Meteo

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Τέννις,14/2/2009

Καλημέρα. Τα παιχνίδια της σημερινής ημέρας είναι τα παρακάτω:

PATTAYA:
MIRZA-RYBARIKOVA 0-0
Εντυπωσιακή η Rybarikova χθες κέρδισε την Wozniacki σε δύο σετς χωρίς να δεχτεί break. Σήμερα θα προσπαθήσει να αποκλείσει και την Μirza. Δύσκολο παιχνίδι αλλά εγώ θα πάω με το outsider που σήμερα είναι η Mirza με σκοπό να κλείσω ισόποσα στο 1,50 (odds) της Mirza.
ZVONAREVA-PEER 4-0 (3-0)
Η ιστορία τα λέει όλα για τις αναμετρήσεις των δύο κοριτσιών. Όμως το 1,18 (odds) tης Ζvonareva είναι πολύ χαμηλό.

PARIS:
S.WILLIAMS-DEMENTIEVA 5-4 (4-4)
No bet παιχνίδι για μένα καθώς ναι μεν η Serena κέρδισε φέτος την Dementieva αλλά η σημασία που δίνει στα gran slams είναι πάντα μεγαλύτερη. Δεν αποκλείω νίκη της Dementieva οριακά στο τέλος.
MAURESMO-JANKOVIC 5-1 (4-1)
Η Jankovic εμφάνισε κάποια στιγμή στο παιχνίδι με την Cornet ένα επίδεσμο στο πόδι. Γενικά χθες με την Γαλλίδα δέχθηκε πάρα πολλά breaks και μάλλον προσπάθησε να πάει το παιχνίδι όσο πιο χαλαρά γινόταν. Αν πάρει το πρώτο set η Mauresmo θα την ποντάρω.

ROTTERDAM:
ANCIC-MURRAY 3-1 (2-1)
Νο bet παιχνίδι για μένα . Σίγουρα το φαβορί είναι ο Murray αλλά το 1,28 (odds) είναι πολύ χαμηλό για ένα παίκτη που έχει χάσει 3 παιχνίδια από τον Ancic και έχασε και set χθες από τον Gicquel
NADAL-MONFILS 3-1 (1-1)
Ο Γάλλος έχει κερδίσει φέτος τον Nadal αλλά εμένα μου δείχνει την συγκεκριμένη στιγμή να μην παίζει με συγκέντρωση και πάθος. Ποντάρω Nadal

COSTA DO SAUIPE:
BELLUCCI-ROBREDO 0-0
Είναι ο τελικός του Βραζιλιάνικου Open και πιστεύω οτι ο τίτλος δεν θα ξεφύγει από τον Robredo o oποίος ξέρει να κερδίζει τελικούς.

SAN JOSE:
BLAKE-FISH 2-2 (2-2)
Ειλικρινά δεν περίμενα να προκριθεί ο Fish για τον ημιτελικό. Στα παιχνίδια του με τον Blake έχουν μοιρασμένες τις νίκες. Δεν αποκλείω την έκπληξη αλλά πιστέυω οτι τουλάχιστον στην κατάσταση που βρίσκεται ένα set μπορεί να το πάρει. Lay 2-0 Βlake η πρόταση μου.
RODDICK-STEPANEK 4-0 (2-0)
Ο Τσέχος ήταν ο μόνος μη Αμερικανός που επέζησε από τα προημιτελικά καθώς είχε και τον ευκολότερο αντίπαλο. Οι δύο τεννίστες αναμετρήθηκαν και πέρσι στον τελικό του τουρνουά οπου νικητής ήταν ο Αμερικανός με 64 75. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω οτι και πάλι ο Roddick θα νικήσει.

2 σχόλια:

FRAN ZENN είπε...

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΜΙΡΖΑ ΙΣΟΠΟΣΑ ΣΤΟ 1,46

FRAN ZENN είπε...

MONO O STEPANEK ΜΑΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου