Meteo

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Ένα set μόνο

Καλησπέρα. Επιτέλους ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός Αυστραλίας μου στην Betfair οπότε το επόμενο ποντάρισμα θα γίνει εκεί.
Πολωνοιταλική μάχη για τον τρίτο γύρο του Australian Open μεταξύ του νο10 της παγκόσμιας κατάταξης Radwanska και του νο18 Schiavone (photo).
Η Πολωνέζα Radwanska δεν αντιμετώπισε καμμία δυσκολία έως τώρα αποκλείοντας τις Malek και Kudryavtseva χάνοντας συνολικά 3 games και στα δύο παιχνίδια κάτι πολύ εντυπωσιακό. Πριν το Australian Open συμμετείχε στο τουρνουά του Sydney όπου έχασε στον δεύτερο γύρο από την Dinara Safina με 7-5 6-4. Η καλυτερη της εμφάνιση στο Australian Open ήταν το 2008 όπου έφτασε έως τα προημιτελικά χάνοντας από την Σλοβάκα Hantuchova.
Η Ιταλίδα Schiavone είχε δυσκολότερο έργο έως τώρα καθώς στον πρώτο γύρο απέκλεισε την αινιγματική Γαλλίδα Cornet με 0-6 7-5 6-0 και στον δεύτερο γύρο την Γαλλίδα πάλι Coin με 6-3 6-4. Πριν το Australian Open μετείχε σε δύο τουρνουά . Στο πρώτο που έγινε στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας έφτασε εως τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την συμπατριώτισα της Pennetta με 6-3 6-0 αφού είχε αποκλείσει Cohen Aloro,Mirza, Cornet ενώ στο δεύτερο που έγινε στο Sydney σταμάτησε στον πρώτο γύρο χάνοντας από την μετέπειτα νικήτρια Dementieva με 6-2 7-5. Η καλύτερη της εμφάνιση στο Australian Open έγινε το 2006 όπου έφτασε έως τον τέταρτο γύρο χάνοντας από την Clijsters.
To εντυπωσιακό σε αυτό το ζευγάρι είναι οτι στις 3 αναμετρήσεις που έχουν γίνει έως τώρα και τις τρεις φορές έχει κερδίσει η Ιταλίδα και μάλιστα και οι τρεις έχουν γίνει σε σκληρή επιφάνεια. Και οι δύο είναι απρόβλεπτες παίκτριες ειδικά η Schiavone η οποία είναι παίκτρια που στην μέρα της μπορεί να κερδίσει το νο1 (το έχει κάνει νικώντας την Henin πριν δύο χρόνια) ενώ αντίθετα όταν βρεθεί σε κακή μέρα μπορεί να χάσει το παιχνίδι χωρίς να το παλέψει καθόλου.
Θα ρισκάρω αύριο ποντάροντας υπέρ του να πάρει η Ιταλίδα τουλάχιστον ένα σετ εκμεταλλευόμενος το γεγονός οτι οι αποδόσεις την εμφανίζουν ως το αουτσάιντερ της αναμέτρησης και στηριζόμενος καθαρά στην προιστορία μεταξύ των δύο τεννιστριών.
Ώρα έναρξης μετά τις 03.30 τα ξημερώματα

Lay Agnieszka Radwanska 2-0
Απόδοση : 2,66(Betfair)*
Ποντάρισμα:30 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 17,38 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1153,25 ευρώ

*Υπήρχαν και κάτι ψιλά διαθέσιμα στο 2,6. Τελικά μείωσα λίγο το ποντάρισμα από 50 σε 30 ευρώ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

No bets today

H Carla Suarez Navarro δεν ήταν απλά sexy χθες αλλά καυτή. Η χθεσινή της νίκη ανέβασε ακόμα περισσότερο την κάβα μου στα 1153,25 ευρώ.
Καλή επιτυχία σε όσους παίξουν αύριο αλλά εμένα δεν μου αρέσει το πρόγραμμα. Βασικά ο τρίτος γύρος ειδικά στις γυναίκες είναι περίεργος στα grand slams. Ακόμα και την Kuznetsova δεν την εμπιστεύομαι παρόλο που θεωρητικά έχει εύκολη αντίπαλο. Την έχω δει να δυσκολεύεται με τέτοιες αντιπάλους σε grand slams.

Οι προιστορίες:
RODDICK-LOPEZ 5-0 (5-0)
MAYER-DEL POTRO 1-1 (1-1) Πέρσι κέρδισε ο Del Potro πάλι στο Australian
KOLSCHREIBER-NADAL 0-5 (0-2) Το 2007 ξανάπαιξαν στο Australian και κέρδισε ο Nadal σε αμφίρροπο ματς
MURRAY-SERRA 0-0
KARLOVIC-LJUBICIC 1-0 (0-0)
ISNER-MONFILS 2-1 (2-1)
CILIC-WAWRINKA 1-4 (1-4) Ο Cilic κέρδισε φέτος στο Chennai 7-6 7-6
KOROLEV-GONZALEZ1-3 (1-2) Το 2007 ξανάπαιξαν στο Australian με νικητή τον Gonzalez

BALTACHA-SAFINA 0-0
KERBER-KUZNETSOVA 0-0
JANKOVIC-A.BONDARENKO 9-0 (3-0)
HENIN-KLEYBANOVA 1-0 (0-0)
CLIJSTERS-PETROVA 4-0 (1-0)
ERRANI-WICKMAYER 0-2 (0-2)
KIRILENKO-VINCI 2-2 (1-0) Το 2009 κέρδισε η Vinci 6-0 6-4 στο χώμα
ZENG-BARTOLI 0-1 (0-1) Το 2009 κέρδισε η Bartoli στο Monterrey 7-5 6-3

Αν έπαιζα κάτι από όλα τα παραπάνω θα ήταν υπέρ του Wawrinka πρώτον γιατί έχει καλό Η2Η και γιατί ο Cilic το 2010 μου δείχνει οτι κάτι δεν πάει καλά. Στο Chennai παρόλο που πήρε το τουρνουά σε όλα τα ματς έμενε πίσω στο σκορ και μετά τα γύριζε. Στον τελικό κέρδισε τον Ελβετό 7-6 7-6 στο όριο και γενικά δεν έπαιξε καλά και μάλιστα ο Wawrinka είχε ακουστεί οτι έπαιζε με πόνους στον σβέρκο. Στον προηγούμενο γύρο παραλίγο να χάσει από τον Tomic. Κάτι δεν μου αρέσει... Πάντως πέρσι και πρόπερσι έφτασε στον τέταρτο γύρο. Μήπως δεν τα καταφέρει φέτος αν και ο Wawrinka έχει χάσει πολλά tie breaks το 2010.

Καλή επιτυχία

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Sexy Carla?

Καλησπέρα. Η οριακή νίκη της Justin Henin ανέβασε το ταμείο αρκετά χθες καθώς έφτασε στα 1105,75 ευρώ. Ας δούμε την αυριανή επιλογή.
Δεύτερος γύρος στο Australian Open και θα σταθώ σε ένα φαινομενικά αδιάφορο για τους περισσότερους ζευγάρι. Η Γερμανίδα Andrea Petkovic νο49 στην παγκόσμια κατάταξη θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Carla Suarez Navarro (photo) νο33 στον κόσμο. Καμία από τις δύο δεν είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη και ούτε προβεβλημένη.
Η Γερμανίδα στον πρώτο γύρο επικράτησε με 6-2 6-4 της Τσέχας Voracova πολύ εύκολα. Ξεκίνησε πολύ καλά την φετινή χρονιά φτάνοντας στα ημιτελικά του τουρνουά του Brisbane χάνοντας από την μετέπειτα νικήτρια Kim Clijsters και αφού είχε νικήσει Benesova και Hantuchova προηγουμένως. Πέρσι είχε μία πολύ καλή χρονιά με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τουρνουά του Bad Gastein το καλοκαίρι.
Η Ισπανίδα στον πρώτο γύρο νίκησε την Γιαπωνέζα Ayumi Morita με 7-5 6-4. Φέτος ήδη έχει συμμετάσχει σε δύο τουρνουά. Στο πρώτο στο Auckland έχασε στον δεύτερο γύρο από την σέξυ Ιταλίδα Flavia Pennetta εύκολα 6-2 6-2 και στο δεύτερο στο Hobart έφτασε έως τα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την Ισραηλινή Shahar Peer με 4-6 7-6 7-5. Πέρσι είχε μία χρονιά με σκαμπανεβάσματα γενικά χωρίς να κερδίσει κάποιο τίτλο.
Οι δύο παίκτριες δεν έχουν αναμετρηθεί ξανά.
Μετά την εισαγωγή που έκανα θα μπορούσε να μαντέψει κάποιος οτι η επιλογή μου θα ήταν η Γερμανίδα καθώς θεωρητικά και η σκληρή επιφάνεια μάλλον την ευνοεί. Και όμως θα προτιμήσω να ποντάρω στην ασουλούπωτη , άσχημη και αουτσάιντερ βάσει αποδόσεων Ισπανίδα για ένα και μοναδικό αλλά πολύ σημαντικό για μένα λόγο. Ο λόγος είναι οτι πρόκειται για ένα grand slam girl. Ήδη έχοντας συνολικά μόλις επτά συμμετοχές σε grand slams έχει καταφέρει να φτάσει τις 4 φορές στον τρίτο γύρο (και μάλιστα η μία στο Wimbledon που πάντα θεωρητικά δεν την ευνοεί καθόλου η επιφάνεια) με καλύτερη της εμφάνιση πρόπερσι στο Roland Garros και πέρσι στο Australian Open όπου τερμάτισε την διαδρομή της στα προημιτελικά αφού είχε στείλει σπίτι της την Venus Williams. Συνεπώς έχει αρκετά μεγάλο κίνητρο να προχωρήσει τουλάχιστον ένα ακόμη γύρο καθώς μετά το πιθανότερο είναι να την περιμένει η Serena Williams.
Φυσικά δεν είναι τίποτα σίγουρο σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά αλλά εγώ θα ρισκάρω πάνω της.
Ώρα έναρξης σίγουρα μετά τις 03.30 τα ξημερώματα

Back Carla Suarez Navarro
Απόδοση : 1,95(Expekt)
Ποντάρισμα:50 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 47,50 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1105,75 ευρώ

Αν ψάξει κάποιος μπορεί να βρει καλύτερες αποδόσεις πάντως.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Η επιστροφή

Η ήττα της Shahar Peer την προηγούμενη εβδομάδα περιόρισε το ταμείο στα 1053,22 ευρώ. Παρόλα αυτά έχω ακόμα κέρδος.
Το Australian Open έχει μπει σε φουλ ρυθμούς πλέον και ήδη πρόκειται να γίνει ο πρώτος μεγάλος αγώνας.

Πολύ μεγάλος αγώνας για να πρέπει να γίνει στον δεύτερο γύρο. Και όμως η κλήρωση τα έφερε έτσι ώστε η πολύ φορμαρισμένη Dementieva no5 στον κόσμο με ήδη ένα τίτλο στο ενεργητικό της το 2010 στο Sydney και μάλιστα με άνετη νίκη επί της Serena Williams να αντιμετωπίζει την φοβερή και τρομερή Justin Henin (photo)μία από τις πιο γνωστές παίκτριες όλων των εποχών στο άθλημα η οποία επανέρχεται μετά από δύο σχεδόν χρόνια απουσίας δείχνοντας να μην έχει χάσει τίποτα από την φυσική κατάσταση και το ταλέντο που της έδινε συνεχόμενους τίτλους.
Η Βελγίδα η οποία έχει κερδίσει το τουρνουά το 2004 έχει δέιξει τα δόντια της ήδη το 2010 φτάνοντας έως τα τελικά του τουρνουά του Brisbane χάνοντας στο όριο από την συμπατριώτισσα της Clijsters και αφού είχε νικήσει προηγουμένως Petrova και Ivanovic στα δύο σετ.
Οι αριθμοί λίγα πράγματα μπορούν να δείξουν για αυτόν τον αγώνα. Οι δύο παίκτριες έχουν αναμετρηθεί άλλες δέκα φορές με την Βελγίδα να προηγείται με 8-2 στις νίκες και 6-1 σε αυτές που έγιναν σε σκληρή επιφάνεια. Η πρώτη φορά μάλιστα που αναμετρήθηκαν ήταν για τον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν οπου η Henin νίκησε με 6-0 6-3.
Εγώ αύριο θα ποντάρω σε νίκη της Henin αν και πιστεύω οτι θα πάνε σε τρίσετο και οριακό παιχνίδι .
Ώρα έναρξης γύρω στις 10.00

Back Justin Henin
Απόδοση : 2,05(Expekt)
Ποντάρισμα:50 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 52,50 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1053,22 ευρώ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου