Meteo

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Ημέρα των φαβορί?


Καλημέρα. Με τους ημιτελικούς των τουρνουά σε Hertogenbosch και Eastbourne θα πορευθούμε σήμερα. Στην Ολλανδία στο τουρνουά των ανδρών χθες όπως είχα φοβηθεί ο Ferrer προτίμησε να παρατήσει το παιχνίδι του με αντίπαλο τον Navarro Pastor κάτι που κάνει αρκετά συχνά τελευταία παραμονές Masters και Grand Slams. Στην αντίπερα όχθη ο γνωστός ψυχοβγάλτης Garcia-Lopez κέρδισε για πολλοστή φορά στην καριέρα του στα τρία sets (τρίτη σε αυτό το τουρνουά σε τρία παιχνίδια)τον Tipsarevic και όπως παραμονές του Roland Garros κατέκτησε το τουρνουά στο Kitzbuhel το ίδιο προσπαθεί να κάνει παραμονές του Wimbledon με το τουρνουά του Eastbourne. Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια:


HERTOGENBOSCH:
WICKMAYER-SCHIAVONE 0-0
SAFINA-TANASUGARN 1-1 (0-1)
H φοβερή και τρομερή σε χορτάρινες επιφάνειες Βελγίδα Wickmayer κέρδισε πολύ εύκολα και χθες σε δύο sets την Barrois . Δεν έχει χάσει σετ ακόμα στο τουρνουά και είναι ικανή να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Schiavone. Ήδη έχει αρχίσει να προβληματίζει τον κόσμο του tennis με το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει στο Wimbledon. Βέβαια η κούραση από τα συνεχόμενα τουρνουά συσσωρεύεται και σε αυτό το χρονικό σημείο ενδεχομένως κάποιοι επιλέγουν να χάσουν αλλά πιστεύω οτι έστω και δύσκολα θα κερδίσει. Επειδή όμως δεν έχει χάσει ακόμα set και η απόδοση της είναι χαμηλή δεδομένου του ονόματος και της εμπειρίας της αντιπάλου της μάλλον δεν θα είναι στις πρώτες επιλογές μου. Ο δεύτερος ημιτελικός είναι η επανάληψη του περσινού τελικού . Το παιχνίδι φέτος βρίσκεται καθαρά στα χέρια της Safina η οποία σε τέτοιες περιπτώσεις κάνει -ενδεχομένως και εσκεμμένες- πτώσεις στην απόδοση της . Ποιος ξέρει? Ίσως η απόφαση του αδελφού της να εγκαταλείψει το tennis στο τέλος της περιόδου να είναι σοφή. Γιατί να κάθεσαι και να ιδρώνεις στο γήπεδο όταν άνετα μπορείς να βγάλεις μια περιουσία στην Betfair ποντάροντας στα παιχνίδια της αδελφής σου?Αρκεί να ξέρεις πότε να κάνεις trading......
BECKER-SCHUETTLER 1-0 (1-0) 2009 Halle 64 26 64
NAVARRO PASTOR-SLUITER 0-0
Ο αναγεννημένος Becker έχει μεγάλη ευκαιρία σήμερα να βρεθεί στον τελικό ενός τουρνουά ATP. Ο αντίπαλος του δεν είναι ευκαταφρόνητος βέβαια καθώς μπορεί να είναι γερόντι για τα τεννιστικά δεδομένα αλλά είναι ο περσινός σεμιφιναλίστ του Wimbledon. Άλλωστε το βρετανικό grand slamπάντα έχει μία τάση τελευταία να σπρώχνει ένα γερόντιο έως τα ημιτελικά (Johansson, Bjorkman). Η πρόσφατη τάση αυτή "προφητεύτηκε" μάλιστα και από την ταινία "Wimbledon" με τους Paul Bettany και Kirsten Dunst όπου το βρετανικό γερόντιο Bettany στο τέλος κατακτά και το τρόπαιο ευσεβής πόθος όλων του Βρετανικοό τεννιστικού κόσμου. Η εκτροπή στο Wimbledon έγινε γιατί μου κάνει εντύπωση που ο Schuettler αντί να κάνει συντήρηση δυνάμεων για να υπερασπιστεί τους πολλούς περσινούς του πόντους κάθεται και παίζει τρίσετα με τον Chardy τα οποία μάλιστα και στο καθοριστικό tie break. Θα ποντάρω στον Becker αλλά με ενοχλεί το οτι δεν έχει χάσει ακόμα set.
Στο δεύτερο παιχνίδι το γήπεδο θα γεμίσει για να ενισχύσει την πάλαι ποτέ μεγάλη ελπίδα Raemon Sluiter απέναντι στον Ferrerοφάγο Navarro Pastor. Το ένστικτο μου λέει οτι το γήπεδο θα γεμίσει και στον τελικό.

EASTBOURNE:
RAZZANO-BARTOLI 0-2 (0-0)
WOZNIACKI-WOZNIAK 2-0 (1-0) 2009 Ponte Vedra 61 62
Για άλλη μία χρονιά-τρίτη συνεχόμενη- η απλώς εύσωμη Bartoli βρίσκεται στον ημιτελικό του Eastbourne. Θα αντιμετωπίσει την απλώς σανίδα Razzano την οποία θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά στην καριέρα της. Η Bartoli ακόμα δεν έχει χάσει σετ στο τουρνουά κάτι που πιστεύω οτι θα γίνει σήμερα. Δεν ξέρω αν θα τα διπλασιάσει η Razzano αλλά εγώ θα κυνηγήσω μόνο αυτή την επιλογή. Στο άλλο παιχνίδι η λογική λέει οτι η απλώς πανέμορφη Wozniacki θα ξεπεράσει το εμπόδιο της αξιόμαχης Καναδής η οποία όμως δείχνει να έχει πρόβλημα όταν αντιμετωπίζει την Δανέζα.

DANCEVIC-SANTORO 0-1 (0-1)
GARCIA LOPEZ-TURSUNOV 2-3 (0-1)
Dancevic και Santoro έχουν ξαναπαίξει στο άντρο του Santoro (Newport το οποίο έχει κερδίσει αν θυμάμαι καλά 2 συνεχόμενες χρονιές) και ο Γάλλος είχε κερδίσει σε τρία σετς. Τις τελευταίες ημέρες μου έχει κολλήσει στο μυαλό οτι το γερόντιο που θα κάνει φέτος καλή πορεία στο Wimbledon θα είναι ο Μάγος αλλά βέβαια πολλά εξαρτώνται και από την κλήρωση. Το παιχνίδι είναι δύσκολο στην πρόβλεψη καθώς ο Γάλλος είναι άγνωστο αν θα θελήσει να παλέψει αν του πάει στραβά. Έχει το παιχνίδι για να κερδίσει πάντως.
Ο δεύτερος ημιτελικός αποτελείται από δύο ψυχοβγάλτες. Και οι δύο δεν χάνουν την ευκαιρία να παίζουν τρίσετα όποτε υπάρχει αμφίρροπη κατάσταση. Πάντως εγώ θα ποντάρω εδώ Tursunov μόνο και μόνο γιατί από κάτι τέτοιες επιφάνειες συνηθίζει να βγάζει το ψωμί του. Ο Garcia-Lopez είναι πιο πολύπλευρο ταλέντο .

Κοντολογίς για σήμερα μου αρέσουν οι Becker- Wozniacki-Tursunov-lay Bartoli 2-0. Σίγουρα δεν θα παικτεί ως τετράδα σε παρολί αλλά θα κοιτάξω πρώτα να δω τις αποδόσεις .

Καλή επιτυχία

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Λίγο πριν το Wimbledon


Καλημέρα. Μετά από απουσία αρκετών ημερών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρήκα λίγο χρόνο για να γράψω το σημερινό άρθρο για το τέννις. Χθες ήταν μία μέρα πολύ σκληρή για τα φαβορί καθώς αν θυμάμαι καλά μόνο η Safina και η Radwanska κέρδισαν εύκολα. Ίσως και οι Schuettler,Dancevic. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια όποιος είχε ξεκινήσει κάνοντας lay στο φαβορί και δεν ήταν πλεονέκτης θα μπορούσε να αποκομίσει κέρδος καθώς ακόμα και οι Chakvetadze, Hernandez που έχασαν ξεκίνησαν με μπρέικ. Το άσχημο νέο της χθεσινής ημέρας ήταν ο τραυματισμός του Μάρκου Παγδατή που απ΄ότι φαίνεται θέτει σε μεγάλη αμφισβήτηση την συμμετοχή του στο Wimbledon. Ελπίζω ο τραυματισμός του τελικά να μην είναι σοβαρός. Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια:

HERTOGENBOSCH:
BARROIS-WICKMAYER 0-0
PENNETTA-TANASUGARN 1-2 (0-0)
SAFINA-HANTUCHOVA 3-3 (0-0) 2009 Stuttgart Safina 64 62
SCHIAVONE-GOVORTSOVA 0-1 (0-0) 2009 Brisbane 75 62
To αξιοσημείωτο είναι οτι μόνο η Hantuchova και η Schiavone έχουν χάσει set. Πολύ πιθανό να καταλήξει στα τρία sets είναι το παιχνίδι Barrois-Wickmayer. Η Βελγίδα είναι φορμαρισμένη αλλά και η Γερμανίδα έδειξε οτι έχει πολύ καλό σερβίς. Η Safina πιστεύω οτι θα κερδίσει καθώς της αρέσει το συγκεκριμένο τουρνουά. Για αυτούς που κοντράρουν τα φαβορί δεν αποκλείω πάλι να έχουμε δυσκολίες και στα άλλα δύο παιχνίδια.

BECKER-LLODRA 0-1 (0-0)
SCHUETTLER-CHARDY 0-0
NAVARRO-FERRER 0-1 (0-0)
SELA-SLUITER 0-0
Πολύ επικίνδυνα παιχνίδια καθώς δεν μπορώ να είμαι σίγουρος τι στάση θα κρατήσουν τα φαβορί εν΄οψει Wimbledon. Chardy και Ferrer δείχνουν επικρατέστεροι αλλά ο Chardy έχει δείξει στο παρελθόν οτι παρατάει παιχνίδια.

EASTBOURNE:
WOZNIACKI-MAKAROVA 2-0 (0-0)
BARTOLI-MEDINA 3-0 (0-0)
RAZZANO-RADWANSKA 0-2 (0-1)
DUSHEVINA-WOZNIAK 0-0
H Makarova έχει κερδίσει 4 σετ αυτή την εβδομάδα και τα 3 είναι στο tie-break. Νομίζω οτι η Wozniacki ανεβασμένη και μετά την νίκη επί της Stosur δεν θα έχει πρόβλημα. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω οτι θα κερδίσει και η Bartoli σε ένα τουρνουά που πέρσι και πρόπερσι έφτασε έως τα ημιτελικά. Πιθανό over στο παιχνίδι Razzano-Radwanska καθώς η Πολωνέζα είναι η περσινή νικήτρια αλλά η Γαλλίδα δείχνει αρκετά φορμαρισμένη. Δεν αποκλείεται έκπληξη στο Dushevina-Wozniak. Η Ρωσίδα δεν παίζει άσχημα και έχει φτάσει ως τον τελικό παλαιότερα.

DANCEVIC-MAYER 0-0
SANTORO-LJUBICIC 4-4 (0-0)
ISTOMIN-TURSUNOV 0-0
GARCIA LOPEZ-TIPSAREVIC 1-0 (0-0)
Από τα παραπάνω παιχνίδια μου αρέσει περισσότερο η απόδοση του Dancevic. Πολύ πιθανά όμως να καταλήξει σε τρία sets. Δεν μου αρέσει κάτι άλλο

Εν κατακλείδι Wozniacki-Bartoli-Dancevic ξεχωρίζουν σήμερα και θα σκεφτώ πως θα διαχειριστώ τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Καλή επιτυχία.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Tennis 17 Ιουνίου 2009


Θα ρίξουμε μια σύντομη ματιά στα σημερινά παιχνίδια.

Ordina Open-Hertogenbosch

  1. Ανδρες (2nd Round)
Schuettler-De Bakker 0-1
Norman-Chardy 1-0
Hernandez-Ferrer 2-1
Sluiter-Baghdatis 0-0

Στους άνδρες πιστεύω ότι δε θα έχουμε εκπλήξεις αν και οι αποδόσεις είναι ιδιαίτερα χαμηλές (ιδίως του Παγδατη), ενω το παιχνίδι του Schuettler πιθανότατα παει για τρίσετο.

Γυναίκες (2nd Round)
Safina-Shvedova 0-0
K.Bondarenko-Hantuchova 0-1
Al. Bondarenko-Schiavone 2-2
Govortsova-Dechy 0-1

Στις γυναίκες η Safina είναι κλάσεις ανώτερη και θα κερδίσει, από εκεί και πέρα θα προτιμήσω την Alona Bondarenko που έχει το κίνητρο αφού πέρυσι έφτασε ημιτελικά και με το ίδιο σκεπτικό την Hantuchova που είχε πάει το 2007 στα ημιτελικά. Στο άλλο παιχνίδι πιστεύω ότι θα κερδίσει η Dechy χωρίς όμως να ρισκάρω σε ποντάρισμα.

2. AEGON International- Eastbourne

Άνδρες (2nd Round)
Dancevic-Ward 0-0
Mayer-Benneteau 0-0
Querrey-Istomin 0-0
Bogdanovic-Tursunov 0-1

Στους άνδρες θα προτιμήσω τον Tursunov κυρίως γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη καθόλου στις ικανότητες του Bogdanovic, τα υπόλοιπα θα τα αφήσω γιατί οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλές για την αξία των φαβορί.

Γυναίκες (2nd Round)
Dementieva-Razzano 1-1
Li-Ag. Radwanska 1-0
Chakvetadze-Bartoli 1-3
Bammer-Medina 2-1
Wozniacki-Stosur 1-1
Makarova-Mauresmo 0-0
Petrova-Dushevina 1-0
Zheng-Wozniak 1-0

Στις γυναίκες θα πάρω σίγουρα Dementieva σε κάποιο παρολί , επίσης και πάλι θα κοντράρω την Li αφού η Radwanska είναι και η περυσινή νικήτρια, θα προτιμήσω την Bammer που είναι καλύτερη σε γρήγορες επιφάνειες από την Medina. Στα υπόλοιπα παιχνίδια θα πάρω τέλος σε ένα παρολί τις Petrova, Zheng που πιστεύω ότι θα κερδίσουν. Στα υπόλοιπα πιστεύω ότι Bartoli, Mauresmo ειναι πιο κοντα στη νίκη αλλά δεν θα ρισκάρω.

Συνοπτικά :
Back Al. Bondarenko @ 1.65
Back Hantuchova/ Tursunov (multiple)
Back Bammer @ 1.88
Back Ag. Radwanska @ 1.65
Back Petrova/ Zheng (multiple)

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Tennis 15 Ιουνίου 2009


Με δύο τουρνουά ανδρών και γυναικών - πάντα σε χόρτο - ενόψει Wimbledon συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η αγωνιστική δράση στα courts.
  • ORDINA OPEN-HERTOGENBOSCH
Στην Ολλανδία θα γίνουν τα παρακάτω παιχνίδια :
Hernandez-Koellerer (2-2)
Δυο παίκτες που δεν προτιμούν τη συγκεκριμένη επιφάνεια και αυτό φαίνεται και στο ρεκόρ που έχουν (0-6 ο Hernandez, 0-2 o Koellerer) μας κάνουν και δύσκολη τη πρόβλεψη, όπως φαίνεται και στις αποδόσεις. No Bet
Petzschner-Chardy (2-0)
No Bet και αυτό.
Huta Galung-Ferrer (0-1)
Παίξανε και πέρυσι στον πρώτο γύρο με νίκη του Ferrer 6-2,6-3, ο οποίος μάλιστα κατέκτησε και το τουρνουά. Έτσι και φέτος πρέπει να κυνηγήσει πολύ ο Ισπανός γιατί έχει αρκετους πόντους να καλύψει , αν και δεν βρίσκεται σε τοπ φόρμα. Λογικά 2-0 αλλά σε χαμηλή απόδοση (1.4)
Gicquel-Darcis (0-2)
Και οι δύο νίκες του Darcis είναι σε χώμα στο ίδιο τουρνουά (Αμστερνταμ). Ο Βέλγος είναι σε φόρμα, αφού στο Λονδίνο έφτασε στον τέταρτο γύρο, αυτό όμως το γεγονός σε συνδυασμό με το ότι ο Gicquel είχε φτάσει πέρυσι στον τελικό σε αυτό το τουρνουά , με κάνει να ποντάρω στον Γάλλο. Back Gicquel (2.00)
Llodra-Zverev (0-0)
O Llodra επιστρέφει σε ενα από τα αγαπημένα του τουρνουά ,αφού έχει δυο συμμετοχές συνολικά στις οποίες το 2004 πήρε το τρόπαιο, ενώ το 2005 έχασε στον τελικό από τον Ancic. Ο Zverev είναι του χεριού του και η απόδοση πολύ καλή κατά τη γνώμη μου. Back Llodra (1.83)
Schuettler-Devilder (1-0)
Η αλήθεια είναι ότι ο Devilder είναι περισσότερο "χωματάς" και δίκαια ο Γερμανός είναι το φαβορί αλλά η απόδοσή του είναι πάρα πολύ χαμηλή. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί ως στήριγμα σε παρολί. Back Schuettler (1.3)
Baghdatis-Robredo (2-0)
O Baghdatis δίνεται ως φαβορί, πιθανότατα λόγω του H2H αλλα και λόγω του ότι είναι το πρώτο παιχνίδι του Robredo σε χόρτο. Αυτά όμως δεν είναι ασφαλή κριτήρια για μένα και πιστεύω ότι θα γίνει τρίσετο παιχνίδι. Lay Baghdatis 2-0 (2.32)

Στο ίδιο τουρνουά και για τις γυναίκες θα γίνουν τα εξής παιχνίδια :
Cetkovska-Pervak (0-0)
No Bet παιχνίδι.
Coin-Schiavone (0-0)
Με αυτό το παιχνίδι δεν αξίζει να ασχοληθούμε δεδομένου ότι η Schiavone έπαιξε δυο παιχνίδια την προηγούμενη εβδομάδα στο Birmingham και ίσως να μην ασχοληθεί με αυτό ενόψει Wimbledon που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα
Vinci-Hantuchova (1-0)
Πρώτο παιχνίδι στο χόρτο για την Hantuchova και σίγουρα θα έχει προβλήματα προσαρμογής , αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσει για να έχει παιχνίδια στην επιφάνεια αυτή πριν το Wimbledon. Back Hantuchova (1.58)
Zahlavova-Tanasugarn (1-1)
H Tanasugarn είναι η περυσινή νικήτρια και αυτομάτως αυτό της δίνει πλεονέκτημα σε αυτό το ζευγάρι . Back Tanasugarn (1.41)
Dechy-Cibulkova (0-0)
H Cibulkova μέχρι τώρα δεν έχει ασχοληθεί με το χόρτο , έχει μόλις 0-3 ρεκόρ από τότε που έγινε επαγγελματίας και κατά τη γνώμη μου παραμονεύει η έκπληξη. Back Dechy (3.4) ή Lay Cibulkova 2-0 (1.96)
Safina-Groenefeld (2-2)
Λογικά θα επικρατήσει η Ρωσίδα που πηγαίνει πάντα καλά σε αυτό το τουρνουά.
K. Bondarenko-Flipkens (1-1)
H Bondarenko είχε πάρει πέρυσι το τουρνουά στο Birmingham στο οποίο όμως φέτος δε συμμετείχε, άρα θα χρειαστεί να κάνει νίκες σε αυτό για να καλύψει από πέρυσι. Back K. Bondarenko (1.65)
Pennetta-Chan (1-0)
H Pennetta έχει πάψει προ πολλού να μου εμπνέει εμπιστοσύνη, ιδίως σε αποδόσεις τόσο χαμηλές. No Bet.
Wickmayer-Camerin (1-0)
Η Βελγίδα είναι καλύτερη αλλά θα το αφήσω το παιχνίδι στην τύχη του.
Krajicek-Errani (1-1)
Θα εμπιστευτώ και την Ολλανδέζα που αγωνίζεται και μπροστά στο κοινό της και σε αρκετά ικανοποιητική απόδοση
Back Krajicek (1.75)
  • AEGON INTERNATIONAL-EASTBOURNE
Bogdanovic-Minar (0-1)
Αν και τον Άγγλο δεν το συμπαθώ θα τον προτιμήσω μιας και ο Minar δεν είναι θιασώτης της επιφάνειας και θα έχει πρόβλημα με το ισχυρό σερβίς του Bogdanovic. Back Bogdanovic (1.78)
Garcia Lopez-Korolev (1-3)
No Bet
Querrey-Capdeville (0-0)
O Querrey είναι μεν καλύτερος αλλά δεν παίζεται η απόδοση (1.2) No Bet και εδώ.
Ward-Crivoi, Ito-Goodall
Οι δυο Βρετανοί θεωρητικά έχουν το προβάδισμα αλλά καλύτερα να μην ασχοληθούμε με αυτά , άλλωστε υπάρχουν αρκετά παιχνίδια να ασχοληθούμε.
Klein-Gabashvili, Mayer-Schwank
Τα δύο φαβορί (Klein, Mayer) είναι λογικά φαβορί αφού ο Schwank είναι ντεφορμέ , ενω ο Ρώσος είναι ποιοτικά καλύτερος από τον Klein.
Fleming-Lu (0-0)
Βασει ονόματος ο Lu είναι σίγουρα το φαβορί , αλλά καλύτερα να το αφήσουμε και αυτό.
Fognini-Tursunov (0-0)
Δε θα πρέπει να συναντήσει δυσκολίες ο Tursunov, αφού ο Fognini δεν έχει κάνει ακόμα νίκη στο χόρτο σε πέντε προσπάθειες. Back Tursunov 2-0 (1.55)
Santoro-Kendrick (0-0)
No bet και αυτό για μένα.
Wozniak-Kuznetsova (0-0)
Δε νομίζω να έχουμε καμιά έκπληξη εδώ.
Baltacha-Li (0-0)
H Li έπαιξε καλά στο Birmingham όπου έχασε στον τελικό, αλλά πρέπει να προσέξουμε μήπως δεν ενδιαφερθεί και για το Eastbourne. Lay Li 2-0 (1.88)
Bammer-Keothavong (0-0)
H Αγγλίδα έχει ρεκόρ 1-7 στο Eastbourne και πιθανότατα θα χάσει και πάλι. Η Bammer όμως δεν είναι σε τόσο καλή φόρμα ώστε να εμπνέει για να τη ποντάρουμε. No bet.
Wozniacki-Kleybanova (1-0)
Πρώτο παιχνίδι και για τις δύο φέτος σε χόρτο, καλύτερα να μη ρισκάρουμε στην καλύτερη Wozniacki μιας και η απόδοση είναι τόσο χαμηλή.
Dulko-Bartoli (0-2)
H Bartoli είναι καλύτερη στο χόρτο, έφτασε πέρυσι στα ημιτελικά , έχει βέβαια το γνωστό πρόβλημα της φυσικής κατάστασης ακόμα αλλά θα την εμπιστευτώ σε κάποιο παρολί . Back Bartoli (1.4)
Jankovic-Chakvetadze (3-6)
Αρνητικό H2H για το φαβορί Jankovic κάτι που με κάνει να ρισκάρω σε Lay Jankovic 2-0 (1.88)
Mauresmo-Zvonareva (7-1)
Δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ σε χόρτο ξανά και είναι και των δύο το πρώτο τους παιχνίδι. No bet αν και πιστεύω οτι θα νικήσει η Mauresmo.
Medina-Azarenka, Dementieva-Kirilenko
Λογικά τα φαβορί θα περάσουν.
Stosur-Lisicki (3-0)
Όλα συνηγορούν υπέρ της Αυστραλής η οποία είχει φτάσει και στα ημιτελικά πέρυσι. Back Stosur (1.38)
Cornet-Razzano (1-2)
No Bet
Petrova-Ivanovic (3-4)
H Petrova έφτασε τελικό πέρυσι και ημιτελικό το 2007 , παρόλα αυτά το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και πιθανότατα θα κριθεί στα τρία σετ.
Suarez-Zheng (0-1)
H Suarez θα συναντήσει προβλήματα στο χόρτο, σε αντίθεση με τη Zheng που τα πηγαίνει πολύ καλά και έχασε στο Birmingham δύσκολα από τη νικήτρια Rybarikova. Back Zheng (1.36)

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου