Meteo

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ημιτελικοί ανδρών -τελικός γυναικών


Σήμερα θα είναι μέρα που δεν θα ποντάρω τίποτα άλλωστε σε λίγο θα βγω με την οικογένεια για καμμιά βόλτα. Σε λίγο θα ξεκινήσουν οι ημιτελικοί των ανδρών στο τέννις και όλοι περιμένουν οτι στον τελικό θα βρεθούν οι δύο καλύτεροι τα τελευταία χρόνια ο Nadal με τον Federer πράγμα που είναι και το πλέον λογικό. Παρόλο που ο Youzhny έχει κάνει ζημιές στον Ισπανό είναι δύσκολο να κερδίσει σήμερα.

Θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο η Clijsters σήμερα?

Πρέπει να σημειωθεί πάντως οτι ο Nadal ποτέ δεν έχει φτάσει στον τελικό στην Νέα Υόρκη και δεν αποκλείω να είναι λίγο αγχωμένος σήμερα. Από την άλλη σίγουρα η απόδοση που δίνεται στον Federer είναι ιδαίτερα χαμηλή και αυτό αυτόματα σημαίνει οτι η απόδοση στο να πάρει ο Σέρβος ένα σετ γίνεται περισσότερο ελκυστική. Αν πόνταρα κάτι θα ήταν η κατάκτηση ενός σετ από Youzhny και Djokovic.
Αργότερα θα γίνει και ο τελικός των γυναικών μεταξύ της Zvonareva και της Clijsters. Όλοι φυσικά ποντάρουν υπέρ της Βελγίδας. Πάντως πρέπει να πω οτι η Ρωσίδα παίζει εκπληκτικό τέννις και οτι έχει κερδίσει φέτος δύο φορές την Clijsters αν και η Βελγίδα μάλλον της έδωσε το τελευταίο παιχνίδι στο Montreal. Εγώ πάντως αν έπαιζα κάτι θα ήταν Zvonareva άσχετα αν θα με έδειχναν με το δάχτυλο.
Σήμερα επίσης γίνονται και οι ημιτελικοί στο μπάσκετ . Οι ΗΠΑ δεν νομίζω να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες αλλά δεν πιστεύω το ίδιο για την Τουρκία . Αν ήταν λίγο μεγαλύτερο το χάντικαπ π.χ. 7 πόντοι θα αποκτούσε ενδιαφέρον.
Όσον αφορά στο ποδόσφαιρο ακόμα δεν θα ασχοληθώ ιδαίτερα.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ημιτελικοί γυναικών US Open


H xθεσινή μέρα μου επιφύλαξε μία δυσάρεστη έκπληξη με την ήττα του Higginson και τελικά δεν ασχολήθηκα περαιτέρω με το blog. Για σήμερα υπάρχουν στο πρόγραμμα οι δύο ημιτελικοί των γυναικών στο US Open οπου όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον θα επαναληφθεί ο περσινός τελικός ανάμεσα σε Wozniacki-Clijsters. Και οι δύο δείχνουν οτι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και αντιμετωπίζουν αντιπάλους που τις έχουν
νικήσει πρόσφατα. Σίγουρα λοιπόν θα επιλέξω την νίκη της Clijsters ενώ μάλλον δεν θα ασχοληθώ με τον άλλο ημιτελικό.
Στο μπάσκετ χθες το βράδυ οι Λιθουανοί βοηθούμενοι από την τρομερή ευστοχία τους στα τρίποντα στο πρώτο μέρος νίκησαν τους Αργεντινούς κάτι που δεν περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Σήμερα γίνονται τα παιχνίδια της παρηγοριάς για την κατάταξη των ομάδων στις θέσεις 5-8. Κοιτάζω περισσότερο προς τα φαβορί. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο δεν έχω δει κάτι ενδιαφέρον . Ξεκινώ λοιπόν με ένα ποντάρισμα στους Ισπανούς στο μπάσκετ και θα δούμε στην συνέχεια.

Βack Spain (Basketball) σε απόδοση 1,26 στην Βetfair με υποχρέωση 42 ευρώ για 10,40 ευρώ πιθανό κέρδος
Spain 97-80 Slovenia


Νέα κάβα 832,50 ευρώ

Δείτε επιλογές από διάφορα sports στο www.infobeto.com/tipsterspicks

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μακριά μέρα

Καλημέρα. Η χθεσινή μέρα στο US Open όπως αναμενόταν δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη. Και τα τέσσερα φαβορί επικράτησαν σχετικά άνετα χωρίς να χάσουν σετ. Αυτό φυσικά δεν ήταν καλό για το δεύτερο στοίχημα μου χθες και φυσικά για την κάβα μου καθώς ο Γάλλος Monfils αν και ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο σετ κάνοντας μπρέικ και έχοντας την ευκαιρία να κάνει και δεύτερο μπρέικ στο ίδιο σετ διασφαλίζοντας το , δεν τα κατάφερε. Μάλιστα στα δύο επόμενα σετ ξεκίνησε τα γνωστά του καραγκιοζιλίκια παραδίνοντας την πρόκριση στο Djokovic.
Σήμερα για το Shanghai Open ,έχω ήδη διαβάσει τις αναλύσεις του Andy στο snookerbacker.com και έχω επιλέξει την νίκη του Andrew Higginson σε απόδοση 1,68 στην Betfair σε ενα παιχνίδι που ξεκινά στις 09.30.


Ο Gael στο φυσικό του περιβάλλον


Στο US Open σήμερα γίνονται οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί των ανδρών. Στον πρώτο προημιτελικό ο Wawrinka μετά την πεντάσετη μάχη του με τον Querrey θα προσπαθήσει να καταβάλλει και τον Ρώσο Youzhny. Η προιστορία στα παιχνίδια που έχουν βρεθεί αντίπαλοι δείχνει οτι ο Ρώσος νικάει στην σκληρή επιφάνεια ενώ ο Ελβετός στην χωμάτινη. Συνεπώς θεωρητικά ο Youzhny έχει το προβάδισμα σήμερα και σκεφτόμενος και την κούραση που θα μεταφέρει ο Ελβετός από το παιχνίδι με τον Querrey θα με κάνουν να επιλέξω υπέρ του (back Youzhny σε απόδοση 1,79 στην Betfair).
Στο δεύτερο παιχνίδι λόγω ώρας δεν θα επιλέξω να ποντάρω τίποτα πάντως όλα δείχνουν οτι ο Nadal θα συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρο για την κατάληψη και των τεσσάρων τίτλων grand slam αν και πάντα ο προημιτελικός σχεδόν πάντα τον δυσκόλευε.

Τέλος στο μπάσκετ και εδώ έχουμε δύο ακόμα προημιτελικούς. Το παιχνίδι που γίνεται στις 18.00 μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας φυσικά δεν χωράει ιδιαίτερου σχολιασμού. Αντίθετα στο δεύτερο παιχνίδι των 21.00 μεταξύ Λιθουανίας και Αργεντινής προσωπικά δεν νομίζω να ξεφύγει από τους Αργεντινούς. Διαθέτουν μεγάλες προσωπικότητες στην ομάδα με εμπειρία στο ΝΒΑ, γνωρίζουν πότε πρέπει να τρέξουν και πότε να καλμάρουν. Οι Λιθουανοί δεν με έχουν εντυπωσιάσει. Συνεπώς θα ποντάρω υπέρ των Αργεντινών (Back Argentina σε απόδοση 1,61 στην Betfair)

Back Andrew Higginson σε απόδοση 1,68 στην Betfair, υποχρέωση 40 ευρώ για πιθανό κέρδος 25,89 ευρώ

Andrew Higginson 0-5 Jamie Burnett (αποτυχημένη 100% επιλογή)


Νέα κάβα 822,10 ευρώ

Δείτε επιλογές από διάφορα sports στο
www.infobeto.com/tipsterspicks




Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστροφή στην βάση μας

Καλημέρα. Μετά από αρκετό καιρό βρήκα τον χρόνο να ασχοληθώ με το μπλογκ καθώς επαγγελματικοί λόγοι και φυσικά οι καλοκαιρινές διακοπές ( φέτος επέλεξα την Στούπα Μεσσηνίας)με απέτρεπαν να επενδύσω χρόνο για την ενημέρωση του. Εξακολουθώ να δίνω επιλογές κατά καιρούς στην ιστοσελίδα www.infobeto.com/tipsterpicks μαζί με άλλους φίλους του στοιχήματος.

Η κάβα του μπλογκ αυτή την στιγμή από τα δύο σκέλη στοιχηματισμού (Back over1,5 και επιλογές τέννις) βρίσκεται στα 885,90 ευρώ ενώ είχαμε ξεκινήσει από τα 1000 ευρώ.

Η περίοδος που διανύουμε έχει σημαντικά γεγονότα σε εξέλιξη. Υπάρχει το US Open στο τέννις όπου βρισκόμαστε στα προημιτελικά των γυναικών και των ανδρών, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των ανδρών στο μπάσκετ όπου και εκεί βρισκόμαστε στα προημιτελικά
ενώ από χθες ξεκίνησε ο πρώτος γύρος στο τουρνουά
Shanghai Masters για το snοoker.


Ξεκινώντας από το τελευταίο θα ήθελα να πω οτι συμβουλεύομαι για τις επιλογές μου το site snookerbacker.com στο οποίο κανείς μπορεί να διαβάσει έξοχες αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια της ημέρας καθώς και άλλα άρθρα σχετικά με το σπορ. Για την σημερινή αγωνιστική ημέρα του Shanghai Masters ήδη έχουν γραφτεί οι αναλύσεις και για το πρωινό πρόγραμμα που ξεκινάει το πρωί και έχω επιλέξει την νίκη του Ali Carter ο οποίος παίζει αντίπαλος με τον Dave Harold σε απόδοση 1,43 σε ένα παιχνίδι που ξεκινάει στις 09.30 με υποχρέωση 40 ευρώ για 16,19 ευρώ πιθανό κέρδος .

Στο US Open σήμερα πρόκειται να γίνουν δύο παιχνίδια στις γυναίκες και άλλα δύο στους άνδρες για την προημιτελική φάση.


Ξεκινώντας από τις γυναίκες οι Wozniacki και Zvonareva μάλλον από οτι φαίνεται δεν πρόκειται να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι σε Cibulkova και Kanepi . Καμμία από τις δύο δεν έχει χάσει ακόμα σετ , παίζουν εξαιρετικά και είναι καλύτερες ποιοτικά. Παρόλα αυτά επειδή το παιχνίδι της Zvonareva γίνεται μεσημέρι ΗΠΑ ενδεχομένως να δυσκολευτεί να προσαρμοστεί λίγο η Ρωσίδα καθώς έως και την φάση των 16 έπαιζε αργότερα. Υπάρχει προιστορία μόνο στο παιχνίδι Wozniacki-Cibulkova όπου η Δανέζα προηγείται με 4-1 έχοντας νικήσει δύο φορές φέτος σε Dubai και New Haven.

Στους
άνδρες τα παιχνίδια δείχνουν λίγο πιο αμφίρροπα και μάλλον πιο ενδιαφέροντα για στοιχηματισμό. Στο πρώτο παιχνίδι που θα γίνει χρονικά ο Γάλλος Monfils θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο Djokovic. H προιστορία είναι στο 4-1 υπέρ του Σέρβου ο οποίος έχει νικήσει στα 4 τελευταία παιχνίδια που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι το ένα μάλιστα ήταν το 2005 πάλι στο US Open σε ένα πεντάσετο παιχνίδι. Κανείς από τους δύο δεν δυσκολεύτηκε στον προηγούμενο γύρο κάτι που λίγοι ήταν αυτοί που περίμεναν. Ο Σέρβος έχει πολύ καιρό να με εντυπωσιάσει με το παιχνίδι του . Ο Γάλλος την μοναδική φορά που δεν κέρδισε σετ από τον Σέρβο ήταν το 2006 για το French Open . Πιστεύω λοιπόν οτι σήμερα τουλάχιστον ένα σετ θα το κερδίσει και γι αυτό γλυκοκοιτάζω την απόδοση (μεταξύ 2,64 και 2,74 ) του lay Djokovic 3-0 στην Betfair.
Στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος ο Roger Federer θα προσπαθήσει να εκδικηθεί για τις δύο ήττες του φέτος από τον Soderling. Οι εμφανίσεις που κάνει φέτος στο Αμερικανικό Open δείχνουν οτι μάλλον θα τα καταφέρει αλλά δεν πιστεύω οτι θα γίνει χωρίς να κουραστεί. Ο Σουηδός δεν έχει πια το κόμπλεξ του 12-0 στην προιστορία που είχε όταν ξεκίνησε το 2010 και ξέρει οτι είναι πιο κοντά πια στον Ελβετό. Και εδώ μου αρέσει το lay Federer 3-0 στην Betfair.

Στο basketball δύο αγώνες γίνονται σήμερα. Οι Ισπανοί όπως και πέρσι στο Ευρωπαικό μετά από μία κακή προκριματική φάση δείχνουν να αρχίζουν να συνέρχονται και δεν βλέπω να χάνουν σήμερα με αντίπαλους τους Σέρβους που δείχνουν να δυσκολεύονται στους περισσότερους αγώνες. Μικρή η απόδοση (1,38 στην Betfair)για την νίκη τους αλλά πιστεύω οτι θα περάσει. Ίσως όμως να μην καλύψουν το χάντικαπ των 6,5 πόντων.
Στον δεύτερο αγώνα το βράδυ οι Τούρκοι παίζουν καταπληκτικά και κερδίζουν πολύ άνετα κάθε αντίπαλο έως τώρα. Οι Σλοβένοι έχουν καλή ομάδα και αν είχαν τον Lorbek πιστεύω οτι θα ήταν άλλο ένα επίπεδο πιο πάνω. Χωρίς αυτόν όμως δεν νομίζω οτι θα αντέξουν

Για αρχή λοιπόν παίζω
Back Ali Carter στην Betfair σε απόδοση 1,43 με υποχρέωση 40 ευρώ για 16,19 ευρώ πιθανό κέρδος
Ali Carter 5-3 Dave Harold

Ενημέρωση:

Lay Novak Djokovic 3-0 στην Betfair σε απόδοση 2,66 με υποχρέωση 39,99 ευρώ για 22,93 ευρώ πιθανό κέρδος. Σε περίπτωση εγκατάλειψης κάποιου παίκτη το στοίχημα ακυρώνεται.

Gael Monfils 0-3 Novak Djokovic

Νέα κάβα 862,10 ευρώ

Δείτε επιλογές από διάφορα sports στο www.infobeto.com/tipsterspicks



Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου