Meteo

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ώρα για Πατάγια

Δεύτερος γύρος για το τουρνουά της Pattaya στην Ταυλάνδη και η Chan από την Ταιπέι no100 στην κατάταξη WTA θα αναμετρηθεί με την Γερμανίδα Malek νο79.
Οι δύο τεννίστριες δεν έχουν ξαναπαίξει αντίπαλες στο παρελθόν. Η κοπέλα από την Ταιπέι στον πρώτο γύρο απέκλεισε την άσημη Zhou από την Κίνα με 6-2 6-3 ενώ η Malek έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Ινδή Mirza με 3-6 6-3 6-4 η οποία όμως αντιμετωπίζει πολλά προσωπικά προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Και οι δύο δεν έχουν να επιδείξουν κάτι το ιδιαίτερο το 2010 . Θα ποντάρω υπέρ της Chan διότι η Ταιπετιανή από το 2007 και έπειτα έχει σταθερή παρουσία στο τουρνουά και μάλιστα το 2008 έφτασε έως τα προημιτελικά αποκλείοντας στον πρώτο γύρο μάλιστα - οποία σύμπτωση-πάλι την Zhou.

Back Yung-Jan Chan
Απόδοση : 2,12 (Betfair)
Ποντάρισμα:30 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 31,95 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1163,99 ευρώ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Paris ξανά

Ο δεύτερος γύρος του τουρνουά Οpen GDF Suez που διεξάγεται στο Παρίσι περιλαμβάνει την αναμέτρηση μεταξύ των Elena Vesnina από την Ρωσία no29 στην παγκόσμια κατάταξη και Tathiana Garbin από την Ιταλία no57 στον κόσμο.
Οι δύο τεννίστριες έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν με νικήτρια και τις δύο φορές την Ιταλίδα. Η τελευταία μάλιστα έγινε πριν λίγες ημέρες στο Australian Open όπου η Garbin (photo)επικράτησε με 7-6 6-4.
Καμία από τις δύο τεννίστριες δεν έχει πραγματοποιήσει κάτι αξιόλογο κατά το παρελθόν στο Παρίσι. Το παιχνίδι πιστεύω οτι θα είναι αμφίρροπο και θα ποντάρω στο να κερδίσει η Ιταλίδα ένα σετ.

Lay Elena Vesnina 2-0
Απόδοση : 2,42 (Betfair)
Ποντάρισμα:30 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 20,09ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1143,90 ευρώ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Το ενδιαφέρον στο Παρίσι

Καλημέρα. Μετά την επιτυχή πρόβλεψη στο Fed Cup το ενδιαφέρον μου θα εστιαστεί σήμερα στο τουρνουά GDF Suez Open που γίνεται στο Παρίσι και θα ασχοληθώ με ένα παιχνίδι φαινομενικά αδιάφορο στοιχηματικά για τον πολύ κόσμο. Η Carolina Sprem από την Κροατία no88 στην κατάταξη της WTA θα αναμετρηθεί με την Timea Bacsinszky από την Ελβετία no52 στον κόρμο σε ένα παιχνίδι που δείχνει αρκετά ισορροπημένο σε πιθανότητες βάσει αποδόσεων.
Η Sprem (photo) έχει ξεκινήσει μέτρια την χρονιά αν και βρέθηκε πολύ κοντά στον τρίτο γύρο του Australian Open καθώς έχασε στα σημεία από την Dellacqua 7-6 7-6 . Ήδη έχει δώσει τρεις αγώνες στο Παρίσι καθώς χρειάστηκε προκριματικούς αγώνες για να φτάσει στο κυρίως ταμπλό οπότε έχει προσαρμόσει το παιχνίδι της στο τερέν. Πέρσι αγωνίστηκε στο ίδιο τουρνουά πάλι ξεκινώντας από τα προκριματικά και κατάφερε να προκριθεί στον δεύτερο γύρο όπου έχασε από την Serena Williams.Αν χάσει σήμερα αυτό σημαίνει οτι θα χάσει πόντους κατάταξης και το πιθανότερο είναι να πέσει κάτω από το no90. Θα πρέπει να πω οτι όσο πιο χαμηλά είναι ένας παίκτης στην παγκόσμια κατάταξη τόσο πιο πιθανό είναι να πρέπει να δίνει προκριματικούς αγώνες για να προχωρήσει στα τουρνουά. Αντίθετα όταν είναι ψηλά τότε περνάει αυτόματα στον πρώτο γύρο πράγμα που είναι καλό για την τσέπη του.
Η Βacsinszky και αυτή έχει κινηθεί στην μετριότητα εντός του 2010 . Στο Australian Οpen έχασε στον πρώτο γύρο από την άσημη Meusburger.Πέρσι συμμετείχε ξανά στο Παρίσι αλλά έχασε στον πρώτο γύρο από την Ρουμάνα Niculescu πράγμα που σημαίνει οτι ακόμα και αν χάσει σήμερα δεν πρόκειται να της κοστίσει ιδιαίτερα.
Πρόκειται για παίκτριες που είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Εγώ θα ποντάρω υπέρ της Sprem πρώτον επειδή προέρχεται από τα προκριματικά και φαντάζομαι οτι το τερέν πια θα της έιναι περισσότερο οικείο και κατά δεύτερο λόγο γιατί στην μοναδική τους αναμέτρηση κατά το παρελθόν το 2006 στην Stuttgart επικράτησε εύκολα με 6-2 6-2 πάλι σε γρήγορη-σκληρή επιφάνεια.
GDF Suez Open Paris
Ώρα έναρξης μετά τις 17.30

Back Karolina Sprem
Απόδοση : 1,96 (Betfair)*
Ποντάρισμα:30 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 27,39 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1116,51 ευρώ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου