Meteo

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Davis Cup και άλλα


Σήμερα γίνεται η πρώτη ημέρα των προημιτελικών για το Davis Cup , οι ημιτελικοί στη Σουηδία , οι προημιτελικοί στη Βουδαπέστη και ........... ο δεύτερος γύρος μόλις στο Newport που επιτέλους είχαμε αγώνες χθες. Λογικά βέβαια σήμερα θα γίνουν διπλοί αγώνες για να καλυφθεί το πρόγραμμα, αλλά ας δούμε το πρόγραμμα λίγο πιο αναλυτικά.

Budapest

Schnyder-Kleybanova (2-0)
Gallovits-Martic (0-0)
Bascinzsky-Szavay (0-2)
Al. Bondarenko-Peer (1-3)
H Schnyder φαίνεται να βρίσκει ρυθμό και κέρδισε αρκετά εύκολα την Camerin σε ενα παιχνίδι που την φοβόμουν, οπότε θα έχει την προτίμησή μου και σήμερα σε καλή απόδοση μάλιστα (1.64), όπως επίσης θα επιλέξω και τη Szavay γιατί δεν πιστεύω ότι θα κάνει τόσο χάλια παιχνίδι όσο χθες με την Garbin. H Peer διέσυρε την Cornet και λογικά θα κατέβει με καλή ψυχολογία σήμερα και σε απόδοση ελκυστική 1.9, ενώ το άλλο παιχνίδι είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

Bastad

Wozniacki-Pennetta (0-0)
Martinez Sanchez-Dulko (1-0)
Η Pennetta είναι αυτή που περνάει εύκολα εως τώρα τους γύρους, ενώ η Wozniacki δυσκολεύτηκε με την Kirilenko αρκετά. Λογικά από εδώ είμαστε καλυμμένοι με το Lay 2-0 Wozniacki , όπως και με το Lay 2-0 Dulko η οποία τη γλίτωσε και πάλι χθες στο tiebreak του τρίτου σετ, αλλά ήδη από προχθές με την Cirstea είχε προβλήματα με κράμπες και δε ξέρω αν θα αντέξει και σήμερα.

Newport

1. Ram-Groth (1-0)
2. Levine-Petzschner (0-0)
3. Evans-Ginepri (0-0)
4. O.Rochus-Stakhovsky (0-0)
5. Kim-Brands (0-0)
6. Amritraj-Querrey (0-0)
7. Bogomolov-Mahut (0-0)
8. Dent-Santoro (0-2)
Αν όπως περιμένω γίνει και ο τρίτος γύρος σήμερα τα ζευγάρια θα είναι : Νικητής 1-Νικητής 2, Νικητής 3-Νικητής 4, Νικητής 5- Νικητής 6, Νικητής 7- Νικητής 8.
Περιμένω Γαλλικό εμφύλιο στον τρίτο γύρο με Mahut και Santoro. Ιδίως η απόδοση του Santoro είναι πολύ καλή (1.65) αφού να θυμήσω ότι είναι δυο συνεχόμενες χρονιές ο κάτοχος του τουρνουά , με 10-0 νίκες και 20-1 σετ συνολικά. Από κει και πέρα θα ρισκάρω στο lay 2-0 του Querrey γιατί ο Ινδός Amritraj παίζει καλά στο Newport, όπως και στη νίκη του Rochus (1.8 απόδοση) τον οποίο θεωρώ καλύτερο στο χόρτο από τον Ουκρανό. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην τύχη τους, εκτός αν κερδίσει ο Levine οπότε στο άλλο ΑμερικανοΓερμανικό παιχνίδι θα προτιμήσω τον Brands.

Davis Cup

Israel-Russia (indoor hard - Tel Aviv)
1. Levy - Andreev (0-0)
2. Sela - Youzhny (0-0)
Δύσκολα τα πράγματα για τους Ρώσους που θα πρέπει να ελπίζουν ο Youzhny να παίξει ανάλογα με την αξία του, αφού το ζευγάρι στο διπλό τως Ισραηλινών είναι μάλλον καλύτερο και πιο έμπειρο (Erlich/ Ram), ενώ και ο Sela είναι σε καλή κατάσταση αλλά και ο Levy είναι σκληρός αντίπαλος. Ο Andreev πρέπει πάση θυσία να κερδίσει πάντως το πρώτο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να τον βάλουμε σε κάποιο παρολί.

Czech Republic -Argentina (indoor hard - Ostrava)
1. Berdych-Monaco (2-0)
2. Minar-Del Potro (0-0)
Οι Τσέχοι έχουν ανακοινώσει ότι δε θα κατέβει ο Stepanek στο μονό κάτι που θα τους έδινε βάσιμες ελπίδες πρόκρισης, βέβαια κατεβαίνει στο διπλό και πρέπει να δούμε μήπως κάνουν καμιά έκπληξη. Όπως έχουν τα πράγματα εως τώρα, ο Del Potro θα κερδίσει εύκολα τον Minar, ο Berdych έστω και δύσκολα τον Monaco οπότε τα κρίσιμα παιχνίδια είναι το διπλό και το Berdych- Del Potro. Είναι ευκαιρία πάντως για τους Τσέχους η επιφάνεια αυτή για να προκριθούν , το κακό όμως είναι ότι στηρίζονται στον "ερωτιάρη" Berdych.

Croatia-USA (indoor clay - Porec)
1. Karlovic-Blake (4-2)
2. Cilic-Fish (1-0)
Είναι προφανής ο λόγος που επιλέχθηκε το χώμα από τους Κροάτες αφου οι Αμερικανοί δεν τα συμπαθούν ιδιαίτερα, χάνουν όμως αρκετά από το δυνατό τους σημείο το σερβίς δηλαδή. Ο Cilic έχει τον πρώτο λόγο με τον Fish αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ασταθή Blake για την νίκη των Αμερικανών . Εδώ μάλιστα έχουμε το περίεργο φαινόμενο να δίνεται φαβορί ο Karlovic αλλα η απόδοση στα 3-0 σετ να είναι υψηλότερη για τη νίκη του φαβορι στην betfair. Θα κρατήσουμε μονο τη νίκη του Cilic από εδώ.

Spain-Germany (outdoors clay - Marbella)
1. Verdasco-A. Beck (0-0)
2. Robredo-Kohlscreiber (4-0)
Όλα δείχνουν ότι η Ισπανία θα περάσουν εύκολα, ο Verdasco είναι σαφώς καλύτερος, παρότι ο Beck κάνει φοβερή χρονιά, ενώ ο Robredo έχει κάνει πελάτη τον Kohlscreiber (4-0 το H2H), ακόμα και στο διπλό είναι καλύτεροι οι Ισπανοί , οπότε θα κρατήσω τη νίκη του Robredo στο 1.5

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Η σφαγή των outsiders


Καλημέρα. Ο τίτλος απεικονίζει το τι έγινε τις δύο προηγούμενες ημέρες στα δύο γυναικεία τουρνουά του Bastad και της Budapest. Αν δεν έχω κάνει λάθος σε 44 παιχνίδια έχουν νικήσει μόνο 7 outsiders, ποσοστό δηλαδή 16%. Καταλαβαίνει κανείς ότι ο κανόνας που λέει ότι τα μικρά τουρνουά κρύβουν μεγάλες εκπλήξεις έως τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί . Να δούμε τι πρόκειται να συμβεί στην συνέχεια. Στο τουρνουά του Newport η βροχή πάλι δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση του προγράμματος πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα αν γίνουν κανονικά οι αγώνες οι νικητές των αγώνων του πρώτου γύρου που αναβλήθηκαν θα δώσουν και δεύτερο αγώνα μέσα στην ημέρα. Δυστυχώς η τεννιστική κοινότητα σοκαρίστηκε προχθές με την είδηση του θανάτου του Mathieu Montcourt. O Γάλλος ήταν σε ηλικία μόλις 24 ετών και είχε αρκετές παρουσίες σε τουρνουά της σειράς ATP και φυσικά σε grand slams. Κρίμα.

BUDAPEST:
BACSINSZKY-MAYR 0-0
K. BONDARENKO-KLEYBANOVA 0-1 (0-0)
GARBIN-SZAVAY 2-2 (1-0)
SCHNYDER-CAMERIN 0-0
Θεωρώ ότι η απόδοση της Bacsinszky είναι πολύ χαμηλή για μία παίκτρια η οποία δέχεται με μεγάλη συχνότητα breaks. Φυσικά το παιχνίδι είναι σε θέση να το κερδίσει καθώς η Mayr είναι μέτρια αντίπαλος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει έκπληξη. Ξεκινώ με lay Βacsinszky και ελπίζω να το κλείσω ισόποσα γύρω στο 2. Αν πάρει όμως το πρώτο set η Mayr επειδή προχθές η Ελβετίδα κέρδισε με ανατροπή θα ξαναποντάρω Mayr . To παιχνίδι Bondarenko-Kleybanova είναι no bet για μένα. Λογικά η Szavay θα κερδίσει την Garbin αλλά δεν αποκλείω να καταλήξει σε τρία sets. Τέλος η Schnyder είναι το λογικό φαβορί με την Camerin αλλά επειδή έχει παίξει λίγα παιχνίδια φέτος δεν ξέρω σε τι φυσική κατάσταση βρίσκεται. Νο bet και αυτό.

BASTAD:
SUAREZ NAVARRO-MARTINEZ SANCHEZ 2-0 (1-0)
2009 AusOpen (hard) Suarez 61 63
WOZNIACKI-KIRILENKO 2-0 (0-0)
2009 Wimbledon (grass) Wozniacki 60 64
DULKO-CIBULKOVA 0-3 (0-3)
2009 French Open (clay) Cibulkova 64 62
PENNETTA-KUDRYAVTSEVA 0-0
Ελπίζω να μην διακοπεί το καλό ποσοστό επαλήθευσης των φαβορί σήμερα καθώς σκοπεύω να ποντάρω την Cibulkova ενώ πιστεύω επίσης αρκετά και στην Suarez Navarro αλλά επειδή και οι 2 Ισπανίδες δεν έχουν χάσει set ακόμα οι πιθανότητες για να το κάνουν σήμερα είναι αρκετά μεγάλες. Η απόδοση της Wozniacki είναι αστεία καθώς η Δανέζα χθες αντιμετώπισε περισσότερα break points από την Kvitova. Αν στα τρία πρώτα παιχνίδια προκριθούν και τα τρία φαβορί τότε θα ρισκάρω με αρκετά μεγάλο lay στην Pennetta.Πιστεύω ότι το 1,2 είναι αρκετά μικρό για τέτοιο παιχνίδι και μπορεί να χάσει τουλάχιστον ένα σετ η Ιταλίδα.

NEWPORT:
ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ:

ΚΙΜ-GROSJEAN 0-2 (0-0)
CIPOLLA-SANTORO 0-0
RAM-FALLA 0-0
ROCHUS-PEYA 0-0
DANCEVIC-STAKHOVSKY 0-0
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ:
LEVINE-PETZSCHNER 0-0
AMRITRAJ-QUERREY 0-0
BOGOMOLOV-MAHUT 0-0
EVANS-GINEPRI 0-0
Όσοι κερδίσουν τα παιχνίδια του πρώτου γύρου αν ο καιρός φυσικά το επιτρέψει θα ξαναδώσουν αγώνα για τον δεύτερο γύρο. Συνεπώς τα γερόντια Grosjean, Santoro δεν ξέρω τι φυσικές αντοχές μπορεί να έχουν αν και στο γρασίδι τα rallies είναι συνήθως λίγα και μικρά. Λογικά ο Grosjean θα κερδίσει τον Kim αλλά από εκεί και πέρα έχω αμφιβολίες. Ο Santoro έτσι και αλλιώς κλείνει μάλλον την καριέρα του φέτος οπότε παίζει για το κέφι του. Πιστεύω ότι ο Peya θα κλέψει τουλάχιστον ένα set από τον Rochus καθώς πέρσι έφτασε έως τα προημιτελικά οπότε μάλλον θα το παλέψει όσο μπορεί και δεν αποκλείω ακόμα και να κερδίσει. Θα ποντάρω σίγουρα Dancevic (photo) καθώς είναι τουρνουά όπου έχει κάνει ικανοποιητικές εμφανίσεις στο παρελθόν. Όσον αφορά στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου θα κυνηγήσω κάποιο πιθανό outsider που θα πάρει το πρώτο set . Σκέφτομαι για lay Querrey 2-0 κυρίως επειδή ο Ινδός πάντα πάει καλά σε αυτό το τουρνουά.

Συνοπτικά οι σημερινές βασικές επιλογές μου είναι:
Cibulkova, Dancevic, lay Querrey 2-0, Lay O. Rochus 2-0
και φυσικά στην ζωντανή εξέλιξη θα ποντάρω ανάλογα κάποια από αυτά που ανέφερα προηγουμένως.
Καλή επιτυχία

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Μουσκέψαμε

στο Newport χθες, τα παιχνίδια ξεκίνησαν με καθυστέρηση, σταμάτησαν, ξαναξεκίνησαν, ξανασταμάτησαν και τελικά η ημέρα αναβλήθηκε οριστικά. Ελπίζω σήμερα να γίνει κανονικά όμως γιατί πλέον είμαστε οριακά σε κατάσταση διπλών αγώνων στην ημέρα οπότε θα δυσκολέψει και η πρόβλεψη.

Κατά τα άλλα στις γυναίκες χθες επικράτησαν τα φαβορί κυρίως, με μόνες τρανταχτές εκπλήξεις την ήττα της Safarova όπως είχαμε προβλέψει και της qualifier Palkina που περιέργως δινόταν σε απόδοση κάτω του 1.3 και μικροεκπλήξεις τις ήττες των Errani, Schiavone, Zahlavova.

Στις γυναίκες έχουμε σήμερα :

Gaz De France Gran Prix - Budapest

Schnyder-Petkovic 0-0
K. Bondarenko-Kleybanova 0-1
Bammer-Gallovits 1-0
Koryttseva-Martic 0-0
Garbin-Szavay 2-2
Al. Bondarenko-Olaru 1-0
Peer-Cornet 0-0
Bascinszky-Mayr 0-0

Swedish Open - Bastad

Wozniacki-Kvitova 0-0
Kirilenko-Pavlyuchenkova 0-1
Pennetta-Zec Peskiric 0-1
Kudryavtseva-Benesova 0-1
Suarez-Allgurin 0-0
Kerber-Martinez Sanchez 0-0
Cirstea-Dulko 0-3
Llagostera Vives-Cibulkova 1-0
Στα παιχνίδια της Βουδαπέστης θα στηριχτώ για μια ακόμα φορά στην Cornet , αφού και το κίνητρο έχει αλλά γεγονός είναι ότι η Peer δεν είναι τόσο καλή στο χώμα και είχε πρόβλημα χθες με την άγνωστη Begu. Αν γίνουν σήμερα τα παιχνίδια των Szavay, Mayr θα ποντάρω και σε αυτές. Επίσης θα τολμήσω το lay 2-0 στην Alona Bondarenko και στην Schnyder κυρίως λόγω απόδοσης.
Στο Bastad μπορούμε να βάλουμε σε ένα παρολί την νίκη της Martinez αφού η Kerber είχε πρόβλημα στο σερβίς με τη Zahlavova χθες, ενώ πρέπει να προσέξουμε τα εξής : η Benesova κέρδισε φέτος την αντίπαλό της πολύ εύκολα στο Roland Garros (6-1,6-2), η Pennetta εχει χάσει φέτος από την Zec Peskiric στην Bogota στα τρια σετ, η Llagostera έχει κερδίσει φέτος την Cibulkova σε σκληρή επιφάνεια βέβαια αλλά σε μεγάλο τουρνουά (Indian Wells - 7-6,6-0), η Dulko είχε κερδίσει το 2007 την Cirstea στον τελικό ......της Βουδαπέστης (6-7,6-2,6-2) αλλά δεν εχουν ξαναπαίξει φέτος. Στη Σουηδία περιμένω σήμερα εκπλήξεις και θα πάω με lay 2-0 σε Pennetta και Cibulkova.
Συνοπτικά οι επιλογές μου :
  • Back Cornet/ Martinez (multiple)
  • Lay 2-0 Al. Bondarenko, Schnyder, Pennetta, Cibulkova

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Ποδόσφαιρο 07/07

Και σήμερα έχουμε λίγα παιχνίδια οπότε τα πράγματα είναι πολύ χαλαρά.
Θα κοντράρω την Cork λόγω προϊστορίας (μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια κόντρα στην St Patrick's εντός) και λόγω φόρμας (μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια) σε απόδοση 1.7. Σε αυτό το παιχνίδι μεγάλη τύχη έχει και το under 2.5 goals (1.65).
Επίσης θα κοντράρω την Houston Dynamo στο παιχνίδι για το Αμερικανικό Κύπελλο ενάντια στην Charleston Battery, αφού και τις προηγουμενες δυο χρονιές είχε προκριθεί η ομάδα από το Charleston (πέρυσι στα πέναλτι, το 2007 στην παράταση) και επειδή έχει πολύ δυνατή έδρα.
Τέλος στο παιχνίδι για το Gold Cup μεταξύ Jamaica και Costa Rica θα προτιμήσω την Costa Rica σε απόδοση 2.04.

Ποια φαβορι θα σπάσουν ?


Πολλά παιχνίδια γίνονται σήμερα φυσικά δε προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε αναλυτικά αλλά θα ρίξουμε μια γρήγορη ματιά. Ελπίζω βέβαια να γίνουν γιατί η πρόβλεψη καιρού και για τα τρία τουρνουά αναμένει βροχές.

Newport (USA) - Grass
Ram (LL) -Falla (q) 0-0
Mello (q) -Groth (q) 0-0
Kim-Grosjean (WC) 0-2
Zeballos-Petzschner 0-0
Cipolla-Santoro 0-0
Clement-Bogomolov 1-0
Dancevic-Stakhovsky 0-0
Ramirez-Querrey 0-0
Delic-Mahut 0-0
O. Rochus-Peya (q) 2-0
Από τα σημερινά παιχνίδια μπορούμε να στηριχτούμε σε ένα παρολί στον επι διετίας νικητή στο τουρνουά Santoro ,ο οποίος μάλιστα είναι γενικά αήττητος στο τουρνουά με 9-0 νίκες και 18-1 games και στον Καναδό Dancevic ο οποίος είναι πολύ καλύτερος στην συγκεκριμένη επιφάνεια, με πολύ δυνατό σερβίς και έχει και το κίνητρο από πέρυσι. Επίσης σε ένα δεύτερο παρολί θα επιλέξουμε τη τριάδα Petzschner-Mahut-Querrey οι οποίοι είναι λογικά φαβορί και έστω και δύσκολα αναμένεται να περάσουν. Και τα δύο παρολί έχουν συνολικές αποδόσεις 1.81 το καθένα στην betfair.

Budapest (HUN)- Clay
Bammer-Zakopalova 0-0
Niculescu-Kleybanova 1-0
Lapuschenkova-Koryttseva 0-0
Schnyder (WC)-Petkovic 0-0
Voskoboeva-Cornet 0-0
Errani-Bascinszky (q) 0-0
Martic (q) -Safarova 0-0
Begu (LL)-Peer 0-0
Garbin-Fichman (q) 0-0
Marosi (WC) -Szavay 0-0
Olaru-Arn (WC) 0-0
Jurikova (LL)-K.Bondarenko 0-0
Mayr-Chakhnasvili (q) 0-0

Λογικά η Cornet που είχε πάρει και το περυσινό τουρνουά θα πρέπει να κερδίσει και μαζί της θα προσθέσω σε ενα παρολί την Garbin που είναι καλύτερη από τη Fichman. Θα τολμήσω να ποντάρω στις νίκες των Zakopalova, Arn ενώ θα ρισκάρω για την έκπληξη στο lay 2-0 στις Schnyder, Kleybanova, Safarova.

Bastad (SWE) - Clay
Buryachok (q) -Kirilenko 0-0
Llagostera Vives-Morita 0-0
Pennetta-Schiavone 0-4
Martinez Sanchez -Kanepi 0-2
Palkina (q) -Algurin (WC) 0-0
Roma (WC) -Cibulkova 0-0
Zahlavova-Kerber 0-1
Kvitova-Vakulenko (q) 0-0
Wozniacki-Arvidsson 2-1
Zec Peskiric-Johansson (q) 0-1
Πέρυσι το συγκεκριμένο τουρνουά ήταν μικρής κατηγορίας και δεν είχε συγκεντρώσει γνωστά ονόματα, μόνο η Zec Peskiric ήταν (είχε φτάσει τρίτο γύρο) και αναμένεται να κερδίσει και σήμερα απέναντι στην Σουηδέζα Johansson. Από εκεί και πέρα δε βλέπω κάτι όμως που να μπορούμε να στηριχτούμε.

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Το μενού της ημέρας


Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δράση σε τρία αθλήματα :


Ποδόσφαιρο : με αρκετά φιλικά παιχνίδια, παιχνίδια από τα γήπεδα της Σκανδιναβίας, ένα από το Ρωσικό πρωτάθλημα και παιχνίδια για το Ισλανδικό κύπελλο. Από τα σημερινά παιχνίδια θα επιλέξουμε ένα παρολί με τις διαφαινόμενες σίγουρες νίκες των Elfsborb και KR Reykjavik με απόδοση 1.53 (betfair). Επίσης θα ρισκάρω στο 1Χ της Honka (lay TPS , 4.3) όπου καλή περίπτωση δείχνει και το over 2.5 goals (1.8).


Μπάσκετ : στις 10:30 ξεκινάνε δύο παιχνίδια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 , τα Αίγυπτος-Λιθουανία και Ελλάδα-ΗΠΑ με ξεκάθαρα φαβορί τις Λιθουανία και ΗΠΑ. Επίσης από τις 14:00 και μετά ξεκινάνε 8 παιχνίδια για τη δεύτερη φάση του Euro U18 για τις γυναίκες που γίνεται στην Σουηδία (Bulgaria-Belarus, Russia-Lithuania, Turkia-Slovakia, Belgium-Serbia, Czech-Ukraine, Latvia-Sweden, Poland-Spain, Italy- France). Σε αυτά φυσιολογικά νικητές θα είναι οι Belarus, Serbia, Ukraine, Spain, France με no bet τα υπόλοιπα, αλλά είμαστε σε αναμονή για τις αποδόσεις από την betfair για κάποια ευκαιρία.


Τέννις : πρώτη ημέρα για τρία τουρνουά , ένα ανδρών (Newport, USA) και δύο γυναικών (Budapest , HUN και Bastad, SWE) τα οποία αναλύονται ξεχωριστά σε άλλο ποστ.

Wimbledon The Final Game

Αφού άλλαξε η ιστορία ξανά στην ρουτίνα


Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Από χθες το βράδυ ο Roger Federer και τυπικά αναγνωρίζεται ως ο καλύτερος τεννίστας όλων των εποχών καθώς κέρδισε το 15ο τίτλο Grand slam και προσπέρασε στην σχετική λίστα τον Pete Sampras ο οποίος έχει κλείσει την επαγγελματική του καριέρα με 14. Αν και φέτος τέτοια εποχή η αμφισβήτηση για την επίτευξη αυτού του γεγονότος φάνταζε εξαιρετικά μεγάλη εν τούτοις ο Ελβετός Master εκμεταλλευόμενος και τον τραυματισμό του Rafael Nadal τα κατάφερε. Πολλά μπράβο στον Federer ο οποίος έχει την ευκαιρία και να επεκτείνει την συλλογή του καθώς μπορεί να αγωνιστεί ακόμα αρκετά χρόνια.
Σήμερα ξεκινούν τρία νέα τουρνουά. Τα δύο είναι χωμάτινα και γυναικεία σε Bastad, Budapest ενώ το τρίτο είναι ανδρικό και θα γίνει σε γρασίδι στο Newport εκεί που τον τίτλο τις δύο τελευταίες χρονιές έχει κατακτήσει ο Santoro. Ας δούμε το σημερινό πρόγραμμα:
BUDAPESΤ:
DOMINGUEZ LINO-CAMERIN 0-0
A. BONDARENKO-SPREM 0-1 (0-0)
PIRONKOVA-GALLOVITS 2-0 (2-0)
Πέρσι η Pironkova είχε φτάσει έως τον δεύτερο γύρο και βλέποντας την προιστορία της με την Gallovits πιστεύω οτι θα κερδίσει. Πιθανή έκπληξη από την Sprem δείχνουν τα στοιχεία καθώς η Κροάτισα πέρσι είχε φτάσει έως τα ημιτελικά και σίγουρα θα θέλει να πάει καλά και φέτος. Η Bondarenko δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο και πιστεύω οτι εδώ θα έχουμε νίκη της Sprem (photo). H Dominguez στην τελευταία της συμμετοχή στο τουρνουά πριν μερικά χρόνια είχε φτάσει στον τελικό και θεωρώ οτι οτι μάλλον θα κερδίσει.

BASTAD:
DULKO-DOMACHOWSKA 2-0 (0-0)
SUAREZ NAVARRO-WIENEROVA 0-0
CIRSTEA-LARSSON 1-0 (1-0)
CRAYBAS-PAVLYUCHENKOVA 0-0
KNAPP-KUDRYAVTSEVA 0-2 (0-0)
U. RADWANSKA-BENESOVA 0-0
Πρώτη χρονιά γίνεται φέτος το συγκεκριμένο τουρνουά. Οι αποδόσεις των φαβορί στα τρία πρώτα παιχνίδια είναι πολύ χαμηλές και αν και δείχνουν αρκετά πιθανά εν τούτοις δεν θα ασχοληθώ καθόλου καθώς μετά από ένα grand slam η διάθεση είναι χαλαρή. Πιστεύω οτι τουλάχιστον μία από τις 2 Ρωσίδες σήμερα θα χάσει και σκέφτομαι να κοντράρω ένα παρολί Pavlyuchenkova-Kudryavtseva.

NEWPORT:
AMRITRAJ-UDOMCHOKE 0-2 (0-0)
GUCCIONE-LEVINE 2-0 (0-0)
BECKER-EVANS 2-0 (0-0)
DANIEL-DENT 0-1 (0-0)
SPADEA-BRANDS 0-0
GINEPRI-VENTURA 0-0
Από τα σημερινά παιχνίδια σκέφτομαι να ποντάρω στον Amritraj ο οποίος πέρσι έφτασε έως τον τελικό. Levine,Evans,Spadea πέρσι προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο (ο Spadea έφτασε έως τα ημιτελικά) αλλά έχουν δύσκολα παιχνίδια.

Για σήμερα οι επιλογές μου θα είναι οι
Sprem,Amritraj, Lay παρολί Pavlyuchenkova-Kudryavtseva (Betfair)
και φυσικά κάποιο outsider που θα πάρει το πρώτο set με ικανοποιητική απόδοση
Καλή εβδομάδα και καλή επιτυχία

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου