Meteo

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009

Δεύτερη μέρα ρεπό

Η έλλειψη αγώνων πρωταθλημάτων και σήμερα μας αναγκάζει να πάρουμε και δεύτερη μέρα ρεπό. Είναι ευκαιρία λοιπόν να γράψω δύο λόγια για ένα θέμα που προέκυψε μόλις χθες.

Σε συγκεκριμένο τόπικ γνωστού ελληνικού στοιχηματικού φόρουμ που είχε σχέση με τον αγώνα Φέντερερ-Τζόκοβιτς , χρήστης του φόρουμ αυτού ο οποίος είναι ταυτόχρονα χρήστης -και όπως τελικά αποδείχθηκε μουτζαχεντίν- ανταγωνιστικού στοιχηματικού φόρουμ κατηγόρησε τον φίλο Superduper οτι είναι αντιδεοντολογικό να μην αποκαλύπτει το ποσό που έχασε στον συγκεκριμένο αγώνα και οτι δεν παίζει με πραγματικά χρήματα αλλά με φασόλια.

Όταν εγώ παρενέβη υπέρ του δεύτερου αναφέροντας οτι ο κρίνων τηρεί δύο μέτρα και δύο σταθμά καθώς αντίστοιχες αντιδεοντολογικές ενέργειες γίνονται και στο έτερο ανταγωνιστικό φόρουμ μου ζήτησε μέσω πριβέ μηνύματος να του εξηγήσω τι εννοώ.

Εγώ εξήγησα οτι στο άλλο φόρουμ στο οποίο είναι μέλος,έχει ο ίδιος επιδοκιμάσει τίπστερ ο οποίος έχει προτείνει για τον ίδιο αγώνα διαφορετικό σημείο, σε δύο διαφορετικά τόπικ του ίδιου φόρουμ -προφανώς για να πάρει τα εύσημα σε οποιαδήποτε τελική έκβαση του παιχνιδιού- και οτι θεωρώ το ίδιο αντιδεοντολογικό το συγκεκριμένο πράγμα και οτι με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού φαίνεται σε μένα οτι είναι σαν να παίζει με φασόλια καθώς δεν τον ενδιαφέρει η τελική έκβαση .

Για να αποδείξει οτι είναι το πιστό σκυλί του φόρουμ και οτι άξια κερδίζει το χάιδεμα στα καπούλια του από τα αφεντικά του, φρόντισε να μεταφέρει το πριβέ αυτό μήνυμα -το οποίο φυσικά θεωρείται προσωπικό δεδομένο-χωρίς την συγκατάθεση μου σε ένα από τα αφεντικά του-σαιτάρχη , ο οποίος αφού προφανώς του χάιδεψε λίγο την κοιλιά τον έστειλε στην φωλιά του να χωθεί και κατόπιν δημοσίευσε το μήνυμα μου -πάντα χωρίς την συγκατάθεση μου σε τόπικ του σάιτ του.

Ο συγκεκριμένος σχολιασμός μου για την αντιδεοντολογική συμπεριφορά του τίπστερ μετετράπη ξαφνικά σε συκοφαντία, απρόκλητη επίθεση και δήθεν εκστομισμό ψεμμάτων από μέρους μου .
Φυσικά η μεγάλη έκταση στο θέμα δόθηκε -με πρόσχημα την συκοφαντία- προφανώς για να "κληθούν" να καταδικάσουν οι χρήστες του συγκεκριμένου σάιτ την ¨απαράδεκτη ενέργεια ¨ και να γίνει και ένα νέο τσεκάρισμα του ποιος είναι μαζί μας και ποιος όχι.

Αποδεικνύοντας τον αρχικό συλλογισμό μου όταν ένας από τους χρήστες διαμαρτυρήθηκε εύλογα για την δημοσιοποίηση του πριβέ μηνύματος και ζήτησε την αποχώρηση του από το σάιτ , η διαγραφή του έγινε συνοδεία ειρωνειών και σχολίων τύπου οτι αφού δεν μας προσκυνάς άντε στο καλό.

Ένας από τους σαιτάρχες μάλιστα επιχειρηματολόγησε υπέρ της δημοκρατικότητας του σάιτ αναφέροντας οτι δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα σε πριβέ μηνύματα !!!-φυσικά όταν αφορούν αυτούς που δεν μας αρέσουν-και ότι ουσιαστικά νοιώθει αποστροφή για τις τρέχουσες δημοκρατικές διαδικασίες που επικρατούν στην χώρα μας . Προφανώς είναι νοσταλγός του αποφασίζουμε και διατάζουμε καθώς το συγκεκριμένο δόγμα άλλωστε επικρατεί και στο σάιτ.

Ο τίπστερ με την αντιδεοντολογική στρατηγική παραδέχτηκε την πράξη του αλλά με την αφοπλιστική δικαιολογία τύπου " ε και τι έγινε κάτι τρέχει στα γύφτικα, σε όποιον αρέσει" η οποία φυσικά έγινε αποδεκτή από χρήστες και σαιτάρχες με επιδοκιμασίες και χειροκροτήματα.

Τουλάχιστον ένοιωσα ικανοποίηση που χρήστες του συγκεκριμένου σάιτ τους οποίους εκτιμώ δεν πήραν θέση αν και γνώριζαν το θέμα και εύχομαι ειλικρινά να μην έχουν μπει σε μαύρη λίστα.

Η δική μου η άποψη είναι οτι τελικά η τρίχα έγινε τριχιά όσον αφορά τον σχολιασμό μου αλλά μου έδειξε κάποια πράγματα που είχα διαπιστώσει και από τις επισκέψεις μου και σε άλλα φόρουμ.

Το πρώτο είναι οτι τελικά δεν υπάρχουν πραγματικά προσωπικά δεδομένα σε φόρουμ στοιχηματικά και μη και το δεύτερο οτι τελικά οι διαδικασίες λειτουργίας σε πολλά από αυτά τα σάιτ δεν είναι καθόλου δημοκρατικές αλλά επαφίονται στο εγώ αποφασίζω του κάθε κομπλεξικού sitechief.

Καλώς ή κακώς τα ρουφιανιλίκια , τα τσεκαρίσματα και γενικότερα οι Γκαιμπελικές τακτικές του "εξαφανίζω όσους δεν μου είναι αρεστοί με συνοπτικές διαδικασίες για να μην μου χαλάσουν και τους άλλους" υφίστανται και δηλητηριάζουν την ελευθερία έκφρασης σε πολλά -όχι σε όλα βέβαια-από τα σάιτ διαλόγου .

Η θέση μου είναι οτι ο καθένας από μας πρέπει να αντιλαμβάνεται οτι ο τρόπος συμπεριφοράς μας μεταλαμπαδεύεται στα παιδιά μας και στους νεότερους από μας και οτι οι φασιστικές συμπεριφορές ή οι τακτικές τύπου Στάζι ή μαύρης κουκούλας δυστυχώς όταν επαναλαμβάνονται συνέχεια δημιουργούν αρνητικά παραδείγματα μέσα από αυτό το τρομερό εφεύρημα που λέγεται διαδίκτυο.

Αυτά ήθελα να πω και θεωρώ τελικά οτι η απόφαση μου να μην εγγραφώ στο συγκεκριμένο σάιτ -αν και για ειρωνεία της τύχης προσκλήθηκα πριν από λίγες ημέρες από τον ιδιοκτήτη του - αποδείχτηκε σοφή.

7 σχόλια:

Πάνος είπε...

Θέμη ξέρεις ότι περιστασιακά επισκέπτομαι το blog σου και αργά ή γρήγορα θα διάβαζα όσα γράφεις. Έτυχε να ειδοποιηθώ από τρίτο πρόσωπο και να διαβάσω πριν από λίγο τα γραφόμενά σου στα οποία αδικείς πολλούς ανθρώπους,αλλά κυρίως τον εαυτό σου.
Κατ'αρχήν ποιος είναι ο μουζαχεντίν ο ΒΕΤΜΑΝ ; και δήθεν ποιος τον έβαλε να δημιουργήσει φασαρία στο infobeto ; Εγώ ; Καταλαβαίνεις ότι είναι αστείο και μόνο που το αναφέρεις.Από εκεί και πέρα ρίχνεις λάσπη σε ένα παίκτη χωρίς να του δίνεις το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Στον ROKAVLON αναφέρομαι.
Όταν του δόθηκε η δυνατότητα μέσα από το γκέτο να απαντήσει, αποδείχθηκε περίτρανα ότι έπραξε καθ'όλα νόμιμα και ότι τελικά ο δικός σου συλλογισμός ήταν λάθος.
Καταφεύγεις σε υπερβολικές εκφράσεις όσο αφορά τη διαχείρηση από μέρους μου του γκέτο.
Πάλι καλά που ξέχασες να γράψεις ότι τα μέλη τα μαστιγώνω τρεις φορές την εβδομάδα.Αστεία πράγματα.
Για το μέλος που και καλά θίχτηκε ας μην επεκταθούμε...
Το πιο απλό θα ήταν να παραδεχτείς πως έκανες λάθος εκτίμηση στην περίπτωση του ROKAVLON και να λήξει το θέμα εκεί.Εκτός αν ο εγωϊσμός σου είναι τόσο ακραίος που θεωρείς εαυτόν αλάθητο.
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο,περαστικά.
Η πόρτα του γκέτο είναι πάντα ανοικτή για τον οποιονδήποτε αρκεί να είναι αληθινός παίκτης (και να αντέχει το μαστίγωμα).
Κακίες έπαψα να κρατάω,άλλωστε μάλλον έχω παραμεγαλώσει για να ασχολούμαι με τέτοιες λεπτομέρειες.
Τέλος να πω ότι η δημοσιοποίηση του πριβέ που έστειλες έγινε με δική μου πρωτοβουλία και χωρίς να ρωτήσω τον παραλήπτη,επειδή την ώρα που το πήρα ήμουν στη δουλειά και δεν κατάλαβα πως ήταν πριβέ, αλλά νόμισα ότι ήταν ποστ.
Αν το έπαιρνα χαμπάρι φυσικά θα τον ρωτούσα προτού το βγάλω.
Δεν απολογούμαι για κάτι,απλή αναφορά κάνω.
Πιστεύεις δεν πιστεύεις έτσι έγιναν να πράγματα.
Καλό θα είναι λοιπόν να την εκτονώσουμε την κατάσταση και να πάμε παρακάτω.Καλή συνέχεια

FRAN ZENN είπε...

Πάνο καλημέρα. Είδα τώρα το μήνυμα καθώς το βράδυ είχα φοβερό πονοκέφαλο και μόλις έγραψα το ποστ έκλεισα τον υπολογιστή. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω και τι έχει γραφτεί στο γκέτο αν και μπορώ να φανταστώ. Ας πάρουμε όμως κάποια πράγματα με την σειρά. Οι αναφορές περί ψιψιψίνιων και κοκοκόψαρων, ή σε παίζω κόντρα και κονομάω του Κίμπρου ή κάποιες αντίστοιχες αναφορές δικές σου στο γκέτο περί τεννιστικού σάιτ που το παίζεις κόντρα δεν αφορούν τον Superduper? Γιατί λοιπόν είναι άδικο ότι αποκαλώ μουτζαχεντίν τον Betman ο οποίος του την πέφτει στα ίσα μετά από τόση πλύση εγκεφάλου με τον κίνδυνο ακόμα και να μπαναριστεί? Εκεί πάει ο όρος μουτζαχεντίν και όχι ότι τον έβαλες να κάνει φασαρία στο ινφομπέτο. Αν και οι μουτζαχεντίν δεν είναι τουλάχιστον ρουφιάνοι –δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο- όπως αποδείχτηκε ο Betman αφού πριβέ μήνυμα μου στο απέστειλε εν ριπή οφθαλμού. Εγώ δεν έκανα το ίδιο με την απάντηση του στο πριβέ το δικό μου. Mε την λογική του δικαιώματος να απαντήσει και αν ήθελα να το παίξω προβοκάτορας θα μπορούσα να είχα στείλει την απάντηση στον Superduper και να δημιουργηθεί νέος κύκλος αναστάτωσης.
Ας πάρουμε λοιπόν και την αναφορά μου στον ρόκαβλον. Ήταν ψέμα το ότι πρότεινε τα δύο πονταρίσματα σε δύο διαφορετικά τόπικς στο γκέτο? Όχι αφού το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Αν το έκανα εγώ στο ινφομπέτο σε διαφορετικά τόπικς με μία επιλογή τέννις θα ήταν αντιδεοντολογικό ή όχι? Αν έβγαινε η επιλογή στο τόπικ με το λάιβ στοίχημα θα το έβγαζες πρωτοσέλιδο? Φαντάζομαι πως ναι. Και δικαίωμα σου. Και όπως έγραψα δεν ήταν η μόνη φορά. Και όπως θα αντιλήφθηκες παρόλο που έγινε την Πέμπτη εγώ δεν ανέφερα τίποτα ούτε την Πέμπτη, ούτε την Παρασκευή, ούτε το Σάββατο. Και δεν θα ανέφερα τίποτα ούτε και προχθές απλά εκνευρίστηκα από την επίθεση στον Superduper ο οποίος δεν βγάζει τα ποσά που παίζει για λόγους αρχής. Πίστεψε με η αναφορά στον ρόκαβλον ήταν συμπτωματική. Αν το είχες κάνει εσύ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αναφέρω το δικό σου όνομα στο πριβέ ή αντίστοιχα αν το είχε κάνει ο Κίμπρος ή κάποιος άλλος. Αυτό γιατί ειπώθηκε ότι έχω πρόβλημα με τον Ρόκαβλον και μάλιστα το πήγε μακριά λέγοντας ότι τον ζηλεύω. Τι να ζηλέψω ? Προσωπικά δεν τον ξέρω καθόλου . Τα ταμεία του ? Αφού εγώ ποτέ δεν θα έπαιζα τα ποσά που παίζει και ούτε και τις υποχρεώσεις που βάζει. Ξέρω και τι ποσά κυνηγάω αλλά και τι ποσά ρισκάρω. Την επιτυχία του στα συστήματα? Αφού αυτή δεν υφίσταται. Βέβαια στο ινφομπέτο κάποια στιγμή έκανα ένα σχολιασμό σχετικά με ένα σύστημα που υποστήριζε μάλλον φανατικά με 4-5 σημεία που διαφωνούσα , προσπάθησε να μου αποδείξει ότι οι 4-5 λόγοι διαφωνίας δεν στέκουν και μετά όταν ξεκίνησε το σύστημα αυτό στο γκέτο , το σταμάτησε όταν δεν πήγαινε καλά αναφέροντας ως δικαιολογία όχι το ότι δεν πήγαινε καλά αλλά τους 3 (αν θυμάμαι ακριβώς) από τους 4 λόγους που είχα αναφέρει στο ινφομπέτο. Και πάλι δικαίωμα του.

FRAN ZENN είπε...

Η κρίσιμη αναφορά μου ήταν όμως από ότι φάνηκε ήταν η παρακάτω..
…Δεν σου φαίνεται ότι και αυτός σε κάποιο από τα δύο παίζει με φασόλια? Εμένα έτσι μου φαίνεται πάντως…
η οποία μεταφράστηκε ως ο ρόκαβλον παίζει με φασόλια με τις γνωστές διαστάσεις. Το σκεπτικό μου βέβαια το οποίο βέβαια κανείς δεν μου άφησε περιθώρια να εξηγήσω ήταν ότι πώς κρίνεις τον Superduper επειδή δεν βγάζει τα ποσά που παίζει και τον κατηγορείς για φασόλια από την στιγμή που άλλο μέλος που επικροτείς προτείνει αντίθετα πράγματα σε άλλα τόπικς (αν το είχε κάνει στο ίδιο κανένα πρόβλημα) άρα δεν τον ενδιαφέρει η τελική έκβαση, άρα που ξέρεις αν και αυτός τα συγκεκριμένα πονταρίσματα δεν τα κάνει με φασόλια? Το ….εμένα έτσι μου φαίνεται πάντως … σήμαινε ότι εμένα μου φαίνεται ότι μπορεί και να παίζει και με φασόλια και όχι ότι είναι σίγουρο ότι παίζει με φασόλια όπως παρουσιάστηκε στο γκέτο. Νομίζω ότι αρκετά καλός γνώστης της ελληνικής γλώσσας για να μπορείς να καταλάβεις την διαφορά. Επίτηδες ήμουν πολύ προσεκτικός στην έκφραση μου αν και αυτό δεν έπαιξε τελικά ρόλο.Η τρίχα λοιπόν έγινε τριχιά ή όχι? Να ζητήσω συγνώμη από τον ρόκαβλον γιατί? Επειδή επισήμανα την αντιδεοντολογική του ενέργεια και μάλιστα σε πριβέ μήνυμα δηλαδή όχι σε ανοικτή κριτική? Τον ξεφτίλισα εγώ συκοφαντώντας τον όπως έγραψες εσύ και ο Κίμπρος ,πότε? Πως μπορεί να γίνει αυτό μέσα από ένα πριβέ μήνυμα στο οποίο γίνεται απλή αναφορά σε μία αντιδεοντολογική ενέργεια? Δεν νομίζεις ότι περισσότερο εκτέθηκε με την επίσημη αναφορά του σε τόπικ από δική σου πρωτοβουλία?

FRAN ZENN είπε...

Πάμε τώρα σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα. Ακόμα και αν δεν ήξερες ότι πρόκειται για πριβέ μήνυμα το έμαθες πολύ σύντομα και μάλιστα το γράφεις και στο τόπικ , δεν έκανες καμία διορθωτική ενέργεια οπότε η δικαιολογία αυτή δεν στέκει. Ίσα που ίσα που δηλώνεις ότι δεν σε ενδιαφέρει το ότι είναι πριβέ. Δηλαδή αν εγώ δημοσιοποιούσα υποτιθέμενα μηνύματα πριβέ που έχετε αποστείλει εσύ και ο Κίμπρος κατά το παρελθόν στον αδελφό μου και περιείχαν υποτιμητικά σχόλια π.χ. για άτομα του γκέτο , ποια θα ήταν η στάση σας απέναντι στον αδελφό μου και σε μένα? Δεν θα ήταν unfair? Και να φανταστείς ότι ακόμα και ο ίδιος ο αδελφός μου δεν μου δείξει τέτοια μηνύματα αν και από ότι έχω καταλάβει έχει στο αρχείο του. Και παρόλα αυτά κάποιοι τον κατηγόρησαν ρουφιάνο ενώ εσείς κάνατε στην παρούσα φάση τον ορισμό της ρουφιανιάς.
Κοντολογίς πάντως σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα το ότι δεν έχει ζητηθεί τουλάχιστον συγνώμη για την ανάρτηση του πριβέ μηνύματος αυτό σημαίνει ότι είναι κάτι που αποδέχεσαι και δείχνει ότι δεν θα είχες κανένα πρόβλημα να βγάλεις πριβέ χρηστών του γκέτο φάτσα κάρτα.
Τώρα σχετικά με την υποτιθέμενη λάσπη για την διαχείριση του γκέτο. Παραδέχομαι ότι κάποιες εκφράσεις ήταν ακραίες (σκυλάκια, καπούλια κλπ). Αν θέλεις μπορώ να αποδεχτώ ότι αυτό ήταν λάθος –φυσικά δεν διατηρώ το αλάθητο του Πάπα. Όσο για τα μαστιγώματα αν πίστευα κάτι τέτοιο θα μίλαγα για φαραωνισμό και όχι για Γκεμπελισμό. Το αποφασίζουμε και διατάζουμε είναι ψέμα? Πόσες φορές έχετε πει την φράση ..σε όποιον αρέσει ? Ποιες φορές δεν έχετε απαξιώσει χρήστη που αποχωρεί? Πόσες φορές δεν παίζετε τον χωροφύλακα όταν βγει από κάποιον ένα μήνυμα που δεν σας είναι αρεστό? Πόσες φορές αναφέρατε την άποψη ότι αν δεν δηλώσεις ποιος είσαι θα μπαναριστείς? Αν για σένα δεν είναι ενέργειες αντιδημοκρατικές για μένα δυστυχώς είναι. Και κατά την άποψη μου προέρχονται από κομπλεξισμό εξουσίας στο ότι μπορείτε να μπανάρετε όποιον δεν σας αρέσει. Γράφτηκαν ή δεν γράφτηκαν οι απαξιωτικές φράσεις περί σημερινής δημοκρατίας και προσωπικών δεδομένων? Το ότι αναρτήθηκε ένα θέμα ,σχετικά με μία άποψη για ένα μέλος του γκέτο, για να κατακεραυνωθεί από τα μέλη του γκέτο χωρίς αυτός που εξέφρασε την άποψη ούτε να το ξέρει αλλά ούτε να μπορεί να απαντήσει το θεωρείς δημοκρατική διαδικασία? Επέτρεψε μου να ξαναπω ότι πρόκειται για Γκεμπελισμό . Θα μπορούσα να γράψω και άλλα τόσα αλλά θα περιοριστώ στο ότι αν το θέμα πήρε τις διαστάσεις που πήρε δεν φταίω εγώ αλλά δυστυχώς ο Betman και εσύ. Ούτε εγώ φυσικά έχω την διάθεση να το κρατάω μανιάτικο αλλά κάποια πράγματα καλώς ή κακώς έπρεπε να ειπωθούν. Καλημέρα και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΚΑΤΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ...........

kibros

FRAN ZENN είπε...

Σπίτι μου είμαι και μπορώ να μιλάω και να εκφράζομαι όπως θέλω. Με τον ίδιο τρόπο που έχεις δικαίωμα να εκφράζεσαι εσύ στον δικό σου. Όπως εσύ κάνεις μαθήματα δημοκρατικού φασισμού στο δικό σου σπίτι άσε με έμένα να κάνω μαθήματα δημοκρατίας όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ στο δικό μου.Αν δεν σου αρέσει αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Αν δεν σου αρέσει ο τόπος που ζεις κάνε κάτι να τον αλλάξεις και μην τα ρίχνεις όλα στους άλλους όπως οι περισσότεροι κωλοέλληνες αν δεν θέλεις να λέγεσαι τέτοιος.Πόσο μάλλον όταν δεν ξέρεις τι πιστεύω εγώ.Το ποιος τον κατάντησε έτσι είναι πολύ συζητήσιμο.

Ανώνυμος είπε...

Δυο λόγια κι από μένα, που είμαι "φίλος" (τρόπος του λέγειν, γνωριζόμαστε μόνο μέσα από τα blog μας και το φόρουμ στο οποίο γράφουμε)με το Θέμη.
Πραγματικά, τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το στοίχημα στο διαδίκτυο, τέτοια ποιότητα ανθρώπων ψάχνω να βρω. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Βγάζω το καπέλο στον "φίλο" μου για την ποιότητα λόγου που εκφέρει. Τώρα, ως γνωστό οι απόψεις και οι θέσεις του καθενός διαφέρουν, ως προς τι είναι σωστό, τι είναι τίμιο, τι είναι δημοκρατικό και τι όχι. Προσωπικά συμφωνώ με το Θέμη, κάποιοι άλλοι μπορεί να διαφωνούν, αλλά αυτό νομίζω ότι δεν αλλάζει.
Προσωπικά πιστεύω ότι έκανε λάθος που έστειλε το πριβέ, καθώς είναι κι αυτός άμαθος (όπως κι εγώ) σχετικά με το τι επικρατεί στο ελληνικό στοιχηματικό διαδίκτυο, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά τόσο ο αδερφός του, όσο κι ο ROKAVLON, ο MARKONIS, ο KIBROS ή κάποιοι άλλοι (ο Μουτάφης ας πούμε) που είναι χρόνια στο κουρμπέτι. Και μάλλον καλύτερα που είμαστε ακόμη στον αφρό κι ότι κάνουμε το κάνουμε για το κέφι μας (όπως π.χ. η συνάντηση που έχει το ινφομπέτο την άλλη εβδομάδα για φαΐ και πιοτό) κι όχι για να τσακωνόμαστε και να βριζόμαστε.
Αυτά τα ολίγα από εμένα...Μπράβο σου Θέμη
zorian

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου