Meteo

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Συμπαθητικά πήγαμε χθες


αφού το ζητούμενο που ήταν το συν βγήκε και θα πηγαίναμε και καλύτερα, αν δεν έχανε η Ισπανία στο βασικό μας ποντάρισμα του βόλει, παρότι πήρε το πρώτο σετ, ενώ και στο μπάσκετ χάθηκαν δύο πονταρίσματα για ένα καλάθι (το όβερ της Κροατίας και το χάντικαπ στην Ισπανία). Σήμερα έχουμε αγωνιστική δράση σε βόλει , σνούκερ, τενις.
Snooker (Shanghai Masters 2nd Round)
Το πρωί έγιναν τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια αλλά το απόγευμα σε μια ώρα περίπου έχουμε τα υπόλοιπα τέσσερα που είναι τα εξής :
  • Ryan Day -Matthew Stevens 3-2
  • Ronnie O' Sullivan -Marco Fu 7-7
  • Ricky Walden- Stephen Hendry 1-3
  • Liang Wenbo- Allister Carter 0-0

πολύ δύσκολα παιχνίδια και τα τέσσερα, ακόμα και το παιχνίδι του O' Sullivan με αυτήν την προϊστορία. Θα προτιμήσω και πάλι τον Walden αν και ο Hendry έκανε "επική" ανατροπή από 0-4 σε 5-4 με τον Campbell, και για άλλη μια φορά τον Day σε μικρό ποντάρισμα αφού υπάρχει ψηλός συντελεστής δυσκολίας. Για το live θα κάνω lay στον O' Sullivan στο 1.4 και θα ποντάρω στον Carter που είναι καλύτερος από τον Κινέζο.

CEV European Championships Volleyball

Σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του δεύτερου γύρου με τα εξής παιχνίδια :

  • 15:00 Germany-Slovakia
  • 15:00 Russia-Bulgaria
  • 17:30 Finland-Italy
  • 17:30 France-Spain
  • 20:00 Netherlands-Serbia
  • 20:00 Poland-Greece

Οι Γερμανοί χρειάζονται τη νίκη για να τερματίσουν στη τρίτη θέση του ομίλου και να πάρουν θέση στην εξάδα που τους δίνει την απευθείας πρόκριση στο επόμενο Ευρωπαϊκό. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν και θα τους δώσω μεγάλο ποντάρισμα, για τον ίδιο λόγο θα τολμήσω μεγάλο ποντάρισμα και στους Σέρβους αν και οι Ολλανδοί έχουν παίξει πολύ καλά στο τουρνουά. Οι Γάλλοι θέλουν μια απλή νίκη με τους αδιάφορους Ισπανούς , αλλά επειδή μπορεί να περνάνε δεύτεροι και με ήττα το αφήνω το παιχνίδι εκτός. Αδιάφορο επίσης είναι και το Φιλανδία-Ιταλία το οποίο όμως πιστεύω ότι θα το πάρουν οι Ιταλοί για να μην μείνουν τελευταίοι, ενώ λογικά θα είναι αδιάφορο και το Πολωνία -Ελλάδα το οποίο θα το αφήσω και αυτό εκτός από τα βασικά πονταρίσματα. Το ίδιο θα κάνω και με το ντέρμπι κορυφής Russia-Bulgaria.

Τα πονταρίσματα μου λοιπόν θα είναι υπερ Germany, Serbia, Italy

Tennis US Open , New York

Λίγα πράγματα σήμερα στο τένις αφού το US Open πλησιάζει πρός το τέλος του, έτσι έχουμε για τα προημιτελικά στους άνδρες τα παιχνίδια Nadal- F. Gonzalez και Del Potro- Cilic , τον ημιτελικό στο διπλό ανδρών μεταξυ των αδελφών Williams κόντρα στις Ρωσίδες Makarova/Kleybanova και το παιχνίδι για το μικτό διπλό μεταξύ των Black/ Paes με το ζεύγος Gullickson/Parrott .

Θα επιλέξω σίγουρα ένα παρολί με τη νίκη των Black/Paes (απόδοση 1.25) μαζί με τη νίκη 2-0 σετ των αδερφών Williams (απόδοση 1.27).

Στα προημιτελικά των ανδρών πιστεύω ότι θα νικήσει ο Del Potro τον οποίο θα ποντάρω , ενώ θα κάνω και lay 3-0 στον Nadal για να δω με την ησυχία μου το παιχνίδι το οποίο πιστεύω θα είναι πολύ θεαματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου