Meteo

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Τέννις, 8/3/2009

Καλησπέρα. Davis Cup και ημιτελικά Monterrey θα μας απασχολήσουν από τα ξημερώματα της Κυριακής. Για να δούμε τους αγώνες στο Monterrey:
LI-BENESOVA 2-0 (2-0)
Νομίζω οτι η Li είναι καλύτερη παίκτρια σε αυτή την επιφάνεια από την Tσέχα. Το έχει αποδείξει και στους αγώνες που έχουν παίξει αντίπαλες κατά το παρελθόν και πιστεύω οτι θα το αποδείξει και πάλι. Back Na Li
ZHENG-BARTOLI 0-0
Είναι σίγουρα πιο αμφίρροπο ζευγάρι και πιστεύω οτι η Γαλλίδα έχει τύχη. Lay Zheng 2-0

Στο Davis Cup τα αποτελέσματα με το τέλος της ημέρας με την διαφαινόμενη νίκη των αδελφών Bryan θα είναι:

ARGENTINA-NETHERLANDS 3-0
CROATIA-CHILE 3-0
CZECH REPUBLIC-FRANCE 2-1
SWEDEN-ISRAEL 2-1
ROMANIA-RUSSIA 1-2
GERMANY-AUSTRIA 2-1
SPAIN-SERBIA 2-1
USA-SWITZERLAND 2-1

Δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος το πρόγραμμα των αγώνων αλλά συνήθως το πρώτο παιχνίδι είναι μεταξύ των καλύτερων παικτών των ομάδων και βασιζόμενος σε αυτό θα κάνω κάποιες εκτιμήσεις. Πάντα υπάρχει βέβαια η δυνατότητα αλλαγής παικτών. Οι αγώνες Argentina-Netherlands και Croatia-Chile είναι πια αδιάφοροι οπότε δεν ασχολούμαι με αυτούς.

CZECH REPUBLIC-FRANCE 2-1
Stepanek-Simon 1-1 (0-0)
Ο Τσέχος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα με το service του Tsonga και υπέκυψε φυσιολογικά. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Simon όπως έδειξε και με τον Berdych είναι άπειρος σε αυτή τη διοργάνωση οπότε και ευάλωτος. Το παιχνίδι θα πάει τουλάχιστον σε 4 sets κατά τη γνώμη μου οπότε Lay Simon 3-0 είναι η πρόταση μου.
Berdych-Tsonga 1-0 (0-0)
O Tσέχος έχει νικήσει τον Γάλλο το 2004 σε ένα challenger αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Αν νικήσει ο Stepanek λογικά το ζευγάρι ή θα είναι διαφορετικό ή ο αγώνας αδιάφορος. Αν όμως νικήσει ο Simon τότε θα ποντάρω υπέρ του Tsonga. Νομίζω οτι έχει την φόρμα και το πνεύμα του νικητή που χρειάζονται τέτοια παιχνίδια. Ο Berdych ειδικά το τελευταίο δεν το έχει καθόλου.

SWEDEN-ISRAEL 2-1
Johansson-Sela 1-0 (0-0)
Δεν εμπιστεύομαι κανένα από τους δύο. No bet παιχνίδι.
Vinciguerra-Levy 2-1 (1-0)
Αν η σειρά κριθεί σε αυτό το παιχνίδι θεωρώ οτι ο Vinciguerra είναι πιο κοντά στην νίκη.

ROMANIA-RUSSIA 1-2
Hanescu-Safin 0-0
Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τον Safin. Παίζει πάντα καλά για την Ρωσία στο Davis Cup αλλά από την στιγμή που ξέρει οτι ακόμα και να χάσει ο Youzhny θα κερδίσει μετά τον Crivoi και η Ρωσία θα περάσει καλύτερα no bet.
Crivoi-Youzhny 0-0
Αν κερδίσει ο Safin αποκλείεται να κατέβει ο Youzhny . Αν όμως ο αγώνας καθορίζει την πρόκριση τότε ο Ρουμάνος δεν έχει τύχη.

GERMANY-AUSTRIA 2-1
Schuettler-Melzer 2-3 (1-1)
Ο Meltzer κατάφερε να χάσει από τον Kohlschreiber προηγούμενος με 2-0 set και έχοντας κάνει break στο τρίτο. Ο τύπος είναι κλασσικός loser και ποτέ δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς. Αν είναι φαβορί ο Schuettler τοτε Lay Schuettler 3-0 . Αν είναι ο Meltzer no bet.

Kohlschreiber-Koubek 0-0
Aν επιβεβαιώσει την ιδιότητα του loser o Meltzer το παιχνίδι αυτό δεν θα γίνει. Αν χρειαστεί όμως να καθορίσει τον νικητή της σειράς πιστεύω οτι ο Kohlschreiber εύκολα ή δύσκολα (μάλλον το δεύτερο) θα νικήσει

SPAIN-SERBIA 2-1
Nadal-Djokovic 10-4 (5-0)
Αφού δεν μπορεί να νικήσει τον Ferrer ο Σέρβος δεν μπορεί να τρέφει αυταπάτες με τον Nadal.
Ferrer-Tipsarevic 2-1 (1-0)
Το παιχνίδι αυτό κατά 99% θα έχει άλλους αντιπάλους αφού λογικά θα νικήσει ο NAdal νωρίτερα πάντως αν πρέπει να καθορίσει την πρόκριση ο Ferrer θα κερδίσει

USA-SWITZERLAND 2-1
Roddick-Wawrinka 0-1 (0-0)
Ο Roddick πάντα είναι σοβαρός και αξιόπιστος σε τέτοια παιχνίδια. Δεν νομίζω να αφήσει πολλά περιθώρια στον Wawrinka. Ίσως χάσει όμως κάποιο set.
Blake-Chiudinelli 0-0
Αν πρέπει να κατέβει για να κερδίσει ο Blake θα τα καταφέρει.

Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου