Meteo

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μακριά μέρα

Καλημέρα. Η χθεσινή μέρα στο US Open όπως αναμενόταν δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη. Και τα τέσσερα φαβορί επικράτησαν σχετικά άνετα χωρίς να χάσουν σετ. Αυτό φυσικά δεν ήταν καλό για το δεύτερο στοίχημα μου χθες και φυσικά για την κάβα μου καθώς ο Γάλλος Monfils αν και ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο σετ κάνοντας μπρέικ και έχοντας την ευκαιρία να κάνει και δεύτερο μπρέικ στο ίδιο σετ διασφαλίζοντας το , δεν τα κατάφερε. Μάλιστα στα δύο επόμενα σετ ξεκίνησε τα γνωστά του καραγκιοζιλίκια παραδίνοντας την πρόκριση στο Djokovic.
Σήμερα για το Shanghai Open ,έχω ήδη διαβάσει τις αναλύσεις του Andy στο snookerbacker.com και έχω επιλέξει την νίκη του Andrew Higginson σε απόδοση 1,68 στην Betfair σε ενα παιχνίδι που ξεκινά στις 09.30.


Ο Gael στο φυσικό του περιβάλλον


Στο US Open σήμερα γίνονται οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί των ανδρών. Στον πρώτο προημιτελικό ο Wawrinka μετά την πεντάσετη μάχη του με τον Querrey θα προσπαθήσει να καταβάλλει και τον Ρώσο Youzhny. Η προιστορία στα παιχνίδια που έχουν βρεθεί αντίπαλοι δείχνει οτι ο Ρώσος νικάει στην σκληρή επιφάνεια ενώ ο Ελβετός στην χωμάτινη. Συνεπώς θεωρητικά ο Youzhny έχει το προβάδισμα σήμερα και σκεφτόμενος και την κούραση που θα μεταφέρει ο Ελβετός από το παιχνίδι με τον Querrey θα με κάνουν να επιλέξω υπέρ του (back Youzhny σε απόδοση 1,79 στην Betfair).
Στο δεύτερο παιχνίδι λόγω ώρας δεν θα επιλέξω να ποντάρω τίποτα πάντως όλα δείχνουν οτι ο Nadal θα συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρο για την κατάληψη και των τεσσάρων τίτλων grand slam αν και πάντα ο προημιτελικός σχεδόν πάντα τον δυσκόλευε.

Τέλος στο μπάσκετ και εδώ έχουμε δύο ακόμα προημιτελικούς. Το παιχνίδι που γίνεται στις 18.00 μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας φυσικά δεν χωράει ιδιαίτερου σχολιασμού. Αντίθετα στο δεύτερο παιχνίδι των 21.00 μεταξύ Λιθουανίας και Αργεντινής προσωπικά δεν νομίζω να ξεφύγει από τους Αργεντινούς. Διαθέτουν μεγάλες προσωπικότητες στην ομάδα με εμπειρία στο ΝΒΑ, γνωρίζουν πότε πρέπει να τρέξουν και πότε να καλμάρουν. Οι Λιθουανοί δεν με έχουν εντυπωσιάσει. Συνεπώς θα ποντάρω υπέρ των Αργεντινών (Back Argentina σε απόδοση 1,61 στην Betfair)

Back Andrew Higginson σε απόδοση 1,68 στην Betfair, υποχρέωση 40 ευρώ για πιθανό κέρδος 25,89 ευρώ

Andrew Higginson 0-5 Jamie Burnett (αποτυχημένη 100% επιλογή)


Νέα κάβα 822,10 ευρώ

Δείτε επιλογές από διάφορα sports στο
www.infobeto.com/tipsterspicks




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου