Meteo

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Τέννις,14/2/2009

Καλημέρα. Τα παιχνίδια της σημερινής ημέρας είναι τα παρακάτω:

PATTAYA:
MIRZA-RYBARIKOVA 0-0
Εντυπωσιακή η Rybarikova χθες κέρδισε την Wozniacki σε δύο σετς χωρίς να δεχτεί break. Σήμερα θα προσπαθήσει να αποκλείσει και την Μirza. Δύσκολο παιχνίδι αλλά εγώ θα πάω με το outsider που σήμερα είναι η Mirza με σκοπό να κλείσω ισόποσα στο 1,50 (odds) της Mirza.
ZVONAREVA-PEER 4-0 (3-0)
Η ιστορία τα λέει όλα για τις αναμετρήσεις των δύο κοριτσιών. Όμως το 1,18 (odds) tης Ζvonareva είναι πολύ χαμηλό.

PARIS:
S.WILLIAMS-DEMENTIEVA 5-4 (4-4)
No bet παιχνίδι για μένα καθώς ναι μεν η Serena κέρδισε φέτος την Dementieva αλλά η σημασία που δίνει στα gran slams είναι πάντα μεγαλύτερη. Δεν αποκλείω νίκη της Dementieva οριακά στο τέλος.
MAURESMO-JANKOVIC 5-1 (4-1)
Η Jankovic εμφάνισε κάποια στιγμή στο παιχνίδι με την Cornet ένα επίδεσμο στο πόδι. Γενικά χθες με την Γαλλίδα δέχθηκε πάρα πολλά breaks και μάλλον προσπάθησε να πάει το παιχνίδι όσο πιο χαλαρά γινόταν. Αν πάρει το πρώτο set η Mauresmo θα την ποντάρω.

ROTTERDAM:
ANCIC-MURRAY 3-1 (2-1)
Νο bet παιχνίδι για μένα . Σίγουρα το φαβορί είναι ο Murray αλλά το 1,28 (odds) είναι πολύ χαμηλό για ένα παίκτη που έχει χάσει 3 παιχνίδια από τον Ancic και έχασε και set χθες από τον Gicquel
NADAL-MONFILS 3-1 (1-1)
Ο Γάλλος έχει κερδίσει φέτος τον Nadal αλλά εμένα μου δείχνει την συγκεκριμένη στιγμή να μην παίζει με συγκέντρωση και πάθος. Ποντάρω Nadal

COSTA DO SAUIPE:
BELLUCCI-ROBREDO 0-0
Είναι ο τελικός του Βραζιλιάνικου Open και πιστεύω οτι ο τίτλος δεν θα ξεφύγει από τον Robredo o oποίος ξέρει να κερδίζει τελικούς.

SAN JOSE:
BLAKE-FISH 2-2 (2-2)
Ειλικρινά δεν περίμενα να προκριθεί ο Fish για τον ημιτελικό. Στα παιχνίδια του με τον Blake έχουν μοιρασμένες τις νίκες. Δεν αποκλείω την έκπληξη αλλά πιστέυω οτι τουλάχιστον στην κατάσταση που βρίσκεται ένα set μπορεί να το πάρει. Lay 2-0 Βlake η πρόταση μου.
RODDICK-STEPANEK 4-0 (2-0)
Ο Τσέχος ήταν ο μόνος μη Αμερικανός που επέζησε από τα προημιτελικά καθώς είχε και τον ευκολότερο αντίπαλο. Οι δύο τεννίστες αναμετρήθηκαν και πέρσι στον τελικό του τουρνουά οπου νικητής ήταν ο Αμερικανός με 64 75. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω οτι και πάλι ο Roddick θα νικήσει.

Lay 2-0 set (Saturday 14/02)

δυστυχως ο Bellucci κερδισε με δυο tie break και μας εκοψε απο το απολυτο χθες. Παρόλα αυτά το συν παραμένει και οι επιλογες για σημερα ειναι lay στη Rybarikova και σε Mauresmo, Bellucci αναλογα με την αποδοση τους .Περισσοτερα αυριο ...

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Coming next week


Rotterdam,Costa Do Sauipe,Paris,San Jose, 13/2/2009

Tα παιχνίδια και ta h2h για τα υπόλοιπα τουρνουά (σε παρένθεση τα παιχνίδια που έγιναν στην ίδια επιφάνεια:
Rotterdam:
YOUZHNY-ANCIC 1-0 (0-0)
GICQUEL-MURRAY 0-0
NADAL-TSONGA 2-1 (2-1)
BENNETEAU-MONFILS 1-2 (1-0)

H απόδοση του Νadal μου φαίνεται αρκετά ικανοποιητική για να ποντάρω υπέρ του. Φυσιολογικά ο Murray θα πρέπει να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο του Gicquel. Στο παιχνίδι Benneteau-Monfils μου φαίνεται μικρή η απόδοση του Monfils. Μην ξεχνάμε οτι ο Benneteau κέρδισε τον Davydenko αν και ο Ρώσος δεν είναι σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του. Τελευταίο άφησα το παιχνίδι του Youzhny με τον Ancic. Συνήθως στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας στο Rotterdam το φαβορί δυσκολεύεται. Ίσως γίνει πάλι το ίδιο.
Paris:
CORNET-JANKOVIC 0-2 (0-1)
DEMENTIEVA-DECHY 9-2 (5-1)
S. WILLIAMS-LOIT 1-0 (1-0)
MAURESMO-A. RADWANSKA 1-0 (0-0)

Πιστεύω οτι η Jankovic θα ξεπεράσει την Cornet όπως και η Dementieva την Dechy και η Serena την Loit. No bet to Μauresmo-Radwanska

San Jose:
Roddick-Haas 3-7 (3-3)
Stepanek-Widom 0-0
Querrey-Blake 1-3 (1-2)
Fish-Del Potro 1-1 (1-1)

Πολλοί Αμερικανοί. Del Potro, Stepanek πιστεύω οτι θα κερδίσουν. Συνήθως ο Querrey δυσκολεύει τον Blake οπότε καλύτερα no bet. Το ίδιο και στο παιχνίδι του Roddick.

Costa Do Sauipe:
Acasuso-Robredo 3-3 (1-1)
Gil-Bellucci 0-0

Ο Αcasuso κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα ξανά τον Robredo. Ίσως τώρα κερδίσει ο Ισπανός. Θα προτιμούσα τον Bellucci αλλά ο Gil με έχει αιφνιδιάσει τόσες φορές οπότε no bet.

Kαλή επιτυχία

Παρασκευή & 13 με LAY 2-0




καλά πήγαμε χθες με 3/4 , ηδη το ταμειο ειναι κερδισμένο 10,74€ και συνεχίζω με την πρώτη δόση για σήμερα δύο παιχνίδια από Pattaya ,για 4€ κέρδος (πλέον προμηθειών)
Edit: πέρασε η Peer και βαζω τα συνολικα πονταρισματα.


Pattaya, 13/2/2009

Kαλημέρα. Οι προιστορίες για τα ματς της Pattaya
RYBARIKOVA-WOZNIACKI 0-0
DUSHEVINA-PEER 0-2 (0-2)
ZVONAREVA-PENG 4-0 (3-0)
TANASUGARN-MIRZA 1-1 (1-1) 2007 Pattaya Mirza 64 26 61

Wozniacki,Zvonareva έχουν τον πρώτο λόγο. Ίσως η Peng κόψει όμως κάποιο σετ καθώς στα τρία τελευταία ματς στα οποία έχουν παίξει αντίπαλες έχει πάρει το πρώτο σετ. Μην ξεχνάμε οτι πέρσι η Κινέζα είχε φτάσει στα ημιτελικά. Δύσκολο ματς και απρόβλεπτο αυτό μεταξύ Tanasugarn και Mirza. Προβάδισμα δίνω στην Peer αλλά κάνει πολλές φορές τα εύκολα δύσκολα.

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Lay 2-0 set (συνεχεια)

Αυτές ειναι και οι τελικές προβλέψεις μου για σήμερα.
Σημερινό ταμείο : +2,95€

Tέννις,12/2/2009 (β μέρος)


COSTA DO SAUIPE:
SCHWANK-ACASUSO 0-0
MARTIN-ROBREDO 1-3 (1-2)
FERRERO-BELLUCCI 0-0
ALMAGRO-GIL 1-0 (1-0)

Με έντονα γράμματα αυτοί που έχουν φτάσει τουλάχιστον ημιτελικά κατά το παρελθόν. Ο Αlmagro περνάει αν και αυτός ο Gil βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Στα άλλα τρία παιχνίδια βάσει της εικόνας που έχουν δείξει έως τώρα ο Αcasuso είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Schwank που είδε τον χάρο με τα μάτια του χθες όπως και ο Ferrero ενώ δεν έχω άποψη για το Μartin-Robredo

SAN JOSE:
DENT-WIDOM 0-0
FISH-ISNER 0-0
QUERREY-GREMELMAYR 0-1 (0-1)
NISHIKORI-DEL POTRO 0-1 (0-1)
RODDICK-GULBIS 1-0 (1-0)
SERRA-BLAKE 2-1 (1-1)

Με έντονα αυτοί που πέρασαν κατά το παρελθόν στα προημιτελικά κάποια χρονιά. Del Potro,Roddick έχουν προβάδισμα αν και ο τελευταίος ίσως δυσκολευτεί. Στα υπόλοιπα no bet.

Τέννις,12/12/2009 (α μέρος)


Καλημέρα. Ολοκληρώνεται ο δεύτερος γύρος σε Πατάγια,Παρίσι,Ρόττερνταμ και Σαν Χοσέ ενώ στην Κόστα Ντο Σαουίπε θα γίνουν σήμερα τα προημιτελικά.


PATTAYA:
BEYGELZIMER-PEER 0-0
ZVONAREVA-SHVEDOVA 0-0
RYBARIKOVA-LISJAK 0-0
TANASUGARN-SILVA 0-0
MIRZA-DIATCHENKO 0-0
PERVAK-WOZNIACKI 0-0

Με έντονα γράμματα εμφανίζονται μόνο για την Πατάγια όσες τεννίστριες έχουν φτάσει στο παρελθόν στα προημιτελικά. Η Τanasugarn το κατάφερε και πέρσι οπότε έχει έξτρα κίνητρο. Πιστεύω οτι θα τα καταφέρει και σήμερα. Λογικά Peer,Zvonareva,Mirza,Wozniacki περνάνε και αυτές. Συνεπώς αν δεχθούμε οτι μπορεί να κερδίσει ένα αουτσάιντερ σήμερα αυτό ίσως είναι η Lisjak.

PARIS:
CORNET-HANTUCHOVA 2-2 (2-2) 2009 CORNET AUS OPEN 46 64 62
LI-JANKOVIC 4-1 (4-0)
S. WILLIAMS-SPREM 1-0 (0-0)
MAURESMO-NICULESCU 0-0
DEMENTIEVA-PAVLYUCHENKOVA 0-0
DECHY-SCHNYDER 2-4 (1-3)

To πρώτο ματς είναι καθαρά no bet. H Ηantuchova έχει μεν κίνητρο αλλά έχει χάσει φέτος από την Γαλλίδα. Η Cornet από την άλλη δέχθηκε δύο μεγάλες σφαλιάρες στο Fed Cup και σίγουρα έχει επηρεαστεί ψυχολογικά. Η Jankovic δεν παίζει καλά στο Παρίσι και έχει κακή προιστορία με την Li. Δεν αποκλείεται να ξαναχάσει και σήμερα ή τουλάχιστον να χάσει ένα σετ το οποίο είναι και πιο πιθανό. Η Serena πάντα προκρίνεται στα προημιτελικά όταν παιζει στο Παρίσι οπότε δεν χάνει. Δεν βλέπω να χάνει και η Μauresmo μετά την εμφάνιση με την Errani. Λογικά και η Dementieva θα ξεπεράσει την Pavlyuchenkova ενώ τέλος πιο κοντά στην επικράτηση μου φαίνεται η Schnyder. Αν έχουν περάσει νωρίτερα και οι δύο Γαλλίδες θα την ποντάρω σίγουρα.

ROTTERDAM:
ANCIC-SIMON 1-1 (1-1) 2009 SIMON AUS OPEN 76 64 62
LLODRA-MONFILS 1-1 (1-1)
GICQUEL-MATHIEU 0-2 (0-1)
SEPPI-MURRAY 1-0 (0-0)
NADAL-DIMITROV 0-0
TURSUNOV-TSONGA 0-0

Πολλοί Γάλλοι σήμερα . Νομίζω οτι ο Simon θα πέρασει έστω και δύσκολα. Δεν ξέρω αν θα κάνει καμιά χάρη ο Monfils σήμερα στον Llodra. Προβάδισμα δίνω στον Mathieu. Τον Τsonga δεν τον είδα κεφάτο χθες και δεν ξέρω μήπως χαρίσει και αυτός τίποτα. E΄μαι περίεργος πως θα τα πάει το Νο1 των Juniors με τον Νadal.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Σύστημα LAY 2-0 set


με επαλήθευση ανω του 75% εως τώρα, τα βγαζω βιαστικα σημερα και αυριο πιο οργανωμενα.


maximum liability 15€

Προταση ταξιδιού

για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο..... Ο εντυπωσιακός βράχος της Μονεμβασίας με τα ρομαντικά λιθόστρωτα δρομάκια του και τα παραδοσιακά πέτρινα κτίσματα σας προκαλεί να τον επισκεφτείτε για να ........ ξαναζήσετε τον έρωτα. Είτε προτιμήσετε να μείνετε στα ξενοδοχεία που βρίσκονται στην παραλία πριν μπούμε στον βράχο, είτε στους παραδοσιακούς ξενώνες και δωμάτια πάνω στο βράχο είναι σίγουρο ότι θα βρείτε επιλογές για κάθε βαλάντιο.
Στο βράχο θα επισκεφτείτε το κάστρο που βρίσκετε στην κορυφή και προσφέρει μια υπέροχη θεα , όπως και τον τάφο του Γιάννη Ρίτσου που βρίσκεται έξω από τα τείχη και αγναντεύει το πέλαγος. Με ορμητήριο το βράχο της Μονεμβασιάς μπορείτε να κάνετε και μια μίνι επίσκεψη στο μοναδικό φιόρδ στην Ελλάδα που βρίσκεται στο Γέρακα και στην Ελαφόνησο βέβαια που πλημμυρίζει από κόσμο τους καλοκαιρινούς μήνες με τις υπέροχες παραλίες.
Μια εκδρομή που προτιμούν αρκετοί τους φθινοπωρινούς μήνες και πριν μπει η Άνοιξη και την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Τέννις, 11/2/2009 (β μέρος)


PARIS:
A ΓΥΡΟΣ:
A. BONDARENKO-SCHNYDER 1-1 (1-0)
DEMENTIEVA-SUGIYAMA 4-2 (3-1)
MAURESMO-ERRANI 0-1 (0-1) ΦΕΤΟΣ 63 64
S.WILLIAMS-BENESOVA 2-0 (1-0)
SCHIAVONE-JANKOVIC 1-1 (1-1)
Β ΓΥΡΟΣ:
KLEYBANOVA-A. RADWANSKA 0-1 (0-0)

Bondarenko ,Schnyder είναι απολύτως αναξιόπιστες. Η Dementieva και η Serena κερδίζουν. Μπορεί να κερδίσει ξανά η Ερράνι και γιατί όχι και η Κλειμπάνοβα.

COSTA DO SAUIPE:
ΑLMAGRO-VASSALLO 4-2 (4-2)
GIL-GRANOLLERS 3-1 (1-1)
FERRERO-DABUL 0-0
SCHWANK-MACHADO 0-0
CUEVAS-ACASUSO 1-0 (1-0)
DEVILDER-MARTIN 3-2 (3-1)
KUBOT-BELLUCCI 0-0
FOGNINI-ROBREDO 0-0

Σκέφτομαι Αlmagro, Schwank και Bellucci. Οι δύο τελευταίοι παίζουν με βατούς αντιπάλους και ο τελευταίος πάιζει εντός.

ROTTERDAM:
Α ΓΥΡΟΣ:
KOHLSCHREIBER-SIMON 1-1 (1-1) Nίκη για τον Γερμανό το 2007 στην Ολλανδία
SCHUETTLER-ANCIC 0-2 (0-2)
KARLOVIC-LLODRA 0-2 (0-1) Νίκη για τον Γάλλο το 2008 στην Ολλανδία
GICQUEL-KOROLEV 0-2 (0-2)
HUTA GALUNG-TSONGA 0-1 (0-1)
NADAL-BOLELLI 0-0
Β ΓΥΡΟΣ:
FERRER-YOUZHNY 2-2 (1-2) Νίκη για τον Ρώσο το 2007 στην Ολλανδία
DAVYDENKO-BENNETEAU 0-0

Πέρσι το τουρνουά το πήρε ο Llodra νικώντας στον ημιτελικό τον Karlovic. Δεν ξέρω όμως αν είναι σε καλή κατάσταση φέτος. Ελπίζω και πιστεύω στον Simon και στον Ancic και δίνω προβάδισμα στον Korolev αν και ο Gicquel έχει μικρό κίνητρο. Είναι λίγο ντεφορμέ ο Γάλλος όμως. Ζόρικο το Ferrer-Youzhny και no bet.

SAN JOSE:
ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ:
ISNER-GARCIA LOPEZ 0-1 (0-1) Πέρσι νίκησε ο Ισπανός στο Σαν Χοσέ
QUERREY-BAGHDATIS 1-0 (1-0)
STOPPINI-DEL POTRO 0-2 (0-2)
SPADEA-BLAKE 7-4 (6-4)

Β ΓΥΡΟΣ:
STEPANEK-GUCCIONE 2-1 (2-1)
HAAS-C. ROCHUS 2-0 (1-0)

Stepanek,Haas λογικά περνάνε . Ίσως και ο Blake.

Τέννις, 11/2/2009 (α μέρος)


Καλημέρα. Ξεκινάμε πολύ γρήγορα με το πρόγραμμα της Πατάγια.

Α ΓΥΡΟΣ:
DIATCHENKO-CIBULKOVA 0-0
LERTCHEEWAKARN-PEER 0-0
RYBARIKOVA-DATE KRUMM 0-0
TANASUGARN-AMANMURADOVA 3-1 (3-1)

Β ΓΥΡΟΣ:
VOSKOBOEVA-PENG 0-0
BAMMER-DUSHEVINA 1-1 (1-0)

Καλές πορείες στο παρελθόν έχουν κάνει οι Τanasugarn (ημιτελικά, προημιτελικά), Αmanmuradova (ημιτελικά πέρσι), Peng (ημιτελικά πέρσι), Peer (νικήτρια), Bammer (φιναλίστ,ημιτελικά). Η Cibulkova πέρσι είχε φτάσει έως τον β γύρο στο Παρίσι. Πιστεύω οτι εύκολα ή δύσκολα Cibulkova,Peer (πάντα αυτή κάνει τα εύκολα δύσκολα όμως) και ίσως Peng (αν και είχε πρόβλημα με την Santangelo) περνάνε. No bet το Tanasugarn-Amanmuradova αν και δίνω προβάδισμα λόγω έδρας στην Ταυλανδή. Ίσως θα πρέπει να αναζητήσουμε την έκπληξη στα ματς των Rybarikova,Bammer

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Τέννις, 10/2/2009 (β μέρος)

ROTTERDAM:
DIMITROV-BERDYCH 0-0
FERRER-MELZER 2-0 (0-0)
BOHLI-MONFILS 0-0
LJUBICIC-MURRAY 2-1 (1-1)
GASQUET-MATHIEU 3-1 (2-1)

Mπέρντιχ, Φερρέρ κερδίζουν. Νο μπετ τα υπόλοιπα.

COSTA DO SAUIPE:
GIL-ANDUJAR 1-2 (1-2)
CAPDEVILLE-DABUL 2-0 (2-0)
MONTANES-FERRERO 0-4 (0-2)
CUEVAS-HERNANTEZ 1-2 (1-2)
DEVILDER-SILVA 0-0
ALVES-ROBREDO 0-0
MONACO-ACASUSO 0-3 (0-3)
BELUCCI-STARACE 0-0
NAVARRO-MACHADO 1-0 (1-0)
GIMENO-KUBOT 0-0
ZAMPIERI-FOGNINI 0-1 (0-1)

Κάπντεβιλ,Ερνάντες,Ρομπρέδο,Φονίνι οι επιλογές μου.

SAN JOSE:
KARANUSIC-GREMELMAYR 1-4 (1-2)
CANAS-GUCCIONE 2-1 (2-0)
ISNER-GARCIA LOPEZ 0-1 (0-1)
QUERREY-BAGHDATIS 1-0 (1-0)
SPADEA-BLAKE 7-4 (6-4)
STOPPINI-DEL POTRO 0-2 (0-2)
GULBIS-DARCIS 0-0
WIDOM-GINEPRI 0-0
RODDICK-RYDERSTEDT 0-0
FISH-HEWITT 1-2 (1-0)

Γκρεμελμάυρ,Τζινέπρι οι επιλογές μου. Ίσως Γκουσιόνε αν πάρει το πρώτο ή lay 2-0 Canas

Tέννις,10/2/2009

Καλημέρα. Αμέτρητα παιχνίδια σήμερα. Στην Πατάγια κάποια ήδη έχουν τελειώσει. Ακολουθούν οι προιστορίες ενώ με έντονα αυτοί που έχουν κίνητρο

PATTAYA:
BAMMER-U. RADWANSKA 0-0
ZVONAREVA-KLEPAC 0-0

Η Μπάμερ έχει κάνει καλές εμφανίσεις στο παρελθόν στην Πατάγια αλλά δεν έχει παιχνίδια φέτος. Η Ραντβάνσκα πιστεύω οτι θα το κτυπήσει το παιχνίδι. Μικρό τουρνουά πια θεωρείται γα την Ζβονάρεβα και δεν ξέρω τι διαθέσεις θα έχει. Η Κλέπατς -πέρσι προημιτελικά-μπορεί να την παλέψει λίγο.

PARIS:
CIRSTEA-DECHY 0-0
KLEYBANOVA-PIRONKOVA 0-0
BACSINSZKY-NICULESCU 0-1 (0-0)
LYUBTSOVA-A. RADWANSKA 0-0
LOIT-VAIDISOVA 0-0
KVITOVA-SPREM 0-0
CORNET-SEVASTOVA 0-0
MAKAROVA-HANTUCHOVA 0-0

Η Ντεσί έστω και δύσκολα περνάει. Προβάδισμα δίνω σε Νικουλέσκου. Νο μπετ Βαιντίσοβα,Κορνέ. Πιστεύω Κβίτοβα και Χαντούτσοβα

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Tέννις, 9/2/2009


Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Κατευθείαν στο ψητό με τα νέα τουρνουά

PΑΤTΑYA:
PERVAK-YONEMURA 0-0
SANTANGELO-PENG 0-2 (0-2)
DUSHEVINA-BOVINA 0-0

VOSKOBOEVA-GROTH 0-1 (0-0)


H Πένγκ πέρσι έφτασε ως τα προημιτελικά αλλά και η Σαντάντζελο σε όλες τις συμμετοχές της έχει προκρίσεις στον β γύρο. Νο μπετ.
Προβάδισμα δίνω στην Γκροθ αλλά με προβληματίζει το οτι παντρεύτηκε πρόσφατα (πρώην Γκαιντόσοβα) και συνήθως στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις (Νταβιντένκο,Κουκάλοβα) οι παντρεμένοι είχαν πρόβλημα συγκέντρωσης. Προβάδισμα σε Ντουσέβινα

PARIS:
SZAVAY-LI 0-0
KANEPI-MEDINA 2-1 (1-0)
PAVLYUCHENKOVA-RAZZANO 0-0

Η Σάβαι πέρσι έφτασε ως τον τελικό αλλά φέτος είναι πολύ ντεφορμέ. Το θέμα είναι οτι και η Λι δεν έχει παιχνίδια φέτος. Δύσκολο παιχνίδι. Η Κανέπι κέρδισε το 2008 την Μεντίνα με 61 67 75. Η Ισπανίδα κάνει μέτριες εμφανίσεις στο Παρίσι καθώς ποτέ δεν έχει περάσει στον τρίτο γύρο. Προβάδισμα στην Κανέπι. Η Ρατζανό πέρσι έφτασε ως τα προημιτελικά. Αν πάρει το πρώτο σετ θα την ποντάρω.

ROTTERDAM:
CLEMENT-TURSUNOV 0-0
BENNETEAU-LOPEZ 0-1 (0-0)
RECOUDERC-YOUZHNY 0-0
DAVYDENKO-ANDREEV 2-1 (1-0)
DE BAKKER-SEPPI 0-0

Ο Τουρσούνοφ πέρσι αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο. Δύσκολο ματς . Ο Λόπες σε τρεις συμμετοχές έχει ισάριθμους αποκλεισμούς στο πρώτο γύρο. Δεν μου αρέσει ούτε αυτό. Ο Γιούζνι έχει κατακτήσει στο παρελθόν το τουρνουά αλλά είναι και αυτός πολύ ντεφορμέ. Νο μπετ και αυτό. Ο Νταβιντένκο έχει καλή σχετικά προιστορία στο τουρνουά σε αντίθεση με τον Αντρέεφ ο οποίος σε δύο συμμετοχές έχει δύο εξόδους από τον πρώτο γύρο. Πέρσι αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο στην Costa Do Sauipe. Το θέμα εδώ είναι αν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Κόλια. Αν είναι καλά κερδίζει. Ο Σέππι πέρσι έφτασε ως τα προημιτελικά και έχει κίνητρο. Λογικά κερδίζει.

SAN JOSE:
STEPANEK-MEFFERT 0-0
DENT-REYNOLDS 0-0
NIEMINEN-SERRA 1-2 (0-1)
NISHIKORI-MULLER 0-0
C. ROCHUS-KUNITSYN 0-0
HAAS-POERTSKE 0-0

Ο Στέπανεκ πέρσι έφτασε ως τον τελικό οπότε έχει κίνητρο. Μικρό κίνητρο έχει και ο Ρέινολντς(πέρσι β γύρο) οπότε του δίνω προβάδισμα. Δύσκολο παιχνίδι το Νιεμίνεν-Σερρά. Ο Φινλανδός εγκατέλειψε στην Αυστραλία οπότε δίνω προβάδισμα στον Γάλλο. Ο Νισικόρι έχει μικρό κίνητρο (πέρσι β γύρο) όμως ο Γιαπωνέζος είναι μυστήριος παίκτης . Παρατάει εύκολα παιχνίδια και ο Μίλλερ (όπως και ο Νισικόρι βέβαια) είναι παίκτες σφυρηλατημένοι στα αμερικάνικα τουρνουά. Προβάδισμα στον Κουνίτσυν που και αυτός είναι παίκτης αμερικάνικων τουρνουά.Τέλος λογικά ο Χάας περνάει αφού τα πάει καλά γενικά στο Σαν Χοσέ.

COSTA DO SAUIPE:
MARTIN-LAPENTTI 0-1 (0-1)
SCHWANK-JUNQUEIRA 1-1 (1-1)
SARETTA-GRANOLLERS 0-0
VASSALLO-MASSU 0-2 (0-2)
ALMAGRO-HOCEVAR 0-0
O Μαρτίν έχει κατακτήσει 2 φορές το τουρνουά παλαιότερα όμως. Ο Λαπέντι πέρσι έφτασε έως τα ημιτελικά. Του δίνω προβάδισμα για την νίκη αλλά πιστεύω οτι θα πάει στα τρία σετς. Ο Σβανκ πέρσι έφτασε έως τα προημιτελικά και κέρδισε πέρσι τον αντίπαλο του. Πιστεύω οτι θα νικήσει πάλι. Ο άσημος Σαρέττα στο τουρνουά της πατρίδας του έχει φτάσει μία φορά στα ημιτελικά και άλλη μία στα προημιτελικά-έχει βέβαια και νωρίτερους αποκλεισμούς. Πιστεύω οτι μπορεί την έκπληξη . Αν πάρει το πρώτο θα τον ποντάρω. Νο μπετ το Βασσάγιο-Μασσού. Τέλος ο Αλμάγκρο περνάει εύκολα καθώς είναι και ο περσινός νικητής.


Οι επιλογές μου:
BACK RAZZANO IF WINS FIRST SET
BACK SERRA IF WINS FIRST SET
BACK REYNOLDS IF WINS FIRST SET
BACK KUNITSYN
BACK SCHWANK
BACK SARETTA IF WINS FIRST SET













Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου