Meteo

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Αφού άλλαξε η ιστορία ξανά στην ρουτίνα


Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Από χθες το βράδυ ο Roger Federer και τυπικά αναγνωρίζεται ως ο καλύτερος τεννίστας όλων των εποχών καθώς κέρδισε το 15ο τίτλο Grand slam και προσπέρασε στην σχετική λίστα τον Pete Sampras ο οποίος έχει κλείσει την επαγγελματική του καριέρα με 14. Αν και φέτος τέτοια εποχή η αμφισβήτηση για την επίτευξη αυτού του γεγονότος φάνταζε εξαιρετικά μεγάλη εν τούτοις ο Ελβετός Master εκμεταλλευόμενος και τον τραυματισμό του Rafael Nadal τα κατάφερε. Πολλά μπράβο στον Federer ο οποίος έχει την ευκαιρία και να επεκτείνει την συλλογή του καθώς μπορεί να αγωνιστεί ακόμα αρκετά χρόνια.
Σήμερα ξεκινούν τρία νέα τουρνουά. Τα δύο είναι χωμάτινα και γυναικεία σε Bastad, Budapest ενώ το τρίτο είναι ανδρικό και θα γίνει σε γρασίδι στο Newport εκεί που τον τίτλο τις δύο τελευταίες χρονιές έχει κατακτήσει ο Santoro. Ας δούμε το σημερινό πρόγραμμα:
BUDAPESΤ:
DOMINGUEZ LINO-CAMERIN 0-0
A. BONDARENKO-SPREM 0-1 (0-0)
PIRONKOVA-GALLOVITS 2-0 (2-0)
Πέρσι η Pironkova είχε φτάσει έως τον δεύτερο γύρο και βλέποντας την προιστορία της με την Gallovits πιστεύω οτι θα κερδίσει. Πιθανή έκπληξη από την Sprem δείχνουν τα στοιχεία καθώς η Κροάτισα πέρσι είχε φτάσει έως τα ημιτελικά και σίγουρα θα θέλει να πάει καλά και φέτος. Η Bondarenko δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο και πιστεύω οτι εδώ θα έχουμε νίκη της Sprem (photo). H Dominguez στην τελευταία της συμμετοχή στο τουρνουά πριν μερικά χρόνια είχε φτάσει στον τελικό και θεωρώ οτι οτι μάλλον θα κερδίσει.

BASTAD:
DULKO-DOMACHOWSKA 2-0 (0-0)
SUAREZ NAVARRO-WIENEROVA 0-0
CIRSTEA-LARSSON 1-0 (1-0)
CRAYBAS-PAVLYUCHENKOVA 0-0
KNAPP-KUDRYAVTSEVA 0-2 (0-0)
U. RADWANSKA-BENESOVA 0-0
Πρώτη χρονιά γίνεται φέτος το συγκεκριμένο τουρνουά. Οι αποδόσεις των φαβορί στα τρία πρώτα παιχνίδια είναι πολύ χαμηλές και αν και δείχνουν αρκετά πιθανά εν τούτοις δεν θα ασχοληθώ καθόλου καθώς μετά από ένα grand slam η διάθεση είναι χαλαρή. Πιστεύω οτι τουλάχιστον μία από τις 2 Ρωσίδες σήμερα θα χάσει και σκέφτομαι να κοντράρω ένα παρολί Pavlyuchenkova-Kudryavtseva.

NEWPORT:
AMRITRAJ-UDOMCHOKE 0-2 (0-0)
GUCCIONE-LEVINE 2-0 (0-0)
BECKER-EVANS 2-0 (0-0)
DANIEL-DENT 0-1 (0-0)
SPADEA-BRANDS 0-0
GINEPRI-VENTURA 0-0
Από τα σημερινά παιχνίδια σκέφτομαι να ποντάρω στον Amritraj ο οποίος πέρσι έφτασε έως τον τελικό. Levine,Evans,Spadea πέρσι προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο (ο Spadea έφτασε έως τα ημιτελικά) αλλά έχουν δύσκολα παιχνίδια.

Για σήμερα οι επιλογές μου θα είναι οι
Sprem,Amritraj, Lay παρολί Pavlyuchenkova-Kudryavtseva (Betfair)
και φυσικά κάποιο outsider που θα πάρει το πρώτο set με ικανοποιητική απόδοση
Καλή εβδομάδα και καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου