Meteo

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Tennis 12 Ιουνίου 2009


Πράγματα και θαύματα γίνανε χθες στο Birmingham με τη βροχή να έχει πάλι τη τιμητική της στην αρχή. Ευτυχώς όμως γρήγορα σταμάτησε και έγινε αυτό που αναμενόταν δηλαδή ο δεύτερος και τρίτος γύρος την ίδια μέρα για να τελειώσει στην ώρα του το τουρνουά. Θα δούμε πάλι αναλυτικά τα παιχνίδια.
  • Gerry Weber Open - Halle
Χθες γίνανε τραγελαφικά πράγματα στο παιχνίδι του Serra με τον Djokovic , αφού ο Serra προηγήθηκε με 7-5,5-2 και αν και είχε 5 match points στα επόμενα τρία games ,"κατάφερε" να χάσει με 7-5, 5-7, 1-6 σε ένα ελπίζω καθαρό κατά τα λοιπά παιχνίδι. Τα προημιτελικά γίνονται σήμερα με 5 Γερμανούς να συνεχίζουν.
Beck-Kohlscreiber (0-0)
O Kohlscreiber είναι καλύτερος και αν και ο Beck κάνει μεγάλη χρονιά (28-10 ρεκόρ) ανεβαίνοντας στην 53η θέση λογικά θα κερδίσει. Ίσως όμως έχουμε τρίσετο προς τέρψη των θεατών, κάτι που μπορεί να μας δώσει κέρδη από πιθανό trading. Back Kohlscreiber (1.33)
Becker-O.Rochus (1-0)
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ύποπτο ,γιατί υπάρχουν τα εξής δεδομένα α) ο Becker έχει κερδίσει τον Rochus σε χόρτο το 2007 στο Ordina Open, β) ο Rochus έχει καλή προϊστορία στο τουρνουά όπου το 2006 είχε χάσει από τον παντοδύναμο τότε Federer 6-7,7-6,7-6 έχοντας χάσει και ματς πόιντ, γ) στα ημιτελικά περνάνε σίγουρα 2 Γερμανοί από τους Γερμανικούς εμφυλίους και ίσως να μη περάσει και τρίτος. Δίνω προβάδισμα στον Rochus αλλά no bet .
Haas-Zverev (0-0)
O Haas έχει συνεχείς παρουσίες στο Halle από το 1997 με αρκετές συμμετοχές σε ημιτελικά και προημιτελικά, ενώ ο Zverev είναι το νέο αίμα. Ο Haas έπαιξε καλά με τον Tsonga όπου και κέρδισε σε δυο σετ , αλλά είναι πολύ ασταθής γενικά και δεν αξίζει το 1.3 υπέρ του. Λογικά πάντως θα πάρει το πρώτο σετ, οπότε θα ήταν καλύτερα να κάνουμε lay μετά από αυτό αφού θα έχει πέσει η απόδοσή του, παρά να πάρουμε εξαρχής. Δε θα το πάρω σε παρολί γιατί και αυτός έχει ροπή σε τραυματισμούς.
Melzer-Djokovic (0-1)
Ο Djokovic δεν έχει παίξει καλά ως τώρα στο τουρνουά και θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του για να κερδίσει. Φυσικά ούτε λόγος για την απόδοσή του (1.2) , αν και πιστεύω θα κερδίσει τελικά.
  • AEGON Championships (Queens) - London
Όλα τα φαβορί περάσανε τελικά χθες και σήμερα ίσως έχουμε μια δυο εκπλήξεις .
Darcis-Ferrero (0-0)
O Darcis ήταν τυχερός ως τώρα αφού έφτασε ως εδώ νικώντας τους "χωματάδες" Capdeville και Martin ενώ ο Monfils δεν κατέβηκε λόγω προβλήματος τραυματισμού. Σήμερα παίζει όμως με τον all around J.C Ferrero και θα έχει δυσκολο έργο. Αυτό που αρκεί είναι να υγιής όμως και θα κερδίσει. Back J.C Ferrero (1.4)
Murray-Fish (2-1)
Λογικά ο Murray θα πρέπει να κερδίσει, αλλά πιθανώς να δυσκολευτεί από το σερβίς του Fish που στα δυο προηγούμενα παιχνίδια είχε 74% στο πρώτο σερβίς με Llodra με 8 άσους και 80% με τον -αδιάφορο βέβαια- Lopez (που είχε το εκπληκτικό 4/36 πόντους στο σερβίς του Fish) και 12 άσους . Υπό αυτές τις συνθήκες μπορούμε να ξεκινήσουμε με Lay Murray στο 1.15 ελπίζοντας να έχει όντως καλό σερβίς ο Fish.
Karlovic-Roddick (1-3)
Στα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν παίξει 7 tiebreaks (4-3 υπέρ Roddick) .Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και αυτό το παιχνίδι θα πάει εκεί, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Karlovic είχε 33 άσους με Benneteau και 19 άσους με Mahut (σε δίσετο). Ομοίως ο Roddick είχε 11 άσους με Vliegen και 89% από το πρώτο σερβίς και 18 με Hewitt και 89% από το πρώτο σερβίς. Με αυτή την προοπτική θα κοντράρω τον Roddick αφού αν δεν κάνει break θα ανέβει η απόδοσή του και θα παίξω και Lay 2-0 Roddick (2.3)
Blake-Youzhny (1-1)
Δύσκολο παιχνίδι , για μένα όλα είναι πιθανά εδώ. No bet
  • AEGON Championships - Birmingham (WTA)
Θέλω να πιστεύω ότι τελείωσαν τα προβλήματα για το τουρνουά αυτό, διπλά παιχνίδια δεν αναμένονται σήμερα όποτε θα γίνουν τα εξής τέσσερα:
Voegele-Li (0-0)
Η 19χρονη Voegele έχει ήδη 7-1 ρεκόρ φέτος μιας και έφτασε στον τελικό στο Nottingham, οι αθλήτριες που έχει κερδίσει είναι αρκετά σοβαρες (Yuan, Perry, South, Wickmayer, Makarova, Cavaday) . Με αυτό το σκεπτικό δεν αξίζει το 1.23 της Li η οποία έπαιξε δυο παιχνίδια χθες, έτσι θα ξεκινήσουμε με Lay Li (1.23) με το σκεπτικό να κάνουμε επιτυχές trading
Czink-Mirza (1-0)
Χρυσή ευκαιρία έχει η Mirza να προχωρήσει παρακάτω σε μιά άσχημη και προβληματική χρονιά (12-10 ρεκόρ). Η Czink είναι στα μέτρα της και η απόδοση πολύ καλή . Back Mirza (1.9)
Sharapova-Wickmayer (0-0)
H MaSha συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς ενόψει του Wimbledon, καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες Glatch και Schiavone χθες, αλλά το ίδιο έκανε και η Βελγίδα (διάδοχος της Henin??) κόντρα σε Vinci, Krajicek. Θα μπορούσε να πάρει κάποιο σετ πιστεύω η Wickmayer αλλά δεν νομίζω να το καταφέρει σήμερα , εκτός αν παρουσιάσει πάλι πρόβλημα η Sharapova με το σερβις της όπως με τη Glatch που είχε 8 διπλά λάθη.
Rybarikova-Ur. Radwanska (0-0)
No Bet παιχνίδι και αυτό για μένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου