Meteo

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Αλλαγή σελίδας

Καλημέρα. Μετά από πολύ καιρό βρήκα τον χρόνο να ξαναγράψω δύο σειρές στο μπλογκ. Δυστυχώς μου είναι πιο δύσκολο αυτή την εποχή να ανανεώνω τις στήλες και να προτείνω επιλογές για το στοίχημα καθημερινά καθώς έχει αλλάξει ο ημερήσιος προγραμματισμός μου. Άλλωστε οι εκάστοτε επιλογές μου εμφανίζονται και στην ιστοσελίδα www.infobeto.com/tipsterspicks
ενώ επιπλέον επιλογές για το τέννις μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα www.infobeto.com/forum/f71/dokimastiko-systima-sto-tennis-88628/
οπότε ουσιαστικά στο μπλογκ θα γινόταν μία επανάληψη των εκεί επιλογών. Αποφάσισα λοιπόν η θεματολογία του μπλογκ καθώς και ο τίτλος να αλλάξει έτσι ώστε να προσαρμοστεί στα ενδιαφέροντα μου που φυσικά δε αφορούν μόνο το στοίχημα αλλά και τον ελεύθερο χρόνο μου.
Από σήμερα η θεματολογία του μπλογκ θα αφορά προτάσεις για εκδρομές εντός ή εκτός Ελλάδας, επιλογές για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και γενικότερα τις εντυπώσεις μου από πράγματα που μου αρέσουν στον τόπο που ζω.Φυσικά θα υποστηρίζονται από φωτογραφικό υλικό κατά το δυνατόν. Εννοείται οτι αν υπάρχει και κάποιο αθλητικό ή μη γεγονός που θα αξίζει να σχολιαστεί αυτό θα γίνεται.
Οι παραπάνω ιστοσελίδες οι οποίες φιλοξενούν τις στοιχηματικές μου επιλογές θα βρίσκονται στον χώρο των friendly sites από τις επόμενες ημέρες όταν θα ξεκινήσει και ένα ρετουσάρισμα στο μπλογκ.

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου