Meteo

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Τέννις,12/12/2009 (α μέρος)


Καλημέρα. Ολοκληρώνεται ο δεύτερος γύρος σε Πατάγια,Παρίσι,Ρόττερνταμ και Σαν Χοσέ ενώ στην Κόστα Ντο Σαουίπε θα γίνουν σήμερα τα προημιτελικά.


PATTAYA:
BEYGELZIMER-PEER 0-0
ZVONAREVA-SHVEDOVA 0-0
RYBARIKOVA-LISJAK 0-0
TANASUGARN-SILVA 0-0
MIRZA-DIATCHENKO 0-0
PERVAK-WOZNIACKI 0-0

Με έντονα γράμματα εμφανίζονται μόνο για την Πατάγια όσες τεννίστριες έχουν φτάσει στο παρελθόν στα προημιτελικά. Η Τanasugarn το κατάφερε και πέρσι οπότε έχει έξτρα κίνητρο. Πιστεύω οτι θα τα καταφέρει και σήμερα. Λογικά Peer,Zvonareva,Mirza,Wozniacki περνάνε και αυτές. Συνεπώς αν δεχθούμε οτι μπορεί να κερδίσει ένα αουτσάιντερ σήμερα αυτό ίσως είναι η Lisjak.

PARIS:
CORNET-HANTUCHOVA 2-2 (2-2) 2009 CORNET AUS OPEN 46 64 62
LI-JANKOVIC 4-1 (4-0)
S. WILLIAMS-SPREM 1-0 (0-0)
MAURESMO-NICULESCU 0-0
DEMENTIEVA-PAVLYUCHENKOVA 0-0
DECHY-SCHNYDER 2-4 (1-3)

To πρώτο ματς είναι καθαρά no bet. H Ηantuchova έχει μεν κίνητρο αλλά έχει χάσει φέτος από την Γαλλίδα. Η Cornet από την άλλη δέχθηκε δύο μεγάλες σφαλιάρες στο Fed Cup και σίγουρα έχει επηρεαστεί ψυχολογικά. Η Jankovic δεν παίζει καλά στο Παρίσι και έχει κακή προιστορία με την Li. Δεν αποκλείεται να ξαναχάσει και σήμερα ή τουλάχιστον να χάσει ένα σετ το οποίο είναι και πιο πιθανό. Η Serena πάντα προκρίνεται στα προημιτελικά όταν παιζει στο Παρίσι οπότε δεν χάνει. Δεν βλέπω να χάνει και η Μauresmo μετά την εμφάνιση με την Errani. Λογικά και η Dementieva θα ξεπεράσει την Pavlyuchenkova ενώ τέλος πιο κοντά στην επικράτηση μου φαίνεται η Schnyder. Αν έχουν περάσει νωρίτερα και οι δύο Γαλλίδες θα την ποντάρω σίγουρα.

ROTTERDAM:
ANCIC-SIMON 1-1 (1-1) 2009 SIMON AUS OPEN 76 64 62
LLODRA-MONFILS 1-1 (1-1)
GICQUEL-MATHIEU 0-2 (0-1)
SEPPI-MURRAY 1-0 (0-0)
NADAL-DIMITROV 0-0
TURSUNOV-TSONGA 0-0

Πολλοί Γάλλοι σήμερα . Νομίζω οτι ο Simon θα πέρασει έστω και δύσκολα. Δεν ξέρω αν θα κάνει καμιά χάρη ο Monfils σήμερα στον Llodra. Προβάδισμα δίνω στον Mathieu. Τον Τsonga δεν τον είδα κεφάτο χθες και δεν ξέρω μήπως χαρίσει και αυτός τίποτα. E΄μαι περίεργος πως θα τα πάει το Νο1 των Juniors με τον Νadal.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΕΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ! ΕΓΩ ΞΑΝΑΚΟΝΤΡΑΡΩ ΤΟΝ SIMON ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΟΒΕΡ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο SD ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ CORNET ΚΑΙ SCHNYDER. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΟΝΤΑΡΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΗ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΓΑΛΛΙΔΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΩ. ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΗΝ LOIT ΣΤΟ BLOG, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΛΑ.
ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ. Ο NADAL ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΑ ΤΟΥ ΧΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΞΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
zorian

FRAN ZENN είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΗΣΤΟ . ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΝΓΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΦΙΛΣ,ΝΑΔΑΛ,ΜΑΡΕΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥΡΣΟΥΝΟΦ,ΛΛΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΤΟΙ . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΝΤΑΡΩ ΕΞΑΡΧΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΙΞΨ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙ 2/3 ΜΕ LLODRA, TURSUNOV, LI ΚΙ Ο,ΤΙ ΒΓΕΙ

FRAN ZENN είπε...

Λογικο μου φαίνεται. Μακάρι να έρθουν όλα

FRAN ZENN είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΗΡΘΑΝ. ΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΤΙΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΠΛΑΚ ΛΙΣΤ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ. ΕΠΑΙΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΑΔΑΛ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ SLICE ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ENA AΠΟ ΤΑ ΔΥΟ BREAK POINTS ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΕΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ.ΠΕΡΑΣΕ ΕΥΚΟΛΑ Η ΜΟΡΕΣΜΟ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΛΙ. Η ΣΝΙΝΤΕΡ ΕΧΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΕΤ.ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΤΑΓΙΑ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου