Meteo

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Sexy Carla?

Καλησπέρα. Η οριακή νίκη της Justin Henin ανέβασε το ταμείο αρκετά χθες καθώς έφτασε στα 1105,75 ευρώ. Ας δούμε την αυριανή επιλογή.
Δεύτερος γύρος στο Australian Open και θα σταθώ σε ένα φαινομενικά αδιάφορο για τους περισσότερους ζευγάρι. Η Γερμανίδα Andrea Petkovic νο49 στην παγκόσμια κατάταξη θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Carla Suarez Navarro (photo) νο33 στον κόσμο. Καμία από τις δύο δεν είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη και ούτε προβεβλημένη.
Η Γερμανίδα στον πρώτο γύρο επικράτησε με 6-2 6-4 της Τσέχας Voracova πολύ εύκολα. Ξεκίνησε πολύ καλά την φετινή χρονιά φτάνοντας στα ημιτελικά του τουρνουά του Brisbane χάνοντας από την μετέπειτα νικήτρια Kim Clijsters και αφού είχε νικήσει Benesova και Hantuchova προηγουμένως. Πέρσι είχε μία πολύ καλή χρονιά με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τουρνουά του Bad Gastein το καλοκαίρι.
Η Ισπανίδα στον πρώτο γύρο νίκησε την Γιαπωνέζα Ayumi Morita με 7-5 6-4. Φέτος ήδη έχει συμμετάσχει σε δύο τουρνουά. Στο πρώτο στο Auckland έχασε στον δεύτερο γύρο από την σέξυ Ιταλίδα Flavia Pennetta εύκολα 6-2 6-2 και στο δεύτερο στο Hobart έφτασε έως τα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την Ισραηλινή Shahar Peer με 4-6 7-6 7-5. Πέρσι είχε μία χρονιά με σκαμπανεβάσματα γενικά χωρίς να κερδίσει κάποιο τίτλο.
Οι δύο παίκτριες δεν έχουν αναμετρηθεί ξανά.
Μετά την εισαγωγή που έκανα θα μπορούσε να μαντέψει κάποιος οτι η επιλογή μου θα ήταν η Γερμανίδα καθώς θεωρητικά και η σκληρή επιφάνεια μάλλον την ευνοεί. Και όμως θα προτιμήσω να ποντάρω στην ασουλούπωτη , άσχημη και αουτσάιντερ βάσει αποδόσεων Ισπανίδα για ένα και μοναδικό αλλά πολύ σημαντικό για μένα λόγο. Ο λόγος είναι οτι πρόκειται για ένα grand slam girl. Ήδη έχοντας συνολικά μόλις επτά συμμετοχές σε grand slams έχει καταφέρει να φτάσει τις 4 φορές στον τρίτο γύρο (και μάλιστα η μία στο Wimbledon που πάντα θεωρητικά δεν την ευνοεί καθόλου η επιφάνεια) με καλύτερη της εμφάνιση πρόπερσι στο Roland Garros και πέρσι στο Australian Open όπου τερμάτισε την διαδρομή της στα προημιτελικά αφού είχε στείλει σπίτι της την Venus Williams. Συνεπώς έχει αρκετά μεγάλο κίνητρο να προχωρήσει τουλάχιστον ένα ακόμη γύρο καθώς μετά το πιθανότερο είναι να την περιμένει η Serena Williams.
Φυσικά δεν είναι τίποτα σίγουρο σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά αλλά εγώ θα ρισκάρω πάνω της.
Ώρα έναρξης σίγουρα μετά τις 03.30 τα ξημερώματα

Back Carla Suarez Navarro
Απόδοση : 1,95(Expekt)
Ποντάρισμα:50 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 47,50 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1105,75 ευρώ

Αν ψάξει κάποιος μπορεί να βρει καλύτερες αποδόσεις πάντως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου