Meteo

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Μενού Δευτέρας


Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Περιορισμένη η αθλητική δραστηριότητα σήμερα. Ίσως καλύτερα. Από τις λίγες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της ημέρας μου αρέσει το lay ΑΠΕΠ με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 4η θέση ,έχουν μόλις 2 ήττες εκτός έδρας και αυτές από Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ ομάδες που βρίσκονται σε υψηλότερη βαθμολογική θέση. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση και έχουν μόλις μία νίκη εντός επί της ΑΕΚ Λάρνακας ομάδας χαμηλότερης βαθμολογικής θέσης. Συνεπώς πιστεύω οτι οι φιλοξενούμενοι τουλάχιστον δεν θα χάσουν.Στο ματς Πιερικός-Αγροτικός Αστέρας οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια ήττα εντός (από την 3η Καβάλα) και δεν νομίζω να δώσουν παραπάνω από 1 βαθμό στον Αγροτικό Αστέρα.Δεν είμαι σίγουρος όμως αν θα το ποντάρω γιατί μου φαίνεται μεγάλο το 5,5. Αν πέσει μπορεί.

Στο ιταλικό πρωτάθλημα βόλλευ στις 21.30 γίνεται το παιχνίδι Βερόνα- Μαρτίνα Φράνκα το οποίο αναμένεται αμφίρροπο. Ίσως ρισκάρω υπέρ του αουτσάιντερ Μαρτίνα Φράνκα αν πάρουν το πρώτο σετ ή αν προηγηθούν με 2-1. Πάντα όμως με κλείσιμο τουλάχιστον της υποχρέωσης πιο χαμηλά εφόσον είναι αυτό δυνατόν.

Στο τουρκικό πρωτάθλημα μπάσκετ στις 18.00 γίνεται το παιχνίδι Μερσίν-Κεπέζ. Η Κεπέζ είναι η ουραγός με μόλις 2 νίκες εντός έδρας επί των Ερντεμιρσπορ και Τεντ Κολε ομάδων που είναι αμέσως πιο πάνω από αυτή στη βαθμολογία. Αν έχει τζίρο και αν υπάρξει κόντρα θα δούμε πως θα κινηθώ στο λάιβ.

Τέλος στο σνούκερ διεξάγεται αυτή την εβδομάδα το τουρνουά μάστερς οπου σήμερα γίνονται τα ματς Άλλεν-Τραμπ, Μέρφι-Τζουνχούι και Σέλμπι-Γουόλντεν

Στο πρώτο ματς δεν υπάρχουν προγνωστικά καθώς οι δύο αυτοί παίκτες αποτελούν το μέλλον του σνούκερ και είναι και οι δύο σε καλή κατάσταση. Ίσως λίγο πιο καλά ο Άλλεν και γι αυτό δίνεται και φαβορί.

Στο δεύτερο παιχνίδι μάλλον θα πάω με τον Μέρφι στο 1,91 αν και αυτό μπορεί να κριθεί στο τελευταίο φρέιμ φυσικά κλείνοντας ισόποσα σε απόδοση 1.45-1.5.

Τέλος θα ποντάρω στο ταλέντο του Σέλμπι σε απόδοση γύρω στο 1,5 ο οποίος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις την προηγούμενη εβδομάδα για το τσάμπιονς λιγκ. Καλή επιτυχία.

4 σχόλια:

JOKER είπε...

ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΕΝΝΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ/ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ

GULBIS (1.3), WOZNIACKI (1.1)

ΚΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ:

MATHIEU (1.55), ISNER (1.52), FISH (1.8), CORNET (1.6), HEWITT (1.5), PIRONKOVA (1.6)

γΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΧΟΥΜΕ:
KEOTHAVONG (2.1), TURSUNOV (2.7), SANTANGELO (2.4)

FRAN ZENN είπε...

AΠΕΠ-ΕΘ.ΑΧΝΑΣ 2-2
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0

ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΚΕΠΕΖ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ TRADING EKEI OΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΜΕΡΦΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΥΝΧΟΥΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΑΛΛΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΕΛΜΠΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 2-2 ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ

FRAN ZENN είπε...

SELBY-WALDEN 6-5

FRAN ZENN είπε...

VERONA-MARTINA 3-0
ΔΕΝ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΝΤΑΡΑ ΚΙ ΕΓΩ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου