Meteo

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Eπιλογές Κυριακής

Μερικές από τις επιλογές μου για αύριο.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:

LAY X/2 : NIJMEGEN-AJAX ,CAEN-MONACO
LAY X/1 : RECREATIVO-GIJON, BILBAO-VALENCIA, GERMINAL-GENK
LAY : GENOA,SANTANDER,LILLE

ΜΠΑΣΚΕΤ:
ΒΙLBAO-ESTUDIANTES 1
BIELA-SCAVOLINI (+3,5) 2
PREMIATA -FERRARA 1
GMAC-TERAMO 1

Όσον αφορά στον τελικό του Μάστερς στο σνούκερ η απόδοση του Ο Σάλλιβαν στο 1,46 είναι οτι πρέπει για lay και ισόποσο κλείσιμο γύρω στο 2



Eπιλογές Σαββάτου


Εν συντομία κάποιες σκέψεις για επιλογές για σήμερα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:

LAY X/1 (HT/FT)

WEST BROMWICH-MIDDLESBROUGH

MANCHESTER CITY-WIGAN

HAMILTON-INVERNESS

BRISTOL CITY-WOLVES

LAY X/2 (HT/FT)

SUNDERLAND-ASTON VILLA

LAY

ST MIRREN

NANCY


MΠΑΣΚΕΤ:

PANIONIOS-PAOK 1

BADALONA-BARCELONA 2

GRAVELINES-VICHY 1

BENETTON-VIRTUS BOLOGNA 1



Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Πέμπτη 15/1/2009

Καλημέρα. Λίγες οι σημερινές αναμετρήσεις σε όλα τα σπορ. Ξεκινώντας από το ποδόσφαιρο σκέφτομαι να ποντάρω κατά Ρέξαμ σε απόδοση περίπου 3,9 καθώς δεν πιστεύω οτι η Τορκί θα κάνει δεύτερη συνεχόμενη ήττα εντός έδρας. Εξάλλου και η πρόσφατη προιστορία από το 2003 εμφανίζει την Τορκί να μην έχει χάσει εντός. Στην ευρωλίγκα του μπάσκετ τα περισσότερα παιχνίδια είναι κυρίως αδιάφορα καθώς οι περισσότερες θέσεις για την επόμενη φάση έχουν κριθεί. Μία θέση μόνο δεν έχει κριθεί στον τρίτο όμιλο η οποία θα κατακτηθεί είτε από την Άλμπα είτε από την Μπανταλόνα. Οι Ισπανοί πρέπει να κερδίσουν μέσα στην Βιτόρια την Ταού και ταυτόχρονα την ίδια ώρα να χάσει η Άλμπα στο Βερολίνο από την Ολίμπια. Θα έχω το νου μου και αν δω την Μπανταλόνα κοντά στο σκορ και το παιχνίδι στο Βερολίνο να παίζεται θα ποντάρω την Μπανταλόνα.
Στο βόλλευ γίνονται οι τελευταίες αναμετρήσεις για το τσάμπιονς λιγκ σε άνδρες και γυναίκες. Πιθανό αουτσάιντερ που μπορεί να κερδίσει είναι η πολωνική Μούσινα στις γυναίκες απέναντι στην ιταλική Μπέργκαμο. Οι πολωνίδες είχαν κερδίσει μέσα στην Ιταλία με 3-1 και οι ιταλίδες εκτός έδρας δείχνουν οτι δυσκολεύονται καθώς και οι δύο νίκες τους με Βακίφμπανκ και Γκαλάτι κατακτήθηκαν στο πέμπτο σετ. Στα άλλα δύο ματς δύσκολα θα σπάσουν τα φαβορί (Μόσχα,Πιατσέντζα).
Τέλος στο σνούκερ δύο ματς σήμερα. Στις 15.30 παίζουν Σέλμπι-Άλλεν με τον δεύτερο να είναι σε καλή φόρμα αλλά τον Σέλμπι να είναι καλύτερος παίκτης. Δεν αποκλείεται η έκπληξη. Το βράδυ παίζουν Χίγκινς-Τζουνχούι με τον πρώτο να έχει κερδίσει τον Κινέζο πρόσφατα. Θα ποντάρω Χίγκινς μάλλον.
Συνοπτικά:
(SOCCER) LAY WREXHAM 3,9
(SNOOKER)BACK HIGGINS 1,96

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Τετάρτη 14/1/2009


Κάποια αρχικά πονταρίσματα που σκέφτομαι είναι ο Κάρτερ με τον ντεφορμέ Έμπντον στο σνούκερ και το διπλό της Αρμάνι Μιλάνο με τον τυπικά αποκλεισμένο Πανιώνιο. Έτσι και αλλιώς σχεδόν πάντα δημιουργεί προβλήματα στις ελληνικές ομάδες πλην Πάο, Ολυμπιακού στην Ελλάδα.Αν δω κάτι άλλο θα το γράψω αργότερα.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Tennis 12-13/ 01

Για όσους ασχοληθούν με το τέννις που γίνεται σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία τα σημερινα παιχνιδια είναι:

Medibank International Sydney

Tsonga-Bolelli, Llodra-Nalbandian, Ancic-Robredo, Djokovic-Mathieu, Nieminen-Guccione, Tipsarevic-Hewitt , Andreev-Chardy και Gasquet-Simon για τους άνδρες και

Ser. Williams-Wozniacki, Dementieva- Ag. Radwanska, Kuznetsova-Sugiyama και Cornet-Safina.

Heineken Open Auckland

Del Potro-Gulbis, Soderling-Reynolds, Ginepri -Isner, Querrey-Muller, Lu-Almagro, Kohlscreiber-Ferrero, Gicquel-Ferrer, Troicki-Monaco

Moorilla Hobart - Hobart

Dulko-Benesova, Kvitova-Pavlyuchenkova, Rybarikova-Czink, Razzano-Pironkova

Αυτο που πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι έρχεται το Australian Open που σημαίνει ότι κάποιοι παίκτες δε θα ασχοληθούν ιδιαίτερα με τα τουρνουα αυτα (πχ Στεπανεκ που έγκατελειψε χθες) και θέλει προσοχή.

Πιθανοί υποψήφιοι για να πέσουν θύμα έκπληξης ειναι κατα τη γνωμη μου:

Almagro, Del Potro, Nalbandian, Safina, Soderling, Nieminen, Kohlscreiber.

Tρίτη 13/1/2009


Καλημέρα. Αρκετά παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή μέρα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ,βόλλευ,σνούκερ. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αρκετά ματς ομάδων από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και ίσως το βράδυ να προκύψει κάποια επιλογή.

Στο μπάσκετ διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του Eurocup με αρκετά παιχνίδια να είναι αδιάφορα. Από τα ματς στα οποία υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αρκετά πιθανή νίκη δείχνει η νίκη του Άρη στο Ισραήλ σε απόδοση γύρω στο 1,37. Αν δεν έχουν ξεσηκωθεί οι Ισραηλινοί με τις δηλώσεις Ματσόν ίσως ο Άρης καταφέρει να προκριθεί. Το δεύτερο ματς που σκέφτομαι είναι η νίκη της Άρτλαντ με την FMP. Oι φιλοξενούμενοι αν κερδίσουν τους Γερμανούς και ταυτόχρονα χάσει η Μπολόνια στην Βαλένθια ισοβαθμούν με Άρτλαντ και Μπολόνια αλλά αν έχω υπολογίσει καλά υστερούν σε κάθε ισοβαθμία. Αντίθετα η Άρτλαντ αν κερδίσει σήμερα και χάσει ταυτόχρονα η Μπολόνια προκρίνεται. Το ματς στη Γερμανία θα προηγηθεί κατά μια ώρα του παιχνιδιού στην Ισπανία. Η απόδοση είναι περίπου στο 1,40 και το σκέφτομαι. Αυτό που με προβληματίζει είναι η ήττα των Γερμανών στη Σερβία στον πρώτο γύρο με 28 πόντους διαφορά και το ότι οι γερμανικές ομάδες γενικά φέρνουν αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα.

Στο βόλλευ έχουμε αγώνες τσάμπιονς λίγκ για άνδρες και γυναίκες με Κάννες και Πέζαρο να έχουν προβάδισμα στις γυναίκες ενώ στους άνδρες τα παιχνίδια είναι περισσότερο αμφίρροπα. Μπέογκραντ-Μαγιόρκα, Δ. Μόσχας-Μαασέικ,Οντίντσοβο-Φριντρισχάφεν και Παρί- Καζάν. Θέλω να δω λίγο τις αποδόσεις για να σκεφτώ μήπως υπάρχει κάποιο αουτσάιντερ που μπορεί να πονταριστεί.

Τέλος στο σνούκερ γίνονται δύο παιχνίδια.

Χίγκινς-Φου και Ντέι-Άλλεν.

Το τουρνουά αυτή την εβδομάδα δείχνει να ευνοεί έως τώρα τα φαβορί αν και πιστεύω οτι αν κάποιος ποντάρει πριν τον αγώνα τα αουτσάιντερς σήμερα θα μπορέσει κάποια στιγμή να κλείσει ισόποσα τα πονταρίσματα του. Πάντως το ένστικτο μου λέει οτι ο Χίγκινς θα κερδίσει σήμερα ενώ στο άλλο ματς δεν έχω άποψη κυρίως γιατί ο Άλλεν είναι αρκετά φορμαρισμένος.

Ίσως αργότερα προς το μεσημέρι γράψω κάποιο ακόμα σχόλιο αν δω κάτι καινούργιο.

Καλή επιτυχία.

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Μενού Δευτέρας


Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Περιορισμένη η αθλητική δραστηριότητα σήμερα. Ίσως καλύτερα. Από τις λίγες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της ημέρας μου αρέσει το lay ΑΠΕΠ με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 4η θέση ,έχουν μόλις 2 ήττες εκτός έδρας και αυτές από Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ ομάδες που βρίσκονται σε υψηλότερη βαθμολογική θέση. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση και έχουν μόλις μία νίκη εντός επί της ΑΕΚ Λάρνακας ομάδας χαμηλότερης βαθμολογικής θέσης. Συνεπώς πιστεύω οτι οι φιλοξενούμενοι τουλάχιστον δεν θα χάσουν.Στο ματς Πιερικός-Αγροτικός Αστέρας οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια ήττα εντός (από την 3η Καβάλα) και δεν νομίζω να δώσουν παραπάνω από 1 βαθμό στον Αγροτικό Αστέρα.Δεν είμαι σίγουρος όμως αν θα το ποντάρω γιατί μου φαίνεται μεγάλο το 5,5. Αν πέσει μπορεί.

Στο ιταλικό πρωτάθλημα βόλλευ στις 21.30 γίνεται το παιχνίδι Βερόνα- Μαρτίνα Φράνκα το οποίο αναμένεται αμφίρροπο. Ίσως ρισκάρω υπέρ του αουτσάιντερ Μαρτίνα Φράνκα αν πάρουν το πρώτο σετ ή αν προηγηθούν με 2-1. Πάντα όμως με κλείσιμο τουλάχιστον της υποχρέωσης πιο χαμηλά εφόσον είναι αυτό δυνατόν.

Στο τουρκικό πρωτάθλημα μπάσκετ στις 18.00 γίνεται το παιχνίδι Μερσίν-Κεπέζ. Η Κεπέζ είναι η ουραγός με μόλις 2 νίκες εντός έδρας επί των Ερντεμιρσπορ και Τεντ Κολε ομάδων που είναι αμέσως πιο πάνω από αυτή στη βαθμολογία. Αν έχει τζίρο και αν υπάρξει κόντρα θα δούμε πως θα κινηθώ στο λάιβ.

Τέλος στο σνούκερ διεξάγεται αυτή την εβδομάδα το τουρνουά μάστερς οπου σήμερα γίνονται τα ματς Άλλεν-Τραμπ, Μέρφι-Τζουνχούι και Σέλμπι-Γουόλντεν

Στο πρώτο ματς δεν υπάρχουν προγνωστικά καθώς οι δύο αυτοί παίκτες αποτελούν το μέλλον του σνούκερ και είναι και οι δύο σε καλή κατάσταση. Ίσως λίγο πιο καλά ο Άλλεν και γι αυτό δίνεται και φαβορί.

Στο δεύτερο παιχνίδι μάλλον θα πάω με τον Μέρφι στο 1,91 αν και αυτό μπορεί να κριθεί στο τελευταίο φρέιμ φυσικά κλείνοντας ισόποσα σε απόδοση 1.45-1.5.

Τέλος θα ποντάρω στο ταλέντο του Σέλμπι σε απόδοση γύρω στο 1,5 ο οποίος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις την προηγούμενη εβδομάδα για το τσάμπιονς λιγκ. Καλή επιτυχία.

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Βραδυνές σκέψεις Κυριακής




Σκέφτομαι τον άσο της Σκαβολίνι στο ιταλικό μπάσκετ η οποία έχει καλή έδρα απέναντι στη Καντού καθώς και το διπλό της ντεφορμέ Βοστώνης στο ΝΒΑ . Στο ποδόσφαιρο σκέφτομαι lay ισοπαλία στο Μπενφίκα- Μπράγκα αν είναι ισόπαλο το ημίχρονο με σκοπό όμως το trading (κλείσιμο υποχρέωσης αν μπει γκολ). Κατά Ρόμα γιατί αν ξαναχάσει η Μίλαν θα είναι η τρίτη σερί ήττα εκτός έδρας πράγμα σχετικά σπάνιο και μου έχει κολλήσει το lay στην Μπάρτσα αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω.

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου