Meteo

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Lay correct scores-14/11/2009

Καλημέρα.2/2 χθες και η κάβα ανέβηκε στα 421,16 ευρώ. Μέγιστο ποντάρισμα τα 42,11 ευρώ και ξεκινάμε σιγά σιγά.

Πρώτο παιχνίδι
Coca Cola League 1
14.05 Huddersfield-Wycombe
Lay 3-1
Απόδοση: 14
Ποντάρισμα:41,99 ευρώ
Πιθανό κέρδος:3,07 ευρώ
Δεύτερο παιχνίδι
Coca Cola League 2
17.00 Northampton-Grimsby
Lay 2-1
Απόδοση: 9,4
Ποντάρισμα:42,08 ευρώ
Πιθανό κέρδος:4,76 ευρώ
Τρίτο παιχνίδι
Segunda Division
19.00 Levante-Girona
Lay 2-1
Απόδοση: 9,6
Ποντάρισμα:42,05 ευρώ
Πιθανό κέρδος:4,65 ευρώ
Τέταρτο παιχνίδι
Brazilian Division 2
21.00 Ceara-Guarani
Lay 2-1
Απόδοση: 9,6
Ποντάρισμα:42,05 ευρώ
Πιθανό κέρδος:4,65 ευρώ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Lay correct scores-συνέχεια


Κάβα στα 413,17 ευρώ. Μέγιστο ποντάρισμα τα 41,31 ευρώ . Προσοχή σήμερα είναι Παρασκευή και 13 .

Πρώτο παιχνίδι
Labdarugo NB I
20.00 Ferencvaros-Honved
Lay 2-1
Απόδοση: 10
Ποντάρισμα:40,15 ευρώ
Πιθανό κέρδος:4,25 ευρώ
Δεύτερο παιχνίδι
Argentinian Apertura
23.00 Chakarita-Newells Old Boys
Lay 1-2
Απόδοση: 11,5
Ποντάρισμα:41,27 ευρώ
Πιθανό κέρδος:3,74 ευρώ
Τελευταίο για σήμερα. Μακάρι να περάσει και αυτό

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Δεύτερη μέρα ρεπό

Η έλλειψη αγώνων πρωταθλημάτων και σήμερα μας αναγκάζει να πάρουμε και δεύτερη μέρα ρεπό. Είναι ευκαιρία λοιπόν να γράψω δύο λόγια για ένα θέμα που προέκυψε μόλις χθες.

Σε συγκεκριμένο τόπικ γνωστού ελληνικού στοιχηματικού φόρουμ που είχε σχέση με τον αγώνα Φέντερερ-Τζόκοβιτς , χρήστης του φόρουμ αυτού ο οποίος είναι ταυτόχρονα χρήστης -και όπως τελικά αποδείχθηκε μουτζαχεντίν- ανταγωνιστικού στοιχηματικού φόρουμ κατηγόρησε τον φίλο Superduper οτι είναι αντιδεοντολογικό να μην αποκαλύπτει το ποσό που έχασε στον συγκεκριμένο αγώνα και οτι δεν παίζει με πραγματικά χρήματα αλλά με φασόλια.

Όταν εγώ παρενέβη υπέρ του δεύτερου αναφέροντας οτι ο κρίνων τηρεί δύο μέτρα και δύο σταθμά καθώς αντίστοιχες αντιδεοντολογικές ενέργειες γίνονται και στο έτερο ανταγωνιστικό φόρουμ μου ζήτησε μέσω πριβέ μηνύματος να του εξηγήσω τι εννοώ.

Εγώ εξήγησα οτι στο άλλο φόρουμ στο οποίο είναι μέλος,έχει ο ίδιος επιδοκιμάσει τίπστερ ο οποίος έχει προτείνει για τον ίδιο αγώνα διαφορετικό σημείο, σε δύο διαφορετικά τόπικ του ίδιου φόρουμ -προφανώς για να πάρει τα εύσημα σε οποιαδήποτε τελική έκβαση του παιχνιδιού- και οτι θεωρώ το ίδιο αντιδεοντολογικό το συγκεκριμένο πράγμα και οτι με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού φαίνεται σε μένα οτι είναι σαν να παίζει με φασόλια καθώς δεν τον ενδιαφέρει η τελική έκβαση .

Για να αποδείξει οτι είναι το πιστό σκυλί του φόρουμ και οτι άξια κερδίζει το χάιδεμα στα καπούλια του από τα αφεντικά του, φρόντισε να μεταφέρει το πριβέ αυτό μήνυμα -το οποίο φυσικά θεωρείται προσωπικό δεδομένο-χωρίς την συγκατάθεση μου σε ένα από τα αφεντικά του-σαιτάρχη , ο οποίος αφού προφανώς του χάιδεψε λίγο την κοιλιά τον έστειλε στην φωλιά του να χωθεί και κατόπιν δημοσίευσε το μήνυμα μου -πάντα χωρίς την συγκατάθεση μου σε τόπικ του σάιτ του.

Ο συγκεκριμένος σχολιασμός μου για την αντιδεοντολογική συμπεριφορά του τίπστερ μετετράπη ξαφνικά σε συκοφαντία, απρόκλητη επίθεση και δήθεν εκστομισμό ψεμμάτων από μέρους μου .
Φυσικά η μεγάλη έκταση στο θέμα δόθηκε -με πρόσχημα την συκοφαντία- προφανώς για να "κληθούν" να καταδικάσουν οι χρήστες του συγκεκριμένου σάιτ την ¨απαράδεκτη ενέργεια ¨ και να γίνει και ένα νέο τσεκάρισμα του ποιος είναι μαζί μας και ποιος όχι.

Αποδεικνύοντας τον αρχικό συλλογισμό μου όταν ένας από τους χρήστες διαμαρτυρήθηκε εύλογα για την δημοσιοποίηση του πριβέ μηνύματος και ζήτησε την αποχώρηση του από το σάιτ , η διαγραφή του έγινε συνοδεία ειρωνειών και σχολίων τύπου οτι αφού δεν μας προσκυνάς άντε στο καλό.

Ένας από τους σαιτάρχες μάλιστα επιχειρηματολόγησε υπέρ της δημοκρατικότητας του σάιτ αναφέροντας οτι δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα σε πριβέ μηνύματα !!!-φυσικά όταν αφορούν αυτούς που δεν μας αρέσουν-και ότι ουσιαστικά νοιώθει αποστροφή για τις τρέχουσες δημοκρατικές διαδικασίες που επικρατούν στην χώρα μας . Προφανώς είναι νοσταλγός του αποφασίζουμε και διατάζουμε καθώς το συγκεκριμένο δόγμα άλλωστε επικρατεί και στο σάιτ.

Ο τίπστερ με την αντιδεοντολογική στρατηγική παραδέχτηκε την πράξη του αλλά με την αφοπλιστική δικαιολογία τύπου " ε και τι έγινε κάτι τρέχει στα γύφτικα, σε όποιον αρέσει" η οποία φυσικά έγινε αποδεκτή από χρήστες και σαιτάρχες με επιδοκιμασίες και χειροκροτήματα.

Τουλάχιστον ένοιωσα ικανοποίηση που χρήστες του συγκεκριμένου σάιτ τους οποίους εκτιμώ δεν πήραν θέση αν και γνώριζαν το θέμα και εύχομαι ειλικρινά να μην έχουν μπει σε μαύρη λίστα.

Η δική μου η άποψη είναι οτι τελικά η τρίχα έγινε τριχιά όσον αφορά τον σχολιασμό μου αλλά μου έδειξε κάποια πράγματα που είχα διαπιστώσει και από τις επισκέψεις μου και σε άλλα φόρουμ.

Το πρώτο είναι οτι τελικά δεν υπάρχουν πραγματικά προσωπικά δεδομένα σε φόρουμ στοιχηματικά και μη και το δεύτερο οτι τελικά οι διαδικασίες λειτουργίας σε πολλά από αυτά τα σάιτ δεν είναι καθόλου δημοκρατικές αλλά επαφίονται στο εγώ αποφασίζω του κάθε κομπλεξικού sitechief.

Καλώς ή κακώς τα ρουφιανιλίκια , τα τσεκαρίσματα και γενικότερα οι Γκαιμπελικές τακτικές του "εξαφανίζω όσους δεν μου είναι αρεστοί με συνοπτικές διαδικασίες για να μην μου χαλάσουν και τους άλλους" υφίστανται και δηλητηριάζουν την ελευθερία έκφρασης σε πολλά -όχι σε όλα βέβαια-από τα σάιτ διαλόγου .

Η θέση μου είναι οτι ο καθένας από μας πρέπει να αντιλαμβάνεται οτι ο τρόπος συμπεριφοράς μας μεταλαμπαδεύεται στα παιδιά μας και στους νεότερους από μας και οτι οι φασιστικές συμπεριφορές ή οι τακτικές τύπου Στάζι ή μαύρης κουκούλας δυστυχώς όταν επαναλαμβάνονται συνέχεια δημιουργούν αρνητικά παραδείγματα μέσα από αυτό το τρομερό εφεύρημα που λέγεται διαδίκτυο.

Αυτά ήθελα να πω και θεωρώ τελικά οτι η απόφαση μου να μην εγγραφώ στο συγκεκριμένο σάιτ -αν και για ειρωνεία της τύχης προσκλήθηκα πριν από λίγες ημέρες από τον ιδιοκτήτη του - αποδείχτηκε σοφή.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Το αντίο του "μάγου

Το τελευταίο του επαγγελματικό παιχνίδι, έδωσε ο Φαμπρίς Σαντορό στην πρεμιέρα του BNP Paribas Masters. Ο 36χρονος Γάλλος, μπορεί να ηττήθηκε με 2-0 σετ απ'τον Τζέιμς Μπλέικ, ωστόσο φεύγει νικητής και με ψηλά το κεφάλι από τα court, γνωρίζοντας πρωτοφανή αποθέωση από τους συμπατριώτες του στο Palais Omnisports.

Ο Σαντορό κατέβασε τον διακόπτη κλείνοντας τα φώτα σε μια λαμπρή και πέρα για πέρα αναγνωρίσιμη καριέρα... Ο "μάγος" των courts, στην 15η του συμμετοχή στο Παριζιάνικο Masters, ηττήθηκε με 6-4, 6-3 από τον Αμερικανό Τζέιμς Μπλέικ και πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση στο άθλημα που αγάπησε αλλά και στο οποίο αγαπήθηκε όσο λίγοι...

Ο Σαντορό ο οποίος τον επόμενο μήνα (19/12) θα κλείσει τα 37, επιβεβαίωσε ότι αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι
παρά τις σκέψεις που έκανε για συμμετοχή στο Australian Open 2010.

"Πέρασα πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια και διασκέδασα πραγματικά. Πλέον όμως ήρθε ο καιρός για διάλειμμα" δήλωσε ο Σαντορό μετά την ήττα από τον Μπλέικ

Ο Φαμπρίς Σαντορό είναι ένας από τους πιο αγαπητούς τενίστες της εποχής του τόσο ανάμεσα στους φιλάθλους όσο και στους συναδέλφους του. Το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του, είναι το γεγονός ότι τόσο το backhand όσο και το forehand τα παίζει με τα δύο χέρια χρησιμοποιώντας slice ενώ το 2000 στο Indian Wells, ανάγκασε τον Πιτ Σάμπρας να τον αποκαλέσει "μάγο", ένα παρατσούκλι το οποίο τον ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Ο Γάλλος, παρά το προχωρημένο της ηλικία του, παρέμεινε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός τενίστας και αυτό αποτυπώνεται στη θέση που κατέχει στην παγκόσμια κατάταξη, όντας στο Νο53 της ATP. Πλέον θα έχει περισσότερο χρόνο να απολαύσει την κόρη του η οποία φέτος πήγε πρώτη χρονιά σχολείο.

"Λατρεύω το τένις. Παίζω για μια ολόκληρη ζωή. Έζησα χαρούμενες στιγμές στα court και δεν θα άλλαζα τίποτα. Ο τρόπος που παίζω τένις τα τελευταία 20 χρόνια, είναι πολύ διασκεδαστικός. Είναι ασυνήθιστο να παίζεις έτσι, το γνωρίζω. Το στυλ μου είναι τελείως διαφορετικό από τους υπόλοιπους. Θα σκεφτόταν κανείς ότι παίζω τένις της δεκαετίας του '70" είχε δηλώσει πρόσφατα ο Σαντορό ο οποίος την καλύτερη πορεία του σε Grand Slam την έκανε το 2006 στη Μελβούρνη όταν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Το 2003 και το 2004, κατέκτησε τον τίτλο στο Διπλό του Australian Open μαζί με τον συμπατριώτη του Μίκαελ Λοντρά.

από tennis24.gr

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Lay correct scores - 9/11/2009


Kαλημέρα.2/3 χθες και ζημιές 35,76 ευρώ.Η κάβα είναι στα 401,80 ευρώ και το μέγιστο ποντάρισμα στα 40,18 ευρώ. Η Κυριακή πάντα είναι δύσκολη μέρα για μένα αλλά παρόλα αυτά ακόμα η κάβα είναι στα αρχικά επίπεδα. Το συγκεκριμένο σύστημα είναι η πρώτη μου προσπάθεια να παίξω έτσι και το κάνω δοκιμαστικά έως τον Φεβρουάριο. Παρόλο που μετά από τόσες μέρες ακόμα βρίσκομαι σε μηδενική βάση δεν πτοούμαι και θα το συνεχίσω αυτό το ταξίδι μέχρι τότε για να δω τι εμπειρίες θα αποκομίσουμε. Γιατί αν σε πιάνει ναυτία σε ένα ταξίδι και δεν μπορείς να το απολαύσεις καλύτερα να μην το ξεκινάς καθόλου . Πόσο μάλλον να κοκορεύεσαι στους κολλητούς σου οτι θα το κάνεις. Αργότερα θα μπουν οι σημερινές επιλογές

Πρώτο παιχνίδι
Bulgarian Premier
14.30 Locomotiv Plovdiv-Minyor
Lay 0-2
Απόδοση: 8,4
Ποντάρισμα:23,31 ευρώ
Πιθανό κέρδος:3,00 ευρώ

Δεύτερο παιχνίδι
Liga 1
20.30 Steaua Bucharest-Unirea Alba
Lay 2-1
Απόδοση: 12
Ποντάρισμα:40,15 ευρώ
Πιθανό κέρδος:3,47 ευρώ

Tρίτο παιχνίδι
Swiss Super League
20.45 Basel-Neuchatel Xamax
Lay 2-1
Απόδοση: 8,8
Ποντάρισμα:40,17 ευρώ
Πιθανό κέρδος:4,90 ευρώ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Lay correct scores-8/11/2009

Καλημέρα.Ξεκινάμε και σήμερα.Η κάβα είναι στα 437,56 ευρώ και το μέγιστο ποντάρισμα στα 43,75 ευρώ. Προσοχή η Κυριακή είναι πάντα η χειρότερη μου μέρα.

Πρώτο παιχνίδι
SAS Ligaen
15.00 Midtjylland-Randers
Lay 2-1
Απόδοση: 9,4
Ποντάρισμα:43,68 ευρώ
Πιθανό κέρδος:4,95 ευρώ

Δεύτερο παιχνίδι
Premier League
15.30 Hull-Stoke
Lay 1-2
Απόδοση: 11,5
Ποντάρισμα:43,68 ευρώ
Πιθανό κέρδος:3,96 ευρώ
Τρίτο παιχνίδι
Serie A
16.00 Cagliari-Sampdoria
Lay 2-1
Απόδοση: 11,5
Ποντάρισμα:43,68 ευρώ
Πιθανό κέρδος:3,96 ευρώ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου