Meteo

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Οι ωραίες έχουν χρέη no2

Δεύτερος γύρος για το Barcelona Open Ladies 2010 και νωρίς νωρίς θα ασχοληθώ με τον αγώνα της Ρωσίδας Kirilenko με την Καζάκα Shvedova. H Kirilenko συνάντησε δυσκολίες μόνο στο πρώτο σετ μόνο από την Zec Peskiric την οποία και κέρδισε τελικά με 7-5 6-1 στον πρώτο γύρο. Η χρονιά για την Ρωσίδα φέτος τις έχει δώσει αρκετές νίκες. Έφτασε στα προημιτελικά σε Auckland και Australian Οpen και στον τρίτο γύρο του Indian Wells και του Miami όπου έχασε και τις δύο φορές από την Wozniacki. Από την άλλη η Shvedova στον πρώτο γύρο νίκησε μετά από καλή εμφάνιση την Medina Garrigues με 6-1 6-4 . Η Ισπανίδα πάντως δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση εδώ και πολύ καιρό. Οι καλυτερες στιγμές της Καζάκας φέτος ήταν η συμμετοχή της στα ημιτελικά του τουρνουά της Pattaya τον Φεβρουάριο όπου έχασε πολύ δύσκολα από την Zvonareva και η επιτυχία της να φτάσει έως τον τέταρτο γύρο του Miami όπου αποκλείστηκε από την Radwanska.Οι δύο τεννίστριες ξανάπαιξαν πέρσι στο Cincinnatti με νικήτρια την Ρωσίδα εύκολα με 6-4 6-1. Ο κυριότερος λόγος που με κάνει να ποντάρω σήμερα στην Kirilenko είναι το γεγονός οτι και στις δύο συμμετοχές της στο τουρνουά έφτασε και στις δύο στον τελικό. Το 2008 κέρδισε στον τελικό την Martinez Sanchez με 6-0 6-2 ενώ πέρσι έχασε από την Vinci με 6-0 6-4 και σίγουρα θα θέλει να επαναλάβει τις επιτυχίες αυτές.
Ώρα έναρξης:12.00

Maria Kirilenko-Yaroslava Shvedova
Back Maria Kirilenko
Ποντάρισμα: 35 ευρώ
Απόδοση:1,68 (Betfair)
Πιθανό Κέρδος:22,66 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1061,53 ευρώ

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Nέα τουρνουά-νέες προκλήσεις

Καλή εβδομάδα. Τρία νέα τουρνουά ξεκινάνε από σήμερα και θα μας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα.
Πρώτος γύρος για το τουρνουά της Βarcelona και θα ασχοληθώ με τον αγώνα της Τσέχας Safarova με την Ρωσίδα Kulikova.Και για τις δύο είναι ο πρώτος αγώνας φέτος σε χωμάτινη επιφάνεια. Η φετινή χρονιά για την Safarova είναι με σκαμπανεβάσματα. Τα εχει πάει πάρα πολύ καλά στο Παρίσι (τελικό) και καλά σε Μπρισμπέιν (προημιτελικά) και Μαιάμι (τρίτος γύρος) αλλά σε όλα τα υπόλοιπα τουρνουά έχει χάσει από τον πρώτο γύρο.Η Ρωσίδα από την άλλη έχει παίξει αρκετά παιχνίδια αλλά σε 4 μόλις τουρνουά. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο Ντουμπάι όπου νίκησε την Kirilenko , την Kuznetsova και έχασε δύσκολα από την Radwanska αλλά στα υπόλοιπα τουρνουά που έχει παίξει δεν έχει κερδίσει άλλη αξιόλογη αντίπαλο του επιπέδου της Safarova.θα ποντάρω υπέρ της Τσέχας σήμερα μόνο και μόνο για ένα λόγο. Η Safarova και τις δύο φορές που έπαιξε στο ίδιο τουρνουά το 2008 και το 2009 κατάφερε να φτάσει έως τα προημιτελικά και δεδομένου οτι η Ρωσίδα δεν είναι φόβητρο πιστεύω οτι θα προσπαθήσει ιδαίτερα σήμερα. Δεν αποκλείω όμως να καταλήξουν σε τρίτο σετ.

Ώρα έναρξης: μετά τις 13.30

Lucie Safarova-Regina Kulikova
Back Lucie Safarova
Ποντάρισμα: 35 ευρώ
Απόδοση:1,57 (Betfair)
Πιθανό Κέρδος:18,99 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1096,53 ευρώ

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Τελικός στην Marbella

Ο τελικός στην Marbella θα είναι ισπανοιταλικός. Από την μία η Ισπανίδα Suarez Navarro η οποία φτάνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό της πατρίδας της και από την άλλη η sexy Ιταλίδα Flavia Pennetta.H Suarez στον δρόμο για τον τελικό απέκλεισε τις Vinci, Hercog, Malek, Martinez Sanchez τις δύο τελευταίες έχοντας μείνει με σετ πίσω. Αντίθετα η Pennetta έχει κάνει ματς προπόνησης έως τώρα απέναντι σε Shvedova, Pous Tio, Errani ενώ πιέστηκε μόνο από την Halep αλλά και πάλι κέρδισε χωρίς να χάσει σετ.Οι δύο τεννίστριες έχουν αντιμετωπίσει η μία την άλλη άλλες δύο φορές και έχουν από μία νίκη . Στο χώμα έχει νικήσει η Suarez στο Roland Garros to 2008 ενώ η Pennetta νίκησε φέτος στην αρχή της χρονιάς στο Auckland πολύ εύκολα σε σκληρή επιφάνεια όμως.Θέλω να πιστεύω οτι η Ισπανίδα θα παλέψει το παιχνίδι και τουλάχιστον θα κατακτήσει ένα σετ απέναντι σε μία πολύ φορμαρισμένη αντίπαλο. Η στατιστική λέει οτι σπάνια στο WTA μία τεννίστρια κατακτά τουρνουά χωρίς να χάσει σετ και ελπίζω να μην είναι σήμερα η εξαίρεση
Ώρα έναρξης: 13.00

Carla Suarez Navarro-Flavia Pennetta
Lay Flavia Penneta 2-0
Ποντάρισμα: 35 ευρώ
Απόδοση:2,00 (Betfair)
Πιθανό Κέρδος:33,32 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1063,21 ευρώ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου