Meteo

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Bets Σαββάτου


Καλησπέρα. Μετά την επιτυχία της Πέμπτης , η κάβα έχει ανέβει στα 511,60 euros. δηλαδή έχουμε έως τώρα κέρδη 11,60 euros. Το πρώτο σημερινό multiple bet θα περιλαμβάνει αγώνες από το Γερμανικό Πρωτάθλημα. Η πρώτη επιλογή θα είναι η νίκη της Bayern επί της Freiburg. Οι Βαυαροί βρίσκονται αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία και χρειάζονται την νίκη σήμερα για να μην μείνουν και άλλο πίσω . Η δεύτερη επιλογή θα είναι η διπλή ευκαιρία 1Χ στο παιχνίδι Stuttgart-Schalke. Οι γηπεδούχοι έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας από την Werder και δεν πιστεύω οτι θα κάνουν δεύτερη σερί ήττα εντός έδρας.Στις 5 τελευταίες άλλωστε αναμετρήσεις στο γήπεδο της Stuttgart οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι από την Schalke. H πρώτη λοιπόν επιλογή είναι:

1st pick: Multiple bet
Freiburg-Bayern 2 (Bet365, 1,57)
Stuttgart-Schalke 1X Double chance (Bet365, 1,40)
Odds:2,19 (Bet365)
Liability:40 euros
Potential Profit:47,60 euros

Αργότερα θα γίνει ενημέρωση για το δεύτερο bet.
Update:
To δεύτερο παρολί θα περιλαμβάνει δύο αγώνες από την Premiership και ένα αγώνα από το Νορβηγικό Πρωτάθλημα. Η πρώτη επιλογή θα είναι ο άσσος της Manchester Utd η οποία έχασε βαθμούς από την Sunderland και δεν νομίζω να κάνει δεύτερο συνεχόμενο άτυχο αποτέλεσμα εντός έδρας. Η δεύτερη επιλογή θα είναι το Χ2 διπλή ευκαιρία της Liverpool . Η Liverpool έχασε εκτός έδρας από την Chelsea και δεν πιστεύω να κάνει και δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα . Έχει και καλή προιστορία με την Sunderland. Τέλος θα ποντάρω το 1Χ διπλή ευκαιρία της Molde με αντίπαλο την Stabaek. Και οι δύο ομάδες θα είναι ευχαριστημένες με την ισοπαλία.
Συνεπώς έχουμε:
2nd pick: Multiple bet
Manchester Utd-Bolton 1 (Bet365, 1,25)
Sunderland-Liverpool X2 Double chance (Bet365, 1,25)
Molde-Stabaek 1X Double Chance (Bet365, 1,30)
Odds:2,03 (Bet365)
Liability:30 euros
Potential Profit:30,90 euros

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Νέα κορμιά στα courts


Είναι γνωστό οτι από τον χώρο του αθλητισμού οι τεννίστριες είναι οι αγαπημένες των περιοδικών όταν θέλουν να προβάλλουν το πρότυπο αθλητισμός-ομορφιά. Παίκτριες όπως οι Evert , Sabatini παλαιότερα και οι Hingis, Williams,Sharapova, Hantuchova,Ivanovic έγιναν εξώφυλλα σε περιοδικά lifestyle ή μετείχαν σε επιδείξεις μόδας. Κάποια χρόνια παλαιότερα υπήρχε και ανταγωνισμός μεταξύ τους για το ποια θα κάνει τα περισσότερα εξώφυλλα (κόντρα Hingis εναντίον αδελφών Williams) ή υπήρξαν καρφώματα για την θηλυκότητα τους (βλ. Williams κατά Mauresmo). Από την άλλη οι εκδότες ψάχνουν συνέχεια για τις αντικαταστάτριες έτσι ώστε να μην βαριέται ο κόσμος που διαβάζει τα περιοδικά αυτά και ψάχνει για κάτι καινούργιο . Το περιοδικό FHM πρόσφατα έκανε ένα αφιέρωμα στο νέο αίμα του παγκοσμίου γυναικείου τέννις φωτογραφίζοντας τις Azarenka, A.Bondarenko, Cibulkova,Chakvetadze , φυσικά όχι με τα ρούχα της ¨δουλειάς¨. Απομένει να δούμε αν κάποιες από αυτές θα έχουν την καριέρα που υπόσχονται ή θα μείνουν μόνο στις υποσχέσεις καβαλώντας το καλάμι.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Έξω από τα δόντια




Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Marat Safin μετά την χθεσινή του ήττα από τον Thomas Berdych. Μίλησε με πολύ άσχημα λόγια κατά του Τσέχου ο οποίος μόλις έχασε το πρώτο σετ προσποιήθηκε τον τραυματισμένο και πήρε medical timeout αποσκοπώντας την διακοπή του ρυθμού του Ρώσου. Με φράσεις όπως "όταν χάνεις χάνε σαν άνδρας", "μην προσποιείσαι τον τραυματία και μετά να ξεκινάς να ρίχνεις winners", "ή παίζεις ή δεν παίζεις.Αν δεν πρόκειται να παίξεις μην παίξεις. Τι άνδρας είσαι?" διανθισμένα με αρκετά fuck καταφέρθηκε κατά του Τσέχου. Φυσικά προσωπικά συμφωνώ με τον Marat καθώς η διακοπή των αγώνων με ψεύτικα medical timeouts πάει να γίνει πολύ συχνό φαινόμενο. Το μη σφίξιμο του χεριού του Berdych στο τέλος θα έπρεπε να συνοδευτεί και από μία καρπαζιά.

Μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη του Ρώσου εδώ.

www.tvnz.co.nz/view/audio_popup_windows_skin/3077865

Generali Ladies Linz 15/10


photo : Lucie Safarova (Czech Republic)

Σήμερα ολοκληρώνεται ο δεύτερος γύρος με πέντε παιχνίδια που είναι τα εξής :

Pennetta- Groenefeld 0-1
Olaru- (q) Goerges 1-1 (20/5 Warsaw, clay, 6-3,0-6, 7-6) (24/3 Miami, hard, 7-6,3-6,6-7)
(WC) Wickmayer -Dulgheru 1-0 (11/5 Saint Gaudens, clay, 6-4,6-4)
Safarova- Ur. Radwanska 1-0 (16/8 Toronto, hard, 6-2,2-6,7-6)
Cornet- Ag. Radwanska 0-1

Δύσκολα τα πράγματα για τα αουτσάιντερ σήμερα, τις πιο πολλές πιθανότητες θα έδινα στην Olaru να κερδίσει τελικά , αλλά θα ζητήσω να "κλέψουν" κάποιο σετ, άλλωστε οι αποδόσεις είναι αρκετά χαμηλές και με 3/5 θα έχουμε κέρδος. Lay 2-0 set λοιπόν σε Pennetta, Goerges, Wickmayer, Safarova, Ag. Radwanska



Shanghai Masters 15/10


Ήδη από το πρωί γίνονται τα πρώτα παιχνίδια του τρίτου γύρου και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια :

Nadal- Robredo 4-0
Melzer- Fel. Lopez 3-1 (18/8 Cincinnati, hard, 5-7,7-6,7-6)
Simon- Berdych 2-2 (6/3 Davis Cup, carpet, 7-6,4-6,7-6,6-3)
(q) Schuettler -Djokovic 0-2

Το παιχνίδι του Djokovic (photo) δεν αντέχει σε κριτική και πιστεύω ότι θα κερδίσει με 2-0 σετ, κάτι παρόμοιο πιστεύω ότι θα κάνει και ο Nadal ιδίως αν ο Robredo επαναλάβει την εμφάνιση του προηγούμενου γύρου με τον Mayer. Η πρώτη μου επιλογή θα είναι η νίκη του σταθερού Simon κόντρα στον απείθαρχο Berdych, αν μάλιστα το σερβίς του Τσέχου δεν τραβήξει μπορεί να έρθει και το 2-0.

Το παιχνίδι του Melzer με τον Lopez όπως όλα δείχνουν θα πάει στα τρία σετ και η επιλογή μου θα είναι το over 23.5 games, κάτι που έγινε γίνει σε όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Οι επιλογές μου : Back Simon/ Back over 23.5 games στο Melzer-F. Lopez

Πρωϊνά παιχνίδια

Μιας και έχω λίγο χρόνο θα αναφέρω τα πρωϊνα παιχνίδια (ώρα Ελλάδος) που είναι :

Shanghai Masters (3rd Round)

Davydenko- F. Gonzalez 5-0 (13/8 Montreal, hard 7-6,7-5)
Stepanek-Wawrinka 4-0 (23/4 Barcelona, clay, 6-4,1-6,7-5)
Soderling- Tsonga 1-0
Monfils- Ljubicic 2-4

Japan's Open Tennis - Osaka (2nd Round)

Craybas-Johansson 0-1 (19/1 Melbourne, hard, 2-6, 6-1, 5-7)
(q) Chang-Wozniak 0-0
Wozniacki- O' Brien 1-0

Στις γυναίκες περιμένω να κερδίσουν εύκολα ή δύσκολα τα φαβορί, ίσως η Craybas πάει στα τρία σετ. Στους άντρες έχουμε δυο εκπληκτικά Η2Η υπέρ των Davydenko, Stepanek, πιστεύω ότι ο Ρωσος θα συνεχίσει την παράδοση, ενώ δε θα ρισκάρω υπέρ του απρόβλεπτου Τσέχου ο οποίος έχει και 9-2 σετ στο Η2Η. Θα ποντάρω στο ότι ο Ljubicic θα πάρει ένα σετ από τον Monfils και με μικρό ποντάρισμα στη νίκη του Soderling.

Οι επιλογές μου : Wozniak/ Davydenko/ Soderling/ Lay 2-0 Monfils

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου


Καλησπέρα. Στα 470 euros πλέον η κάβα μου μετά την απώλεια του παρολί της Δευτέρας και θα δοκιμάσουμε σήμερα πάλι με ένα νέο παρολί από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το πρώτο σημείο θα είναι η διπλή ευκαιρία Χ2 στον αγώνα Bosnia Herzegovina-Spain. Πιστεύω οτι οι Ίβηρες δεν θα χάσουν σήμερα καθώς άλλωστε είναι αήττητοι έως τώρα στα προκριματικά. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι από το μεγάλο παιχνίδι της Νοτίου Αμερικής Uruguay-Argentina. Θα επιλέξω πάλι σε διπλή ευκαιρία τους φιλοξενούμενους καθώς έχω την εντύπωση οτι δεν θα χάσουν σήμερα.

Συνεπώς οι επιλογές μου είναι:
Multiple Bet:
Bosnia Herzegovina-Spain X2 Double Chance (Bet365,1,33)
Uruguay-Argentina X2 Double Chance (Bet365, 1,50)
Συνολική απόδοση:2,04 (Bet365)
Ποντάρισμα: 40 euros

Τέλος οι φήμες για τον Guillermo Canas





Μετά την τιμωρία του για χρήση αναβολικών ουσιών ο Αργεντινός τεννίστας Guillermo Canas χρειάστηκε να νικήσει δύο φορές τον Roger Federer για να διαψεύσει τον κόσμο του tennis που πίστευε οτι δεν θα μπορούσε να ανακάμψει. Όταν ξεκίνησαν στην Νότια Αμερική οι φήμες περί κρυφής ομοφυλοφιλίας φρόντισε να βρει πάλι τον τρόπο να διαψεύσει τις φήμες με εκκωφαντικό τρόπο. Ξεκίνησε τις δημόσιες εμφανίσεις με την Βραζιλιάνα μοντέλα Fabiana Semprebon και κατάφερε να κλείσει πάλι τα κακά στόματα.
Μακάρι να βρει τρόπο να επανέρθει το ίδιο δυναμικά και στα courts γιατί τελευταία οι εμφανίσεις στα τουρνουά γίνονται όλο και αραιότερες με αποτέλεσμα το κατρακύλισμα στην κατάταξη του ATP.

Generali Ladies Linz 14/10


photo : Olga Govortsova (Belarus)

2/3 χθες αφού έχασε η Rezai και συνεχίζουμε με τα σημερινά . Για τον πρώτο γύρο θα γίνουν τα εξής παιχνίδια :

Barrois-Cornet 1-0 (14/3 Indian Wells, hard, 6-2,6-2)
Niculescu- Ag. Radwanska 0-1
Bammer-Dulgheru 0-0
Wickmayer-Bascinszky 0-0

και για τον δεύτερο γύρο τα εξής :

Malek- Errani 0-1
Benesova- Kvitova 0-2 (16/1 Hobart, hard, 7-5,6-1) (13/3 Indian Wells, hard, 6-3,6-1)
Govortsova-Suarez Navarro 0-0

Η Radwanska πήγε πολύ καλά στα ασιατικά τουρνουά με μια συμμετοχή σε τελικό και μια σε ημιτελικό και αν κατεβεί τελικά θα την κοντράρω να χάσει ένα σετ (Lay 2-0). Θα ποντάρω υπέρ της Bammer αν και η απόδοση της είναι χαμηλή, λόγω έδρας και επειδή η Ρουμάνα έχει συμμετοχή σε τρια συνεχόμενα τουρνουά σε τελικούς (σε χώμα βεβαια) και ίσως να θέλει να ξεκουραστεί. Η Cornet είχε περάσει πέρυσι στον τρίτο γύρο και ίσως για αυτό να δίνεται ως φαβορί, αλλά η πολύ άσχημη χρονιά που κάνει με ωθεί να ποντάρω υπέρ της Barrois να πάρει το πρώτο σετ τουλάχιστον, σε ενα παιχνίδι που πιστεύω θα παει στα τρια σετ πάντως. Θα εμπιστευτώ για άλλη μια φορά την Kvitova που φαίνεται να έχει πάρει τον αέρα της Benesova με δυο νίκες φέτος, αλλά και τη Govortsova που είναι πιο φορμαρισμένη από τη Suarez.

Οι επιλογές μου:
  • Back Kvitova, Govortsova , Bammer.
  • Lay 2-0 Ag. Radwanska
  • Back να πάρει το πρώτο σετ η Barrois

Shanghai Masters 14/10


1/2 χθες αφού ο Monfils κέρδισε με 2-0 τελικά και πάμε γρήγορα στα σημερινά παιχνίδια για τον δεύτερο γύρο.

Nadal-Blake 3-3 (8/10 Beijing, hard, 7-5,6-7,6-3)
(q) Fognini-Djokovic 1-0
(WC) Zeng-Tsonga 0-0
Simon-Troicki 3-0 (4/10 Bangkok, i.hard, 7-5,6-3)

Σήμερα θα επιλέξω την κόντρα σε όλα τα φαβορί να χάσουν ένα σετ, σε πολύ χαμηλές αποδόσεις μάλιστα, αφού όπως είπα και χθες πάντα κοντράρω αυτούς που παίξανε τελικό σε τουρνουά την προηγούμενη εβδομάδα (Djokovic, Tsonga) , ενώ ο Nadal έδειξε πολύ κουρασμένος και δείχνει ότι έχει πρόβλημα με την σκληρές επιφάνειες. Τέλος θα ποντάρω υπέρ του Simon (photo) ο οποίος θέλει πόντους ακόμα για να περάσει στους οκτώ καλύτερους που θα παίξουν στο τελικό τουρνουά στο Λονδίνο το Νοέμβριο.

Οι επιλογές μου : Lay 2-0 Nadal, Tsonga, Djokovic. Back Simon

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Προτάσεις

Ο ποταμός Βοϊδομάτης με τα πεντακάθαρα παγωμένα νερά του πηγάζει από το φαράγγι του Βίκου και συναντάει τον ποταμό Αώο στον κάμπο της Κόνιτσας. Είναι ένα από τα λίγα ποτάμια που το νερό τους είναι πόσιμο, επομένως όποιος διψάσει μετά από έναν περίπατο στις όχθες του δεν έχει παρά να σκύψει στο ποτάμι και να ξεδιψάσει. Τα γαλάζια του νερά έχουν σταθερή θερμοκρασία 4 βαθμούς Κελσίου όλο το χρόνο, αλλά σίγουρα αξίζει σαν εμπειρία να τολμήσετε μια βουτιά μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες βέβαια.
Μπορείτε να περπατήσετε στα μονοπάτια που υπάρχουν στις όχθες του, τα οποία είναι πνιγμένα στα πλατάνια και να απολαύσετε τη πρωτόγνωρη φυσική ομορφιά και το τοπίο που σε κάποια σημεία συμπληρώνεται και από πέτρινα παραδοσιακά γεφύρια.
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τις αντοχές σας κάνοντας την επιλογή σας ανάμεσα στα πολλά extreme sports που σας προσφέρει ο Βοϊδομάτης, όπως rafting, canoe, kayak και διάφορα άλλα, με τα οποία θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας .

Generali Ladies Linz 13/10

photo : Sorana Cirstea (Romania)

Όπως τα περιμέναμε ήρθαν τα χθεσινά παιχνίδια αφού το βασικό ποντάρισμα η Kvitova αλλά και οι Radwanska, Suarez κέρδισαν. Τα σημερινά παιχνίδια είναι :
Govortsova- (q) Martic 0-0
Vinci-Groenefeld 1-3 (Brisbane 5/1, hard, 0-6,6-3,6-1)
Malek-(q) Rezai 1-0
P. Santonja -Errani 1-0
(q) Goerges- Cirstea 0-0
Pennetta-Shaughnessy 0-2
Safarova- (WC) Mayr 0-0
Benesova-Gehrlein 1-1

Θα ποντάρω στην Errani σε μια λογική απόδοση 1.5 αφού η αντίπαλός της είναι καλύτερη στο χώμα και έχει προβλήματα στο σερβίς της. Σε ίδια απόδοση θα ποντάρω στην Rezai η οποία προέρχεται από τρεις προκριματικούς αγώνες και οι qualifiers έχουν πάντα πλεονέκτημα αφού έχουν αποκτήσει μια πρώτη επαφή με το court. Τα παιχνίδια Govortsova-Martic, Goerges-Cirstea είναι No bet κατα τη γνώμη μου. Οι Pennetta, Safarova είναι αμφίβολλο αν θα χάσουν έστω και σετ από τις αντιπάλους τους, αλλά καλύτερα να τα αποφύγουμε, ενώ το παιχνίδι της άλλης Τσέχας Benesova είναι μυστήριο γιατί η αντίπαλός της δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή και με προβληματίζει το 1.5 απόδοση που της δίνουν και μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη Benesova. Τέλος θα ρισκάρω υπέρ της Groenefeld που πιστεύω ότι είναι η Ιταλίδα με τις περισσότερες πιθανότητες να αποκλειστεί.

Οι επιλογές μου: Errani, Rezai, Groenefeld


Shanghai Masters 13/10


Αρκετά καλά πήγαμε χθες αν εξαιρέσουμε τον Ferrero που τελικά έπεσε αμαχητί. Ας δούμε επι τροχάδην τα πρωινά παιχνίδια στην Σανγκαη.

Berdych- Cilic 1-0 (Davis Cup 18/9, clay 6-3,6-3,4-6,4-6,6-3)
Soderling-Hanescu 3-2 (Davis Cup 20/9, i. hard, 7-5,6-1,6-0)
Troicki-Monaco 1-0 (Auckland 14/1, hard, 3-6,6-4,6-2)
Monfils-Mathieu 0-2 (Marseille 18/2, i.hard 6-4,4-6,5-7)


Πάντα κοντράρω παίκτες οι οποίοι έχουν φτάσει στον τελικό στο προηγούμενο τουρνουά γιατί συνήθως δεν παίζουν και δεύτερο σερί τουρνουά καλά και με αυτό το σκεπτικό θα κοντράρω τους Cilic, Monfils να χάσουν ένα σετ τουλάχιστον. Ο Soderling είναι καλύτερος από τον Ρουμάνο και δε νομίζω να έχει πρόβλημα όπως δεν είχε και στο πρόσφατο Davis Cup. O Monaco (photo) είχε εγκαταλείψει στο τελευταίο του παιχνίδι με τον Gulbis την προηγούμενη εβδομάδα και δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ, οπότε το αφήνω No bet.

Η επιλογή μου : Lay 2-0 Cilic, Monfils

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Generali Ladies Tennis Linz


Στο Linz της Αυστρίας γίνεται το δεύτερο τουρνουά των γυναικών αυτή τη βδομάδα σε κλειστά γήπεδα ευτυχώς οπότε δε θα έχουμε καθυστερήσεις και αναβολές . Περυσινή νικήτρια στο τουρνουά ήταν η Σερβα Ivanovic και το σημερινό πρόγραμμα έχει τέσσερα παιχνίδια.
  • Kvitova-Petkovic 0-0
  • Hradecka-Olaru 0-2
  • U. Radwanska-Meusburger 1-2
  • Srebotnik- Suarez Navarro 0-0
Η καλη πορεία της Kvitova στο US Open , η εγκατάλειψη της Petkovic στο τελευταίο παιχνίδι και το ότι πέρυσι είχε περάσει στο δεύτερο γύρο με κάνει να ποντάρω υπέρ της στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το Hradecka-Olaru είναι no bet , η Radwanska είναι καλύτερη από την μαχητική Αυστριακή αλλά οι τελευταίες εμφανίσεις της είναι προβληματικές και η απόδοση της πολύ χαμηλη (κάτω από 1.5) . Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας είναι περίεργο, κανονικά η Suarez θα πρεπει να κερδίσει αλλα και η Srebotnik δεν εχει κανει νίκη μετά την επιστροφή της court και φοβάμαι μήπως την κάνει σήμερα.
Η επιλογή μου λοιπόν ειναι : Kvitova

Τέννις Shanghai Masters

photo : J.C. Ferrero (Spain)

Για άλλη μια βδομάδα τα ασιατικά τουρνουά τέννις κάνουν δύσκολη την ανανέωση αφου ξεκινάνε ξημερώματα, ώρα Ελλάδας, οπότε δεν προλαβαίνουμε τα πρωϊνά παιχνίδια. Θα δούμε αυτά που γίνονται μετά τις 10 ώρα Ελλάδας στην Κίνα.

Shanghai Masters - 1st Round
  • Gasquet-Ferrer 1-4 (Dubai 27/2/2009, hard 2-6, 2-6)
  • (q) Kubot-Wawrinka 0-0
  • Vassallo- (q) Schuettler 0-0
  • (q) Fognini-Gulbis 0-1
  • Stepanek-Ferrero 2-2
  • Zverev-F. Gonzalez 0-0
  • (WC) Gong-(WC) Safin 0-0

Κάποια από τα πρωινά παιχνίδια δεν εχουν ξεκινήσει λόγω βροχής και ίσως καθυστερήσουν (ή αναβληθούν) και από αυτά. Πιστεύω ότι ο Schuettler εχει το προβάδισμα με τον Vassallo αφού ειναι καλύτερος σε σκληρές επιφάνειες αλλά εχει περασει και προκριματικά , οπότε έχει μια πρωτη επαφή με το court της Σανγκάης. Πιστεύω ότι αξίζει να κοντράρουμε στα σετ όλα τα μεγάλα φαβορί γιατί συνήθως μπαίνουν χαλαρα στα τουρνουα , δηλαδή θα πάρουμε Lay 2-0 Wawrinka, Gulbis, Gonzalez, Safin. Στα δυο αμφίρροπα παιχνίδια της ημέρας θα προτιμήσω τον Ferrero μιας και ο Stepanek δε φαίνεται να έχει διάθεση για τένις, ενώ πιστεύω ότι ειναι value η απόδοση στον Gasquet αφού ο Ferrer είναι ντεφορμέ, αν και ο Γάλλος έχει πολλά συνεχή παιχνίδια από τότε που επέστρεψε από τιμωρία και αρνητικό Η2Η.

Συνεπώς : Back Schuettler, Ferrero, Gasquet και Lay 2-0 Wawrinka, Gulbis, Gonzalez, Safin

Θα συνεχιστεί η συνήθεια της Δευτέρας


Καλημέρα. Δυστυχώς η Δανία το Σάββατο μας στέρησε την επιτυχία στο παρολί. Σήμερα όπως και κάθε Δευτέρα το πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιο , άλλωστε την Τετάρτη πρόκειται να έχουμε πάλι αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Τελευταία έχει γίνει συνήθεια η επίτευξη αρκετών goals στα δευτεριάτικα παιχνίδια σε Πορτογαλία και Β Ιταλίας. Η σημερινή πρόταση θα είναι ένα παρολί από τα παιχνίδια Belenenses-Nacional και Frosinone -Crotone στο οποίο θα ζητάμε να μπουν δύο goals σε κάθε παιχνίδι.

Multiple Bet:
Belenenses-Nacional over 1,5 (Bet365, 1,42)
Frosinone-Crotone over 1,5 (Bet365, 1,34)
Συνολική απόδοση: 1,90
Ποντάρισμα:30 euros
Καλή επιτυχία
Υ.Γ. Από σήμερα θα κρατάμε ένα ταμείο για τα πονταρίσματα που θα προτείνονται. Η αρχική μας κάβα θα είναι 500 ευρώ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου