Meteo

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

AEGON Championships (Birmingham /WTA) 10 Ιουνίου 2007


Keothavong-Mirza (1-0)
H Mirza δεν έχει καλή χρονιά έως τώρα (10-10 ρεκόρ) αλλά ούτε και η Βρετανίδα έκανε τιποτα ιδιαίτερο τις προηγούμενες χρονιές, no bet εδώ για μενα.
Cavaday-Tanasugarn (0-0)
H Tanasugarn είναι πιο κοντά στη νίκη πιστεύω αλλά σε τόσο χαμηλή απόδοση δε θα την επιλέξω.
Makarova-Voegele (0-0)
H Makarova εφτασε πέρυσι στον τρίτο γύρο, αλλά η Voegele ερχεταί από τελικό στο Nottingham πάλι σε χόρτο και μια δύσκολη νίκη επί της Gullickson στον πρώτο γύρο. Εδω θα προτιμήσω τη Ρωσίδα στο 1.5.
Wozniak-Govortsova (0-0)
No Bet παιχνίδι για μένα αφού δεν υπάρχει κατι ιδιαίτερο να παρατηρήσουμε
Sharapova-Glatch (0-0)
Δεν αναμένεται να δυσκολευτεί η Sharapova που ανεβάζει ρυθμούς για το Wimbledon.
Goerges-Errani (0-0)
Η Ιταλίδα δεν προτιμάει αυτή την επιφάνεια , μάλιστα έχει μόλις 4 παιχνιδία στην καριέρα της (ρεκόρ 1-3). Η Γερμανίδα έχει δείξει καλά στοιχεία τελευταία και έχει ήδη παίξει και ενα παιχνιδι σε αυτο το τουρνουα οποτε θα την προτιμήσω. Back Goerges (1.7)
Zahlavova-Czink (1-0)
Δυσκολο παιχνίδι, πέρα από το κίνητρο που έχει η Czink αφού πέρυσι είχε φτάσει στον τρίτο γύρο δε μου λέει κατι οπότε No Bet.
Ur. Radwanska-Cetkovska (0-1)
H Cetkovska πέρυσι έφτασε στον τέταρτο γύρο και αφού δίνεται και αουτσάιντερ θα την προτιμήσω. Back Cetkovska (2.4) ή Lay 2-0 Radwanska.
Zheng-South (0-0)
H Zheng πρέπει να πάρει παιχνιδια προκειμένου να είναι έτοιμη στο Wimbledon να επαναλάβει την μεγάλη περυσινή της πορεία που έφτασε ημιτελικά αλλα θα δυσκολευτεί από την Βρετανίδα που εκτός του ότι παίζει εντός έδρας είχε φτάσει πέρυσι στο τέταρτο γύρο. Lay Zheng 2-0 (1.56)
Schiavone-Koryttseva (2-0)
No Bet
Vinci-Camerin /Osterloh
Η νικήτρια του παιχνιδιού Camerin -Osterloh που παίζουν αυτη τη στιγμη (7-6,5-7,0-0) θα παίξει με τη Vinci. Δε μπορούμε να ρισκάρουμε έτσι σε ένα παιχνιδι που μια παίκτρια παίζει δεύτερο παιχνίδι την ίδια ημέρα και δε ξερουμε την πιθανη κούρασή της.
Baltacha-Pavlyuchenkova (0-0)
Λογικά η Ρωσίδα θα κερδίσει, επειδή όμως είναι το πρώτο της παιχνίδι σε χόρτο ενώ η Βρετανίδα έχει αρκετά ίσως δυσκολευτεί και σίγουρα δεν αξίζει σε απόδοση 1.35.
Wickmayer-Kanepi (0-2)
Και εδώ τίθεται θέμα προσαρμογής στο χόρτο για την Kanepi η οποία όμως θα έχει δύσκολο έργο , μιας και η Βελγίδα εχει αρκετά παιχνιδια στο χόρτο, έχει ήδη παίξει ένα γύρο εδώ (με τη Sevastova) αλλά έφτασε και στον τελικό πέρυσι σε αυτό το τουρνουά. Υπό αυτές τις συνθήκες θα ποντάρω Back Wickmeyer (1.72)
Groth-Li (0-0)
H Κινέζα είναι σαφώς καλύτερη από τη Groth και λογικά κερδίζει. Η απόδοση της βέβαια είναι χαμηλή , αλλά λογικά μπορεί να κλείσει κάποιο παρολι. Back Li (1.3) για παρολί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου