Meteo

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ημιτελικοί ανδρών -τελικός γυναικών


Σήμερα θα είναι μέρα που δεν θα ποντάρω τίποτα άλλωστε σε λίγο θα βγω με την οικογένεια για καμμιά βόλτα. Σε λίγο θα ξεκινήσουν οι ημιτελικοί των ανδρών στο τέννις και όλοι περιμένουν οτι στον τελικό θα βρεθούν οι δύο καλύτεροι τα τελευταία χρόνια ο Nadal με τον Federer πράγμα που είναι και το πλέον λογικό. Παρόλο που ο Youzhny έχει κάνει ζημιές στον Ισπανό είναι δύσκολο να κερδίσει σήμερα.

Θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο η Clijsters σήμερα?

Πρέπει να σημειωθεί πάντως οτι ο Nadal ποτέ δεν έχει φτάσει στον τελικό στην Νέα Υόρκη και δεν αποκλείω να είναι λίγο αγχωμένος σήμερα. Από την άλλη σίγουρα η απόδοση που δίνεται στον Federer είναι ιδαίτερα χαμηλή και αυτό αυτόματα σημαίνει οτι η απόδοση στο να πάρει ο Σέρβος ένα σετ γίνεται περισσότερο ελκυστική. Αν πόνταρα κάτι θα ήταν η κατάκτηση ενός σετ από Youzhny και Djokovic.
Αργότερα θα γίνει και ο τελικός των γυναικών μεταξύ της Zvonareva και της Clijsters. Όλοι φυσικά ποντάρουν υπέρ της Βελγίδας. Πάντως πρέπει να πω οτι η Ρωσίδα παίζει εκπληκτικό τέννις και οτι έχει κερδίσει φέτος δύο φορές την Clijsters αν και η Βελγίδα μάλλον της έδωσε το τελευταίο παιχνίδι στο Montreal. Εγώ πάντως αν έπαιζα κάτι θα ήταν Zvonareva άσχετα αν θα με έδειχναν με το δάχτυλο.
Σήμερα επίσης γίνονται και οι ημιτελικοί στο μπάσκετ . Οι ΗΠΑ δεν νομίζω να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες αλλά δεν πιστεύω το ίδιο για την Τουρκία . Αν ήταν λίγο μεγαλύτερο το χάντικαπ π.χ. 7 πόντοι θα αποκτούσε ενδιαφέρον.
Όσον αφορά στο ποδόσφαιρο ακόμα δεν θα ασχοληθώ ιδαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου