Meteo

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Eurobasket 2009 - Day 2


Η δεύτερη ημέρα του Eurobasket γίνεται σήμερα, σχετικά φυσιολογικά τα αποτελέσματα χθες με μοναδική έκπληξη τη νίκη της Σερβίας επί της Ισπανίας που είναι το μεγάλο φαβορί του τουρνουά , κυρίως λόγω του ρόστερ που έχει αλλά που χθες βρήκε το μάστορά του από τα μωρα του Ιβκοβιτς. Κατά τα άλλα και οι προτάσεις μου χθες ήταν ουσιαστικά μια η άλλη, αλλά πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις.
Τα σημερινά παιχνίδια είναι:
  • 17:30 Germany-Russia Οι Γερμανοί δυσκόλεψαν πολύ τους Γάλλους αλλά έχασαν στο τέλος. Με ομαδικό παιχνίδι τόσο σε άμυνα όσο σε επίθεση κάλυψαν το κενό του Νοβίτσκι και πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνουν και με τους Ρώσους που σώθηκαν χάρη στον Mc Carty (24p, 9 reb) και στην πολύ καλή τους άμυνα κόντρα στον Biedrins. Πιστεύω ότι οι Ρώσοι θα κερδίσουν και σήμερα χαρη στο ταλέντο τους και θα επιλέξω το 1.3 της νίκης της Ρωσίας για κάποιο παρολί.
  • 17:30 Israel -FYROM Το Ισραήλ έχασε στο τέλος από την Κροατία παρά το μεγάλο παιχνίδι του Eliyahu (31p), αφού είχαν πρόβλημα στο ριμπάουντ και οι Κροάτες πήραν 17 επιθετικά ριμπάουντ. Επαιξαν όμως με ψυχη και δε βλέπω πως θα χασουν από την απογοήτευση της πρεμιέρας ομάδα της FYROM που συνετρίβη με 32 πόντους διαφορά από την Ελλάδα. Θα κρατήσω την απλή νίκη του Ισραήλ σε απόδοση 1.36 στο παρολί με τη Ρωσία, ενώ θα επιλέξω και το Under 154.5 p. κυρίως λόγω του ότι οι Σκοπιανοί δεν έδειξαν τιποτα επιθετικά όπου και προσπαθούσαν συνεχως με τρίποντο.
  • 19:15 Lithuania-Poland Δυσκολο παιχνίδι για τους Λιθουανούς που μετά την ήττα από την Τουρκία θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα και πιστεύω θα την πάρουν με απόδοση 1.45. Θα επιλέξω επίσης και το Over 155.5 p. σε απόδοση 1.8 αφού και οι δύο ομάδες ειναι πολύ επιθετικές.
  • 19:15 Slovenia-Serbia Ανοικτό παιχνίδι σε πρόβλεψη, λογικά οι δύο ομάδες θα κρατήσουν χαμηλά το σκορ αφου οι δυο προπονητές είναι φαν του αμυντικού μπάσκετ, δε θα ποντάρω κάτι σε αυτο το παιχνίδι.
  • 20:15 Greece-Croatia Ο νικητής εδώ θα πάρει την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου, αναμένεται σκληρή μάχη πιστεύω ότι θα κριθεί στα τελευταία λεπτά. Θα πάρω τη νίκη της Ελλάδας στο 1.52 αλλά το χαντικαπ +5.5π υπέρ της Κροατίας στο 1.9.
  • 20:15 Latvia-France Οι Γάλλοι δυσκολεύτηκαν με τους Γερμανούς και έχασαν το χάντικαπ που πρότεινα χθες , οι Λετονοί είναι ομάδα στα μέτρα τους, λογικά το σκορ δε θα ανέβει πολύ, το σημερινο χάντικαπ των 10.5 είναι μεγάλο, οπότε θα το αφήσω και αυτο το παιχνίδι.
  • 22:00 Spain-Gr. Britain Η τραγική χθεσινή εμφάνιση των Ισπανών με 2/19 τριποντα και 18/42 δίποντα δεν νομίζω να επαναληφθεί σήμερα. Με τέτοια αστοχία, η άμυνα των Σέρβων έκλεισε κοντά στο καλάθι και φυσιολογικά ήρθε η ήττα. Οι Βρετανοί είναι πεισματάρηδες αλλά θα πάρω το χαντικαπ των 23.5 υπέρ των Ισπανων στο 1.87 περιμένοντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.
  • 22:15 Bulgaria-Turkey Ο πλουραλισμός στην επίθεση έφερε τη νίκη χθες για τη Τουρκία στο ντέρμπι με τη Λιθουανία. Από εκει και πέρα δεν νομίζω να δυσκολευτούν με τους Βούλγαρους από όπου θα κρατήσω το over 158.5p σε απόδοση γύρω στο 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου