Meteo

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Πέμπτη 15/1/2009

Καλημέρα. Λίγες οι σημερινές αναμετρήσεις σε όλα τα σπορ. Ξεκινώντας από το ποδόσφαιρο σκέφτομαι να ποντάρω κατά Ρέξαμ σε απόδοση περίπου 3,9 καθώς δεν πιστεύω οτι η Τορκί θα κάνει δεύτερη συνεχόμενη ήττα εντός έδρας. Εξάλλου και η πρόσφατη προιστορία από το 2003 εμφανίζει την Τορκί να μην έχει χάσει εντός. Στην ευρωλίγκα του μπάσκετ τα περισσότερα παιχνίδια είναι κυρίως αδιάφορα καθώς οι περισσότερες θέσεις για την επόμενη φάση έχουν κριθεί. Μία θέση μόνο δεν έχει κριθεί στον τρίτο όμιλο η οποία θα κατακτηθεί είτε από την Άλμπα είτε από την Μπανταλόνα. Οι Ισπανοί πρέπει να κερδίσουν μέσα στην Βιτόρια την Ταού και ταυτόχρονα την ίδια ώρα να χάσει η Άλμπα στο Βερολίνο από την Ολίμπια. Θα έχω το νου μου και αν δω την Μπανταλόνα κοντά στο σκορ και το παιχνίδι στο Βερολίνο να παίζεται θα ποντάρω την Μπανταλόνα.
Στο βόλλευ γίνονται οι τελευταίες αναμετρήσεις για το τσάμπιονς λιγκ σε άνδρες και γυναίκες. Πιθανό αουτσάιντερ που μπορεί να κερδίσει είναι η πολωνική Μούσινα στις γυναίκες απέναντι στην ιταλική Μπέργκαμο. Οι πολωνίδες είχαν κερδίσει μέσα στην Ιταλία με 3-1 και οι ιταλίδες εκτός έδρας δείχνουν οτι δυσκολεύονται καθώς και οι δύο νίκες τους με Βακίφμπανκ και Γκαλάτι κατακτήθηκαν στο πέμπτο σετ. Στα άλλα δύο ματς δύσκολα θα σπάσουν τα φαβορί (Μόσχα,Πιατσέντζα).
Τέλος στο σνούκερ δύο ματς σήμερα. Στις 15.30 παίζουν Σέλμπι-Άλλεν με τον δεύτερο να είναι σε καλή φόρμα αλλά τον Σέλμπι να είναι καλύτερος παίκτης. Δεν αποκλείεται η έκπληξη. Το βράδυ παίζουν Χίγκινς-Τζουνχούι με τον πρώτο να έχει κερδίσει τον Κινέζο πρόσφατα. Θα ποντάρω Χίγκινς μάλλον.
Συνοπτικά:
(SOCCER) LAY WREXHAM 3,9
(SNOOKER)BACK HIGGINS 1,96

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία και στα δύο Θέμη. Μη ξεχνάς το τένις!
zorian

FRAN ZENN είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΩ ΧΡΗΣΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΕΝΝΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ

FRAN ZENN είπε...

EΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου