Meteo

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Tέννις, 9/2/2009


Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Κατευθείαν στο ψητό με τα νέα τουρνουά

PΑΤTΑYA:
PERVAK-YONEMURA 0-0
SANTANGELO-PENG 0-2 (0-2)
DUSHEVINA-BOVINA 0-0

VOSKOBOEVA-GROTH 0-1 (0-0)


H Πένγκ πέρσι έφτασε ως τα προημιτελικά αλλά και η Σαντάντζελο σε όλες τις συμμετοχές της έχει προκρίσεις στον β γύρο. Νο μπετ.
Προβάδισμα δίνω στην Γκροθ αλλά με προβληματίζει το οτι παντρεύτηκε πρόσφατα (πρώην Γκαιντόσοβα) και συνήθως στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις (Νταβιντένκο,Κουκάλοβα) οι παντρεμένοι είχαν πρόβλημα συγκέντρωσης. Προβάδισμα σε Ντουσέβινα

PARIS:
SZAVAY-LI 0-0
KANEPI-MEDINA 2-1 (1-0)
PAVLYUCHENKOVA-RAZZANO 0-0

Η Σάβαι πέρσι έφτασε ως τον τελικό αλλά φέτος είναι πολύ ντεφορμέ. Το θέμα είναι οτι και η Λι δεν έχει παιχνίδια φέτος. Δύσκολο παιχνίδι. Η Κανέπι κέρδισε το 2008 την Μεντίνα με 61 67 75. Η Ισπανίδα κάνει μέτριες εμφανίσεις στο Παρίσι καθώς ποτέ δεν έχει περάσει στον τρίτο γύρο. Προβάδισμα στην Κανέπι. Η Ρατζανό πέρσι έφτασε ως τα προημιτελικά. Αν πάρει το πρώτο σετ θα την ποντάρω.

ROTTERDAM:
CLEMENT-TURSUNOV 0-0
BENNETEAU-LOPEZ 0-1 (0-0)
RECOUDERC-YOUZHNY 0-0
DAVYDENKO-ANDREEV 2-1 (1-0)
DE BAKKER-SEPPI 0-0

Ο Τουρσούνοφ πέρσι αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο. Δύσκολο ματς . Ο Λόπες σε τρεις συμμετοχές έχει ισάριθμους αποκλεισμούς στο πρώτο γύρο. Δεν μου αρέσει ούτε αυτό. Ο Γιούζνι έχει κατακτήσει στο παρελθόν το τουρνουά αλλά είναι και αυτός πολύ ντεφορμέ. Νο μπετ και αυτό. Ο Νταβιντένκο έχει καλή σχετικά προιστορία στο τουρνουά σε αντίθεση με τον Αντρέεφ ο οποίος σε δύο συμμετοχές έχει δύο εξόδους από τον πρώτο γύρο. Πέρσι αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο στην Costa Do Sauipe. Το θέμα εδώ είναι αν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Κόλια. Αν είναι καλά κερδίζει. Ο Σέππι πέρσι έφτασε ως τα προημιτελικά και έχει κίνητρο. Λογικά κερδίζει.

SAN JOSE:
STEPANEK-MEFFERT 0-0
DENT-REYNOLDS 0-0
NIEMINEN-SERRA 1-2 (0-1)
NISHIKORI-MULLER 0-0
C. ROCHUS-KUNITSYN 0-0
HAAS-POERTSKE 0-0

Ο Στέπανεκ πέρσι έφτασε ως τον τελικό οπότε έχει κίνητρο. Μικρό κίνητρο έχει και ο Ρέινολντς(πέρσι β γύρο) οπότε του δίνω προβάδισμα. Δύσκολο παιχνίδι το Νιεμίνεν-Σερρά. Ο Φινλανδός εγκατέλειψε στην Αυστραλία οπότε δίνω προβάδισμα στον Γάλλο. Ο Νισικόρι έχει μικρό κίνητρο (πέρσι β γύρο) όμως ο Γιαπωνέζος είναι μυστήριος παίκτης . Παρατάει εύκολα παιχνίδια και ο Μίλλερ (όπως και ο Νισικόρι βέβαια) είναι παίκτες σφυρηλατημένοι στα αμερικάνικα τουρνουά. Προβάδισμα στον Κουνίτσυν που και αυτός είναι παίκτης αμερικάνικων τουρνουά.Τέλος λογικά ο Χάας περνάει αφού τα πάει καλά γενικά στο Σαν Χοσέ.

COSTA DO SAUIPE:
MARTIN-LAPENTTI 0-1 (0-1)
SCHWANK-JUNQUEIRA 1-1 (1-1)
SARETTA-GRANOLLERS 0-0
VASSALLO-MASSU 0-2 (0-2)
ALMAGRO-HOCEVAR 0-0
O Μαρτίν έχει κατακτήσει 2 φορές το τουρνουά παλαιότερα όμως. Ο Λαπέντι πέρσι έφτασε έως τα ημιτελικά. Του δίνω προβάδισμα για την νίκη αλλά πιστεύω οτι θα πάει στα τρία σετς. Ο Σβανκ πέρσι έφτασε έως τα προημιτελικά και κέρδισε πέρσι τον αντίπαλο του. Πιστεύω οτι θα νικήσει πάλι. Ο άσημος Σαρέττα στο τουρνουά της πατρίδας του έχει φτάσει μία φορά στα ημιτελικά και άλλη μία στα προημιτελικά-έχει βέβαια και νωρίτερους αποκλεισμούς. Πιστεύω οτι μπορεί την έκπληξη . Αν πάρει το πρώτο θα τον ποντάρω. Νο μπετ το Βασσάγιο-Μασσού. Τέλος ο Αλμάγκρο περνάει εύκολα καθώς είναι και ο περσινός νικητής.


Οι επιλογές μου:
BACK RAZZANO IF WINS FIRST SET
BACK SERRA IF WINS FIRST SET
BACK REYNOLDS IF WINS FIRST SET
BACK KUNITSYN
BACK SCHWANK
BACK SARETTA IF WINS FIRST SET













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου