Meteo

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Η επιστροφή

Η ήττα της Shahar Peer την προηγούμενη εβδομάδα περιόρισε το ταμείο στα 1053,22 ευρώ. Παρόλα αυτά έχω ακόμα κέρδος.
Το Australian Open έχει μπει σε φουλ ρυθμούς πλέον και ήδη πρόκειται να γίνει ο πρώτος μεγάλος αγώνας.

Πολύ μεγάλος αγώνας για να πρέπει να γίνει στον δεύτερο γύρο. Και όμως η κλήρωση τα έφερε έτσι ώστε η πολύ φορμαρισμένη Dementieva no5 στον κόσμο με ήδη ένα τίτλο στο ενεργητικό της το 2010 στο Sydney και μάλιστα με άνετη νίκη επί της Serena Williams να αντιμετωπίζει την φοβερή και τρομερή Justin Henin (photo)μία από τις πιο γνωστές παίκτριες όλων των εποχών στο άθλημα η οποία επανέρχεται μετά από δύο σχεδόν χρόνια απουσίας δείχνοντας να μην έχει χάσει τίποτα από την φυσική κατάσταση και το ταλέντο που της έδινε συνεχόμενους τίτλους.
Η Βελγίδα η οποία έχει κερδίσει το τουρνουά το 2004 έχει δέιξει τα δόντια της ήδη το 2010 φτάνοντας έως τα τελικά του τουρνουά του Brisbane χάνοντας στο όριο από την συμπατριώτισσα της Clijsters και αφού είχε νικήσει προηγουμένως Petrova και Ivanovic στα δύο σετ.
Οι αριθμοί λίγα πράγματα μπορούν να δείξουν για αυτόν τον αγώνα. Οι δύο παίκτριες έχουν αναμετρηθεί άλλες δέκα φορές με την Βελγίδα να προηγείται με 8-2 στις νίκες και 6-1 σε αυτές που έγιναν σε σκληρή επιφάνεια. Η πρώτη φορά μάλιστα που αναμετρήθηκαν ήταν για τον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν οπου η Henin νίκησε με 6-0 6-3.
Εγώ αύριο θα ποντάρω σε νίκη της Henin αν και πιστεύω οτι θα πάνε σε τρίσετο και οριακό παιχνίδι .
Ώρα έναρξης γύρω στις 10.00

Back Justin Henin
Απόδοση : 2,05(Expekt)
Ποντάρισμα:50 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 52,50 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1053,22 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου