Meteo

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Τέννις, 8/3/2009

Καλησπέρα. Davis Cup και ημιτελικά Monterrey θα μας απασχολήσουν από τα ξημερώματα της Κυριακής. Για να δούμε τους αγώνες στο Monterrey:
LI-BENESOVA 2-0 (2-0)
Νομίζω οτι η Li είναι καλύτερη παίκτρια σε αυτή την επιφάνεια από την Tσέχα. Το έχει αποδείξει και στους αγώνες που έχουν παίξει αντίπαλες κατά το παρελθόν και πιστεύω οτι θα το αποδείξει και πάλι. Back Na Li
ZHENG-BARTOLI 0-0
Είναι σίγουρα πιο αμφίρροπο ζευγάρι και πιστεύω οτι η Γαλλίδα έχει τύχη. Lay Zheng 2-0

Στο Davis Cup τα αποτελέσματα με το τέλος της ημέρας με την διαφαινόμενη νίκη των αδελφών Bryan θα είναι:

ARGENTINA-NETHERLANDS 3-0
CROATIA-CHILE 3-0
CZECH REPUBLIC-FRANCE 2-1
SWEDEN-ISRAEL 2-1
ROMANIA-RUSSIA 1-2
GERMANY-AUSTRIA 2-1
SPAIN-SERBIA 2-1
USA-SWITZERLAND 2-1

Δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος το πρόγραμμα των αγώνων αλλά συνήθως το πρώτο παιχνίδι είναι μεταξύ των καλύτερων παικτών των ομάδων και βασιζόμενος σε αυτό θα κάνω κάποιες εκτιμήσεις. Πάντα υπάρχει βέβαια η δυνατότητα αλλαγής παικτών. Οι αγώνες Argentina-Netherlands και Croatia-Chile είναι πια αδιάφοροι οπότε δεν ασχολούμαι με αυτούς.

CZECH REPUBLIC-FRANCE 2-1
Stepanek-Simon 1-1 (0-0)
Ο Τσέχος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα με το service του Tsonga και υπέκυψε φυσιολογικά. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Simon όπως έδειξε και με τον Berdych είναι άπειρος σε αυτή τη διοργάνωση οπότε και ευάλωτος. Το παιχνίδι θα πάει τουλάχιστον σε 4 sets κατά τη γνώμη μου οπότε Lay Simon 3-0 είναι η πρόταση μου.
Berdych-Tsonga 1-0 (0-0)
O Tσέχος έχει νικήσει τον Γάλλο το 2004 σε ένα challenger αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Αν νικήσει ο Stepanek λογικά το ζευγάρι ή θα είναι διαφορετικό ή ο αγώνας αδιάφορος. Αν όμως νικήσει ο Simon τότε θα ποντάρω υπέρ του Tsonga. Νομίζω οτι έχει την φόρμα και το πνεύμα του νικητή που χρειάζονται τέτοια παιχνίδια. Ο Berdych ειδικά το τελευταίο δεν το έχει καθόλου.

SWEDEN-ISRAEL 2-1
Johansson-Sela 1-0 (0-0)
Δεν εμπιστεύομαι κανένα από τους δύο. No bet παιχνίδι.
Vinciguerra-Levy 2-1 (1-0)
Αν η σειρά κριθεί σε αυτό το παιχνίδι θεωρώ οτι ο Vinciguerra είναι πιο κοντά στην νίκη.

ROMANIA-RUSSIA 1-2
Hanescu-Safin 0-0
Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τον Safin. Παίζει πάντα καλά για την Ρωσία στο Davis Cup αλλά από την στιγμή που ξέρει οτι ακόμα και να χάσει ο Youzhny θα κερδίσει μετά τον Crivoi και η Ρωσία θα περάσει καλύτερα no bet.
Crivoi-Youzhny 0-0
Αν κερδίσει ο Safin αποκλείεται να κατέβει ο Youzhny . Αν όμως ο αγώνας καθορίζει την πρόκριση τότε ο Ρουμάνος δεν έχει τύχη.

GERMANY-AUSTRIA 2-1
Schuettler-Melzer 2-3 (1-1)
Ο Meltzer κατάφερε να χάσει από τον Kohlschreiber προηγούμενος με 2-0 set και έχοντας κάνει break στο τρίτο. Ο τύπος είναι κλασσικός loser και ποτέ δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς. Αν είναι φαβορί ο Schuettler τοτε Lay Schuettler 3-0 . Αν είναι ο Meltzer no bet.

Kohlschreiber-Koubek 0-0
Aν επιβεβαιώσει την ιδιότητα του loser o Meltzer το παιχνίδι αυτό δεν θα γίνει. Αν χρειαστεί όμως να καθορίσει τον νικητή της σειράς πιστεύω οτι ο Kohlschreiber εύκολα ή δύσκολα (μάλλον το δεύτερο) θα νικήσει

SPAIN-SERBIA 2-1
Nadal-Djokovic 10-4 (5-0)
Αφού δεν μπορεί να νικήσει τον Ferrer ο Σέρβος δεν μπορεί να τρέφει αυταπάτες με τον Nadal.
Ferrer-Tipsarevic 2-1 (1-0)
Το παιχνίδι αυτό κατά 99% θα έχει άλλους αντιπάλους αφού λογικά θα νικήσει ο NAdal νωρίτερα πάντως αν πρέπει να καθορίσει την πρόκριση ο Ferrer θα κερδίσει

USA-SWITZERLAND 2-1
Roddick-Wawrinka 0-1 (0-0)
Ο Roddick πάντα είναι σοβαρός και αξιόπιστος σε τέτοια παιχνίδια. Δεν νομίζω να αφήσει πολλά περιθώρια στον Wawrinka. Ίσως χάσει όμως κάποιο set.
Blake-Chiudinelli 0-0
Αν πρέπει να κατέβει για να κερδίσει ο Blake θα τα καταφέρει.

Καλή επιτυχία

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Τέννις,6/3/2009

Καλημέρα. Αρκετά παιχνίδια σήμερα καθώς ξεκινάει και το Davis Cup. Ας τα δούμε κάπως συνοπτικά.

BERGAMO:
DORSCH-SNOBEL 0-0
CRUGNOLA-KUKUSHKIN 0-0
KUDRYAVTSEV-PHAU 0-0
SANTORO-ROSOL 0-0



Περιορίζεται το ενδιαφέρον στο Bergamo λόγω του Davis Cup. Προσωπικά θα ποντάρω /αν ποντάρω κάποιο νικητή πρώτου set με ενδιαφέρουσα απόδοση (πάνω από 1,35)

MONTERREY:
LI-SAFAROVA 0-1 (0-0)
ZAHLAVOVA-BENESOVA 2-2 (2-2)
DULKO-ZHENG 2-1 (1-1) 2009 Hobart Dulko 63 63
KING-BARTOLI 1-0 (0-0)

Οι περισσότεροι αγώνες γίνονται τα ξημερώματα και αυτό δεν μου επιτρέπει να τους παρακολουθήσω. Μου αρέσει η απόδοση της Dulko που έχει νικήσει φέτος την Zheng ή lay Zheng 2-0

DAVIS CUP:
ROMANIA-RUSSIA 3-1 (0-1) carpet
Crivoi-Safin 0-0
Ο Ρουμάνος παίζει κυρίως σε challenger και δεν έχει την εμπειρία του Safin. Μπορεί να κλέψει κάποιο set αλλά πιστεύω οτι ο Ρώσος κερδίζει. Εδώ θα περιμένω μήπως μπει χλιαρά ο Safin και ο Crivoi πάρει το πρώτο set για να ποντάρω υπέρ Safin


Hanescu-Youzhny 2-1 (0-0) 2009 Doha Hanescu 62 64
Πιστεύω οτι σε αυτό το παιχνίδι ο Hanescu θα κυνηγήσει την νίκη με όλες του τις δυνάμεις. Έχει κερδίσει φέτος τον Ρώσο , παίζει εντός έδρας θα ποντάρω υπέρ του Ρουμάνου.

SPAIN-SERBIA 6-2 (2-1) χώμα
Ferrer-Djokovic 3-4 (2-0) 2009 Dubai Djokovic 75 63
Ένας αγώνας που πρέπει να κερδίσουν οι Σέρβοι αν θέλουν να προκριθούν. Και οι 2 παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω οτι θα κριθεί σε 4 ή 5 sets. Κατά βάθος ο Ferrer γνωρίζει οτι το παιχνίδι που οφείλει να κερδίσει θα είναι αυτό της Κυριακής και όχι το σημερινό.Lay Djokovic 3-0


Nadal-Tipsarevic 1-0 (0-0)
Nadal+clay=........??



CROATIA-CHILE 0-0 σκληρή επιφάνεια
Ancic-Massu 1-0 (0-0)
Σε αυτή την επιφάνεια δεν έχει τύχη ο Massu


Cilic-Capdeville 0-0
Ο Capdeville δεν είναι κακός σε γρήγορες επιφάνειες αλλά ο φορμαρισμένος Cilic δεν θα του αφήσει περιθώρια



ARGENTINA-NETHERLANDS 0-0 χώμα
Chela-Huta Galung 0-0
Καμμία τύχη ο Ολλανδός σε αυτή την επιφάνεια.


Monaco-De Bakker 0-0
Για την συμμετοχή θα παίξει ο Ολλανδός



CZECH REPUBLIC-FRANCE 1-2 (0-0) carpet
Berdych-Simon 1-2 (0-0)
Πρώτη φορά ο Simon σε Davis Cup. Lay Simon 3-0


Stepanek-Tsonga 0-1 (0-0)
No bet. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον πρώτο αγώνα (Berdych-Simon). Αν χάσει ο Simon πιστεύω οτι θα κερδίσει ο Tsonga

GERMANY-AUSTRIA 4-0 (0-0) σκληρή επιφάνεια
Schuettler-Koubek 4-4 (4-1)
Μεγάλος αγώνας μεταξύ έμπειρων παικτών. Ο Γερμανός νομίζω οτι είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχει πολύ καλό record σε σκληρή επιφάνεια στο Davis Cup.


Kohlschreiber-Melzer 2-1 (1-0)
Δεν είναι σε καλή κατάσταση ο Γερμανός. Από την άλλη είναι δύσκολο να εμπιστευτεί κανείς τον Meltzer. Αν κερδίσει ο Schuettler στον πρώτο αγώνα θα παίξω lay Kohlschreiber 3-0 καθώς πιστεύω οτι θα ξεκινήσει δυνατά ο Αυστριακός για να πάρει το παιχνίδι.

SWEDEN-ISRAEL 1-0 (0-0) carpet
T. Johannson-Levy 3-0 (0-0)
Πέρσι ξαναέπαιξαν και κέρδισε άνετα ο Johansson. Η παγίδα όμως είναι οτι ο Σουηδός δεν έχει παιχνίδια φέτος και κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Επειδή όμως μάλλον στον επομενο αγώνα ο Sela θα κερδίσει τον Vinciguerra πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει σήμερα καθώς έχουν πολύ καλό παίκτη στο διπλό. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα ποντάρω στον Σουηδό


Vinciguerra-Sela 0-0
Ο Ισραηλινός δεν θα χάσει ειδικά αν έχει χάσει ο Levy





USA-SWITZERLAND 1-1 (1-1) σκληρή επιφάνεια
Blake-Wawrinka 0-2 (0-0)
No bet παιχνίδι γιατί δεν εμπιστεύομαι τον Blake


Roddick-Chiudinelli 0-0
Δεν έχει τύχη ο Ελβετός

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Real Time Betting

Τα πονταρίσματα μου για σήμερα όπως φαίνονται και στον παρακατω πινακα ειναι:
1) Νικη του De Chaunac (κοντρα στον Phau) με απόδοση 1.97
2) Νικη της Kirilenko (κοντρα στη Safarova) με απόδοση 1.84
3) Στο παιχνίδι Li-Cetkovska
a) νικη της Li στα τρία σετ με απόδοση 4.4
b) νικη της Cetkovska στα τρια σετ με απόδοση 9.2
4) Στο παιχνίδι Czink-Zheng
a) νικη της Czing στα τρία σετ με απόδοση 7.4
b) νικη της Zheng στα τρια σετ με απόδοση 4.6
Τελος θα σταθώ στην αποδοση της νίκης του Ολυμπιακού ενάντια στον ΠΑΟΚ (1.71), δεδομένου ότι όσο υπάρχει Κόκκαλης , ο Ολυμπιακός να κερδίζει και οι αλλοι να πανε να γα... θα το πονταρω σιγουρα
Καλη επιτυχια

Τετάρτη 4/2/2009

Πλούσιο το πρόγραμμα σε γεγονότα σήμερα από διάφορα sports αλλά φτωχό σε τέννις. Ας ξεκινήσουμε όμως από αυτό. Παρακάτω οι αγώνες που γίνονται σήμερα σε Bergamo και Monterrey.


BERGAMO:
ROSOL-BERRER 0-1 (0-1) 2009 Berrer 63 62
DE CHAUNAC-PHAU 1-0 (1-0)
SANTORO-BACHINGER 0-0


MONTERREY:
CZINK-ZHENG 2-2 (1-2)
DULKO-KORYTTSEVA 0-0
LI-CETKOVSKA 0-0
SAFAROVA-KIRILENKO 0-4 (0-4)





Νομίζω οτι αξίζει ποντάρισμα στον De Chaunac καθώς παίζει αρκετά καλά φέτος ενώ ο Phau αν και ξεκίνησε καλά (προημιτελικά στο Chennai) τελευταία δεν έχει νίκες. Στο Monterrey φυσικά η προιστορία στο παιχνίδι Safarova- Kirilenko δεν με αφήνει ασυγκίνητο. Το χαρακτηριστικό στους αγώνες που έχουν παίξει αντίπαλες είναι οτι όλοι είναι σε διαδοχικές χρονιές και σε όλους η Ρωσίδα έχει νικήσει στα 2 sets. Και επειδή προημιτελικά γυναικείου τουρνουά χωρίς Ρωσίδα είναι μη συχνό γεγονός θα ποντάρω την Kirilenko με στόχο όμως να κλείσω το ποντάρισμα μου με ισόποσο κέρδος εφόσον η τιμή της πέσει γύρω στο 1,30-1,35. Με τις γυναίκες ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος και ειδικά με την Kirilenko που μια περίοδο έπαιρνε συνέχεια το πρώτο set αλλά έχανε τον αγώνα στο τρίτο.





Σε άλλα sports στο volleyball μου αρέσει το 1,29 της Τrentino ενάντια στη Chestochowa ενώ ήδη έχω ποντάρει υπέρ Higginson στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Snooker αν και αυτήν την ώρα χάνει με 3-1. Όμως ο νικητής πρέπει να κερδίσει 10 frames οπότε υπάρχει ακόμα χρόνος.

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Joker Bets

Από σήμερα θα ξεκινήσω μια νεα προσπάθεια με πονταρίσματα "real time" που θα κάνω εντός της ημέρας. Το σύνολο αυτών καθώς και το ταμείο θα φαίνεται κάτω από το livescore. Εκεί υπάρχει και το Link με τα πονταρίσματα που έγιναν σε Lay 2-0 στα σετ και που το αφήνω προς το παρόν με θετικό πρόσημο έστω και οριακά. Για σήμερα καταρχάς τρεις επιλογές , οι δύο βεβαια ειναι από το ίδιο παιχνιδι.
Από το challenger του Bergamo :
1) Prpic -Minar
πονταρω στη νίκη του Σουηδού που είναι καλύτερος σε σκληρές επιφάνειες, παίζει αρκετά τουρνουά στην Ιταλία για προετοιμασία αλλα είναι και "qualifier" αρα εχει παίξει ήδη παιχνίδια στο συγκεκριμενο court και αναμένεται να είναι εξοικειωμένος με το court. Για κάλυψη θα πάρω τη νίκη του Minar στα τρία σετ
Prpic wins @ 4
Minar (in three sets) @ 4.4
Από το τουρνουά στο Monterrey
2) Peer-Benesova
Αρκετά ριψοκίνδυνη επιλογή μου για την Ισραηλινή Peer που θεωρώ καλύτερη από την Benesova και σε απόδοση 1.78 αυτή τη στιγμή στην BF.
Peer wins @ 1.78

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Πρόγραμμα Δευτέρας 2/3/2009


Καλησπέρα. Ποδόσφαιρο και τέννις θα μας απασχολήσουν σήμερα.Σήμερα ξεκινά ο πρώτος γύρος του τουρνουά γυναικών στο Monterrey στο Mexico σε σκληρή επιφάνεια. Το τουρνουά γίνεται για πρώτη φορά φέτος. Τα H2H στα σημερινά παιχνίδια του πρώτου γύρου.

A.RADWANSKA-LI 0-0
MELISSA TORRES SANDOVAL-SAFAROVA 0-0
ERAKOVIC-KIRILENKO 0-1 (0-1)
DULKO-DECHY 1-2 (1-2)
U.RADWANSKA-ZHENG 0-0

Πιστεύω οτι η Dechy μπορεί να κερδίσει σήμερα καθώς η Dulko παίζει συνέχεια από την αρχή του χρόνου και ήδη δείχνει σημάδια πτώσης στην απόδοση της. Lay 2-0 Kirilenko πιστεύω οτι είναι καλή επιλογή καθώς η Ρωσίδα δεν έχει νίκη φέτος και δεν παίζει καλά. Λογικά κερδίζει και η Safarova ενώ no bet στα άλλα 2 παιχνίδια.

Στο ποδόσφαιρο δύο πιθανά over 2,5 έχω εντοπίσει. Το πρώτο είναι το Brondby-Kobenhavn. Το Σαββατοκύριακο στη Δανία ήρθε μόνο ένα over και πιστεύω οτι μπορεί να είναι το δεύτερο παιχνίδι αυτό. Το άλλο παιχνίδι στο οποίο πιστεύω οτι μπορούν να σημειωθούν πάνω από 2 goals είναι το Albinoleffe-Grosseto. Οι 2 ομάδες έχουν ξαναπαίξει άλλες 3 φορές και όλοι οι αγώνες είχαν 3 τουλάχιστον goals.

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου