Meteo

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Tennis 13 Ιουνίου 2009


Σχεδόν όπως τα είχαμε πει έγιναν τα πράγματα χθες, τα trading δεν βγήκαν βέβαια αφού η Voegele αν και σέρβιρε για να ισοφαρίσει τα σετ δεν τα κατάφερε, ενώ ο Fish αποδείκτηκε λίγος. Τέλος ο Karlovic δεν κατάφερε να πάρει το ένα από τα δύο tiebreak για να περάσει το lay 2-0. Σήμερα έχουμε τα ημιτελικά και στα τρια τουρνουά, ας δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά :

  • Gerry Weber Open - Halle
Kohlscreiber-Haas (1-0)
Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και πέρυσι με τον πρώτο να κερδίζει με 7-5,5-7,7-6 σε ένα παιχνίδι αμφίρροπο όπως φαίνεται και στο σκορ. Είναι όντως δύσκολη η πρόβλεψη και το πιο ασφαλές ποντάρισμα πιστεύω είναι Lay Haas 2-0 ενώ θα τολμήσω και κάτι λίγα στην νίκη του Kohlscreiber και πάλι (2.44)

O.Rochus-Djokovic (2-0)
To H2H δε μας λέει τίποτα αφού οι αγώνες έγιναν το 2005 , έτσι σήμερα δε θα έχει πρόβλημα ο Nole και το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι το 2-0 αν και ο Βέλγος είναι ιδιαίτερα μαχητικός.
  • AEGON Championships (Queens) - London
Murray-J.C. Ferrero (0-0)
O Ferrero αν και κέρδισε τον Darcis τελικά, προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου, έτσι πιστεύω ότι δε μπορεί να απειλήσει καθόλου τον Murray που έδωσε μόλις 5 πόντους στο σερβίς του στον Fish. Και αυτό το βλέπω για 2-0.
Roddick-Blake (8-2)
O Roddick έβγαλε 24 άσους για να κερδίσει τον Karlovic στα tiebreak, μάλιστα έχει δύο σερί κερδισμένα παιχνίδια στα tiebreak. Τον Roddick βλέπω για νικητή αλλα δε μου αρέσει η απόδοση 1.34 οπότε θα περιμένω για κάποια ευκαιρία στο Live.
  • AEGON Championships (WTA) - Birmingham
Li-Sharapova (0-5)
Όλα δείχνουν υπέρ της MaSha η οποία στο 5-0 επί της Li έχει χάσει μόλις 1 σετ. Λογικά και η απόδοση είναι στο 1.35 που πιστεύω όμως ότι θα επαληθευτεί, μάλλον όμως στα τρία σετ.
Rybarikova-Mirza (0-1)
Σε όλο το τουρνουά έχω στηρίξει τη Mirza και με έχει δικαιώσει. Η νίκη της έγινε στην Pattaya τον Φεβρουάριο στα τρία σετ και τη βλέπω για τελικό. Back Mirza (1.77)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου