Meteo

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Tennis 15 Ιουνίου 2009


Με δύο τουρνουά ανδρών και γυναικών - πάντα σε χόρτο - ενόψει Wimbledon συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η αγωνιστική δράση στα courts.
  • ORDINA OPEN-HERTOGENBOSCH
Στην Ολλανδία θα γίνουν τα παρακάτω παιχνίδια :
Hernandez-Koellerer (2-2)
Δυο παίκτες που δεν προτιμούν τη συγκεκριμένη επιφάνεια και αυτό φαίνεται και στο ρεκόρ που έχουν (0-6 ο Hernandez, 0-2 o Koellerer) μας κάνουν και δύσκολη τη πρόβλεψη, όπως φαίνεται και στις αποδόσεις. No Bet
Petzschner-Chardy (2-0)
No Bet και αυτό.
Huta Galung-Ferrer (0-1)
Παίξανε και πέρυσι στον πρώτο γύρο με νίκη του Ferrer 6-2,6-3, ο οποίος μάλιστα κατέκτησε και το τουρνουά. Έτσι και φέτος πρέπει να κυνηγήσει πολύ ο Ισπανός γιατί έχει αρκετους πόντους να καλύψει , αν και δεν βρίσκεται σε τοπ φόρμα. Λογικά 2-0 αλλά σε χαμηλή απόδοση (1.4)
Gicquel-Darcis (0-2)
Και οι δύο νίκες του Darcis είναι σε χώμα στο ίδιο τουρνουά (Αμστερνταμ). Ο Βέλγος είναι σε φόρμα, αφού στο Λονδίνο έφτασε στον τέταρτο γύρο, αυτό όμως το γεγονός σε συνδυασμό με το ότι ο Gicquel είχε φτάσει πέρυσι στον τελικό σε αυτό το τουρνουά , με κάνει να ποντάρω στον Γάλλο. Back Gicquel (2.00)
Llodra-Zverev (0-0)
O Llodra επιστρέφει σε ενα από τα αγαπημένα του τουρνουά ,αφού έχει δυο συμμετοχές συνολικά στις οποίες το 2004 πήρε το τρόπαιο, ενώ το 2005 έχασε στον τελικό από τον Ancic. Ο Zverev είναι του χεριού του και η απόδοση πολύ καλή κατά τη γνώμη μου. Back Llodra (1.83)
Schuettler-Devilder (1-0)
Η αλήθεια είναι ότι ο Devilder είναι περισσότερο "χωματάς" και δίκαια ο Γερμανός είναι το φαβορί αλλά η απόδοσή του είναι πάρα πολύ χαμηλή. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί ως στήριγμα σε παρολί. Back Schuettler (1.3)
Baghdatis-Robredo (2-0)
O Baghdatis δίνεται ως φαβορί, πιθανότατα λόγω του H2H αλλα και λόγω του ότι είναι το πρώτο παιχνίδι του Robredo σε χόρτο. Αυτά όμως δεν είναι ασφαλή κριτήρια για μένα και πιστεύω ότι θα γίνει τρίσετο παιχνίδι. Lay Baghdatis 2-0 (2.32)

Στο ίδιο τουρνουά και για τις γυναίκες θα γίνουν τα εξής παιχνίδια :
Cetkovska-Pervak (0-0)
No Bet παιχνίδι.
Coin-Schiavone (0-0)
Με αυτό το παιχνίδι δεν αξίζει να ασχοληθούμε δεδομένου ότι η Schiavone έπαιξε δυο παιχνίδια την προηγούμενη εβδομάδα στο Birmingham και ίσως να μην ασχοληθεί με αυτό ενόψει Wimbledon που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα
Vinci-Hantuchova (1-0)
Πρώτο παιχνίδι στο χόρτο για την Hantuchova και σίγουρα θα έχει προβλήματα προσαρμογής , αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσει για να έχει παιχνίδια στην επιφάνεια αυτή πριν το Wimbledon. Back Hantuchova (1.58)
Zahlavova-Tanasugarn (1-1)
H Tanasugarn είναι η περυσινή νικήτρια και αυτομάτως αυτό της δίνει πλεονέκτημα σε αυτό το ζευγάρι . Back Tanasugarn (1.41)
Dechy-Cibulkova (0-0)
H Cibulkova μέχρι τώρα δεν έχει ασχοληθεί με το χόρτο , έχει μόλις 0-3 ρεκόρ από τότε που έγινε επαγγελματίας και κατά τη γνώμη μου παραμονεύει η έκπληξη. Back Dechy (3.4) ή Lay Cibulkova 2-0 (1.96)
Safina-Groenefeld (2-2)
Λογικά θα επικρατήσει η Ρωσίδα που πηγαίνει πάντα καλά σε αυτό το τουρνουά.
K. Bondarenko-Flipkens (1-1)
H Bondarenko είχε πάρει πέρυσι το τουρνουά στο Birmingham στο οποίο όμως φέτος δε συμμετείχε, άρα θα χρειαστεί να κάνει νίκες σε αυτό για να καλύψει από πέρυσι. Back K. Bondarenko (1.65)
Pennetta-Chan (1-0)
H Pennetta έχει πάψει προ πολλού να μου εμπνέει εμπιστοσύνη, ιδίως σε αποδόσεις τόσο χαμηλές. No Bet.
Wickmayer-Camerin (1-0)
Η Βελγίδα είναι καλύτερη αλλά θα το αφήσω το παιχνίδι στην τύχη του.
Krajicek-Errani (1-1)
Θα εμπιστευτώ και την Ολλανδέζα που αγωνίζεται και μπροστά στο κοινό της και σε αρκετά ικανοποιητική απόδοση
Back Krajicek (1.75)
  • AEGON INTERNATIONAL-EASTBOURNE
Bogdanovic-Minar (0-1)
Αν και τον Άγγλο δεν το συμπαθώ θα τον προτιμήσω μιας και ο Minar δεν είναι θιασώτης της επιφάνειας και θα έχει πρόβλημα με το ισχυρό σερβίς του Bogdanovic. Back Bogdanovic (1.78)
Garcia Lopez-Korolev (1-3)
No Bet
Querrey-Capdeville (0-0)
O Querrey είναι μεν καλύτερος αλλά δεν παίζεται η απόδοση (1.2) No Bet και εδώ.
Ward-Crivoi, Ito-Goodall
Οι δυο Βρετανοί θεωρητικά έχουν το προβάδισμα αλλά καλύτερα να μην ασχοληθούμε με αυτά , άλλωστε υπάρχουν αρκετά παιχνίδια να ασχοληθούμε.
Klein-Gabashvili, Mayer-Schwank
Τα δύο φαβορί (Klein, Mayer) είναι λογικά φαβορί αφού ο Schwank είναι ντεφορμέ , ενω ο Ρώσος είναι ποιοτικά καλύτερος από τον Klein.
Fleming-Lu (0-0)
Βασει ονόματος ο Lu είναι σίγουρα το φαβορί , αλλά καλύτερα να το αφήσουμε και αυτό.
Fognini-Tursunov (0-0)
Δε θα πρέπει να συναντήσει δυσκολίες ο Tursunov, αφού ο Fognini δεν έχει κάνει ακόμα νίκη στο χόρτο σε πέντε προσπάθειες. Back Tursunov 2-0 (1.55)
Santoro-Kendrick (0-0)
No bet και αυτό για μένα.
Wozniak-Kuznetsova (0-0)
Δε νομίζω να έχουμε καμιά έκπληξη εδώ.
Baltacha-Li (0-0)
H Li έπαιξε καλά στο Birmingham όπου έχασε στον τελικό, αλλά πρέπει να προσέξουμε μήπως δεν ενδιαφερθεί και για το Eastbourne. Lay Li 2-0 (1.88)
Bammer-Keothavong (0-0)
H Αγγλίδα έχει ρεκόρ 1-7 στο Eastbourne και πιθανότατα θα χάσει και πάλι. Η Bammer όμως δεν είναι σε τόσο καλή φόρμα ώστε να εμπνέει για να τη ποντάρουμε. No bet.
Wozniacki-Kleybanova (1-0)
Πρώτο παιχνίδι και για τις δύο φέτος σε χόρτο, καλύτερα να μη ρισκάρουμε στην καλύτερη Wozniacki μιας και η απόδοση είναι τόσο χαμηλή.
Dulko-Bartoli (0-2)
H Bartoli είναι καλύτερη στο χόρτο, έφτασε πέρυσι στα ημιτελικά , έχει βέβαια το γνωστό πρόβλημα της φυσικής κατάστασης ακόμα αλλά θα την εμπιστευτώ σε κάποιο παρολί . Back Bartoli (1.4)
Jankovic-Chakvetadze (3-6)
Αρνητικό H2H για το φαβορί Jankovic κάτι που με κάνει να ρισκάρω σε Lay Jankovic 2-0 (1.88)
Mauresmo-Zvonareva (7-1)
Δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ σε χόρτο ξανά και είναι και των δύο το πρώτο τους παιχνίδι. No bet αν και πιστεύω οτι θα νικήσει η Mauresmo.
Medina-Azarenka, Dementieva-Kirilenko
Λογικά τα φαβορί θα περάσουν.
Stosur-Lisicki (3-0)
Όλα συνηγορούν υπέρ της Αυστραλής η οποία είχει φτάσει και στα ημιτελικά πέρυσι. Back Stosur (1.38)
Cornet-Razzano (1-2)
No Bet
Petrova-Ivanovic (3-4)
H Petrova έφτασε τελικό πέρυσι και ημιτελικό το 2007 , παρόλα αυτά το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και πιθανότατα θα κριθεί στα τρία σετ.
Suarez-Zheng (0-1)
H Suarez θα συναντήσει προβλήματα στο χόρτο, σε αντίθεση με τη Zheng που τα πηγαίνει πολύ καλά και έχασε στο Birmingham δύσκολα από τη νικήτρια Rybarikova. Back Zheng (1.36)

1 σχόλιο:

FRAN ZENN είπε...

Οι Hernandez, Koellerer έχουν και κάποια προηγούμενα μεταξύ τους. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει αυτό

www.youtube.com/watch?v=Vfqp8QEsrds

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου