Meteo

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Μουσκέψαμε

στο Newport χθες, τα παιχνίδια ξεκίνησαν με καθυστέρηση, σταμάτησαν, ξαναξεκίνησαν, ξανασταμάτησαν και τελικά η ημέρα αναβλήθηκε οριστικά. Ελπίζω σήμερα να γίνει κανονικά όμως γιατί πλέον είμαστε οριακά σε κατάσταση διπλών αγώνων στην ημέρα οπότε θα δυσκολέψει και η πρόβλεψη.

Κατά τα άλλα στις γυναίκες χθες επικράτησαν τα φαβορί κυρίως, με μόνες τρανταχτές εκπλήξεις την ήττα της Safarova όπως είχαμε προβλέψει και της qualifier Palkina που περιέργως δινόταν σε απόδοση κάτω του 1.3 και μικροεκπλήξεις τις ήττες των Errani, Schiavone, Zahlavova.

Στις γυναίκες έχουμε σήμερα :

Gaz De France Gran Prix - Budapest

Schnyder-Petkovic 0-0
K. Bondarenko-Kleybanova 0-1
Bammer-Gallovits 1-0
Koryttseva-Martic 0-0
Garbin-Szavay 2-2
Al. Bondarenko-Olaru 1-0
Peer-Cornet 0-0
Bascinszky-Mayr 0-0

Swedish Open - Bastad

Wozniacki-Kvitova 0-0
Kirilenko-Pavlyuchenkova 0-1
Pennetta-Zec Peskiric 0-1
Kudryavtseva-Benesova 0-1
Suarez-Allgurin 0-0
Kerber-Martinez Sanchez 0-0
Cirstea-Dulko 0-3
Llagostera Vives-Cibulkova 1-0
Στα παιχνίδια της Βουδαπέστης θα στηριχτώ για μια ακόμα φορά στην Cornet , αφού και το κίνητρο έχει αλλά γεγονός είναι ότι η Peer δεν είναι τόσο καλή στο χώμα και είχε πρόβλημα χθες με την άγνωστη Begu. Αν γίνουν σήμερα τα παιχνίδια των Szavay, Mayr θα ποντάρω και σε αυτές. Επίσης θα τολμήσω το lay 2-0 στην Alona Bondarenko και στην Schnyder κυρίως λόγω απόδοσης.
Στο Bastad μπορούμε να βάλουμε σε ένα παρολί την νίκη της Martinez αφού η Kerber είχε πρόβλημα στο σερβίς με τη Zahlavova χθες, ενώ πρέπει να προσέξουμε τα εξής : η Benesova κέρδισε φέτος την αντίπαλό της πολύ εύκολα στο Roland Garros (6-1,6-2), η Pennetta εχει χάσει φέτος από την Zec Peskiric στην Bogota στα τρια σετ, η Llagostera έχει κερδίσει φέτος την Cibulkova σε σκληρή επιφάνεια βέβαια αλλά σε μεγάλο τουρνουά (Indian Wells - 7-6,6-0), η Dulko είχε κερδίσει το 2007 την Cirstea στον τελικό ......της Βουδαπέστης (6-7,6-2,6-2) αλλά δεν εχουν ξαναπαίξει φέτος. Στη Σουηδία περιμένω σήμερα εκπλήξεις και θα πάω με lay 2-0 σε Pennetta και Cibulkova.
Συνοπτικά οι επιλογές μου :
  • Back Cornet/ Martinez (multiple)
  • Lay 2-0 Al. Bondarenko, Schnyder, Pennetta, Cibulkova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου