Meteo

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Θα σπάσει το δίδυμο?


Καλημέρα. Η κατάρα του tie break κτύπησε και χθες με αποτέλεσμα να χαθεί το lay Bryans 3-0 καθώς οι Αμερικανοί κέρδισαν 2 breakers. Από την στιγμή που το πρώτο παιχνίδι Dementieva-S. Williams ήταν ντέρμπι δεν ασχολήθηκα με τον δεύτερο ημιτελικό γιατί υποψιάστηκα οτι θα κέρδιζε εύκολα η Venus. Ένα μικρό trading στον αγώνα της Dementieva περιόρισε την ζημιά και ένα αντίστοιχο στον αγώνα του διπλού Nestor/Zimonjic-Blake/Fish ακόμα περισσότερο. Βέβαια η μέρα έκλεισε θετικά καθώς πήγε καλά το ποδόσφαιρο. Σήμερα γίνονται οι δύο ημιτελικοί των ανδρών και κάποια παιχνίδια διπλών.

FEDERER-HAAS 9-3 (2-0)
2009 Roland Garros (clay)Federer 67 57 64 60 62
Νομίζω οτι εύκολα ή λίγο λιγότερο εύκολα ο Ελβετός θα προκριθεί στον τελικό. Η ψυχολογία του είναι πολύ καλή και την τονώνει ακόμα περισσότερο η ανατροπή στον προημιτελικό του French Open.

MURRAY-RODDICK 6-3 (1-0)
2009 Doha (hard) Murray 64 62
2006 Wimbledon (grass) Murray 76 64 64
Αναμένεται συγκλονιστικό παιχνίδι. Φέτος ο Murray δεν έχει χάσει set από τον Roddick όμως ο Αμερικανός δείχνει να παίζει καλύτερα . Το παιχνίδι είναι σαφές πως θα πάει. Ο Murray θα προσπαθήσει να πάρει όσα περισσότερα rallies μπορεί ενώ ο Roddick θα προσπαθήσει να παίρνει τα service games του εύκολα και να εκμεταλλευτεί κάποια ευκαιρία που θα του δώσει ο Murray για να κάνει break. Το παιχνίδι μοιάζει με τον πρημιτελικό Roddick-Hewitt αλλά ο Murray έχει περισσότερες επιλογές από τον Αυστραλό και είναι πιο αξιόπιστος. Πιστεύω οτι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει ο Murray και το μόνο που θα ποντάρω είναι lay Murray 3-0 .

Από τα παιχνίδια των διπλών σήμερα το παιχνίδι που μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον είναι το Stosur/Stubbs-Medina Garrigues/Ruano Pascual. Οι Ισπανίδες (photo)δίνονται ως outsiders προφανώς επειδή το παιχνίδι γίνεται στο χόρτο. Εν τούτοις στα διπλά οι εκπλήξεις είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Εξάλλου οι Ισπανίδες έχουν κερδίσει την μοναδική φορά που βρέθηκαν αντίπαλες στο Ολυμπιακό Τουρνουά πέρσι (Beijing). Σκέφτομαι να ποντάρω κατά Stosur/Stobbs σε απόδοση 1,78 και να κλείσω ισόποσα αν η απόδοση των Ισπανίδων φτάσει γύρω στο 1,7-1,75.
Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου