Meteo

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Θα σπάσει το δίδυμο?


Καλημέρα. Η κατάρα του tie break κτύπησε και χθες με αποτέλεσμα να χαθεί το lay Bryans 3-0 καθώς οι Αμερικανοί κέρδισαν 2 breakers. Από την στιγμή που το πρώτο παιχνίδι Dementieva-S. Williams ήταν ντέρμπι δεν ασχολήθηκα με τον δεύτερο ημιτελικό γιατί υποψιάστηκα οτι θα κέρδιζε εύκολα η Venus. Ένα μικρό trading στον αγώνα της Dementieva περιόρισε την ζημιά και ένα αντίστοιχο στον αγώνα του διπλού Nestor/Zimonjic-Blake/Fish ακόμα περισσότερο. Βέβαια η μέρα έκλεισε θετικά καθώς πήγε καλά το ποδόσφαιρο. Σήμερα γίνονται οι δύο ημιτελικοί των ανδρών και κάποια παιχνίδια διπλών.

FEDERER-HAAS 9-3 (2-0)
2009 Roland Garros (clay)Federer 67 57 64 60 62
Νομίζω οτι εύκολα ή λίγο λιγότερο εύκολα ο Ελβετός θα προκριθεί στον τελικό. Η ψυχολογία του είναι πολύ καλή και την τονώνει ακόμα περισσότερο η ανατροπή στον προημιτελικό του French Open.

MURRAY-RODDICK 6-3 (1-0)
2009 Doha (hard) Murray 64 62
2006 Wimbledon (grass) Murray 76 64 64
Αναμένεται συγκλονιστικό παιχνίδι. Φέτος ο Murray δεν έχει χάσει set από τον Roddick όμως ο Αμερικανός δείχνει να παίζει καλύτερα . Το παιχνίδι είναι σαφές πως θα πάει. Ο Murray θα προσπαθήσει να πάρει όσα περισσότερα rallies μπορεί ενώ ο Roddick θα προσπαθήσει να παίρνει τα service games του εύκολα και να εκμεταλλευτεί κάποια ευκαιρία που θα του δώσει ο Murray για να κάνει break. Το παιχνίδι μοιάζει με τον πρημιτελικό Roddick-Hewitt αλλά ο Murray έχει περισσότερες επιλογές από τον Αυστραλό και είναι πιο αξιόπιστος. Πιστεύω οτι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει ο Murray και το μόνο που θα ποντάρω είναι lay Murray 3-0 .

Από τα παιχνίδια των διπλών σήμερα το παιχνίδι που μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον είναι το Stosur/Stubbs-Medina Garrigues/Ruano Pascual. Οι Ισπανίδες (photo)δίνονται ως outsiders προφανώς επειδή το παιχνίδι γίνεται στο χόρτο. Εν τούτοις στα διπλά οι εκπλήξεις είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Εξάλλου οι Ισπανίδες έχουν κερδίσει την μοναδική φορά που βρέθηκαν αντίπαλες στο Ολυμπιακό Τουρνουά πέρσι (Beijing). Σκέφτομαι να ποντάρω κατά Stosur/Stobbs σε απόδοση 1,78 και να κλείσω ισόποσα αν η απόδοση των Ισπανίδων φτάσει γύρω στο 1,7-1,75.
Καλή επιτυχία

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Με τέτοια ζέστη....


Ξεκινά σήμερα το Europa League ο νέος θεσμός που αντικαθιστά το κύπελλο UEFA. Με την ζέστη να ταλαιπωρεί κυρίως τις νότιες χώρες και τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να είναι νοητά ακόμα σε περίοδο διακοπών , ομάδες από τις αδύναμες κυρίως ποδοσφαιρικά χώρες αναμετριούνται μεταξύ τους χωρίς ιδιαίτερες αξιώσεις οι περισσότερες για να προχωρήσουν στον θεσμό. Εξαίρεση ίσως αποτελούν οι Ανόρθωση, Slaven Belupo,Rosenborg, Polonia Warszawa, Helsingborgs, Motherwell. Το σημερινό πρόγραμμα αποτελείται από τα παρακάτω παιχνίδια:

OLIMPI RUSTAVI (Georgia)-B36 TORSHAVN (Faroe Islands)
BANANTS (Armenia)-SIROKI (Bosnia @ Herzegovina)
DINABURG (Latvia)-NOMME KALJU(Estonia)
SIMURQ (Azerbaidjan)-BNEI YEHUDA (Israel)
LAHTI (Finland)-DINAMO TIRANA (Albania)
SUTJESKA (Armenia)-MITZ RIPO MINSK (Belarus)
VALETTA (Malta)-KEFLAVIK (Iceland)
DINAMO MINSK (Belarus)-RENOVA (FYROM)
TRANS NARVA (Estonia)-RUDAR (Slovenia)
ZIMBRU CHISINAU (Moldava)-OKZHETPES (Kazakhstan)
ANORTHOSIS (Cyprus)-KAERJENG (Luxemburg)
GREVENMACHER (Luxemburg)-VETRA (Lithuania)
HALADAS (Hungary)-IRTYSH (Kazakhstan)
RANDERS (Denmark)-LINFIELD (N. Ireland)
SLAVEN BELUPO (Croatia)-BIRKIRKARA (Malta)
SPARTAK TRNAVA (Slovakia)-INTER BAKU (Azerbaidjan)
FRAM (Iceland)-THE NEW SAINTS (Wales)
RUNAVIK (Faroe Islands)-ROSENBORG (Norway)
SLIGO ROVERS (Ireland)-VLAZNIA (Albania)
BUDUCNOST (Montenegro)-POLONIA WARSZAWA (Poland)
HELSINGBORGS (Sweden)-MIKA ASTARAK (Armenia)
LISBURN (N. Ireland)-ZESTAFONI (Georgia)
MOTHERWELL (Scotland)-LLANELLI (Wales)
Με κάθε επιφύλαξη καθώς τον Ιούλιο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πιστεύω οτι οι επιλογές lay Simurq και ένα παρολί που θα αποτελείται από Anorthosis,Slaven Belupo, Motherwell έχουν καλή πιθανότητα επιβεβαίωσης. Επίσης τα overs στα παιχνίδια Fram-The New Saints, Runavik-Rosenborg και Valletta-Keflavik μου φαίνονται αρκετά πιθανά.

Αμερικανο-ρωσικοί ημιτελικοί


Καλημέρα. Μέρα ημιτελικών για τις γυναίκες σήμερα. Οι 4 καλύτερες τεννίστριες βάσει ranking αναμετριούνται για μία θέση στον τελικό του Σαββάτου με τις αδελφές Williams να προβάλλουν ως τα μεγάλα φαβορί.

DEMENTIEVA-S. WILLIAMS 3-5 (0-1)
2003 Wimbledon (grass) Williams 62 62
2009 Sydney (hard) Dementieva 63 61, AusOpen (hard) Williams 63 64
Και οι 2 δεν έχουν χάσει σετ στο τουρνουά και έχουν κάνει εντυπωσιακή πορεία έως τώρα. Η Αμερικανίδα σερβίρει καταπληκτικά ενώ η Ρωσίδα με την Schiavone έκανε πάρα πολλά dfs. Προσωπικά δεν βλέπω να χάνει η Αμερικανίδα. Δεν ξέρω καν αν αξίζει να προσπαθήσει να κάνει κάποιος lay. Μόνο αν παρουσιαστεί ευκαιρία ζωντανά.

SAFINA-V. WILLIAMS 1-2 (0-0)
2009 Rome (clay) Safina 67 63 64
Εδώ μπορώ να διακρίνω κάποια πιθανότητα -με κίνδυνο φυσικά να διαψευσθώ οικτρά- το παιχνίδι να είναι περισσότερο αμφίρροπο. Στηρίζω τον ισχυρισμό μου με 2 επιχειρήματα. Το πρώτο έχει σχέση με το οτι η Ρωσίδα είναι το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την στιγμή. Οι μπηχτές της Serena οτι αυτή είναι το πραγματικό νούμερο 1 αντί να κομπλάρουν την Safina έδειξαν αντίθετα να την ατσαλώνουν . Και αμέσως απέδειξε οτι δεν είναι τυχαία στην θέση αυτή νικώντας στην Ρώμη την Venus με ανατροπή. Και αυτός είναι ο δεύτερος λόγος. Στο παιχνίδι εκείνο ήταν τόσο καταλυτική η επικράτηση της Safina που στο τρίτο set δεν υπήρχε Venus στο γήπεδο . To οτι κατάφερε να κερδίσει 4 games στο τρίτο set οφειλόταν στο γεγονός οτι η Ρωσίδα της χάριζε πόντους με ανόητα λάθη και dfs. Προσοχή δεν λέω οτι η Venus θα χάσει καθώς η υπεροχή της σε αυτή την επιφάνεια είναι προφανής αλλά πιστεύω οτι χάρη στο πείσμα της η Safina θα το παλέψει. Lay V. Williams με στόχο αν φτάσει η απόδοση της γύρω στο 1,60 να κλείσει το ποντάρισμα ισόποσα.

Εκτός απο τους γυναικείους ημιτελικούς γίνονται και παιχνίδια διπλών ανδρών και γυναικών καθώς και μικτών. Στο παιχνίδι Blake/Fish-Nestor/Zimonjic οι τελευταίοι προηγούνται στα μεταξύ τους παιχνίδια με 2-0. Φέτος νίκησαν στην Ρώμη με 6-3 4-6 10-6.
Δείχνει καλή περίπτωση το 1,60 περίπου που έχουν σαν απόδοση. Επίσης στο παιχνίδι Bryans bros-Moodie/Norman οι δεύτεροι κέρδισαν φέτος στο Rolland Garros με 0-6 7-6 6-4. Τους έχω δει φέτος και βλέπω οτι σερβίρουν και οι 2 πάρα πολύ καλά. Ίσως αξίζει το lay Bryan 3-0 και θα ψάξω να βρω αποδόσεις. Αν είναι γύρω στο 2 θα το ποντάρω.
Καλή επιτυχία

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Πάλι φαβορί?


Καλημέρα και καλό μήνα.Η χθεσινή ημέρα δεν μας επιφύλαξε εκπλήξεις στους προημιτελικούς των γυναικών. Τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα προκρίθηκαν και σήμερα δίνουν την σκυτάλη στους άνδρες. Θα επαναληφθεί πάλι το ίδιο σενάριο? Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια

HAAS-DJOKOVIC 1-2 (1-0)
2009 Halle (grass) Haas 63 67 61, Indian Wells (hard) Djokovic 62 76
O Γερμανός κέρδισε πριν λίγες ημέρες στο Halle τον Σέρβο στο γρασίδι και σήμερα καλείται ο Nole να πάρει την εκδίκηση του. Εγώ πιστεύω οτι σήμερα ο Haas (photo)μπορεί να επαναλάβει την προ ολίγων ημερών επιτυχία του και θα τον στηρίξω στοιχηματικά. Θα ποντάρω και κατά 3-0 Djokovic αλλά και υπέρ Haas. Απλά το δεύτερο ποντάρισμα σκέφτομαι να το κλείσω ισόποσα στην Betfair αν οι αποδόσεις δίνουν τον Γερμανό ως φαβορί.

KARLOVIC-FEDERER 1-8 (0-1)
2009 Rome (clay) Federer 64 64, Indian Wells (hard)Federer 76 63
2004 Wimbledon (grass) Federer 63 76 76
Ο Federer στον δρόμο του για τον τελικό του Wimbledon πρέπει να περάσει πάνω από το τεράστιο κορμί του Karlovic. Αν δεν κάνω λάθος ο Κροάτης ακόμα δεν έχει φάει break. Το καθοριστικό σημείο του αγώνα θα είναι το πρώτο set ειδικά αν καταλήξει σε tie break. Αν το κερδίσει ο Federer δεν νομίζω οτι το παιχνίδι θα στραβώσει για εκείνον. Αν όμως το κερδίσει ο Κροάτης τότε μάλλον θα πάμε σε πεντάσετο παιχνίδι όπου τα πάντα θα είναι πιθανά ειδικά αν δεν μπορεί ο Ελβετός να δημιουργεί break points. Θυμίζω οτι το πέμπτο set δεν έχει tie breaks. No bet.

MURRAY-FERRERO 1-0 (1-0)
2009 AEGON London (grass) 62 64
Από την στιγμή που ξέφυγε από τις δαγκάνες του Wawrinka ο Murray δύσκολα θα σκοντάψει στον Ferrero. Τον κέρδισε άλλωστε πριν 2 εβδομάδες εύκολα πάλι στην ίδια επιφάνεια. Παιχνίδι με μεγάλα rally λογικά , οπου η πίεση του κόσμου θα βαρύνει πάρα πολύ και τους δύο παίκτες ψυχολογικά. Σκέφτομαι να κάνω πάντως ένα μικρό lay στον Murray μήπως χάσει κάποιο set ή δεχθεί κάποιο break στην αρχή.

HEWITT-RODDICK 6-5 (0-2)
2009 AEGON London (grass) Roddick 76 76, Memphis (hard) Roddick 26 76 61
Ο Αμερικανός με εντυπωσίασε προχθές με αντίπαλο τον Berdych καθώς ήταν ιδιαίτερα καλός στα rallies με τον Τσέχο ενώ το service του ήταν αδύνατο να αντιμετωπιστεί. Νομίζω οτι αν αγωνιστεί με τον ίδιο τρόπο ο Αυστραλός δεν θα έχει καμμία τύχη.

Συνοψίζοντας για σήμερα οι βασικές επιλογές μου θα είναι:
Lay Djokovic 3-0,Roddick
ενώ θα ποντάρω και Haas με σκοπό να κλείσω το ποντάρισμα μου ισόποσα εφόσον η απόδοση του Γερμανού πέσει στο 2
Καλή επιτυχία

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Η Lisicki μπορεί?


Καλημέρα. Γυναικείοι προημιτελικοί σήμερα με 4 μεγάλα φαβορί να θέλουν να σχηματίσουν Αμερικανο-ρωσικές μονομαχίες στα ημιτελικά. Ποια από τις Lisicki,Radwanska,Schiavone, Azarenka θα κάνει την έκπληξη? Ας δούμε τους αγώνες

SAFINA-LISICKI 0-1 (0-0)
H Γερμανίδα καλείται να δείξει από τι μέταλλο προέρχεται. Χθες κέρδισε και την Wozniacki στηριζόμενη στο πολύ καλό της service game. Το βασικότερο ήταν οτι αν και η Δανέζα είχε ευκαιρίες για break η μικρή δεν μπλόκαρε και τα έσωσε. Η Safina είχε από την άλλη τα προβλήματα της με την Mauresmo αλλά κατόρθωσε και ανέτρεψε την κατάσταση. Λογικά η απόδοση της Safina θα ανέβει κάποια στιγμή στο πρώτο set το οποίο πιστεύω οτι θα είναι και το καθοριστικό. Αν το πάρει η Γερμανίδα πιστεύω οτι δεν θα χάσει. Δεν νομίζω οτι θα κάνει και δεύτερη ανατροπή η Ρωσίδα . Σκέφτομαι αν θα ποντάρω Lisicki από την αρχή για να κάνω trading αν γίνει φαβορί στις αποδόσεις στο πρώτο set ή να περιμένω μήπως την ποντάρω αν πάρει το πρώτο set.

V. WILLIAMS-A. RADWANSKA 3-1 (0-0) 2009 Williams Rome 63 61, Miami Williams 46 61 64
Πιστεύω οτι η Αμερικανίδα σε αυτή την επιφάνεια και σε αυτό το τουρνουά δεν μπορεί να χάσει από την Πολωνέζα.

SCHIAVONE-DEMENTIEVA 4-4 (0-0)
Η λογική λέει οτι η Ρωσίδα εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Άλλωστε έχει καταφέρει και πέρσι να φτάσει έως τα ημιτελικά. Έχω την εντύπωση όμως οτι η Schiavone μπορεί να κλέψει ένα set.

AZARENKA-S. WILLIAMS 1-2 (0-0)
Μεγάλο παιχνίδι θεωρητικά αλλά πιστεύω οτι η Αμερικανίδα θα κερδίσει.

Συνοπτικά πιστεύω στις εξής επιλογές:
Lay Dementieva 2-0, S. Williams
και όπως ανέφερα θα αποφασίσω τελευταία στιγμή πότε θα ποντάρω Lisicki.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Wimbledon 29/06

Μετά από το καθιερωμένο ρεπό της Κυριακής για το Wimbledon , η δράση επιστρέφει με τα παιχνίδια του τέταρτου γύρου σε άνδρες και γυναίκες. Παρακάτω αναφέρονται τα παιχνίδια αναλυτικά (σε παρένθεση στο τέλος τα H2H ενώ δίπλα στο όνομα σε ποιό γύρο αποκλείστηκαν πέρυσι.

Andreev (2o) -Haas (3o) 1-0
Η νίκη του Andreev ήταν σε χώμα, όπου είναι καλύτερος ο Ρώσος. Σε αυτή την επιφάνεια είναι πιο άνετος ο Γερμανός, που έφτασε κοντά στην ήττα στον επικό αγώνα με τον Cilic, όταν ο Κροάτης στο πέμπτο σετ, σέρβιρε για το παιχνίδι. Θεωρώ καλό στήριγμα τη νίκη του Haas με απόδοση 1.4.
Soderling (2o) -Federer (Finalist) (0-10)
Ο Federer ήδη έχασε το πρώτο σετ στο τουρνουά, σε ένα τουρνουά που παλιότερα παιζόταν αν θα χάσει σετ γενικά. Αφού ο Ελβετός κέρδισε στο Rolan Garros τον Soderling που δεν τον ευνοεί και η επιφάνεια , λογικά θα κερδίσει και εδώ, επειδή όμως πιθανότατα θα έχουμε tie break αυτά που αξίζει να παίξουμε είναι Lay Federer 3-0 (odds 1.63) ή Soderling +5.5 games (odds 2.9)
Sela (1o) -Djokovic (2o) 0-1
Λογικά ο Σέρβος αφού καθάρισε τον Fish στα τρία σετ δε θα έχει πρόβλημα σήμερα, αρκεί να μη θυμηθεί τις φετινές προβληματικές του εμφανίσεις.
Verdasco (4o) -Karlovic (1o) 1-2
Στο σερβίς του Κροάτη καλείται να βρει τη λύση ο Ισπανός που δίνεται αουτσάιντερ στις αποδόσεις, φυσιολογικά αφού ο Tsonga στο προηγούμενο παιχνίδι του Karlovic δε βρήκε ούτε μια ευκαιρία για break. Σε tiebreak μάλιστα ο Verdasco έχει δείξει γενικά στιγμές αδυναμίας. Το πιο σίγουρο ποντάρισμα για αυτόν τον αγώνα κατά τη γνώμη μου είναι το over 38.5 games (odds 1.46)
Hewitt (4o) -Stepanek (3o) (2-0)
Δικαίως δίνεται φαβορί ο Αυστραλός, που είναι πιο σταθερός , δεν έχει χάσει ακόμα σετ και έδειξε με τον Del Potro ότι πάει για παραπάνω. Αντίθετα ο Stepanek έχει ήδη δώσει δυό πεντάσετα παιχνίδια όπου κέρδισε Starace και Ferrer , εδώ όμως δυσκολεύουν τα πράγματα αφού κατά τη γνώμη μου είναι αμφίβολλο το αν θα πάρει έστω και σετ.
Ferrero (2o) -Simon (3o) (1-0)
Το πιο αμφίρροπο και περίεργο παιχνίδι κατά τη γνώμη μου στους άνδρες. Ο Ferrero έκανε μεγάλο come back με τον Nando Gonzalez αλλά και ο Simon έπαιξε καλά κόντρα στον big server Hanescu. Και οι δύο παίζουν αρκετά από τη baseline, χωρίς να στηρίζονται ιδιαίτερα στο σερβίς του. Αυτό θα δώσει πιθανότατα και στους δύο πολλές πιθανότητες για break και λογικά θα έχουμε παραπάνω από τρία σετ χωρίς πάντως να ξεχωρίζω κανέναν. No Bet.
Berdych (3o) -Roddick (2o) (2-2)
Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις τους στο Wimbledon δε δικαιολογούν τις αποδόσεις που τους δίνονται, ο μεν Roddick έχει χάσει σετ από όλους (Chardy, Kunitsyn, Melzer) τον τελευταίο μάλιστα τον κέρδισε πολύ δύσκολα παίρνοντας και δυο tiebreaks , ο δε Berdych χωρίς να χάσει σετ τους Bogdanovic, Matheiu, Davydenko. Βέβαια όποιος πόνταρε υπέρ Berdych φέτος ακόμα κλαίει τα λεφτά του αλλά ένα σετ τουλάχιστον μπορεί να το πάρει. Lay Roddick 3-0 (4.1)
Murray (1/4) -Wawrinka (4o) (4-3)
Λογικά δεν θα έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Σκωτσέζο, αν και ο Ελβετός συνήθως του παίρνει σετ σε όλες τις επιφάνειες. Ίσως να άξιζε ένα lay στο 3-0 για Murray (odds :1.7) αλλά δεν είναι στις πρώτες επιλογές μου.

A. Radwanska (1/4) -Oudin (--) 0-0
Η Αμερικανίδα Oudin είναι η μόνη qualifier που συνεχίζει και έχει κάνει ήδη την υπέρβαση με τρεις νίκες κόντρα σε καλύτερες αντιπάλους και μάλιστα με ανατροπές. Η τελευταία μάλιστα επί της Jankovic προκάλεσε αίσθηση, όπως και το ότι είχε 38 έναντι 13 winners που είχε η αντίπαλός της. Η Radwanska λογικά κερδίζει αλλά αυτό που θα επιλέξω είναι το να κερδίσει η Πολωνή το πρώτο σετ (odds 1.43)
Azarenka (3o) -Petrova (1/4) 1-2
Πέρυσι που είχαν αναμετρηθεί είχε κερδίσει η Petrova στον τρίτο γύρο με 7-6, 7-6. Η αλήθεια είναι ότι η Azarenka είναι πιο σταθερή φέτος σε μια χρονιά γεμάτη τραυματισμούς και εγκαταλείψεις για τη Ρωσίδα Petrova. Δε θα ρισκάρω σε αυτό γιατί η Ρωσίδα στη μέρα της μπορεί να κάνει την έκπληξη.
Vesnina (2o) -Dementieva (1/2) 0-2
Η Dementieva παίζει πάντα καλά στο Wimbledon, αλλά πιστεύω ότι αξίζει να δώσουμε μια ευκαιρία στη Vesnina , κάνοντας lay αρχικά στην Dementieva στο 1.28, ευελπιστώντας να ανέβει η απόδοσή της τουλάχιστονστο 1.7 και να κλείσουμε το trading.
V.Williams (Winner) -Ivanovic (3o) (5-1)
Η Venus δεν παίζεται στο Wimbledon , εχει ήδη δυο σερί κατακτήσεις και θέτει και υποψηφιότητα για την τρίτη. H Ivanovic έτσι κι αλλιώς δεν είναι σε τοπ φόρμα οπότε δεν αναμένεται να απειλήσει ιδιαίτερα. Back V. Williams -3.5 games (odds : 1.65)
Hantuchova (2o) -S.Williams (Finalist) (1-6)
Και η άλλη αδερφή Williams είναι φαβορί για την πρόκριση, πιθανότατα μάλιστα με 2-0 αλλά δεν αξίζουν καθόλου οι αποδόσεις, οπότε το αφηνουμε στην τύχη του.
Razzano (1o) -Schiavone (2o) 0-3
Σήμερα έχει την ευκαιρία να σπάσει το Η2Η η Razzano που έχει σταθεί πολύ τυχερή εως τώρα, αφού στον πρώτο γύρο εγκατέλειψε η Paszek στο δεύτερο σετ, ενώ από τον τρίτο γύρο πέρασε "walkover" μιας και δεν κατέβηκε η Zvonareva. Ετσι μπορεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που είχε και στο Eastbourne που έχασε στον τελικό από τη Wozniacki δύσκολα. Θα εμπιστευτώ την Γαλλίδα εδώ αν και η Schiavone είναι και αυτή σε φόρμα (7-2 στο χόρτο φέτος). Back Razzano (odds : 1.65)
Wozniacki (3o) -Lisicki (1o) 1-1
Δύσκολος αγώνας για την Wozniacki που έχασε στον τελικό του Charleston από τη σημερινή αντίπαλό της στα δύο σετ. Η Γερμανίδα έκανε την έκπληξη και κέρδισε τη Kuznetsova αρκετά εύκολα και αν μειώσει τα διπλά λάθη που κάνει (μ.ο 8 σε κάθε παιχνίδι) μπορεί να πάρει και τη νίκη. Εδώ θα ρισκάρω στο Lay Wozniacki 2-0 (odds :2.16)
Safina (3o) -Mauresmo (3o) 2-4
H απόδοση για τη νίκη της Ρωσίδας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν έκπληξη με βάση την φετινή παρουσία τους, (43-9 η Safina, 23-10 η Mauresmo). Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι η Safina έχει παίξει πάρα πολλά παιχνίδια φέτος, ποτε δεν ήταν ιδιαίτερα καλή στο χόρτο (μέχρι τρίτο γύρο στο Wimbledon) , σε αντίθεση με τη Γαλλίδα (νικήτρια το 2006, τρεις φορές στα ημιτελικά) και έχει δυσκολευτεί και στους τρεις πρώτους γύρους με παίκτριες που προτιμούν το χώμα (Dominguez, De Los Rios, Flipkens). Αν η Γαλλίδα βρει λύση στο μόνιμο τελευταία πρόβλημά της, τα διπλά λάθη στο σερβίς, μπορεί ακόμα και τη νίκη. No bet για μένα.

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου