Meteo

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Αμερικανο-ρωσικοί ημιτελικοί


Καλημέρα. Μέρα ημιτελικών για τις γυναίκες σήμερα. Οι 4 καλύτερες τεννίστριες βάσει ranking αναμετριούνται για μία θέση στον τελικό του Σαββάτου με τις αδελφές Williams να προβάλλουν ως τα μεγάλα φαβορί.

DEMENTIEVA-S. WILLIAMS 3-5 (0-1)
2003 Wimbledon (grass) Williams 62 62
2009 Sydney (hard) Dementieva 63 61, AusOpen (hard) Williams 63 64
Και οι 2 δεν έχουν χάσει σετ στο τουρνουά και έχουν κάνει εντυπωσιακή πορεία έως τώρα. Η Αμερικανίδα σερβίρει καταπληκτικά ενώ η Ρωσίδα με την Schiavone έκανε πάρα πολλά dfs. Προσωπικά δεν βλέπω να χάνει η Αμερικανίδα. Δεν ξέρω καν αν αξίζει να προσπαθήσει να κάνει κάποιος lay. Μόνο αν παρουσιαστεί ευκαιρία ζωντανά.

SAFINA-V. WILLIAMS 1-2 (0-0)
2009 Rome (clay) Safina 67 63 64
Εδώ μπορώ να διακρίνω κάποια πιθανότητα -με κίνδυνο φυσικά να διαψευσθώ οικτρά- το παιχνίδι να είναι περισσότερο αμφίρροπο. Στηρίζω τον ισχυρισμό μου με 2 επιχειρήματα. Το πρώτο έχει σχέση με το οτι η Ρωσίδα είναι το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την στιγμή. Οι μπηχτές της Serena οτι αυτή είναι το πραγματικό νούμερο 1 αντί να κομπλάρουν την Safina έδειξαν αντίθετα να την ατσαλώνουν . Και αμέσως απέδειξε οτι δεν είναι τυχαία στην θέση αυτή νικώντας στην Ρώμη την Venus με ανατροπή. Και αυτός είναι ο δεύτερος λόγος. Στο παιχνίδι εκείνο ήταν τόσο καταλυτική η επικράτηση της Safina που στο τρίτο set δεν υπήρχε Venus στο γήπεδο . To οτι κατάφερε να κερδίσει 4 games στο τρίτο set οφειλόταν στο γεγονός οτι η Ρωσίδα της χάριζε πόντους με ανόητα λάθη και dfs. Προσοχή δεν λέω οτι η Venus θα χάσει καθώς η υπεροχή της σε αυτή την επιφάνεια είναι προφανής αλλά πιστεύω οτι χάρη στο πείσμα της η Safina θα το παλέψει. Lay V. Williams με στόχο αν φτάσει η απόδοση της γύρω στο 1,60 να κλείσει το ποντάρισμα ισόποσα.

Εκτός απο τους γυναικείους ημιτελικούς γίνονται και παιχνίδια διπλών ανδρών και γυναικών καθώς και μικτών. Στο παιχνίδι Blake/Fish-Nestor/Zimonjic οι τελευταίοι προηγούνται στα μεταξύ τους παιχνίδια με 2-0. Φέτος νίκησαν στην Ρώμη με 6-3 4-6 10-6.
Δείχνει καλή περίπτωση το 1,60 περίπου που έχουν σαν απόδοση. Επίσης στο παιχνίδι Bryans bros-Moodie/Norman οι δεύτεροι κέρδισαν φέτος στο Rolland Garros με 0-6 7-6 6-4. Τους έχω δει φέτος και βλέπω οτι σερβίρουν και οι 2 πάρα πολύ καλά. Ίσως αξίζει το lay Bryan 3-0 και θα ψάξω να βρω αποδόσεις. Αν είναι γύρω στο 2 θα το ποντάρω.
Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου