Meteo

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

AEGON Championships (Queens) 10 Ιουνίου 2009


AEGON Championships (London /ATP)
Με το κίνδυνο της βροχής να παραμονεύει όπως κάθε χρόνο θα αναφερθούμε στα σημερινά παιχνίδια.
Cilic-Mahut (1-1)
Δεν έχουν συναντηθεί ξανά σε χόρτο. Πολύ καλή χρονιά φέτος για Cilic (28-11) έως τώρα, τίποτα ιδιαίτερο ο Mahut μόλις 10-7 αλλά ο Γάλλος φαίνεται ότι εμπνέεται από το συγκεκριμένο court γιατί παίζει καλά και με όπλο το σερβίς μπορεί να κάνει την έκπληξη όπως το 2007 που έχασε το τρόπαιο εδώ στα tiebreaks από τον Roddick.
Darcis-Martin (1-0)
Πιστεύω ότι ο Βέλγος είναι καλύτερος σε αυτή την επιφάνεια, αν και με τον Capdeville δυσκολεύτηκε, δεν βλέπω τον Martin να κανει και δεύτερη σερί έκπληξη.
Muller-Garcia Lopez (0-3)
Παρά το 3-0 υπέρ του Ισπανού, πρέπει να δουμε ότι όλες ήταν δύσκολες οι νίκες (οι δυο στα τρια σετ και με tiebreaks) , επίσης κανένας από τους δυο δεν έχει καλή παράδοση στο συγκεκριμένο τουρνουά , οπότε θα έλεγα να το αφήσουμε στην τύχη του.
Youzhny-Baghdatis (1-2)
Παρά το υπέρ του H2H o Κύπριος έχει χάσει στο χόρτο του Wimbledon από τον Youzhny το 2005 αλλά το πρόβλημα του είναι οι συνεχεις τραυματισμοί που τον έχουν φέρει μόλις στην 81η θέση της κατάταξης. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει νίκες και να προετοιμαστεί ενόψει του Wimbledon αυτή, αρκεί να βελτιώσει το σερβίς του σε σχέση με τον πρώτο αγώνα που είχε μόλις 51% στο πρώτο σερβίς και 4 διπλά λάθη.
A. Murray-Seppi (1-1)
Θα είναι έκπληξη αν χάσει έστω και σετ ο Σκωτσέζος, αρκεί βέβαια να αποφύγει τα εύκολα λάθη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη του Seppi έγινε το 2006 στο Nottingham σε χόρτο....
Benneteau-Karlovic (2-3)
Το χόρτο είναι η αγαπημένη επιφάνεια του Κροάτη αφού είναι γρήγορη και πετυχαίνει πολλούς άσους, 28 είχε χθες σε δίσετο παιχνιδι με Gabashvili. Τέτοια εποχή πέρυσι και πρόπερσι ο Κροάτης είχε κατακτήσει το Nottingham που φέτος όμως υποβιβάστηκε σε challnger συνεπώς θα πρέπει σε αυτό το τουρνουά και στο επόμενο (Eastbourne) να καλύψει τους πόντους από πέρυσι.Ο Γάλλος δε μπορεί να απειλήσει και πιστεύω ότι το 1.4 του Ivo είναι δώρο.
Hewitt-Gil (0-0)
Ο Αυστραλός έχει πάρει το συγκεκριμένο τουρνουά 4 φορές, αν χάσει και από τον Πορτογάλο που σπανίως παίζει παιχνίδια σε χόρτο , τι να πω τότε.
Dimitrov-Simon (0-1)
O Simon απογοήτευσε και πάλι στο Roland Garros όπου έχασε με 3-0 από τον Hanescu και πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε πτώση. Ακόμα και πέρυσι που έκανε μεγάλη χρονιά, στο χόρτο δεν έκανε κάτι σπουδαίο, συνεπώς στο παιχνίδι κόντρα στον περυσινό νικητή του Wimbledon (στα juniors) θα είναι λάθος να τον εμπιστευτούμε ιδίως σε απόδοση 1.5, αν και ο Βούλγαρος δυσκολεύτηκε στον πρώτο γύρο από τον χωματά Navarro. Εδώ θα ρισκάρουμε στο Dimitrov και για τους λιγότερο ριψοκίνδυνους Lay Simon 2-0.
Mathieu-J.C. Ferrero (1-1)
Σχετικά ισοδύναμοι αντίπαλοι, no bet παιχνίδι θα έλεγα αν και μάλλον θα κερδίσει ο Γάλλος
Malisse-Safin (2-3)
Οι αποδόσεις σε αυτό το παιχνίδι τα δείχνουν όλα, ο Ρώσος δεν εχει φέτος παιχνίδια σε χόρτο, αντίθετα ο Βέλγος προέρχεται από τα προκριματικά και στη μέρα του είναι πολύ δυνατός. Δυστυχώς για κείνον αυτές οι μέρες δεν έρχονται συχνά αφου ταλαιπωρείται συχνά από σοβαρους τραυματισμους.
Από αυτό το τουρνουά θα κρατήσουμε τα εξής :
  • Back Mahut (2.9)
  • Back Baghdatis (2.04)
  • Back Dimitrov (2.9)
  • Back Darcis - Karlovic παρολί του 1.82

Εννοείται ότι σε αυτά που προτείνουμε μπορεί να επιλεχθεί εναλλακτικά και το Lay 2-0 για Cilic, Youzhny, Simon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου