Meteo

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Το μενού της ημέρας


Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δράση σε τρία αθλήματα :


Ποδόσφαιρο : με αρκετά φιλικά παιχνίδια, παιχνίδια από τα γήπεδα της Σκανδιναβίας, ένα από το Ρωσικό πρωτάθλημα και παιχνίδια για το Ισλανδικό κύπελλο. Από τα σημερινά παιχνίδια θα επιλέξουμε ένα παρολί με τις διαφαινόμενες σίγουρες νίκες των Elfsborb και KR Reykjavik με απόδοση 1.53 (betfair). Επίσης θα ρισκάρω στο 1Χ της Honka (lay TPS , 4.3) όπου καλή περίπτωση δείχνει και το over 2.5 goals (1.8).


Μπάσκετ : στις 10:30 ξεκινάνε δύο παιχνίδια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 , τα Αίγυπτος-Λιθουανία και Ελλάδα-ΗΠΑ με ξεκάθαρα φαβορί τις Λιθουανία και ΗΠΑ. Επίσης από τις 14:00 και μετά ξεκινάνε 8 παιχνίδια για τη δεύτερη φάση του Euro U18 για τις γυναίκες που γίνεται στην Σουηδία (Bulgaria-Belarus, Russia-Lithuania, Turkia-Slovakia, Belgium-Serbia, Czech-Ukraine, Latvia-Sweden, Poland-Spain, Italy- France). Σε αυτά φυσιολογικά νικητές θα είναι οι Belarus, Serbia, Ukraine, Spain, France με no bet τα υπόλοιπα, αλλά είμαστε σε αναμονή για τις αποδόσεις από την betfair για κάποια ευκαιρία.


Τέννις : πρώτη ημέρα για τρία τουρνουά , ένα ανδρών (Newport, USA) και δύο γυναικών (Budapest , HUN και Bastad, SWE) τα οποία αναλύονται ξεχωριστά σε άλλο ποστ.

1 σχόλιο:

JOKER είπε...

Ουκρανία και Λετονια θα επιλέξω τελικά ελπίζοντας να βγει το ένα από τα δυο τουλάχιστον, αφου στα υπολοιπα οι αποδοσεις ειναι αστείες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου