν στη τρίτη θέση του ομίλου και να πάρουν θέση στην εξάδα που τους δίνει την απευθείας πρόκριση στο επόμενο Ευρωπαϊκό. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν και θα τους δώσω μεγάλο ποντάρισμα, για τον ίδιο λόγο θα τολμήσω μεγάλο ποντάρισμα και στους Σέρβους αν και οι Ολλανδοί έχουν παίξει πολύ καλά στο τουρνουά. Οι Γάλλοι θέλουν μια απλή νίκη με τους αδιάφορους Ισπανούς , αλλά επειδή μπορεί να περνάνε δεύτεροι και με ήττα το αφήνω το παιχνίδι εκτός. Αδιάφορο επίσης είναι και το Φιλανδία-Ιταλία το οποίο όμως πιστεύω ότι θα το πάρουν οι Ιταλοί για να μην μείνουν τελευταίοι, ενώ λογικά θα είναι αδιάφορο και το Πολωνία -Ελλάδα το οποίο θα το αφήσω και αυτό εκτός από τα βασικά πονταρίσματα. Το ίδιο θα κάνω και με το ντέρμπι κορυφής Russia-Bulgaria.

Τα πονταρίσματα μου λοιπόν θα είναι υπερ Germany, Serbia, Italy

Tennis US Open , New York

Λίγα πράγματα σήμερα στο τένις αφού το US Open πλησιάζει πρός το τέλος του, έτσι έχουμε για τα προημιτελικά στους άνδρες τα παιχνίδια Nadal- F. Gonzalez και Del Potro- Cilic , τον ημιτελικό στο διπλό ανδρών μεταξυ των αδελφών Williams κόντρα στις Ρωσίδες Makarova/Kleybanova και το παιχνίδι για το μικτό διπλό μεταξύ των Black/ Paes με το ζεύγος Gullickson/Parrott .

Θα επιλέξω σίγουρα ένα παρολί με τη νίκη των Black/Paes (απόδοση 1.25) μαζί με τη νίκη 2-0 σετ των αδερφών Williams (απόδοση 1.27).

Στα προημιτελικά των ανδρών πιστεύω ότι θα νικήσει ο Del Potro τον οποίο θα ποντάρω , ενώ θα κάνω και lay 3-0 στον Nadal για να δω με την ησυχία μου το παιχνίδι το οποίο πιστεύω θα είναι πολύ θεαματικό.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Tennis 09 Σεπτεμβρίου 2009


photo : Caroline Wozniacki (Denmark)

Σήμερα ολοκληρώνονται τα προημιτελικά στο US Open και τα παιχνίδια δυσκολεύουν , δύο παιχνίδια ανδρών και δύο γυναικών έχει σήμερα το πρόγραμμα καθώς και από δύο παιχνίδια στα διπλά ανδρών και γυναικών. Πιο συγκεκριμένα θα γίνουν :
Ανδρες
Djokovic-Verdasco 3-2 (Monte Carlo, clay 6-2,4-6,6-3)
Federer-Soderling 11-0 (Madrid Masters, clay 6-1,7-5), (Roland Garros, clay 6-1,7-6,6-4), (Wimbledon, grass 6-4,7-6,7-6)
Είναι λογικά φαβορί και ο Νολε και ο Φεντερερ αλλά σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις βεβαια. Αυτό που θα τολμήσω είναι να ζητήσω ένα σετ από τα αουτσάιντερ που μπορεί να συμβεί.
Γυναίκες
Wickmayer-K.Bondarenko 1-2 (Rogers Cup Toronto, hard 7-6.6-2)
Oudin-Wozniacki 0-0
Η Oudin έδειξε ότι αξίζει το σεβασμό όλων και θεωρώ πολύ χαμηλή την απόδοση της Wozniacki η οποία δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή στο τουρνουά .Θα ποντάρω και εδώ Lay 2-0 Wozniacki , κάτι που θα αποφύγω στο άλλο παιχνίδι το οποίο είναι ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα.
Διπλά Ανδρών (Ημιτελικά)
Bryan/Bryan -Dlouhy/Paes 3-0
Bhupathi/Knowles -Mirnyi/Ram 2-2
Τα διπλά ήταν ανέκαθεν δύσκολα σε πρόβλεψη, λογικά οι δίδυμοι Bryan θα κερδίσουν έστω και δύσκολα, ενώ το άλλο πιθανότατα θα πάει σε τρία σετ.
Διπλά Γυναικών (Προημιτελικά)
Black/Huber -Vives/Sanchez 5-0
Yan/Zheng- Williams/Williams 1-1
Απίστευτη προϊστορία για το Νο1 του ταμπλό τις Black/Huber και μάλιστα οι τρεις νίκες είναι φέτος, αυτό όμως που πρέπει να σχολιαστεί ιδιαίτερα είναι ότι οι Ισπανίδες έχουν κερδίσει φέτος στα διπλά έξι τουρνουά και έχουν χάσει αλλα δυο στον τελικό από τις αντίπαλες τους. Αυτό για μένα είναι αρκετό ώστε να κάνω lay τις Black/Huber εξαρχής στο 1.33 και να περιμένω να ανέβει η απόδοσή τους για επιτυχές trading. Στο άλλο ζευγάρι είναι αδύνατο να χάσουν οι αδελφές Williams και η απόδοση τους 1.15 θα συνδυαστεί σε παρολί με τη νίκη του Djokovic.
Αρα τα πονταρίσματα μου συνοπτικά :
  • Lay 3-0 Djokovic
  • Lay 3-0 Federer
  • Multiple Djokovic/ Williams-Williams
  • Lay 2-0 Wozniacki
  • Lay Black/Huber

Eurobasket 2009 - Day 3

Καθόλου καλή η χθεσινή μέρα αφού πέρασαν πολλά αουτσάιντερ (Poland, FYROM, Germany) και λογικά το ταμείο ήταν μείον. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου και θα προσπαθήσουμε να ρεφάρουμε.



Τα σημερινά παιχνίδια :
  • 17:30 FYROM-Croatia
  • 17:30 Russia-France
  • 19:15 Poland-Turkey
  • 19:15 Spain-Slovenia
  • 20:15 Germany-Latvia
  • 20:15 Israel-Greece
  • 22:15 G.Britain-Serbia
  • 22:15 Lithuania-Bulgaria

Στο παιχνίδι FYROM-Croatia θα κριθεί η δεύτερη θέση του ομίλου, από αυτά που έχουμε δει όμως μέχρι τώρα , πιστεύω ότι η Κροατία είναι πολύ καλύτερη και θα επιλέξω την απλή νίκη για να συμπληρώσω κάποιο παρολί, ενώ δεδομένου ότι οι άμυνες των δύο ομάδων δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο θα πάρω και το over 155.5 p. Στο Russia-France οι Ρώσοι πλέον θέλουν νίκη με 5 πόντους και πάνω για να βγουν πρώτοι, αλλά είναι αμφίβολλο αν θα κάνουν έστω και απλή νίκη. Αυτό που θα επιλέξω εδώ ειναι το χάντικαπ υπέρ των Ρώσων δηλαδή Russia +5.5p.

To Poland-Turkey είναι το ντέρμπι για την πρώτη θέση του ομίλου και πιστεύω ότι οι Τούρκοι είναι πιο ποιοτική ομάδα και θα κερδίσουν και μάλιστα με καλή απόδοση (1.58). Οι Ισπανοί έχουν ακόμα μια ευκαιρία να βγουν πρώτοι στον όμιλο σε εναν όμιλο που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε τριπλή ισοβαθμία. Για να γίνει αυτό πρέπει να κερδίσουν με 11 πόντους βεβαια , κάτι που δε δειχνουν ικανοί εως τώρα. Θα προτιμήσω τους Ισπανούς και σήμερα με μεγάλο πονταρισμα στο 1.35.

Το Germany-Latvia είναι περίεργο παιχνίδι και με περίεργες αποδόσεις. Υπάρχει περίπτωση παρά τη χθεσινή νίκη των Γερμανών να αποκλειστούν αν χάσουν σήμερα από τους Λετονούς. Με βάση την απόδοση των ομάδων πάντως στα δυο πρώτα παιχνίδια εγώ θα τολμήσω και στην απλή νίκη των Γερμανών (1.75) αλλά και στο over 143.5p το οποίο μου φαίνεται αρκετά χαμηλό. (απόδοση 2.1) . Το παιχνίδι Greece-Israel είναι τελείως αδιάφορο και θα το αφήσω.

Το Serbia-G. Britain λογικά θα το πάρουν οι Σέρβοι εύκολα ή δύσκολα και το 1.16 θα το κρατήσω για παρολί μαζί με την Κροατία, ενώ η απόδοση για τη νίκη της Λιθουανίας που λογικά θα κερδίσει επιτέλους είναι πολύ χαμηλη ενώ και τα χαντικαπ είναι δύσκολα.

Συνοπτικά τα πονταρίσματά μου :

  • Multiple Croatia/ Serbia
  • FYROM-Croatia over 155.5 p
  • Russia +5.5p
  • Turkey win
  • Spain win (Big Bet)
  • Germany win
  • Germany-Latvia over 143.5p


CEV European Championships 2009

Δυστυχώς οι βασικές επιλογές μου χθες δε βγήκαν πέρα από το lay 3-0 στην Πολωνία. Βεβαια το ταμείο ήταν θετικό τελικά λόγω live betting, αλλά οι λάθος προβλέψεις παραμένουν.



Τα σημερινά παιχνίδια είναι τα εξής :

  • 15:00 Italy-Russia
  • 15:00 Spain-Germany
  • 17:30 Bulgaria-Holland
  • 17:30 Slovakia-Poland
  • 20:00 Greece-France
  • 20:00 Serbia-Finland

Στους δύο ομίλους που έχουν σχηματιστεί οι βαθμολογίες έχουν διαμορφωθεί ως εξής :

Pool E : 1) Poland 6p, 2) France, Greece 5p, 4) Germany, Spain 4p, 6) Slovakia 3p

Pool F : 1) Bulgaria, Russia 6p 3) Holland 5p 4) Serbia 4p 5) Italy, Finland 3p

Δεδομένου ότι οι δύο πρώτοι προκρίνονται στα ημιτελικά αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη στο σημερινό παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γαλλία για τη δεύτερη θέση. Υπό προϋποθέσεις ελπίδες θα έχει και ο νικητής του αγώνα Ισπανίας -Γερμανίας που θα προηγηθεί μάλιστα. Τα βασικά μου πονταρίσματα θα είναι Lay 3-0 France, Russia, Bulgaria, Poland με μικρό φυσικά stake και ένα για τη νίκη των Ισπανών στο ντέρμπι με τη Γερμανία.

Shanghai Masters Day 2

photo : Stephen Maguire (Scotland)


Με 2/3 βασικά πονταρίσματα χθες το απόγευμα και με trading στον Higgins στο 2-2 εκλεισα θετικά την χθεσινή μέρα, αν και βεβαια έκανα και κάποια διορθωτικη κίνηση στον Selby που δυστυχώς όμως έχασε.



Μολις ξεκίνησαν τα πρωινά παιχνίδια, οπότε θα ασχοληθούμε με τα μεσημεριανά που είναι τα εξής :


Mark Allen- Matthew Stevens 0-1
Stephen Maguire- Barry Hawkins 2-1
Ronnie O' Sullivan- Graeme Dott 11-4
Mark Williams- Joe Swail 3-3

Απορώ με την σχετικά ψηλή απόδοση του O' Sullivan καθώς δεν εχω ακούσει να έχει κάποιο πρόβλημα και σίγουρα θα τον ποντάρω στο 1.5, ενώ θα εμπιστευτώ και τον Maguire για βασικά πονταρίσματα. Στο live θα ποντάρω στα αουτσάιντερ Stevens ,Williams αλλά βασικα πονταρίσματα θα είναι οι Maguire / O' Sullivan

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Θα αντέξει στην πίεση ο Nadal?


Καλησπέρα. Η κατάρα των tie breaks κτύπησε ξανά. Δύο έχασε η Kuznetsova και αυτό της στοίχησε την πρόκριση στα προημιτελικά. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα υπόλοιπα παιχνίδια για τον τέταρτο γύρο των ανδρών καθώς και τους πρώτους αγώνες για τα προημιτελικά των γυναικών.

ΑΝΔΡΕΣ:
DEL POTRO-FERRERO 0-2 (0-0)
CILIC-MURRAY 1-3 (0-1)
2009 Roland Garros (clay) Murray 75 76 61
TSONGA-F. GONZALEZ 0-0
MONFILS-NADAL 1-4 (1-2)
2009 Doha (hard) Monfils 64 64
2009 Rotterdam (hard) Nadal 64 64
Δύο ήττες έχει ο Del Potro από τον Ferrero όμως και οι 2 είναι στο χώμα εκεί που δεν είναι τόσο καλός. Ενδεχομένως να έχει ενδιαφέρον το lay Del Potro 3-0 αλλά δεν θα το τολμήσω. Ο Murray εύκολα ή λιγότερο εύκολα θα περάσει στον επόμενο γύρο. Θα τολμήσω να επιλέψω lay Nadal 3-0 καθώς ο Monfils (photo) μπορεί να του πάρει set.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
LI-CLIJSTERS 1-3 (1-2)
PENNETTA-S. WILLIAMS 0-1 (0-1)
Δεν νομίζω οτι θα έχουμε εκπλήξεις . Λογικά Clijsters και Serena θα φτάσουν στα ημιτελικά.

Μία επιλογή λοιπόν για σήμερα και αυτή είναι
Lay Nadal 3-0
Καλή επιτυχία

Eurobasket 2009 - Day 2


Η δεύτερη ημέρα του Eurobasket γίνεται σήμερα, σχετικά φυσιολογικά τα αποτελέσματα χθες με μοναδική έκπληξη τη νίκη της Σερβίας επί της Ισπανίας που είναι το μεγάλο φαβορί του τουρνουά , κυρίως λόγω του ρόστερ που έχει αλλά που χθες βρήκε το μάστορά του από τα μωρα του Ιβκοβιτς. Κατά τα άλλα και οι προτάσεις μου χθες ήταν ουσιαστικά μια η άλλη, αλλά πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις.
Τα σημερινά παιχνίδια είναι:
  • 17:30 Germany-Russia Οι Γερμανοί δυσκόλεψαν πολύ τους Γάλλους αλλά έχασαν στο τέλος. Με ομαδικό παιχνίδι τόσο σε άμυνα όσο σε επίθεση κάλυψαν το κενό του Νοβίτσκι και πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνουν και με τους Ρώσους που σώθηκαν χάρη στον Mc Carty (24p, 9 reb) και στην πολύ καλή τους άμυνα κόντρα στον Biedrins. Πιστεύω ότι οι Ρώσοι θα κερδίσουν και σήμερα χαρη στο ταλέντο τους και θα επιλέξω το 1.3 της νίκης της Ρωσίας για κάποιο παρολί.
  • 17:30 Israel -FYROM Το Ισραήλ έχασε στο τέλος από την Κροατία παρά το μεγάλο παιχνίδι του Eliyahu (31p), αφού είχαν πρόβλημα στο ριμπάουντ και οι Κροάτες πήραν 17 επιθετικά ριμπάουντ. Επαιξαν όμως με ψυχη και δε βλέπω πως θα χασουν από την απογοήτευση της πρεμιέρας ομάδα της FYROM που συνετρίβη με 32 πόντους διαφορά από την Ελλάδα. Θα κρατήσω την απλή νίκη του Ισραήλ σε απόδοση 1.36 στο παρολί με τη Ρωσία, ενώ θα επιλέξω και το Under 154.5 p. κυρίως λόγω του ότι οι Σκοπιανοί δεν έδειξαν τιποτα επιθετικά όπου και προσπαθούσαν συνεχως με τρίποντο.
  • 19:15 Lithuania-Poland Δυσκολο παιχνίδι για τους Λιθουανούς που μετά την ήττα από την Τουρκία θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα και πιστεύω θα την πάρουν με απόδοση 1.45. Θα επιλέξω επίσης και το Over 155.5 p. σε απόδοση 1.8 αφού και οι δύο ομάδες ειναι πολύ επιθετικές.
  • 19:15 Slovenia-Serbia Ανοικτό παιχνίδι σε πρόβλεψη, λογικά οι δύο ομάδες θα κρατήσουν χαμηλά το σκορ αφου οι δυο προπονητές είναι φαν του αμυντικού μπάσκετ, δε θα ποντάρω κάτι σε αυτο το παιχνίδι.
  • 20:15 Greece-Croatia Ο νικητής εδώ θα πάρει την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου, αναμένεται σκληρή μάχη πιστεύω ότι θα κριθεί στα τελευταία λεπτά. Θα πάρω τη νίκη της Ελλάδας στο 1.52 αλλά το χαντικαπ +5.5π υπέρ της Κροατίας στο 1.9.
  • 20:15 Latvia-France Οι Γάλλοι δυσκολεύτηκαν με τους Γερμανούς και έχασαν το χάντικαπ που πρότεινα χθες , οι Λετονοί είναι ομάδα στα μέτρα τους, λογικά το σκορ δε θα ανέβει πολύ, το σημερινο χάντικαπ των 10.5 είναι μεγάλο, οπότε θα το αφήσω και αυτο το παιχνίδι.
  • 22:00 Spain-Gr. Britain Η τραγική χθεσινή εμφάνιση των Ισπανών με 2/19 τριποντα και 18/42 δίποντα δεν νομίζω να επαναληφθεί σήμερα. Με τέτοια αστοχία, η άμυνα των Σέρβων έκλεισε κοντά στο καλάθι και φυσιολογικά ήρθε η ήττα. Οι Βρετανοί είναι πεισματάρηδες αλλά θα πάρω το χαντικαπ των 23.5 υπέρ των Ισπανων στο 1.87 περιμένοντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.
  • 22:15 Bulgaria-Turkey Ο πλουραλισμός στην επίθεση έφερε τη νίκη χθες για τη Τουρκία στο ντέρμπι με τη Λιθουανία. Από εκει και πέρα δεν νομίζω να δυσκολευτούν με τους Βούλγαρους από όπου θα κρατήσω το over 158.5p σε απόδοση γύρω στο 2.

European Championships Men 2009

Σήμερα ξεκινάει ο δεύτερος γύρος στο Πανευρωπαικό του Βόλει που διεξάγεται στην Τουρκία με τους εξής αγώνες :

15:00 Germany-Greece
15:00 Russia-Serbia
17:30 Holland-Italy
17:30 Poland-Spain
20:00 Finland-Bulgaria
20:00 France-Slovakia

Από αυτά θα ποντάρω στην νίκη της Σερβίας στο ντέρμπι της ημέρας, γιατί πιστεύω ότι είναι πιο σταθερή ομαδα και στα κρίσιμα παιχνίδια παίζει πάντα καλά. Επίσης θα επιλέξω τη νίκη και της Ιταλίας που στο πρόσφατο World League είχε κερδίσει πολύ εύκολα τους Ολλανδούς. Τέλος θα κάνω lay 3-0 στα μεγάλα φαβορί Poland και Bulgaria

Shanghai Masters

Από σήμερα ξεκινάει και τυπικά η νέα αγωνιστική περίοδος στο σνούκερ με τον πρώτο γύρο του Shanghai Masters στην Κίνα. Χθες ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά και τα σημερινά παιχνίδια για τον πρώτο γύρο είναι τα εξής :


  1. Ricky Walden -Mark King 1-0 (11/1/2009 -- 6-2)
  2. Ryan Day - Li Yan 0-0
  3. Marco Fu -Nigel Bond 1-0 (18/11/2000 -- 9-2)
  4. Stephen Hendry- Marcus Campbell 0-2 (16/11/1998 -- 0-9), (12/02/1998 -- 4-5)
  5. Peter Ebdon- Liang Wenbo 0-1 (26/08/2008 -- 0-5)
  6. John Higgins -Matthew Selt 0-0
  7. Neil Robertson -Ken Doherty 2-2 (08/02/2008 -- 1-5), (23/10/2006 -- 3-2), (21/03/2006 -- 4-5), (01/03/2004 -- 5-3)
    Mark Selby -Stuart Bingham 5-3 ( 26/03/2009 -- 3-1), (11/08/2007 -- 5-0), (08/11/2006 -- 2-6), (27/11/2005 -- 4-3), (04/10/2003 -- 2-5), (24/02/2002 -- 5-4), (23/01/2002 -- 5-3), (28/03/2000 -- 0-5).

Με βαση τις αποδόσεις θα επιλέξω για τα πρωινα παιχνίδια τη νίκη του περυσινού νικητή Walden (απόδοση 1.55) σε παρολί με τη νίκη του Day (απόδοση 1.27).

UPDATE 12:40 ..... Αφού πέρασαν τα πρωινά πονταρίσματα σε Day και Walden , θα συνεχίσω στα απογευματινά με χαμηλού ρίσκου ποντάρισμα σε Wenbo και Doherty, lay στον Higgins για να κανω trade αν τυχον ανέβει η τιμή και μέτριο ποντάρισμα υπέρ Selby αν και αναμένω να δυσκολευτεί με τον Bingham οπότε πιθανότατα θα προσθέσω υπέρ Selby όταν ανέβει και η τιμή του πάνω από 1.7

ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ :



Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Eurobasket 2009


Καλό χειμώνα και από εμένα. Με την έναρξη του Eurobasket 2009 που θα διεξαχθεί στην Πολωνία επιστρέφω και βλέπουμε στη φωτογραφία τους τέσσερις ομίλους που έχουν σχηματιστεί καθώς και το σημερινό πρόγραμμα. Με πολλές απουσίες έχουν έρθει οι περισσότερες ομάδες και σαν μεγάλο φαβορί εμφανίζονται οι Ισπανοί οι οποίοι έχουν το πληρέστερο ρόστερ και σχεδόν όλα τα αστέρια τους.
Παρακάτω βλέπετε και το trailer του τουρνουά.



Από τα σημερινά παιχνίδια θα επιλέξω το under 152.5 πόντοι στο παιχνίδι Croatia-Israel αφού οι Ισραηλινοί θα επιλέξουν σίγουρα αργό μπάσκετ αφού το γρήγορο μπάσκετ ευννοεί τους Κροάτες και μάλιστα έχει και καλή απόδοση (2.5 στη betfair). Η νίκη πιστεύω θα καταλήξει στους Κροάτες αλλά θα είναι πιστεύω σφικτό παιχνίδι.
Το δεύτερο ποντάρισμά μου θα είναι ύπερ στο handicap των 9.5 πόντων της Ελλάδας με την FYROM η οποία στηρίζεται κυρίως στα τρίποντα και θα έχει πρόβλημα με την πιεστική άμυνα των Ελλήνων καθώς και με το παιχνίδι κοντά στο καλάθι.
Και από το παιχνίδι Γαλλίας-Γερμανίας θα επιλέξω το handicap των 9.5 πόντων υπέρ της Γαλλίας (απόδοση 1.64), μια Γαλλία με σχεδόν όλους τους NBAers απέναντι στην χωρίς Νοβίτσκι Γερμανία, δηλαδή χωρίς το 50% περίπου της δύναμης της. Αναμένω άνετη επικράτηση των Γάλλων.
Το παιχνίδι της Μεγάλης Βρετανίας με την Σλοβενία θα είναι μια άτυπη ρεβάνς για τους Σλοβένους για την ήττα τους στις 21/08 από τους Βρετανούς με 63-56. Θεωρώ σίγουρο σχεδόν το under 149.5 πόντοι σε αυτό το παιχνίδι αφού οι Βρετανοί δεν είναι επιθετικοί ομάδα (απόδοση 1.8) ενώ και οι 11.5 πόντοι ίσως είναι πολλοί για τους Σλοβένους αλλά δεν θα το ρισκάρω.
Η οικοδέσποινα Πολωνία με τον Ισραηλινό Κατζουρίν στον πάγκο, θα παίξει με την Βουλγαρία με προπονητή τον επίσης Ισραηλινό Γκέρσον σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που θα ξεκινήσει με ενός λεπτού σιγής λόγω του πρόσφατου δυστυχήματος στη λίμνη Οχρίδα και δεδομένου ότι για τους Βούλγαρους είναι σήμερα ημέρα εθνικού πένθους. Οι Πολωνοί δείξανε καλά στοιχεία στα φιλικά και δεδομένου ότι παίζουν εντός θα πρέπει να σπρωχτούν και λίγο και από τη διαιτησία για να περάσουν έστω τρίτοι, αφού Τούρκοι και Λιθουανοί που είναι στον ίδιο όμιλο είναι αρκετά καλύτεροι. Χαμηλή η απόδοση όμως για τη νίκη της Πολωνίας και θα την αφήσω εκτός αν στο live ξεπεράσει το 1.5.
Το Ρωσία-Λετονία απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον πλέον μετά τις οριστικές απουσίες των Ρώσων οι οποίοι δε θα έχουν κανέναν παίκτη από τη βασική πεντάδα που πήρε το προηγούμενο Eurobasket έτσι φυσιολογική είναι και η ψηλή απόδοση που έχουν για νίκη στο 1.62. Η γνώμη μου για αυτό το παιχνίδι είναι ότι θα έχουμε την έκπληξη και θα πιστέψω στο 2.6 της Λετονίας το οποίο βέβαια θα κάνω trade αν η απόδοσή της πέσει κάτω από 1.5.
Η Ισπανία όπως είπα και στην αρχή απλά δεν παίζεται και είμαι πραγματικά περίεργος τι μαγικά θα κάνει η αλεπού των πάγκων Ντούσαν Ιβκοβιτς για να τους σταματήσει. Περιμένω μεγάλη διαφορά στη νίκη για τους Ισπανούς, θα επιλέξω το handicap των 8.5 πόντων υπέρ της Ισπανίας (απόδοση 1.74) ελπίζοντας βεβαια να μην παρατήσει νωρίς το παιχνίδι η Ισπανία.
Τελευταίο άφησα το δυνατό παιχνίδι Λιθουανία -Τουρκία στο οποίο δε θα ασχοληθώ με τη νίκη ή το χαντικαπ αλλά θα επιλέξω το over 149.5 ποντοι που πιστεύω ότι μπορεί να καλυφθεί από τις δύο ομάδες.
  • Croatia-Israel (under 152.5 p)
  • Greece -9.5 p over FYROM
  • France -9.5 over Germany
  • G. Britain-Slovenia (under 149.5 p)
  • Latvia wins
  • Spain -8.5 over Serbia
  • Lithuania-Turkey (over 149.5 p )

Δύσκολο πρόγραμμα


Καλημέρα. Μετά από 3 ημέρες απουσίας λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων , ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε πάλι με το Αμερικανικό open. Το τουρνουά έχει φτάσει στον τέταρτο γύρο σε άνδρες και γυναίκες και το σημερινό πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο για πρόβλεψη. Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια (σε παρένθεση τα παιχνίδια που έχουν γίνει σε σκληρή επιφάνεια):

ΑΝΔΡΕΣ:
FEDERER-ROBREDO 8-0 (5-0)
SODERLING-DAVYDENKO 4-2 (1-2)
2009 Roland Garros (clay) Soderling 61 63 61
2004 US Open (hard) Davydenko 61 26 75 64
DJOKOVIC-STEPANEK 3-1 (1-1)
2007 US Open (hard) Djokovic 67 76 57 75 76
VERDASCO-ISNER 0-0
O Isner κατάφερε και απέκλεισε την μεγάλη ελπίδα των Αμερικανών για το τουρνουά τον Roddick μετά από ένα μαραθώνιο παιχνίδι και τώρα πια έγινε ο ίδιος η ελπίδα των συμπατριωτών του για κάτι καλό. Πιστεύω οτι θα το παλέψει το παιχνίδι και μπορεί να κερδίσει έστω κάποιο set. Ο Verdasco ποτέ δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα προημιτελικά και ίσως αυτό το γεγονός να τον φορτώσει με άγχος. Lay Verdasco 3-0 θα είναι η επιλογή μου. Στα υπόλοιπα παιχνίδια Federer, Djokovic εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να προκριθούν στον επόμενο γύρο ενώ πιο κοντά πιστεύω οτι βρίσκεται στην νίκη ο Soderling για μία τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση σε grand slam με αντίπαλο τον Federer.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
KVITOVA-WICKMAYER 1-1 (1-0)
2009 Estoril (clay) Wickmayer 62 64
K. BONDARENKO-DULKO 0-0
OUDIN-PETROVA 0-0
WOZNIACKI-KUZNETSOVA 1-2 (0-2)
2009 Miami (hard) Kuznetsova 64 67 61
Πολύ αμφίρροπα παιχνίδια με την νέα γενιά του γυναικείου tennis να είναι παρούσα. Προημιτελικά μεγάλου τουρνουά χωρίς Ρωσίδα θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα. Θα προτιμήσω την εμπειρία της Kuznetsova (photo) σε ένα παιχνίδι που εκτός απροόπτου μάλλον θα καταλήξει σε 3 sets . Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα υπόλοιπα παιχνίδια οπότε αν επιχειρήσω κάτι θα είναι live

Οι σημερινές επιλογές λοιπόν είναι:
Lay Verdasco 3-0, Kuznetsova
Καλή επιτυχία

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου