Meteo

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Tennis 11 Ιουνίου 2009


Όπως αναμενόταν η βροχή τα έκανε "μούσκεμα" στο Birmingham και έτσι τα περισσότερα παιχνίδια δεν έγιναν και θα γίνουν (??) σήμερα. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα συμπιεστεί πολύ το πρόγραμμα και αρκετές τεννίστριες θα παίξουν και δεύτερο παιχνίδι σήμερα, κάτι που δυσκολεύει τις προβλέψεις γιατί δε ξέρουμε αν και οι ίδιες είναι διατεθειμένες να παίξουν και δεύτερο παιχνίδι την ιδια μέρα.

Στο τουρνουά της Γερμανίας (Halle), θα γίνουν τα εξής παιχνίδια :


Lacko-Beck (0-0)
O Σλοβάκος μπήκε σαν lucky loser στο κυρίως ταμπλό, αφού αποσύρθηκε ο Federer τελικά και στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Ισραηλινό Levy σε ένα παιχνίδι με πολλά break στο πρώτο σετ. Πιστεύω ότι ο Beck είναι καλύτερος, βέβαια η απόδοση του δεν είναι και τίποτα σπουδαίο (1.3), αλλά μπορεί να κλείσει κάποιο παρολί.

O.Rochus-Petzschner (0-0)
O Rochus συνέτριψε στον πρώτο γύρο τον άτυχο Vicente 6-0,6-0 με τους κερδισμένους πόντους να είναι 52-21, αλλά αυτό δεν ήταν έκπληξη αφού ο Ισπανός δεν αξίζει στο χόρτο, όμως ο Γερμανός κέρδισε τον Verdasco στα τρία σετ αν και πήρε λιγότερους πόντους συνολικά από τον αντίπαλό του. Δύσκολο παιχνίδι ο Petzschner εχει καλό σερβίς αλλα ο Βέλγος έχει καλή προϊστορία στο Halle.

Serra-Djokovic (1-1)
O Djokovic προτίμησε φέτος το Halle αν καί πέρυσι στο Λονδίνο πήγε στον τελικό. Λογικά έχει πόντους να καλύψει και πιστεύω ότι είναι το φαβορί να πάρει και το τρόπαιο.

Melzer-Kiefer (0-8)
To H2H είναι εκπληκτικό για τον Γερμανό , όμως το τελευταίο παιχνίδι ήταν το 2006 και ο Kiefer έχει φέτος μόλις 6-10 ρεκόρ σε μια τραυματική χρονιά. Αν είναι καλά στην υγεία του πρέπει να φορτσάρει αυτή την περίοδο για να μαζεψει πόντους και προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερος από τον Melzer. No Bet ομως για μένα αφού το 1.4 δε μου αρέσει για ένα παίκτη που ανά πασα στιγμή μπορεί να εγκαταλείψει.

Στο Λονδίνο θα γίνουν τα εξής παιχνίδια κατα σειρά :

Blake-Querrey (4-1)
Όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια μέχρι τώρα ήταν αμφίρροπα, όλα κατέληξαν στα over στα games. To παιχνίδι πιθανότατα θα έχει και tiebreak μου φαίνεται ότι μπορεί να γίνει οτιδήποτε εδώ.

F.Lopez-Fish (2-0)
Ισχύουν ακριβώς τα ίδια με το προηγούμενο και αυτό θα έχει tiebreak , ο Ισπανός περιέργως παίζει καλά στο χόρτο και έχει σώσει ήδη 4 tiebreaks με Kendrick και Istomin. No bet καθαρό.

A. Murray-Garcia Lopez (0-0)
Δύσκολα θα γλιτώσει το 2-0 ο Ισπανός κατά τη γνώμη μου.

Ferrero-Malisse (0-0)
O Ferrero έχει καλές πιθανότητες να περάσει στον επόμενο γύρο αφού ο Malisse δεν δείχνει σταθερός στις καλές εμφανίσεις. Θα τολμήσω στο 1.6 υπέρ του JCF.

Hewitt-Roddick (6-4)
Πολύ χαμηλή η απόδοση του Αμερικανού κατά τη γνώμη μου αν και σε αυτό το court δύσκολα να δεχτεί break. Υπάρχουν όμως καλές πιθανότητες να χάσει σετ σε tiebreak. Lay 2-0 Roddick

Mahut-Karlovic (1-2)
Δύο "big servers" αναμετριώνται με μεγάλες πιθανότητες τα σετ να κριθούν στα tiebreaks όλα. Δεν βλέπω πουθενά όμως να δίνεται απόδοση για over στα games. Το παιχνίδι μπορεί να πάει "each way" πάντως.

Youzhny-Simon (2-0)
Με πολύ ρίσκο θα επιλέξω τον Youzhny θεωρώντας ότι ειναι σε καλύτερη φόρμα και η επιφάνεια του πάει καλύτερα στο παιχνίδι του. Back Yoyzhny (1.7)

Στις γυναίκες όπως είπα δε θα ασχοληθώ ιδιαίτερα αφού το πρόγραμμα θα έχει πολλές αλλαγές και εκπλήξεις εξαιτίας της βροχής.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στις επιλογές σου Γιάννη! Κι εγώ σκέφτομαι πολύ το ματς του Blake με τον Querrey. Λέω να ρισκάρω στον σπυριάρη και αν τα πάει καλά στο 1ο σετ τότε να μοιράσω. Θα δω...
Στα υπόλοιπα δεν ακουμπάω τίποτα
zorian

JOKER είπε...

Υποπτο το πως εχασε το πρωτο σετ, χωρίς να εχει προβλημα μεχρι τοτε τρωει μπρεικ ενω σερβιρει για να παραμεινει στο σετ. Κατι μου λεει οτι παει για 2-0 σετ

JOKER είπε...

o Hewitt εχασε και τα δυο στο tiebreak και ο Kiefer εγκατελειψε αυτο κι αν ειναι περιπτωση

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου