Meteo

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Ένα set μόνο

Καλησπέρα. Επιτέλους ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός Αυστραλίας μου στην Betfair οπότε το επόμενο ποντάρισμα θα γίνει εκεί.
Πολωνοιταλική μάχη για τον τρίτο γύρο του Australian Open μεταξύ του νο10 της παγκόσμιας κατάταξης Radwanska και του νο18 Schiavone (photo).
Η Πολωνέζα Radwanska δεν αντιμετώπισε καμμία δυσκολία έως τώρα αποκλείοντας τις Malek και Kudryavtseva χάνοντας συνολικά 3 games και στα δύο παιχνίδια κάτι πολύ εντυπωσιακό. Πριν το Australian Open συμμετείχε στο τουρνουά του Sydney όπου έχασε στον δεύτερο γύρο από την Dinara Safina με 7-5 6-4. Η καλυτερη της εμφάνιση στο Australian Open ήταν το 2008 όπου έφτασε έως τα προημιτελικά χάνοντας από την Σλοβάκα Hantuchova.
Η Ιταλίδα Schiavone είχε δυσκολότερο έργο έως τώρα καθώς στον πρώτο γύρο απέκλεισε την αινιγματική Γαλλίδα Cornet με 0-6 7-5 6-0 και στον δεύτερο γύρο την Γαλλίδα πάλι Coin με 6-3 6-4. Πριν το Australian Open μετείχε σε δύο τουρνουά . Στο πρώτο που έγινε στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας έφτασε εως τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την συμπατριώτισα της Pennetta με 6-3 6-0 αφού είχε αποκλείσει Cohen Aloro,Mirza, Cornet ενώ στο δεύτερο που έγινε στο Sydney σταμάτησε στον πρώτο γύρο χάνοντας από την μετέπειτα νικήτρια Dementieva με 6-2 7-5. Η καλύτερη της εμφάνιση στο Australian Open έγινε το 2006 όπου έφτασε έως τον τέταρτο γύρο χάνοντας από την Clijsters.
To εντυπωσιακό σε αυτό το ζευγάρι είναι οτι στις 3 αναμετρήσεις που έχουν γίνει έως τώρα και τις τρεις φορές έχει κερδίσει η Ιταλίδα και μάλιστα και οι τρεις έχουν γίνει σε σκληρή επιφάνεια. Και οι δύο είναι απρόβλεπτες παίκτριες ειδικά η Schiavone η οποία είναι παίκτρια που στην μέρα της μπορεί να κερδίσει το νο1 (το έχει κάνει νικώντας την Henin πριν δύο χρόνια) ενώ αντίθετα όταν βρεθεί σε κακή μέρα μπορεί να χάσει το παιχνίδι χωρίς να το παλέψει καθόλου.
Θα ρισκάρω αύριο ποντάροντας υπέρ του να πάρει η Ιταλίδα τουλάχιστον ένα σετ εκμεταλλευόμενος το γεγονός οτι οι αποδόσεις την εμφανίζουν ως το αουτσάιντερ της αναμέτρησης και στηριζόμενος καθαρά στην προιστορία μεταξύ των δύο τεννιστριών.
Ώρα έναρξης μετά τις 03.30 τα ξημερώματα

Lay Agnieszka Radwanska 2-0
Απόδοση : 2,66(Betfair)*
Ποντάρισμα:30 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 17,38 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1153,25 ευρώ

*Υπήρχαν και κάτι ψιλά διαθέσιμα στο 2,6. Τελικά μείωσα λίγο το ποντάρισμα από 50 σε 30 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου